RE: Marčevke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Rina2 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:23:29)

Ja nič, ker bo tale verjetno zamrl, bi se pofočkala za zasebni forum. Hvala.

mičika -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:28:51)

Mafin5 tudi mene lahko dodaš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mucija -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:36:52)

Mafin5 jaz bi se tudi pridružila forumu. [sm=smiley1.gif]

Mucija -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:46:53)

Madonca, komaj sledim dogajanju.
A lahko malo podnapisov za ta zasebni forum prosim. [sm=smiley2.gif]

Drugače sem pa iz NS. Full dober rezultat, pa tudi na splošno je Strahova vse pohvalila.
Pa 80% da bo [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Možek čist happy. [sm=9nebesa.gif]
Aja, pa skoraj cel teden več sem noseča, tako da sem že polnih 13t in PDP 22.03.2014

Juhej, petek je!!! [sm=smiley4.gif]

Daia -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:52:10)

Mucija [sm=bravo.gif] za nuhalno svetlino!! Juuj, pikice male [sm=smiley1.gif]

Tudi mene lahko lahko dodate na zasebni forum!

Nekdo je spraševal o gibih - jaa, tudi meni se zdi, da že čutim! Včeraj na sestanku je v eni uri pogosto brcala [sm=smiley36.gif] Ribica zlata, čisto sem raznežena [sm=smiley36.gif]

Komaj čakam na ponedeljkov pregled, upam, da bo vse ok!

Lep vikend vsem [sm=smiley1.gif]

Daia -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:53:07)

Aha, zanima me še to: kupujem jesenske/zimske čevlje. Mislite, da bodo čevlji s peto ali s polno peto preveč? Bi lahko kako škodovali?

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:55:33)

mičika in mucija sem vama poslala navodila na ZS.

Če se je katera registrirala pod drugačnim uporabniškim imenom naj mi piše na ZS, da se ne bo registriral kakšen mimojedoči, ampak samo me s foruma. Imam namreč eno registracijo pod imenom, ki ga ne poznam s foruma. Če ni nobena izmed vas, je ne bom potrdila.

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:57:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Daia

Tudi mene lahko lahko dodate na zasebni forum!

Ne morem ti poslati navodil, ker ti ne morem poslati ZS. Mi ga lahko ti pošlješ, pa ti potem odgovorim?

artista7 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:57:21)

Glej predvsem da bo tebi udobno v teh čevljih in da ti hrbtenica ne bo trpela. Malo pete ne škodi, če pa že, mislim, da je polna peta boljša - imam take čevlje (spredaj kot rahlo zaobljeni salonarji, s polno peto 4cm in pol) in ni sile - pa sem "hrbteničar" [sm=smiley36.gif]

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 13:59:37)

Mucija [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za NS in [sm=rozacrtici.gif]

Daia, jaz sem v prvi nosečnosti skoraj celo nosečnost nosila visoke pete, visoko polno peto pa čisto do začetka porodniške. Sicer bolj ali manj na sestanke, več pa ne, ampak tega je bilo kar precej. Tudi zdaj jih kdaj pa kdaj obujem, ampak ne toliko, ker sem trenutno doma.

Tiiennea -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 14:04:31)

Heilla Nosečke [sm=duda.gif]

Kako ste? :) Jaz sem ravno od G, imam že 4to slikico, na srečo imam fanatstično ginekologinjo,ki mi jo vsakič naredi :)
Če bo katera popravljala seznam imam PDP 2.3 , spol je pa še skrivnost :) Sem pa iz Logatca.
Ste se že kaj zredile? Moje kg ne gredo še nikamor...[sm=zmeden.gif] Ampak tudi to še pride :)

Lep vikend vsem :)[sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

Andy86 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 14:12:59)

Mucija super za dobre rezultate NS pa za [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] O še lepše, če si še en teden več noseča [sm=smiley36.gif]
Daia, če nimaš težav s hrbtenico ti nimajo visoke pete kaj skodit. Se pa strinjam, da je boljše polna peta. JSt ne nosim veliko visokih pet zaradi bolečin v križu in nasploh bolj švoh hrbtu. Ob priložnostih že, da bi pa za na delo in tko pa ni šans [sm=smiley36.gif]

martina23 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 14:32:36)

Tudi jaz bi se pofočkala za zaseben forum.

