|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
26.8.2013 18:47:37   
Katte
Jaz pa nisem bila nikoli na KT. Po eni strani mi je zdaj žal, ker se v nasprotnem primeru verjetno ne bi razvila endometrioza. No ja. Jih bom začela jesti, ko bomo nehali delati na potomcih. Samo upam, da ne bom imela takšnih stranskih učinkov. Zdaj rada user posted image , sem pa malo lena včasih in grem raje spat, hehe.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 551
26.8.2013 19:33:10   
lila25
lili jaz bi tudi malo sončka user posted image pa všeč mi je tvoja kuharija user posted image
drugače pa je fajn pri kt, kr veš kdaj bo m, mozoljčkov sm mela pa jst več k sm jih jemala kot pa zdej, no pa tud mal sm se poredila (3 kg) od kar jih ne jem. mogoče res tud dlake hitrej rastejo. pa kondomov tud jst ne maram, ni isto s tisto gumo. je pa tud men žal, da jih nism že kako leto nazaj opustila. sej sm jih hotla, sm pol sva šla na eno daljše potovanje v azijo in mi je blo fajn, da nism mela m tam. tko da sm nehal k sva nazaj pršla.
punce držte pesti jutr zame, mam še dva razgovora za službo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   [Brisano sporočilo]
26.8.2013 19:57:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
26.8.2013 20:21:54   
tinncyka
Ojla! 
MD super da je user posted image  srečala pamet in za tvoji deklici v svoji sobi user posted image user posted image

Ma nekaj sem hotla napisat pa sem pozabola, ma cel popoldan me že glava boli user posted image , včeraj sem šla nekaj čez 22h spat, vstala ob pol 8h pa sem vseeno mogla it malo zadremat za pol ure pred službo ... sem skoraj zamudala ko sem budilko prestavljala user posted image  ma spet se mi spi user posted image

Aja serviser je prišu in zrihtu internet, user posted image  je reku da dela kot urca user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 554
26.8.2013 20:30:00   
tinncyka
Aja pa v jajčnikih in ledvicah me špika, tak da bo tetka kmalu potrkala na vrata user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
26.8.2013 20:51:28   
lila25
tud mene dans spet glava neki matra user posted image že tretjič ta teden, pa me drugače ful redko. no pa ta teden mam itak vse nekam adijo. bomo vidl kaj bo g jutr rekla. sm že prov nestrpna user posted image
upam, da se danes kej naspim.

lahko noč user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
26.8.2013 20:58:57   
Cikacaka
Ojoj se dobro da sem k vam pogledala...sem se spomnila da moram klomifen vzet user posted image teta skleroza me ze daje user posted image

Lepo pozdravlja, vse...nisem mela casa brat..tak da tud komentirat ne morem hehe..

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 557
27.8.2013 7:51:39   
Bluegirl
Pozdravljeneuser posted image

lila25: držim pesti za razgovora!! Poročaj, kako bouser posted image Pa le povej kaj več o Aziji, sem firbecuser posted image Aja, pa še eno user posted image za pregled pri gin.

lili25: kaj pa če ti Primorsko prestaviš malo bližje?user posted image Veš, kolikokrat sem vam fouš sonca in morja... Sem se pa nasmejala tvojim izpovedim glede kupovanja čevljevuser posted image Imam tudi sama težave. Ko mi je že kaj všeč, ni številke ali pa je cena pregrešno visokauser posted image Daj, razpiši se še o oblačilihuser posted image Kolumna Muke sodobne hormončice Lili, part 1: Nakupiuser posted image user posted image

Lepo boditeuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
27.8.2013 9:25:20   
mamica deklicam
dobro jutro.

Tukaj ena, ki sovraži nakupovanjauser posted image . Grem zelo nerada v tregovino in še to samo takrat, ko res kaj nujno rabim. Dočim mojega ne spraviš venuser posted image . Je pred leti njegov brat mi rekel, da naj najprej v trgovini poiščem, če imajo kašen stol, da se bom lahko usedlauser posted image user posted image user posted image . Ja in je imel prav, ga vedno podim, da naj se že zmiga. Mislim, da ga ni artikla, ki ga ne bi pregledaluser posted image

Drugače je pa pri nas že sonček in prva runda oblačil se suši pred hišo. Druga se pere, tako da bo danes kar žehta.

