Tippi -> RE: Marčevke 2014 (14.9.2013 8:19:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: talytha Drage moje klepetulje. Jaz se žal od vas poslavljam. Danes zjutraj smo se vračali s krasnega dopusta in sem začela krvavet. Seveda sem šla takoj na urgenco že na poti proti domu. Tam je zdravnica naredila UZ in ugotovila, da srček ne bije več in se je že začelo čistit. Jo pa je že takoj zmotila velika nuhalna svetlina, tako da očitno je prišlo do kromosomske napake, kar bi seveda izvedela v ponedeljek na NS, če ne bi prišlo do tega danes. Kaj naj rečem....narava pač ve. Jutri zjutraj moram nazaj, da mi naredijo še en UZ, da vidijo če bi lahko šlo naprej samo s tableto. Lansko leto sem imela dve abraziji, tako da oni kot tudi jaz rajši vidimo, da bi se lahko sčistilo samo s pomočjo tablete. Vsem marčevkam in ostalim želim lepo lepo in zdravo nosečnost,da bi vse preostale srečne mamice [sm=smiley1.gif] Iskreno sočustvujem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] hvala za lepe želje in hkrati ti želim, da si vzameš dovolj časa za žalovanje in verjamem, da bo zelo kmalu prišel čas ponovne nosečnosti in zdravega otročička! Srečno!
|
|
|
|