Danes sem dopolnila 13 tednov in ker je že nekaj časa od zadnjega pregleda kar izgubim občutek, da sem noseča. Veliko razmišljam kaj ugotavljajo z neinvazivnim testom in nestrpno čakam rezultat. Še dober teden...

Predvsem pa me daje utrujenost. Sama imam kronično bolezen, zaradi katere sem že tako bolj utrujena, sedaj v nosečnosti sem pa še kavo reducirala na 1 na dan. Nekaj časa sem bila čist brez, vendar se mi je od nizkega pritiska že vrtelo... Razmišlljam, če bi kaj rekla za bolniško, samo me bodo verjetno v službi grdo gledali, letos sem imela že prometno nesrečo, pa hčerka zlomljeno nogo, IVF postopek,... bom počakala na rezultat testa, da v službi povem, potem si bom verjetno lažje kak dan vzela.

Pri nas starejši otrok še nič ne ve, bomo še počakali, se nič ne mudi. Glede vozičkov pa se tudi sama ne mislim opravičevati, mi smo ga morali tudi zamenjati zaradi hipotonije - fizioterapevtka je šla z nami v šoping, da je ocenila v katerem lepo sedi. Čeprav 7 let star ga ne bomo zamenjali. Veliko stvari smo dobili in sedaj po drugem otroku bom podarila oz. kakšno večjo stvar za simbolično ceno prodala. Tebi anonimna pa svetujem, da tem ljudem daš nasvet kako lahko čim ceneje skozi pridejo - rabljene zadeve, podarimo.si, tudi dobrodelne institucije.... vsekakor pa sem sama vedno iskala akcije, saj sem mnenja, da bo otrok, ko bo večji bolj rabil kakšne večje in dražje stvari. Pa zaenkrat še nismo tam - za Miklavža bi "eno frutabelo", nagrada je lizika ali sladoled. Količina denarja in stvari vsekakor ni merilo za ljubezen, naši otroci imajo preveč in sploh nimajo možnosti razviti želje, hrepenenja, truda za nekaj. Se pa strinjam, da so danes razlike prevelike.

Ok, da ne bom preveč filozofirala. Upam, da mi bo ratalo prebrat zasebno sporočilo, na tem forumu se še malo lovim [sm=smiley36.gif]

nives28 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 14:34:25)

mafin5 tudi mene lahko daš na zasebni forum.

Cottonmouth -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 15:17:26)

Jaz se tudi pridružim na zasebnem foromu. Čeprav ne vem kako :)
Sem pa pravkar iz nuhalne, in rezultati so super. Imam male možnosti da bi dobila Downa. Tako da sem vesela. Vem pa da ni ta test stoprocenten tako da bomo videli. Malo se sekiram ker sem v prvi nosečnosti štartala z manj kilami, in me je strah odvečnega pridobivanja. Zelo pazim kaj pojem...sladko odpaede, jem samo polnozrnate ogljikove hidrate in veliko sadja in zelenjave. Upam da mi rata zajeziti nabiranje :) Kako ste kaj druge?

