Bluegirl
|
Uau, vidim, da nisem edina, ki se razpise b]lili25, bo pa drugo leto bolj uspelo, a ostalo se je posrecilo? In stres!! meni je to obrnilo vse, ampak res vse na glavo. saj sploh nisem vedela, da sem toliko pod stresom, dokler nisem čakala menstruacijo kot odrešenika! saj ne, da sem od vere, a tole čakanje je bilo pa res grozno! prej sem bila lepo na kemiji, sploh ne veš, da se s tvojim telesom kaj dogaja, saj se stres lepo skrije za vse, in optimistično vse pripišeš faksu. sedaj pa, ko tega ni, vsi simptomi pa so šli v višave, je več kot očitno, da je stres krivec za praktično vse moje težave z zdravjem. se morem nazaj disciplinirat in športat. Se prav najdem v tvojih besedah. Tudi sama bi morala vec sportat, pa sem se cisto polenila, pa se casa nimam - vem, slab izgovor, a tako je in kar poznam plodnikov, jim je uspelo zato, ker imajo rešen bivanjski problem (lepo so se zakoreninili pri starših(, investirajo jim oni praktično vse, kar dobijo svojega je vse njihovo za uživancijo/avte/izlete/dopust/.., kot utopični konformisti se prilagodijo na delovno mesto, kot že prej povedano, po možnosti imajo končan kakšen lev faks, kjer so mignili še manj kot v srednji, šlo jim je kot po maslu ves čas, se nič ne sekirajo, so reproduktivni organi na višku, hormoni v normali, če niso, se niti ne sekirajo, vse imajo, ja kaj pa jim manjka? če bi zmogla to, bi bilo idealno, ker se ne bi cele dneve sekirala za delo, vse bi mi bilo na pladnju prinešeno, saj sploh ne bi vedela, kaj je stres!! Tole si pa tudi dobro povedala Po eni strani vem, da ne bi zelela tako ziveti, po drugi strani pa taksnim ljudem presneto zavidam njihovo flegmaticnost in jebivetrstvo.