|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
9.8.2013 8:17:17   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Jaz sem danes ze mojemu rekla kaj ce bi on v salcko in midva to sam not vlijema ker meni niiiiiiii...vroce :))))

user posted image ko bi le lahko bilo tako enostavno...pol pa kar nej bo 500 stopinj user posted image

sitna in tečna sem...PMS user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 10:14:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu banana_ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 10:34:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
9.8.2013 10:40:28   
_pika_
user posted image za ohladitev. Končno! Se da vsaj normalno živet.

No danes pa ne bo več izgovorov, da je prevroče za user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 329
9.8.2013 10:43:43   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

banana_ana, upam, da ja ni pms... lahko je le vreme, se pripravlja na dež user posted image

Ma ne, sem prav ornk sitna in jokasta...tist k grem sam sebi na živce...to ne more bit drugo kot PMS.

Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 11:16:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 331
9.8.2013 11:36:22   
leaa
hehe mal ste me nasmejale :)

Jz bom pa zatežila user posted image

Danes je 28. dan ciklusa, včeraj na 27. dan sem imela zvečer rjav izcedek. Zjutraj sem z jutranjim urinom delala FS pa je pozitiven pol sem šla pa v lekarno in kupla BC pa sem seveda spet lulala in je negativen (ja ni pa bil prvi jutranji urin). Aja pa user posted image user posted image mam na 30 oz. 31 dni.

Kaj bi si ve mislile???
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
9.8.2013 11:56:43   
banana_ana
Počakaj še kak dan...rezultati testov so tko različni, zato priporočajo da se jih dela 10 dni po zaostanku..ampak ja, razumem da ne morš čakat - najbrž nas je več takih ;)

DRŽIM PESTI!!!!

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.8.2013 12:01:52   
leaa
Joj imam občutek, da nikakor ne morem dočakat user posted image

Pa sej do sedaj je blo še vedno isto pri vsaki nosečnosti.

Naj že mine...

Neposredna povezava do sporočila: 334
9.8.2013 13:35:11   
Žabinčica
kje ste pa ostale punce? žabinčica idr., dopusti??

Žabinčica je prisotna, sploh ne na dopustu, ampak trenutno v polnem dogajanju in predvidoma bo nekako tako še kak mesec. Sem vas občasno na hitro preletela, ampak res preletela, ker ste tako pridne s pisanjem, da mi trenutno ne uspe prav sledit.

Dobrodošle vse nove; dopustnice mamica deklicam, asyka, pa če je še katera uživajte max.

Ko mi znese vam malo več napišem...tačas pa navijam za vse, ki jo že ne pričakujete, da čimprej črtate besedo bodoče in postanete nosečke user posted image user posted image user posted image .

Pa seveda vsem želim, da uživate v teh poletnih dneh user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 9.8.2013 13:36:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 335
9.8.2013 18:11:28   
Bluegirl
Zdravo, punceuser posted image

asyka: bravo za telefonuser posted image

mamica deklicam: uzivaj na dopustu, poskusi odmisliti vse tegobeuser posted image

leaa: dobrodosla in srecnouser posted image Pa le sporoci, kaj bodo pokazali testi...

banana_ana: kako si? Upam, da se je tvoje pocutje ze kaj izboljsalo. Pa da lahko mirno spis brez zvokov user posted image

cikacaka: drzim pesti, da se vse uredi... Se to: dober predlog tole s salckouser posted image

lili25: joj, tudi zate drzim pestiuser posted image Porocaj, kaj bos izvedela pri zdravniku, saj bo!

Tudi jaz vas redno prebiram, vendar pa nimam nic kaj pametnega za povedatuser posted image Razen to, da je krvavitev izginila, tableti so torej hitro zaceli delovati. Sem se pa v tem mesecu krvavitev/izcedkov tako navadila na stalno obiskovanje wcjev, da se vedno nonstop preverjam, kaksno je stanjeuser posted image Drugace pa ze komaj cakam, da naslednji vikend koncam z jemanjem tablet, dobim menstruacijo pa da se potem koncno vidi, kako bo z ovulacijami. Se pocutis tako nemocno, ko nic ne mores. Vsaj user posted image nama ni treba v tej vrociniuser posted image Hvalabogu se je rahlo ohladilo zunaj, ceprav je v hisi se vedno soparno... Nic, puncem grem lenarit (ceprav me caka pospravljanje stanovanje, s katerim vztrajno odlasam z izgovarjanjem na vrocino)...

