RE: Marčevke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 19:45:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Mucija

Jaz bom mogla tudi se malo počakat. Sem tudi še "neaktivirana".

Z moje strani si aktivna. Imaš tudi ti težave s potrditvenim mailom?

april 8 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 20:16:14)

MAFiN5 tudi jaz bi te prosila za navodila za forum:)

sinea -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 21:07:38)

Helooo

Ja mene tud na zasebni forum.....mafin prosim za zs

sinea -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 21:33:14)

Sem se registrirala :-)

Danes sem si sla malo nosecniskih cunjic nabavit, predvsem sem iskala spodnje dele oz varianta pajkice in sem jih nasla, sem presaltala iz M na L :-)

se en teden in pregled, komaj cakam.

sinea -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 21:38:54)

Kaj je zdaj, a morem monologe met tukaj al ja?

A ste brale da so dolocbo o starsevskem prenosljivem dopustu umaknili....ijeeeeeee, ker je bil tak upor. Ja valjda da je bilo to za pricakovat.

Pupček -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 21:39:10)

MAFiN mene tudi dodaj [sm=smiley1.gif]

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 21:40:42)

Spet je registriran nekdo z novim/neznanim nickom. Če je katera izmed vas mi naj prosim sporoči na ZS in jo bom dodala. Do takrat pa te nove osebe ne potrdim.

Pupček -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 21:46:30)

IZVIRNO SPOROČILO: sinea

Kaj je zdaj, a morem monologe met tukaj al ja?

A ste brale da so dolocbo o starsevskem prenosljivem dopustu umaknili....ijeeeeeee, ker je bil tak upor. Ja valjda da je bilo to za pricakovat.

Slišala sem da so danes neki govorili o tem. Super, pravilno. Ostaja nam pravica izbire[sm=bravo.gif]

twety -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 22:07:02)

živjo,

da se še jaz javim malo, sicer pišem bolj malo ampak berem vas skoz. tudi jaz bi prosila za navodila za zasebni forum [sm=smiley36.gif]. drugače pa jutri me čaka NS in komaj čakam da spet vidim svojo malo bebico [sm=smiley36.gif] sem čist na trnih in sploh nisem zaspana tako komaj čakam da vidim če je vse tako kot mora biti..

se tipkamo

sonćek -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 22:12:11)

no ewo..... danes zjutraj bila na nuhalni vse kul super....

no zdj pa v klinicnem centru zrd krvavitve po pregledu nuhalne svetline..... pravjo da je z plodom drgac vse bp.... tako da pogum pa bo.....

td men prosim za zasebni forum prosim..

sonćek -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 22:21:39)

mucija td jst sm bla pr strahovi....smo se vidle? kdaj si imela uro?

legojunior -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 22:31:22)

Mafin5 prosim dodaj še mene v zasebni forum

legojunior -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 22:32:42)

IZVIRNO SPOROČILO: sinea

Sem se registrirala :-)

Danes sem si sla malo nosecniskih cunjic nabavit, predvsem sem iskala spodnje dele oz varianta pajkice in sem jih nasla, sem presaltala iz M na L :-)

se en teden in pregled, komaj cakam.

Kje si pa nabavila cunje? Predvsem me zanimajo pajkice [sm=smiley1.gif]

talytha -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 23:02:30)

Drage moje klepetulje. Jaz se žal od vas poslavljam. Danes zjutraj smo se vračali s krasnega dopusta in sem začela krvavet. Seveda sem šla takoj na urgenco že na poti proti domu. Tam je zdravnica naredila UZ in ugotovila, da srček ne bije več in se je že začelo čistit. Jo pa je že takoj zmotila velika nuhalna svetlina, tako da očitno je prišlo do kromosomske napake, kar bi seveda izvedela v ponedeljek na NS, če ne bi prišlo do tega danes. Kaj naj rečem....narava pač ve.
Jutri zjutraj moram nazaj, da mi naredijo še en UZ, da vidijo če bi lahko šlo naprej samo s tableto. Lansko leto sem imela dve abraziji, tako da oni kot tudi jaz rajši vidimo, da bi se lahko sčistilo samo s pomočjo tablete.

