RE: Marčevke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

qqqq -> RE: Marčevke 2014 (15.9.2013 18:46:08)

Pocasi se selimo na zasebni forum. Vseno pridem se malo sem pogledat, ker sedaj sele "pocasi capljamo" tja [sm=smiley36.gif]
Pa tukaj se najprej javis Mafin5, da te potem ona doda na ZF.

sonćek -> RE: Marčevke 2014 (15.9.2013 19:01:41)

mafin prosim se mene za zasebni forum...

Tanchi -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 8:01:55)

Bodi močna, talytha.... držim pesti zate, da se ti kmalu izteče tako kot želiš z novo pikico... [sm=smiley6.gif][sm=smiley27.gif]

Tanchi -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 8:03:09)

Aja... še eno malo neumno vprašanje... kako pa prideš na zasebni forum?

Alina13 -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 8:24:56)

Tanchi najboljše bo, da pošlješ zasebno sporočilo MAFiN5 [sm=smiley1.gif]

fraulein -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 9:07:30)

Tudi jaz upam, da se vam kmalu pridružim na zasebnem forumu. Sem že poslala zasebno sporočilo MAFiN5. Sem tudi njej omenila, da se sicer javljam samo takrat, ko imam težave..Ampak to še ne pomeni, da ne spremljam vsega in se veselim z vami. Čestitke vsem za dobro opravljeno nuhalno. Sožalje za angelčke[sm=angel.gif]..ne morem verjeti, da se to tako pogosto dogaja. [sm=smiley13.gif]

sedaj pa spet eno vprašanje.. zadnje dva dni sem bila bolj aktivna.. (sicer so bile ženske na kmetijah, vsak dan zelo aktivne), sedaj pa imam občutek, da mi bo vse ven padlo. Špikanje, predvsem ko hodim... drugače pa nekakšni mravljinci v spodnjem delu trebuha. Mislim si, da se vse razteguje in da ni nič narobe.. Ampak vseeno bolje, da vprašam, tiste, ki ste že dale kakšno nosečnost skozi. Hvala za odgovor.. se tipkamo na zasebnem forumu.

twiggi -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 9:10:31)

ena je spraševala kako je z podaljšanjem bolniške. jaz sem bila v prvi nosečnosti in tudi zdaj od 6. tedna dalje v bolniški. V prvi nosečnosti do porodniške, zdaj imam podaljšano do konc septembra, samo bom verjetno spet kar do porodniške, zaradi težav ki jih imam in sem jih imela, ter seveda zaradi narave dela. pri meni je tako da ko grem do ginekologinje mi napiše predlog za stalež do naslednjega pregleda, nato grem z tem predlogom do osebne zdravnice ( za en mesec ti lahko napiše stalež ona, za dalje pa podaljšuje komisija ), katera odpre stalež. Če si v staležu več kot en mesec, tale predlog in svoja opažanja, osebna zdravnica pošlje na komisijo in ti potem čakaš na njihov odgovor. Jaz imam npr. zdaj pregled 26.9.2013, komisija mi je podaljšala do konc septembra. V tem času imam še čas uredit zadeve pri osebni zdravnici in poslat predlog za podaljšanje staleža na komisijo. Pa ne pozabi dvignit bolniškega lista konc meseca, in ga nest ali poslat v službo.

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 11:58:41)

Če se je katera na zasebni forum prijavila pod drugačnim uporabniškim imenom kot na RR naj me kontaktira na ZS, ker neznanih UI ne bom potrjevala. Dve prijavi, ki jih ne poznam, imam.

artista7 -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 14:00:19)

pozdravček vsem - jaz sem pa za oz bi se še vedno družila tudi na RR, ker mi je dosti bolj domača. seveda se bom pojavila tudi tam... grem prav preverit, če sem se morda prijavila z drugim nickom, ampak mislim, da se nisem [sm=smiley36.gif]

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 14:04:26)

IZVIRNO SPOROČILO: artista7

pozdravček vsem - jaz sem pa za oz bi se še vedno družila tudi na RR, ker mi je dosti bolj domača. seveda se bom pojavila tudi tam... grem prav preverit, če sem se morda prijavila z drugim nickom, ampak mislim, da se nisem [sm=smiley36.gif]