Za kosilo bomo imeli kar makarone. Moj z golažem, me tri pa z drobtinami. Zraven pa skleda domačih kumar, paradižnik sta mi že včeraj pojedle. Upam, da ga bo toliko, da bi namesto kumaričine solate naredila šobsko. Če jo bom, bomo imeli jutri tople kumare.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 559
27.8.2013 10:49:46   
lila25
punce moje jst pa nimam ravno najboljših novic user posted image mam pco (drobne ciste, ki mi preprečujejo, da bi jajčniki normalno delali) in maternica ni čist najbolj pravilne oblike, ampak ni take panike, da bi blo treba kej operirat. je pa rekla, da bom vrjetno mal težje zanosila naravno user posted image sm ji povedala, da bi rada zanosila pa je rekla, da bi s spodbujanjem ovulacije še malo počakala. zdej mi je dala tablete cyclo-progynova za tri mesce, da dobim m in da se sluznica priprav. vzel so mi kri in jo bodo poslal v lj na hormonske preiskave. po tem, če ne bo vmes nč ratalo (upam da bo user posted image ) mi bo dala pa za ovulacijo nekej. ja ni ravno najboljša napoved, ampak js se bom borila do konca!!!

lep dan

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 560
27.8.2013 10:53:46   
lila25
aja glede azije, potovala sva po celi tajski. je blo obema ful všeč, ljudje prijazni, njihovo hrano itak oba obožujeva, tako da bi šla prec nazaj user posted image
upam, da se mi bo dan bolje nadaljeval kot pa začel in da bo na razgovorih kej sreče.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 561
27.8.2013 11:35:58   
Anonimen
oj
imam eno vprašanje. sicer ne spada ravno pod to temo ampak mogoče je že katera imela take probleme.
V glavnem - z mojim že približno pol leta delava na user posted image . ta mesec sem bila skoraj 100% da se je prijelo. kakšen teden pred user posted image so me začele bolet prsi pa večje so bile - sem jih komaj spravla v modrček user posted image . No in potem je user posted image prišla en danprej kot ponavadi (ponavadi mi zamudi). Potekala je normalno ampak potem ko bi se morala počasi zaključit me je začelo na polno špikat in ko sem šla pod tuš mi je naenkrat vn padel tak kar precej velik krvav strdek in en strdek ki je izgledal kot košček tkiva - velik skoraj 2cmx1cm. In sedaj imam skoraj en teden čisto švoh izdecek - kot ponavadi proti koncu user posted image .
Bi mi znala katera svetovat ali naj že paniko delam al še ne

Hvala

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
27.8.2013 12:02:10   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

oj
imam eno vprašanje. sicer ne spada ravno pod to temo ampak mogoče je že katera imela take probleme.
V glavnem - z mojim že približno pol leta delava na user posted image . ta mesec sem bila skoraj 100% da se je prijelo. kakšen teden pred user posted image so me začele bolet prsi pa večje so bile - sem jih komaj spravla v modrček user posted image . No in potem je user posted image prišla en danprej kot ponavadi (ponavadi mi zamudi). Potekala je normalno ampak potem ko bi se morala počasi zaključit me je začelo na polno špikat in ko sem šla pod tuš mi je naenkrat vn padel tak kar precej velik krvav strdek in en strdek ki je izgledal kot košček tkiva - velik skoraj 2cmx1cm. In sedaj imam skoraj en teden čisto švoh izdecek - kot ponavadi proti koncu user posted image .
Bi mi znala katera svetovat ali naj že paniko delam al še ne

Hvala

tisti velik strdek je mogoče del sluznice maternice. Ker tudi če si slučajno zanosila, plod še ni mogel biti tako velik. Ta izcedek imaš mogoče zaradi tega, ker se na mestu izluščenja tkiva stena maternice še ni zarasla.

Lahko pa to vprašanje nasloviš Pušenjaku ali komu drugemu iz strokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
28.8.2013 10:46:14   
Žabinčica
Dober dan.

Punce, me se res v zadnje čase prav nič ne ujamemo...jaz spet tu, nobena druga pa ne user posted image . Brala sem vas sproti, sploh več ne vem točno kaj je katera komentirala....sam je pa fajn, da je toliko za brat user posted image .

KT, sem jemala, kar dolgo. Ko sem prenehala, je m. rabila en čas, da se uredi. Ampak ne v smislu cikla (ta je bil vedno reden), ampak bolj tega kakšna je bila. Prav ne moreš verjet, kot bi se čistilo vse skupaj. Zdaj jih pa tudi že zelo dolgo več ne jemljem in ne vem če jih bom še sploh.

Nakupovanje pa jaz obožujem. Moja omara bi rabila sicer prenovo, ker je nakupovanje malo pešalo zadnja leta (ampak OK prej sem res kar na veliko kupovala). Obožujem čevlje in torbice, pa ostalo tudi. Se mi zdi da bi vsepovsod kaj za sebe našla. Par "uradnih" kosov sem si sicer zdaj privoščila, bi pa rabila še kar nekaj. Sploh zimsko garderobo rabim, pri poletni ni problem.