Vsem marčevkam in ostalim želim lepo lepo in zdravo nosečnost,da bi vse preostale srečne mamice [sm=smiley1.gif]

azalea -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 23:35:15)

[sm=smiley19.gif]

pinia30 -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 0:52:17)

Talytha, poklon za tako stojično prenašanje izgube.
Objem [sm=smiley13.gif]

Andy86 -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 3:22:19)

talytha zelo mi je žal [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]...pogumno naprej [sm=smiley31.gif]
Punce vem, da ura je za spat...mene pa kar že od včera zvečer boli neznosno želodec pa slabo mi dela [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] groza, sedaj v vrtcu razsaja nova viroza, bruhanje pa driskanje...upam, da se nisem nalezla, ker ne bi bilo lih najbolje [sm=zmeden.gif]
Sonćek super za NS pa upam, da se krvavitve umirijo.

sonćek -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 6:11:59)

talytha en velik objem od mene..... verjemi da socustvujem. in prejmi od mene eno velik big podporo....

andy bomo videli kako bo.... treba pozitivno razmisljat... dokler je srcek ziv morm bit pozitivna.hvala

Mucija -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 7:28:08)

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

Talytha, poklon za tako stojično prenašanje izgube.
Objem [sm=smiley13.gif]

Se podpišem. Vse dobro in en velik [sm=smiley31.gif]

Soncek, jaz sem imela uro ob 9h zjutraj, vendar se je vse zamaknilo in sem bila na vrsti malo cez pol deserih. ;)

april 8 -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 7:33:12)

talytha kar solzico sem spustila :( Posiljam ti soncek.
Mocnomocno upam, da se to ne zgodi vec nobeni od nas!!

sinea jaz sem tut fuuuuuuul vesela da je predlog trapastega zakona padel v vodo:)
Februarke bi se se lahko zmazale, me marcevke pa ne, tako da jeeeeeeeeeej :)

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 8:19:42)

IZVIRNO SPOROČILO: talytha

Drage moje klepetulje. Jaz se žal od vas poslavljam. Danes zjutraj smo se vračali s krasnega dopusta in sem začela krvavet. Seveda sem šla takoj na urgenco že na poti proti domu. Tam je zdravnica naredila UZ in ugotovila, da srček ne bije več in se je že začelo čistit. Jo pa je že takoj zmotila velika nuhalna svetlina, tako da očitno je prišlo do kromosomske napake, kar bi seveda izvedela v ponedeljek na NS, če ne bi prišlo do tega danes. Kaj naj rečem....narava pač ve.
Jutri zjutraj moram nazaj, da mi naredijo še en UZ, da vidijo če bi lahko šlo naprej samo s tableto. Lansko leto sem imela dve abraziji, tako da oni kot tudi jaz rajši vidimo, da bi se lahko sčistilo samo s pomočjo tablete.

Vsem marčevkam in ostalim želim lepo lepo in zdravo nosečnost,da bi vse preostale srečne mamice [sm=smiley1.gif]

Iskreno sočustvujem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
hvala za lepe želje in hkrati ti želim, da si vzameš dovolj časa za žalovanje in verjamem, da bo zelo kmalu prišel čas ponovne nosečnosti in zdravega otročička!

Srečno!

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 8:28:57)

IZVIRNO SPOROČILO: MAFiN5

Spet je registriran nekdo z novim/neznanim nickom. Če je katera izmed vas mi naj prosim sporoči na ZS in jo bom dodala. Do takrat pa te nove osebe ne potrdim.

Se strinjam ja! tako se znajo registrirati nepovabljeni. najbolje da se preveri, da bomo res imele zasebnost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mimogrede, jaz ostajam Tippi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 8:46:40)

IZVIRNO SPOROČILO: talytha

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

cataleyamiller -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 8:53:34)

živijo punce.. joj, ste se razpisale.. hehe.. sm zdej pol ure brala, pa nisem vsega prebrala..[sm=smiley36.gif] dobrodošle vse nove, čestitam za dobro opravljene nuhalne in sočustvujem z tistimi, ki ste se poslovile in izgubile svoje pikice.. [sm=smiley13.gif]

js komaj čakam torek.. imam tisti četvero hormonski test al karkoli že je..[sm=smiley36.gif] končno bom vidla svojo pikico, ki je sedaj v 16. oz. 17. tednu verjetno že prava pika! nekatere ste imele že celo vrsto pregledov in imate že več slikic doma.. js mam samo eno, iz 6. tedna..[sm=smiley13.gif]
no, upam, da je z mojim plodekom vse ok in da se lepo razvija.. pa spol me neverjetno muči.. hihi.. bom kaj sporočila kako je šlo..
a zdej bote pa vse pobegnile na zasebni forum ? dodajte še mene, prosim. kdorkoli že.. [sm=smiley36.gif]

cataleyamiller -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 10:00:22)

aja, še eno vprašanje: kaj še katero boli trebuh? pod popkom, vezi?

Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>