Nisi in si že potrjena, tako da veselo branje in pisanje [sm=smiley1.gif]

Bebibebi -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 15:53:29)

Talytha...tudi z moje strani sožalje in resnično pohvale za tvoj pogum. Naj ti čimprej čas zaceli rano od te hude izkušnje in ti nameni nov žarek, ki bo sijal močno močno, za vse nazaj :) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image]

Bebibebi -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 15:54:56)

mafin5,
mislim, da mi je uspelo se registrirati. Let's see če dobim tvoj OK :)

sicer pa tebi in vsem ostalim sonosečkam......... lep daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Daia -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 17:36:03)

Talytha
, žal mi je, da se je zgodilo, kar se je... Vzemi si čas za odžalovanje in hitro znova na delo [sm=smiley1.gif] Se strinjam s tisto, ki je napisala, da si pogumna [sm=smiley1.gif]

artista7 -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 21:42:54)

tako, malo tu, malo tam... bila pri G, slišala srček, spola ne vemo ... tako da nas bo spet vleklo nekaj še nadaljnje 4 tedne... So glede tega ginekologi res različni - nekaterim izmed vas že tako zagotovo napovedujejo, drugi pa lahko samo pasemo firbec [sm=jezicek.gif]

Rina2 -> RE: Marčevke 2014 (16.9.2013 23:51:04)

Talytha če boš še kaj prebirala tale forum...ja se tudi to zgodi, da pregrado operirajo 2x. Meni so jo tudi. Če je velika, in je med operacijo tudi veliko krvi se menda ne vidi dobro in lahko še kaj ostane. Ali pa se pri celjenju ponovno nekak zaraste in se spet pojavi, vendar manjša. Če bi takrat vedela, kar vem danes ne bi dovolila, da mi jo še drugič odstranjujejo. Sem pa imela jaz zelo podobne izkušnje kot ti - operacija pregrade, odmrtje ploda, abrazija, vnetje po abraziji, ker so salbo opravili in v roku enega tedna še reabrazija, polno antibiotikov....Skratka upam, da so tokrat opravili kot se spodobi. Želim ti čim prejšnje okrevanje in držim pesti, da kamalu donosiš lepo štručko! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Daia -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 10:37:18)

MAFiN5, dodala sem te za ˝prijatelja˝ in poslala ZS. Spet nisi dobila?
Kaj lahko še naredimo?

Jaz sem imela včeraj ponovni redni pregled - vse je super. Mala je sicer za 3 dni manjša kot bi naj bila, ampak upam, da gre za običajno odstopanje in da bo normalno rastla.
Naslednji pregled pa morfologija 22.10. Komaj čaakam [sm=smiley36.gif]

cataleyamiller -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 11:23:13)

olaaa punce.. danes sm bla na četverohormonskem testu.. smo vidli dojenčkaa.. in je vse oky z njim.. sicer je velik za 15 tednov pa par dni, ma zgleda, da sem pozneje zanosila. spola žal nismo vidli, ker je moja pikica sedela..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] čez 4 tedne imam spet pregled.. Daia v katerem tednu naj bi bila ti po velikosti dojenčka, glede na to, da imamo isti predviden datum poroda..?

KAKO SE PRIDE NA TALE NOVI FORUM ? JS SM POSLALA SPOROČILO (ZASEBNO), ŽE EN CAJT NAZAJ PA NI NIČ IZ TEGA..!?[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

LP

cataleyamiller -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 11:30:20)

sm se zmotila, plod je velik za 16. tednov [sm=smiley36.gif]

martina23 -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 11:33:47)

Hojla.

Jaz sem pa včeraj imele krče in me je kar strah, ali je pikica ok. Še 9 dni do naslednjega pregleda...

Drug teden še rezultat neinvazivnega testa. A pokličejo točno po 2-eh tednih?