Mamica deklicam user posted image za spanje ta večje v svoji sobi. Pri nas je tudi tako pri obeh.

Lila upam, da kljub ne tako dobrim novicam od gin, kmalu uspe. Vidim pa da tudi ti uživaš v potovanjih, super; če ti bo napiši še kaj na to temo; obožujem takšno branje.

Jaz pijem že drugo kavo, nekaj slabo spim zadnje dni... Naslednji teden pa že september - spet se začne aerobika user posted image ,moram priznat da sem kar malo pogrešala organizirano vadbo. Se sama nisem toliko spravila migat, kot bi morala.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 564
28.8.2013 11:24:28   
m_and_m
čaw
da se malo javim
moja teta user posted image se je počasi poslovila in gremo v nove zmage. user posted image . user posted image Vreme je hladno in je prav fajn user posted image

KT sem jemal približno 8 let in nisem imela nobenih problemov z njimi in tudi ko sem jih nehala se mi je user posted image kar hitro uredila.
Sicer sem se zredila par kg ampak jih kar uspešno zbijam na vsake tolk časa. user posted image Trenutno hodim na bodypump, ker rabim nekoga da se dere na mene user posted image . Nimam dovolj trdne volje da bi sama vsak dan nekaj delala.

Moja omara po kar poka ker je tako polna. Kupujem nove stvari, stare mi je pa škoda stran dat ker se mi zdi da jih bom še imela, čeprav jih nisem oblekla že par let user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 565
28.8.2013 13:51:15   
Bluegirl
Pozdravljeneuser posted image

lila25: en velik objem zateuser posted image in user posted image . Verjamem, da mora biti malo šok, a (kot si rekla) ne obupat! Jaz verjamem, da boš kmalu zagledala user posted image .

Nakupovanje: jaz rada kaj kupim, največkrat čisto nepričakovano, ne maram pa nakupovanja, ko nujno rabim eno stvar pa obrnem 100 trgovin in NIČ ne dobim. Tisto čisto spontano, obisk 2 trgovinc, to mi polepša danuser posted image Ker v omarah nimam ravno veliko prostora, se od časa do časa kar prislim, da stvari darujem. Si rečem: če nekaj v 3 letih nisi oblekla, tudi v naslednjem letu ne boš! Ponavadi se kar sama s sabo pogovarjamuser posted image

Lepo se mejteuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu m_and_m)
Neposredna povezava do sporočila: 566
28.8.2013 14:00:48   
lila25
wiiii, midva sva pa novo postlo danes dobila tko da bo treba kej sprobat zvečer user posted image
sem se pa odločila, da bom zdej na dieti z nizkim glikemičnim indeksom, ki je priporočljiva za pco. tko da nič več cukrčkov zame user posted image ampak bom že pregurala. dans sm si skuhala piščančja prsa in ajdovo kašo zraven pa solato radič z zeljem.
tud jaz komi čakam, da se začnejo skupinske vadbe, sem na zumbo hodila, zdej bom pa pilates sprobala. bo pasalo mal migat spet, ker sem čist iz forme.
glede nakupovanja se pa popolnoma strinjam s tabo bluegirl user posted image najhuj je pa z mojim nakupovat, ker če ne dobi nič v prvih dveh trgovinah ma že vsega dost in ga morm prov vlečt, da greva še kam pogledat, no včas mu pa kr sama kej kupm user posted image
tako tečno vreme je, prov za nikamor.

(odgovor članu m_and_m)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.8.2013 14:02:46   
Wishes
Juhuuu jaz pa komaj čakam še dober teden do začetka skupinskih vadb :) Sem inštruktor in to bodo dinarčkiiii končno! Poletje je čista tema glede skupinskih vadb :/
Čeprav ko bom pa user posted image pa ne bom mogla nič :(

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 568
28.8.2013 14:15:24   
pilotgirl
Oh ja spet sem mela veliko za brat hahaha to je bolš kot pa bilo ker drug cajtng.
@Lila: Kar tako pozitivno naprej,seveda bo uspelo. Vse nam bo itak user posted image user posted image user posted image .

Nakupovanje: Jao kar koli sam tega ne. Men je pa to takaaaaaaaaaaaa tezava da bi raje ne vem kaj pocela kot to. Kadar imam namen kaj kupit tocno vem kaj in kako zelim in to kupim in adijo. Je pa moj cisto druga zgodba jaooooooo on bi pa kr se v to trgovino,pa se ono,pa dej poglejva se to pa uno user posted image . Uglavnem ce ni nuja me ni v sopingu hahah. Ko pa bo user posted image na poti oooo ja to pa je ze druga pesem user posted image .

