|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
14.8.2013 11:30:16   
lila25
žal mi je za tvoje težave wishes user posted image upam, da ti rata. kolk si pa zdej stara? po moje najbolj da kr začneta delat, tud če slučajno rata prec, se bo po moje dalo tud na faksu kej zment. mamo vse neke težave user posted image jst pa m že pol leta nimam, odkar sem nehala s kt user posted image
midva si bova tud pri mojih starših uredila dve sobi za začetek. sicer mamo še eno hišo, ampak tam treba še čist vse nardit, so samo zidovi in streha za enkrat, kar je pa prevelik zalogaj za naju za enkrat. na srečo se dobro razumemo doma, tako da ne bo problem en cajt tle zdržat user posted image nekoč pa na svoje user posted image
končno mal dežja, da vrt namoči, sm me pa pritisk zajebava, k mam nizkega.

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.8.2013 11:38:07   
Wishes
Sem pa 23 letna študentka s 30 letnim fantom.
Sem že nekje prej napisala kakšne težave imam s faksom :) Zato šele januar.
Tudi jaz sem še do konca tega meseca na KT, ker sem jih dobila za omilitev težav z endiometrozo. Jemljem jih 4 mesece. Zdaj ko bom prekinila bom poskusila videti v 3-4 mesecih kako bo nazaj potekalo (joj kako bom še klela bolečine) nato pa po treh mesecih user posted image

Midva že imava urejeno stanovanje v svojem nadstropju, vendar si deliva nadstropje še z enim sorodnikom, s starši pa naju povezuje stopnišče. Zato bova čisto svoj vhod in vse si uredila. Če se ne bo izšlo mava nekje za bit, ni problema, samo njegovi sorodniki me bodo morali poslušat kako bruham prve tri mesece potem stalno splakovanje wcja za lulat pa pol še jok otročka. Zato nujno svoj vhod in svoje stanovanje.

Eh jaz sem pa pozabila perilo pobrat včeraj :) in ga bom kar pustila. Zdaj nimam kaj. Sicer je pod streho ampak je spet vlažno.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.8.2013 12:23:42   
Bluegirl
Hello, bodoče nosečkeuser posted image

Danes zjutraj me je zadela neka viroza oz. driskauser posted image Sem se šele pred kakšno uro primajala v službo in upam, da zdržim do petih, šestih. Sicer se ne počutim tako slabo, pa vseeno bi se najraje zabubila v posteljo, spala, gledala serije in se smilila sama sebi.

lili25: kako je šlo z vlaganjem?user posted image Jaz sama še nisem vlagala, to počnejo moji stari starši in največkrat že v času, ko sem še v službi. Bi se pa rada naučila; saj verjetno ni takšna umetnost, kajne?user posted image

Sama bi z veseljem naredila seznamček (yes, I'm a control freakuser posted image ), če mi katera kaj svetuje, kje in kako, ker za raziskovanje nimam časa. No, sedaj sem ravno prebrala, da si se ti, lili25 javila. Tako da kar veselo na delouser posted image

lila25: a veš, da je men tud žal za dolgo jemanje kt. No, ja, kaj čmo... Če sem si prav zapomnila, imaš tudi ti sedaj težave s ciklusi?

Wishes: Žal mi je za tvoje težave, res močno močno držim pesti, da se vse dobro izideuser posted image

Mi je pa zanimiva tale stvar s slino, jaz nevednica še nisem slišala za touser posted image

Ko že teče debata glede stanovanja: midva sva v hiši pri mojih starih starših že kakšno leto. Stanovanje je bilo že dokaj opremljeno, dodala sva samo tisto opremo, ki je bila potrebna. Sicer bi bilo dobro kaj prenoviti, a ob selitvi nama ni finančno zneslo, sedaj pa tudi časa in energije nimava za to. Imam pa tudi sama sanje o svoji hiški (čeprav se zavedam, da ob najinih službah za določen čas in recesiji oz. nasploh situaciji to ni ravno najbolj realno) in točno taki razporeditvi prostora, ki bi meni ustrezala z ogromno svetlobe in ... rajši sploh ne začnem naštevatuser posted image Naj ob tem povem, da mi je tudi sedaj čisto lepo in fajn. V svojem stanovanjcu se počutim domače, prijetno, najboljše pa je to, da si na svojem in delaš stvari, kot ti paše. Tega sem se res najbolj veselila. Vsem, ki ste v času prenove, selitve, karkoli: srečno pri urejanju, saj se bo vse uredilouser posted image

Lep deževen (predvsem ohladilenuser posted image ) pozdrav vsem.

