|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
9.7.2013 9:34:46   
Anonimen
HVALA PUNCE ZA ČESTITKE.....SPLOH ŠE NE DOJEMAM. GREM DANES šE PO EN TEST,KER SE BOJIM DA JE BIL PRVI LAŽNO POZITIVEN: NOBENEGA ZNAKA, SAJ HVALA BOGU, DA BI LE TAKO OSTLO user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
9.7.2013 10:02:24   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Bravo, Anonimna, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image !! Srečno do konca, pa preseli se tudi k marčevkam - te bodo vesele, tam odpirajo šampanjec (tisti baby oz. brezalkoholni, haha) user posted image .

neala kako kaže pri tebi??? jaz sem že čist na trnih!!!user posted image

Kje je pa zlatolasek?? tud ona ni nič poročala kaj je z njeno M?

< Sporočilo je popravil Tippi -- 9.7.2013 10:05:25 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.7.2013 10:12:55   
zlatolasek
Hej bejbe!

Četitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image Lepo je brat vesele novičke!

Tippi: kako si kaj? Uživaš na polno? Le glej da boš vsak dan božala bušija in gledala kako raste. Upam, da se ti kmalu prodružimo še ostale.

Jah pri meni je pa tako, da M še ni od nikoder, zato sem skoraj prepričana, da gre za neko cisto, ker vem točno kdaj sem imela O in po tem sem imela še kak teden bolečine v predelu tega jajčnika. Tko da še vedno čakam in upam, da se M čim prej prikaže. Danes sem klicala svojo G, ki gre danes na dopust, sem povedala kakšne imam težave in če do drugega tedna ne bo M, potem se grem pokazat. In potem bom kar rekla, da naj mi da klomifen, da ne mislim čakat do konec avgusta, ko naj bi imela spet pregled. Ker če imam tolk dolge cikle, zgleda da bo naslednja M šele nekje oktobra ali novembra, to mi je pa čist predalečuser posted image Sem bolj neučakane sorte user posted image

Neala: kako zgleda pri tebi, kdaj boš ti lulala?Te imam na sumu, da se boš kaj kmalu pridružila Tippi pri Marčevkah. user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.7.2013 10:20:54   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek

Hej bejbe!

Četitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image Lepo je brat vesele novičke!

Tippi: kako si kaj? Uživaš na polno? Le glej da boš vsak dan božala bušija in gledala kako raste. Upam, da se ti kmalu prodružimo še ostale.

Jah pri meni je pa tako, da M še ni od nikoder, zato sem skoraj prepričana, da gre za neko cisto, ker vem točno kdaj sem imela O in po tem sem imela še kak teden bolečine v predelu tega jajčnika. Tko da še vedno čakam in upam, da se M čim prej prikaže. Danes sem klicala svojo G, ki gre danes na dopust, sem povedala kakšne imam težave in če do drugega tedna ne bo M, potem se grem pokazat. In potem bom kar rekla, da naj mi da klomifen, da ne mislim čakat do konec avgusta, ko naj bi imela spet pregled. Ker če imam tolk dolge cikle, zgleda da bo naslednja M šele nekje oktobra ali novembra, to mi je pa čist predalečuser posted image Sem bolj neučakane sorte user posted image

Neala: kako zgleda pri tebi, kdaj boš ti lulala?Te imam na sumu, da se boš kaj kmalu pridružila Tippi pri Marčevkah. user posted image user posted image

ubijajo ti dolgi ciklusi, štekam ful user posted image  Če imaš 'izpolnjene' vse pogoje za K., to so leta, pa da delata na zanositvi eno leto, ali če si starejša več kot 35 let, pol leta, potem ni razlogov, da ti ne bi predpisal kakšne 'podpore'. Upam, da se ti bo izteklo prej tako kot je treba in da se ti ne bo treba filat s hormoni. to ni nič luštno user posted image  Ampak tud zdej še ni vse izgubljeno, dokler ni M, nič še ni odločeno, zato jaz navijam naprej user posted image

Danes mi je bilo prvič v avtu slabo, skor do bruhanja, ampak sem zgurala. je bilo kratkotrajno, tako da, nič se ne pritožujem. znakov tud nimam zelo izrazitih, tako da praktično vse lahko počnem. edino kar me ubija je utrujenost in nespečnost ponoči. čez dan bi pa kinkala user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.7.2013 10:23:32   
Neala
Hej bejbike!