No mi imamo prav tako dezevno vreme in bi clovek kar polezaval. Ponoci nisem niti dobro spala saj me je zbudila kislina v ustih,enako kot kadar bruhas. Komaj sem zaspala,zjutraj pa ista pesem....tok mi je bilo slabo za crknt. To je zdej ze ene 3 dni. Aja pa se bradavice me tok srbijo da je joj,ne vem a je to ze kera mela? Je nadleznooooooo user posted image user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   [Brisano sporočilo]
29.8.2013 18:01:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pilotgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
29.8.2013 18:13:07   
pilotgirl
Ne ne nic se ne bouser posted image na zalostuser posted image . Sem naredila test in ni nic. Tak da verjetno prihaja user posted image . Danes sem bolj v off mode se mi prav nic ne da pa kr uzivam na soncku. Kje so vsa nasa dekleta hmm hmm? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
29.8.2013 18:16:32   
asyka
Da se sejaz malo javim. Zadnja dva dni nisem bila cisto ok. Nasemu kuzku zal ni uspelo in smo ga v torek dali uspavat :-(. Zdaj se tolazim s trm, da bo v nebesih izbral najboljso duso za nasega dojencka.

Danes sem bila prisiljena hoje po trgovinah, ker je sestrca prisla.v mb po nalupih. In potem rabi turisticnega vodica. Jutri pa me se Graz caka, ker greva pp racunalnik in ene stvari za kopalnico.

Me pa ze cel teden tako cudno spika zvecer ko se umirim levo pod popkom. Se ne spomnim da bi me kdaj. Ampak sem prepricana da to ni znak pluseka, ker sva ta mesec malo bolj ne kot ja. Razen na morju tik po rdeci, ostalo pa nic kaj resnega..

Punce uzivajte v soncnem vikendu.

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 572
30.8.2013 7:36:41   
Bluegirl
Živjo, babeuser posted image

Malo se je umirilo vse skupaj tule gor. Kaj počnete? Vse user posted image , ko se je malo ohladilo?user posted image

pilotgirl: Oh ja spet sem mela veliko za brat hahaha to je bolš kot pa bilo ker drug cajtng.

Hehe, se čisto strinjam. Pri meni je že kar rutina: vsak dan vas preberem.

lili25: en user posted image zate. Je tašča dala mir?user posted image Danes je nov dan, upam, da boljši zate. Sporoči, kaj boš izvedela pri ginekologu. Držim pestiuser posted image . So pa tile obiski pri g. postali prav živčna vojna, a ne? Pred leti sem pač šla na pregled in je bilo to to. Nazadnje sem izvedela za hormonsko neravnovesje in uleknjeno maternicouser posted image . Me zanima, kaj izvem septembra?

Telovadba: ah, tudi jaz bi migala! Pred letom dni sem bila tako pridna, hodila v hribe, doma kaj potelovadila. Potem pa služba, utrujenost, vreme, ehuser posted image . Bi tudi sama rabila malo družbe oz. motivacije.

asyka: drži seuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
30.8.2013 9:26:31   
Cikacaka
Ojla punce....jaz sem ful zasedena ta teden, ni casa za dihat. Vcasih prav dvomim da bi znala v svoje zivljenje vkljucit otroka...kam..kdaj... Saj vem da se potem vse spremeni, organizira drugace in se cas najde...ampak vcasih mi res ni jasno :)

Danes vzamem zadnji klomifen..drug vikend pa akcija na polno :) me zanima kaj mi bo v sredo rekel G..kolk casa bomo se tako. Ni mi za it naprej, ce sem cist iskrena...ni mi za hodit po dohtarjih..pa pregledi pa vse to. Jooooooj... Zoprnost, upam, da ne bo potrebno.

Telovadba...ojoj...hodim v hribe kar precej..ce bi mi cas to omogocal bi se vec...se pa ze celo leto odlocam da bi se v fitnes spravla pa nikakor ne najdem volje. Bi pa mogla se malo utrdit. Lena pac user posted image

Lepo se imejte...petek jeeeee :)

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 574
30.8.2013 9:45:43   
Radenska_
Eh Cikacaka, ne sekiri se, bo ko je namenjeno :)
Meni so ša špike boljs kot klomifen. Jaz mam pa v pondeljek uz in imam občutek (glede na to da čutim jajčnike), da dogaja. V mojem naravnem ciklusu običajno prvih 35 dni spijo, če ne še dlje...
Tako da upam da bo naslednji teden stopka in akcija :)

Aja jaz običajno delam Insanity in tečem, čeprav se mi slednje bolj ne da. Tko da ene trikrat tedensko delam insanity, oziroma po občutku...
Kdaj grem na kak hrib, to je pa to. Bom pa zdaj aktivno začela laufat, da bo celo zimo pred bacili mir.

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 30.8.2013 9:46:50 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......