Tippi
|
Anonimna! Lahko te razumem! Tudi zato, ker se mi je letos iztekla pogodba o zaposlitvi in sem pristala na zavodu. In poglej ti to, ravno v času, ko si tako zelo želiva otročička, na vrat pa nama trkajo leta?! Kaj zdaj??!! Preprosto. V življenju pride trenutek, ko se moraš odločiti kaj ti več šteje in katere so tvoje prioritete. Potem je odločitev enostavna! Praviš, da so se ti na nek način zaprla vrata? Mogoče res, vendar moraš vedeti, da tam kjer se ena zaprejo, se druga odprejo!! Sem to doživela v življenju že večkrat in kakorkoli sem obračala situacijo, kako bi bilo, če bi bilo, in vedno znova ugotovila, da ne bi prav ničesar spremenila. z zaprtimi vrati vred!! Želim povedat, da mogoče zdaj gledaš na vse skupaj črnogledo, malo nam nagajajo tudi hormoni, ampak iz tvojega pisanja je razbrati, da je detece zaželjeno, da si si že davno postavila prioritete v življenju, in iz tega izhajaj! Iz lastnih izkušenj vem, da je biti brez službe grozna zadeva, in vem tudi, da se od ljubezni ne da živeti, vendar sem še vedno prepričana, da kjer je ljubezen, razumevanje, spoštovanje, kjer imaš podporo partnerja in kjer te obdajajo otroški nasmehi, tam se veliko zmore!! Srečno!
|