Bluegirl
|
Hello, bodoče nosečke Danes zjutraj me je zadela neka viroza oz. driska Sem se šele pred kakšno uro primajala v službo in upam, da zdržim do petih, šestih. Sicer se ne počutim tako slabo, pa vseeno bi se najraje zabubila v posteljo, spala, gledala serije in se smilila sama sebi. lili25: kako je šlo z vlaganjem? Jaz sama še nisem vlagala, to počnejo moji stari starši in največkrat že v času, ko sem še v službi. Bi se pa rada naučila; saj verjetno ni takšna umetnost, kajne? Sama bi z veseljem naredila seznamček (yes, I'm a control freak ), če mi katera kaj svetuje, kje in kako, ker za raziskovanje nimam časa. No, sedaj sem ravno prebrala, da si se ti, lili25 javila. Tako da kar veselo na delo lila25: a veš, da je men tud žal za dolgo jemanje kt. No, ja, kaj čmo... Če sem si prav zapomnila, imaš tudi ti sedaj težave s ciklusi? Wishes: Žal mi je za tvoje težave, res močno močno držim pesti, da se vse dobro izide Mi je pa zanimiva tale stvar s slino, jaz nevednica še nisem slišala za to Ko že teče debata glede stanovanja: midva sva v hiši pri mojih starih starših že kakšno leto. Stanovanje je bilo že dokaj opremljeno, dodala sva samo tisto opremo, ki je bila potrebna. Sicer bi bilo dobro kaj prenoviti, a ob selitvi nama ni finančno zneslo, sedaj pa tudi časa in energije nimava za to. Imam pa tudi sama sanje o svoji hiški (čeprav se zavedam, da ob najinih službah za določen čas in recesiji oz. nasploh situaciji to ni ravno najbolj realno) in točno taki razporeditvi prostora, ki bi meni ustrezala z ogromno svetlobe in ... rajši sploh ne začnem naštevat Naj ob tem povem, da mi je tudi sedaj čisto lepo in fajn. V svojem stanovanjcu se počutim domače, prijetno, najboljše pa je to, da si na svojem in delaš stvari, kot ti paše. Tega sem se res najbolj veselila. Vsem, ki ste v času prenove, selitve, karkoli: srečno pri urejanju, saj se bo vse uredilo Lep deževen (predvsem ohladilen ) pozdrav vsem.