Jutri šibnemo na morje pa se bom od tam javila, če mi bo uspelo. M še ni oz. itak še niti ne pričakujem, ker je danes 27. dan cikla, menze pa dobivam malo kasneje (okrog 30. dne, če bi gledala povprečje. Lahko pa tudi do 33...). Sicer se mi vedno prej kaže z rjavim izcedkom (preden se vlije), tako da upam, da tokrat ne bo. Počutje je bilo do danes kot da nič ni... Danes pa čutim malo jajčnike in se malce bojim, da bo priteklo te dni, ker občutja dol so čit enaka. Saj vem, saj vem, da so znaki za nosečnost podobni znakom za M, samo vseeno... No, dokler ne priteče, je še vedno upanje. Po drugi strani bom pa okrog padla, če bosta res dve črtici user posted image .

Zlatolasek, potem pa res kar po klomifen. Da se ti zrihta M in da boš lahko srečna nosečka in to čimprej!! hehe... Vem, ker seem tudi sama neučakane sorte user posted image .

Tippi, lepo, da nas prideš pogledat.... Upam, da uživaš in da se ti pridružim pri marčevkah!!

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.7.2013 10:32:01   
_tamika_
hey punce...

no tudi jaz sem vceraj popoldan zagledala zelo rahlo user posted image sem presrecna,ceprav se cakam na krvnega user posted image

drzim pesti za vse ostale user posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.7.2013 11:05:34   
Neala
Tamikaaaa, juhuuu user posted image user posted image user posted image , iskrene čestitke!! Kako krasna novička! Evo vsak dan prikaplja kakša nova bodoča trebuškarca user posted image . Srečno do konca!!!

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.7.2013 11:21:21   
ela23
Ooo, kako lepo, tudi ta mesec je poln nosečk! Čudovito!user posted image Zgleda, da res drži, da se poleti raje prime.user posted image
Jaz trenutno uživam na morju, kjer bom (ali pa pač ne) dočakala svojo user posted image . Sem že razmišljala, če je sploh smiselno, da sem na seznamčku, glede na to da imam operacijo za endom. šele sept. ali okt. No, ugotovila sem, da sedaj itak še bolj upam, da mi ne bi bilo treba pod nož. Bolečin k sreči nimam.

Punce, srečno še naprej. Upam, da se bo tudi v prihodnjih dneh seznamček čim večkrat pobarval z roza. Držim pesti!user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.7.2013 11:28:16   
_tamika_
hvala punci....ko po 3 letih zagledas user posted image - neprecenljivo, za vse ostalo je tukaj master card user posted image

no malo heca...upam da se nam pridruzite naslednji mesec ce ze ne ta mesec se vse ostale user posted image
komaj cakam v cetrtek krvnega in potem prvi pregled

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.7.2013 12:09:04   
miiška
O čestitke _tamika_!!!! user posted image user posted image
Želim ti lepo in mirno nosečnost :)

Mi gremo tudi jutri na morje, tako da vas drug teden naprej berem. Trenutno pa čakam O, bi že mogla bit, sam jo je psiha zgleda spet prestavla :/

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.7.2013 23:35:47   
inja27
lp,sicer ne vem ce sm peau razumela a upam d spadam k vam hehe m ne pricakujem 20 julija :)cestitke vsem ki vam je uspelo!!:):)

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.7.2013 21:32:49   
Anonimen
inja27, midve bova pa na isti dan testkale ;)

(odgovor članu inja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
10.7.2013 22:01:20   
CECA 1
tamika bravooooo user posted image čestiiiitaaaaaaam!!!!!!!!!!!!

jaz pa samo tolko da javim da sem točno po 14.dneh od 1. iui dobila user posted image user posted image barvajte v modro