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   [Brisano sporočilo]
14.8.2013 14:15:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
14.8.2013 14:34:11   
Wishes
Ravno zato sva si midva svojo kuhinjo omislila. :) Si ne predstavljam še vedno jesti kar kuha moja mami... Se lahko po vsakem kosilu pobožam po trebuhu user posted image (samo da sem napihnjena).
Za vlaganje pa prostora nimam :) Ker imava res kuhinjico. Bi pa strašno rada nekoč naredila svojo marmelado, pa vložila vse te neskončne kilograme bučk z vrta (pa jih samo ribam pa v zmrzovalnik dajem), pa kumarice pa kislo zelje... Baje to ni tako težko. :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   [Brisano sporočilo]
14.8.2013 14:47:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 381
14.8.2013 14:49:30   
Bluegirl
lili25: srečno vlaganje še naprej. Saj ti bo uspelouser posted image

včasih so bili pa plodni kot zajci! bi šla kar 100 let nazaj! kaj mi bo ves ta materializem, če nas je biološko tako zdelalo to okolje, no, bolj mi njega in nam vrača.. Ne veš, kaj je bi rekel, zmešan svet in mi z njim

Pod tole se pa podpišem! Veš, kolikokrat jaz isto razmišljam...

Tudi midva imava (čeprav sva v hiši pri starih starših) svoje stanovanje in svoj vhod in je super.

Imam sama tudi veliko željo po delanju sokov, marmelad, sušenju čajev itd., pa mi zaenkrat zelo malo stvari znese, saj pridem pozno domov iz službe. Počasi bo že; če ne prej, bo na porodniški čas za touser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 382
14.8.2013 14:50:54   
Bluegirl

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ALI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je kar nekaj teh napisov in se kar nisem mogla odločit... je še en takšen en odbit in en res optimističen, pokažem?
prejšnjič smo imele napisan starost, kraj, katera nosečnost, koliko otrok... kaj pa sedaj? Če katere ni, naj sporoči, da jo dopišem, sem samo tri strani nazaj pogledala, ne mi zamerit...

_pika_

Asyka

Banana_ana

Bluegirl

Cikacaka

honey

leaa

Lila25

Lili25

mamica deklicam

Nikija

pilotgirl

Wishes

Žabinčica

SKUPAJ NAS JE : 14

user posted image NOSEČK: 0

Ja, pokaži!user posted image
Jaz bi drugače dopisala starost, mogoče kraj ali pa regija, število otrok. Še kaj?

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 383
14.8.2013 14:51:01   
Wishes
UAAAAAU kako lep seznam. Lahko dopišeš, 23, Ljubljana, 0 otrok :)

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   [Brisano sporočilo]
14.8.2013 14:59:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Wishes)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
   [Brisano sporočilo]
14.8.2013 15:01:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 386
14.8.2013 15:02:26   
Bluegirl
Meni so najbolj všeč:
- prviuser posted image ,
- tretji (čisto modri),
- četrti (jajčke).

user posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 387
   [Brisano sporočilo]
14.8.2013 15:04:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
14.8.2013 15:04:09   
Wishes
Bodočke user posted image se ful luštno sliši ;)
Sem pa za taprve!

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   [Brisano sporočilo]
14.8.2013 15:07:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Wishes)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
14.8.2013 15:14:29   
Bluegirl
Super, bodočke se res dobro slišiuser posted image

Uf, težka odločitev, jajčke, uteži, smajliji... Kaj od tega?user posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 391
14.8.2013 20:16:57   
_pika_
Vauuu!!!user posted image Meni so najbolj všeč črke iz prvega posta drugi primer. user posted image Upam, da je dokaj razumljivo napisano.

Zame lahko dodate 28 let, Ljubljana, 0user posted image . user posted image

Vidim, da smo vse pred ali v renovaciji oziroma ustvarjanju domeka. Midva tudi počasi prenavljava in si ustvarjava najino gnezdece. user posted image

Teh težav z nosečnostjo je pa res zadnja leta zeeeloooo veliko. Se mi zdi, da so najbolj krive za to KT. Kaj ve mislite?

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 14.8.2013 20:17:32 >

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 392
14.8.2013 20:45:17   
Bluegirl
Sama ne bi znala presodit, koliksen delez k tezavam prispevajo kt. Prebrala sem ze veliko mnenj o tem in se vsa razlikujejo. Vsekakor pa prispeva nacin zivljenja, pa tud nase dojemanje tega. Vcasih so se bolj prepustili poti narave, danes pa vsako stvar do potankosti nacrtujemo. Smo seveda tudi na tem podrocju podlegli kapitalizmu: ko si nekaj zazelim, to zelim imeti takoj. Je pa res, da se vcasih o tezavah ni toliko govorilo, tako da tezko ocenis, koliko jih je takrat imelo tezave, pa sploh ne vemo. Kakorkoli, spocetje je res nekaj cudeznega. Ce samo pomislite, koliko stvari se mora poklopit, da pride do tega. Nic cudnega, da ne rata kar takoj.Joj, cisto sem se zafilozofirala pa se bi lahko nadaljevalauser posted image