Vsem vam zelim lep petek in vikend in drzim pesti, da se vse tezave uredijouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.8.2013 22:49:40   
lila25
se še jaz malo javim, sem zadnje dva dni tko tečna, zgleda da mi sprememba vremena škod. no pa še živčna sem, ker sem bla na dveh razgovorih za službo in pol rečejo, da te bodo poklical in nič, čakaš ko debil. sm bla pa pridna dans na račun ohladitve, končno lahko zlikala vse kar se je nabralo v zadnjem tednu user posted image pa tablete konopljike sem dobila dans, da še to sprobam. upam da bo to končno delovalo. s user posted image je pa tud švoh ta teden k moj dela po cele dneve in sm dol pade k pride domov. no bo vsaj dnar pr bajt, če ne druzga user posted image
lep vikend vam želim in pridno delajte user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.8.2013 16:50:12   
pilotgirl
No da se vam se jaz pridruzim. Vsekakor nisem nova na teh temahuser posted image sem se pa kar veliko casa drzala stran od vsega skupaj. Sedaj se mi zdi da je cas da tudi mi2 spet poskusava za user posted image user posted image . Problem mi dela edino moja user posted image ker nikakor ni redna. Pri G bila in je znotraj očitno vse ok. Verjetno so hormoni zmesani al kaj ti jaz vem kaj bi lahko bilouser posted image .
Sedaj sva zacela oba piti maco pa bomo videli kaj bo. Za vse ki NE pričakujeteuser posted image stiskam pestke da ne pride in zagledate pricakovani user posted image .

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.8.2013 16:11:44   
Cikacaka
Ojla bejbe :) dopust je pri koncu...skoda user posted image je pasalo... Je pa res da tolk kot ta dopust se nismo seksali...in slonckanje je preslo v zajckanje za ziher user posted image

Tistega s salcko nismm stestirala....ceprav ne vidim razloga zakaj nebi delovalo??? Ce bi s kaksnobrizgalko to noter spravil zakaj ne? user posted image user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.8.2013 17:10:17   
banana_ana
Vsega lepega je enkrat konec...meni se zdi da sploh nisem bila na dopustu, ker je ze mesec in pol od njega.

Se mi pa dnevi taaaako vlecejo, se mi zdi da sploh ne docakam dneva ko naj jo ne bi dobila.. ovulacija je bila kar hitra ta mesec, M naj ne bi prisla 17. Me pa ze 10 dni tako prsi bolijo in vsake tok je obcutek v trebuhu kot da jo bom dobila....ubija me, res :(

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
11.8.2013 18:16:19   
Cikacaka
Banana_ana...user posted image saj bo minilo...mogoce bo pa dobra novica ;)

Mene je kar malo strahnaslednjih 10 dni...upam da mi ne bo psiha zbezljala.

Neposredna povezava do sporočila: 341
11.8.2013 20:33:24   
_pika_
Zame je danes kot praznik. Končno dobila user posted image . user posted image user posted image user posted image Sej ne morem verjet, da sem je enkrat v življenju zeeelooo vesela, da se je končno prikazala, čeprav smo jo moral mal priganjat, ampak je le prišla. Zdej pa čez en teden skoz user posted image , da nam čim prej uspe user posted image . user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
12.8.2013 9:00:46   
Bluegirl
Zdravo, punceuser posted image

Vidim, da se bolj malo dogaja na forumu, kaj počnete? user posted image ? user posted image Kako paše tale ohladitev, pravi balzam!

lila25: držim pesti za razgovoreuser posted image So pa res ekstra ažurni z obveščanjemuser posted image

pilotgirl: dobrodošla!user posted image Tudi zate bom držala pesti. Sva pa kar malo na istem, moje menstruacijo so tudi čudo.

Cikacaka: pridni ste bli s user posted image user posted image Upam, da se kmalu pokažejo kakšni konkretni rezultatiuser posted image

banana_ana: user posted image Naj že kmalu dočakaš tisti datum, da vidiš pri čem si.

_pika_: jeeejuser posted image

Punce, veselo delajteuser posted image Verjamem, da morate biti izjemno nestrpne. Že jaz sem, pa samo čakam, da končam s tableti in da sploh začnemo konkretno delat na user posted image Se mi zdi, da imajo tablete malo stranskih učinkov, me pogosto boli glava pa napihnjena sem kot balon. No, ja, tudi to bomo preživeli, samo da se potem ciklus spravi v reduser posted image

Vsem želim lep začetek tednauser posted image

Bluegirl

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   [Brisano sporočilo]
12.8.2013 9:28:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
12.8.2013 10:15:54   
Bluegirl

bluegirl: a ti si tudi napihnjena? od kar ne jem KT me ciklično napihne kot tisto ribo, ki je najprej normalna, potem pa se naježi in je tak velik vodni balonček user posted image sovražim hormone...user posted image upam, da čim prej zagledam user posted image , da bo ves ta hormonski kaos vsaj imel smisel user posted image

Ja, ne govori, včasih me tako boli trebuh od te napihnjenosti, da se komaj premikamuser posted image Mam pa na sumu, da je to stranski učinek tablet Primolut Nor 5, ker me prej to ni tako matralo. Bomo videli, kako bo od nedelje naprej, ko preneham z jemanjem. Sem se pa nasmejala ob tvoji prispodobi z ribouser posted image Se res tako nekako počutim...

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 345
12.8.2013 10:46:23   
banana_ana
Bluegirl hvala user posted image

lili25 ne vem, me je ravno začel tako trebuh bolet, da verjetno ne bo treba nič delat user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 346
12.8.2013 11:24:06   
banana_ana
Evo, je že konec, ravno je prišla user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 347
12.8.2013 11:32:25   
Bluegirl

banana_ana: user posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 348
   [Brisano sporočilo]
12.8.2013 12:39:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 349
12.8.2013 13:02:06   
banana_ana
Hvala punce, res sem žalostna.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?