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 15:41:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Cottonmouth

Jaz se tudi pridružim na zasebnem foromu. Čeprav ne vem kako :)

Jaz se tudi pridružujem, pa ne vem kako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] prosim, da se me doda.

drugače pa, berem vas kasneje, zdajle mi sledi zaslužen počitek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

azalea -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 16:10:43)

jaz bi tudi imela za zasebni forum.

drugače pa čakam, da te slabosti minejo. Zanimivo, prej nič pa zdaj toliko več. Nase dete očitno že ve, kako se jezi mamo[sm=smiley36.gif].
Drugače pa se morem s hrano prav silit, mi nič ne paše. Jem pa zdaj zajtrke, ko jih prej nisem in vec sadja. No, malo pa je treba skrbet za naše malčke. Kava tudi meni ne paše, pa sem jo včasih lahko spila več skodelic na dan; zdaj pa se silim da je vsaj malo, ker drugače me boli glava.

Mucija -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 16:44:30)

Punce hvala za čestitke. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 17:03:08)

Mucija, nives in mičika ste potrjene, ostal imate pa ZS

Daia -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 18:20:36)

IZVIRNO SPOROČILO: MAFiN5

Daia, jaz sem v prvi nosečnosti skoraj celo nosečnost nosila visoke pete, visoko polno peto pa čisto do začetka porodniške. Sicer bolj ali manj na sestanke, več pa ne, ampak tega je bilo kar precej. Tudi zdaj jih kdaj pa kdaj obujem, ampak ne toliko, ker sem trenutno doma.

Sem poslala. Si dobila? [sm=smiley1.gif]
Hvala za odgovore v zvezi s petami! [sm=smiley1.gif]
Še malo pa bodo sledila vprašanja o zimskih plaščih - nov plašč zaradi trebuha?? Ženske težave[sm=smiley36.gif]

Jooj, komaj čakam, da se mi začne trebuh malo bolj poznat [sm=smiley1.gif]

Alexxix -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 18:49:29)

Jst sem mislila pa da bomo tole preko FB, zdej me pa zanima, zakaj še en anonimni forum, z istimi nicki,
če imamo pa že tega tukaj, kakšna je potem sploh razlika?

drugače pa bila na Ns ;)) vse ok, samo spola se pa ne vidi ;(( grrr

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 18:50:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Daia

IZVIRNO SPOROČILO: MAFiN5

Sem poslala. Si dobila? [sm=smiley1.gif]
Hvala za odgovore v zvezi s petami! [sm=smiley1.gif]
Še malo pa bodo sledila vprašanja o zimskih plaščih - nov plašč zaradi trebuha?? Ženske težave[sm=smiley36.gif]

Jooj, komaj čakam, da se mi začne trebuh malo bolj poznat [sm=smiley1.gif]

Nič nisem dobila [sm=smiley13.gif], do tebe pa še vedno ne morem. Ti lahko katera druga pošlje ali pa kakšna druga ideja [sm=zmeden.gif]

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 18:56:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Alexxix

Jst sem mislila pa da bomo tole preko FB, zdej me pa zanima, zakaj še en anonimni forum, z istimi nicki,
če imamo pa že tega tukaj, kakšna je potem sploh razlika?

drugače pa bila na Ns ;)) vse ok, samo spola se pa ne vidi ;(( grrr

Razlika je v tem, da tale forum lahko berejo vsi, torej tudi neregistrirani uporabniki. Na zasebnem forumu pa se bomo pogovarjale zgolj registrirane uporabnice, ker je dostop omogočen samo tistim, ki jih kot administrator potrdim. Tako lahko debate gredo tudi v malo bolj osebne vode - če pač bo to interes.

Pa čestitke za NS [sm=bravo.gif]. Spol bo pa na naslednjem pregledu pokazal [sm=smiley36.gif].

A se samo meni zdi ali so res sramežljivi ti marčevski otročki [sm=smiley24.gif]

azalea -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 19:07:00)

jaz se na forumu pridruzim jutri, ker se je moj mail odlocil, da morem počakat 24 ur, ker ne sprejme gesla [sm=smiley36.gif]

Mucija -> RE: Marčevke 2014 (13.9.2013 19:38:20)

Jaz bom mogla tudi se malo počakat. Sem tudi še "neaktivirana".

Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>