Bluegirl

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 393
14.8.2013 20:49:53   
lila25
uuu super lili user posted image meni so tud tej smejkoti posrečeni user posted image
za na seznamček: 26 let, novo mesto, 0user posted image
ja bluegirl, jst mam problem k sploh še nimam ciklusa po kt user posted image
s kuhanjem pri nas ni problem, ker večinoma čez teden jst kuham, za vikend pa bolj mami, ampak tud ona bolj low fat kuha user posted image tko da ni panike s tem. je tud moj zadovoljen s taščino kuhno, ker moja tašča je po novem vege, moj ma pa rad meska user posted image edino babi in oči se ob taki hrani bolj kremžita user posted image in glih onadva k mata itak prevelko težo in pritisk.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 394
14.8.2013 21:26:41   
Bluegirl

IZVIRNO SPOROČILO: lila25

ja bluegirl, jst mam problem k sploh še nimam ciklusa po kt user posted image

No, sama pa sem imela 1 ciklus, pa potem nic, zatem pa 1 mesec krvavitev. Sedaj imam tablete, tako da so krvavitve izginile, kako bo pa naprej, pa ne vemuser posted image Res sama zmeda. Saj lahko, da si ze napisala, pa vseeno: kako dolgo ze to traja? Si bila na pregledu?

Bluegirl

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 395
14.8.2013 21:59:24   
lila25
zdej bo 6 mescevuser posted image sm bla na pregledu konc maja in mi je rekla g naj še 3 mesce počakam, če se slučajno uredi. no ker se ni, bom šla zdej enkat n pregled spet. mi je pa rekla, da me bo na hormonske teste dala, da vid kater hormon nagaja.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 396
14.8.2013 22:26:29   
pilotgirl
Evo da pripopam zadevo s slino. http://predictor.si/o-testih-predictor/mikroskop-ovulacije-s-slino
Lila super seznam user posted image user posted image user posted image So mi pa kr vse vseč pa lepo se slisi Bodočke user posted image . Lahko zame dodas 29, 0 otrok, Tolmin.
No kar se vlaganja tice pa se nisem poskusala pa mogoce ni slaba ideja. Veliko sicer cekiram Pinterest,je kr veliko zanimivih stvari gor od receptopv,idej etc skratka ko vam je dolgcas pa da prezenete slabe misliuser posted image . Mi2 sva na svojem jep v podnajemu sicer ker se pri starsih ne da bit. Njegova mama je neznosna no pri mojih pa prostora ni. Kakorkoli samo da je clovek na svojem user posted image .
@Pika Nebi rekla da so zato krive KT user posted image . Predvsem nas stil zivljenja ki je definitivno drugacen kot je pa bil kaj pa vem v casu nasih starsev. Veliko smo pod stresom,ni sluzb,pa nimas kje bit,pa vse majo velika pricakovanja od tebe pa potem se kdo pameten pride Ja a vi2 pa nc na user posted image ne delata al kako.........pa nobeden tudi za sekundo ne pomisli da se pa mogoce trudis ze lep cas pa ne gre.Potem pa gres ven pa vidis neko totalno zadrogirano afno,brez sluzbe,brez koncane sole,zivi pri starsih in je verjetno zanosila se preden se je sploh slekla. user posted image user posted image user posted image Ok sem ze skalmirana...user posted image i think. user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 397
14.8.2013 22:50:09   
Bluegirl

IZVIRNO SPOROČILO: pilotgirl

Potem pa gres ven pa vidis neko totalno zadrogirano afno,brez sluzbe,brez koncane sole,zivi pri starsih in je verjetno zanosila se preden se je sploh slekla. user posted image user posted image user posted image Ok sem ze skalmirana...user posted image i think. user posted image

Tile primerki so pa tudi meni zelo znani, me kar pogrejejo.

Nic, punce, mirno nocuser posted image

Aja, se za seznam: 24, 0user posted image , kraja pa ne bi izdala, ker je dokaj majhen, pa ne bi zelela, da me kdo ze sedaj prepozna. Sem pa iz osrednjeslovenske regijeuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 398
14.8.2013 23:21:13   
pilotgirl
user posted image ja ja jih je veliko. Bluegirl in ostale mirno noc in lepe sanje. Uzivajte v prostem dnevu ju3. user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.8.2013 11:08:41   
Wishes
_pika_ jaz sem mogla pa KT jemati samo 4 mesece zaradi bolečin... Lahko bi jih sicer nadaljevala... Ampak moje težave izvirajo že iz davno prej, KT so mi samo pomagale pri omilitvi bolečin. In so opravile res dobro delo.

A mislite, da bom imela po 4 mesecih jemanja težave s ciklusom? Jaz sem mnenja da se to pojavi sčasoma po večletnem jemanju, ko se ženskam že tako obrne ciklus iz najstniškega na starejšega... Nisem pa ekspert, vedno sem se jim izogibala in bom zdaj zelo jezna če bo po 4h mesecih kaj čudnega :/

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?