Pa čakam še na aktivacijo mojega računa na skritem forumu. Upam, da nas Mafin še bere in da se kmalu vse tam beremo [sm=bravo.gif]

Objemček vsem, ki ste se poslovile.[sm=smiley31.gif] [sm=smiley28.gif]Upam in želim vam, da se kmalu vrnete na čvekanje v pričakovanju

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 11:45:51)

Sem te dodala za prijateljico in ti poslala ZS. Upam, da si ga ti dobila, ker jaz tvojega nisem nobenega. Če ne bo šlo se bova pa morali nekako drugače zmeniti [sm=zmeden.gif]

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 11:47:13)

IZVIRNO SPOROČILO: cataleyamiller

olaaa punce.. danes sm bla na četverohormonskem testu.. smo vidli dojenčkaa.. in je vse oky z njim.. sicer je velik za 15 tednov pa par dni, ma zgleda, da sem pozneje zanosila. spola žal nismo vidli, ker je moja pikica sedela..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] čez 4 tedne imam spet pregled.. Daia v katerem tednu naj bi bila ti po velikosti dojenčka, glede na to, da imamo isti predviden datum poroda..?

KAKO SE PRIDE NA TALE NOVI FORUM ? JS SM POSLALA SPOROČILO (ZASEBNO), ŽE EN CAJT NAZAJ PA NI NIČ IZ TEGA..!?[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

LP

es sm bla na četverohormonskem testu.. smo vidli dojenčkaa.. in je vse oky z njim.. sicer je velik za 15 tednov pa par dni, ma zgleda, da sem pozneje zanosila. spola žal nismo vidli, ker je moja pikica sedela.. čez 4 tedne imam spet pregled.. Daia v katerem tednu naj bi bila ti po velikosti dojenčka, glede na to, da imamo isti predviden datum poroda..?

KAKO SE PRIDE NA TALE NOVI FORUM ? JS SM POSLALA SPOROČILO (ZASEBNO), ŽE EN CAJT NAZAJ PA NI NIČ IZ TEGA..!?

14.9. sem ti poslala navodila na ZS. Nisi dobila?

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 11:49:09)

IZVIRNO SPOROČILO: martina23

Hojla.

Jaz sem pa včeraj imele krče in me je kar strah, ali je pikica ok. Še 9 dni do naslednjega pregleda...

Drug teden še rezultat neinvazivnega testa. A pokličejo točno po 2-eh tednih?

Pa čakam še na aktivacijo mojega računa na skritem forumu. Upam, da nas Mafin še bere in da se kmalu vse tam beremo [sm=bravo.gif]

Objemček vsem, ki ste se poslovile.[sm=smiley31.gif] [sm=smiley28.gif]Upam in želim vam, da se kmalu vrnete na čvekanje v pričakovanju

vile. Upam in želim vam, da se kmalu vrnete na čvekanje v prič

Sem te potrdila [sm=smiley1.gif] Veselo klepetanje

Daia -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 12:01:38)

MAFiN5, sem dobila, hvala![sm=bravo.gif]
cataleyamiller, super, da je vse v redu!! Zdaj si pa lahko pomirjena [sm=smiley1.gif]
V knjižici piše, da je gestacijska starost 5 tednov 6/7, sem pa videla na ultrazvoku, da je pisalo 15 tednov 4 dni +- 6 [sm=bravo.gif]
Pikice male [sm=smiley27.gif]

cataleyamiller -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 13:07:47)

mafin5 žal nisem nič dobila. a je ta skupina na fb-ju? če je, ti lahko pošljemime in priimek na zasebno, pa me dodaš.

Daia prav vesela sem in pomirjena.. moja pikica je tako veselo krilila z rokicami, ko pa je ultrazvok "zacvilil" si je pokril ušeska! in to vsakič.. prav simpatično je bilo.. hihi..
ginekolog je rekel, da se super razvija.. tako da, ne bom se obremenjevala v katerem tednu sem.. valda je vse oky.. meni je tudi rekel 15 tednov in 4 dni.. po teži ploda pa sm že v 16. tednu.. tako da je super. pa tudi posteljica je na pravem mestu

LP pupce[sm=smiley36.gif]

Daia -> RE: Marčevke 2014 (17.9.2013 13:43:00)

Hehe, lušno.
Superca. Glavno, da se obe pikici lepo razvijata [sm=smiley1.gif]
Kdaj imaš pa morfologijo?

Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>