NE HODIT ZA MANO PUNCE! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.7.2013 8:54:10   
Anonimen
eno vpr.
Učer sm mela zadnji dan za uzet klomifen (2. ciklus) in sm ga zjutri pozabla uzet, a je lahko kej panike? Mam pa 2 na dan (zj & zv)
user posted image

(odgovor članu CECA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
11.7.2013 9:57:11   
snika

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.7.
user posted image Tippiuser posted image
zlatolasek
Snika

4.7.
user posted image april 8user posted image

5.7
*tedy*

7.7.
Sisley

10.7.
lolita83
CECA 1

11.7.
Neala
_tamika_

15.7.
ela23

20.7.
Anonimen
inja27

21.7.
Netipa

23.7.
miiška

25.7.
Radenska_

27.7.
Snika

x.7.
mamica deklicam
brioš
maj4
sončenk

SKUPAJ NAS JE : 21
user posted image NOSEČK: 3
ODSTOTEK: 14,29 %

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.7.2013 9:58:22   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: sončenk

eno vpr.
Učer sm mela zadnji dan za uzet klomifen (2. ciklus) in sm ga zjutri pozabla uzet, a je lahko kej panike? Mam pa 2 na dan (zj & zv)
user posted image

Jaz sem tudi na Klomifenu, in sem brala da ene jemljejo 2 na dan na enkrat, ponavadi zvečer, tako da bi blo fain če bi po tisti večer uzela oba hkrati...A verjetno je že prepozno tako da nwm jaz nebi uzemala za nazaj....

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.7.2013 13:18:28   
_tamika_
Pozdravljene!

Naj povem da je moj test bil lazno pozitiven in da sem danes na dan krvnega zagledala izcedek. grozno. skratka ne delajte testa do 13.dne ce ste na dan ET dobile stopko! tako...tudi jaz vec nisem rozo obarvana user posted image

Punce hvala vam za podporo. res ste super! se javim konec julija ko imam spet transfer. zdaj bo slo vse zelo hitro user posted image

Lp in pozitivne dni!

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.7.2013 17:21:35   
CECA 1
včeraj neki rjavi izcedek kot vedno preden se naslednji dan(danes) ulije,PA NIČ.tema..user posted image ......svašta....bom kr po mariborsko vprašala KAJ TE TO JE? user posted image .....menza mi bremza user posted image .......morda pa ju3 hjooooj

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.7.2013 17:37:10   
Anonimen
ceca1, mogoče se pa kaj dogaja user posted image

(odgovor članu CECA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
11.7.2013 17:49:13   
CECA 1
ah kje pa nisem jaz te sreče..............tak sem negativno nastrojena že od včeraj ko sem vidla da se začenja M. mogoče pa ji je od straha zabegnilo ahahahahaah ,pa se je odločla da vseeno počaka da bom boljše volje, pa pol pride user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.7.2013 20:12:37   
april 8
CECA (sicer nisem brala custo vsega ta nazaj pa loh da sm kej spregledala, ampak..) si naredila test nosecnosti? :))
V prvih tednih so mozni kaksni krvavi izcedki:) djdjj naredi test ker nas vse matra firbec:)

TAMIKA kako mi je tal:/ posiljam ti objemcek in fuuuul energije za v novi krog
>-----00-----<

Jaz bi pa prosila za vaso pomoc. Ce slucajno katera ve za fajn ginekologinjo na koncesijo v lj ali okolici, ki je strokovna in tut cloveska hkrati in ki jemlje nove paciente, se priporocam za vsako info. Res bi vam bila neskoncno hvalezna. Preklicala sem ze malo morje ambulant, ki jih hvalijo, pa so vsi polni:/
Moja trenutna je zmaj:/ sem jo ze veckrat probala menjat, a sem vedno obupala po parih dneh klicanja drugih. Zdaj si jo pa res zelim menjat, ceprav dvomim da bom te srece. hvaaaaala ze v naprej.

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.7.2013 20:42:52   
CECA 1
nisem ga delala, ker sem bla ziher da bo prišla tečka in včeraj sem mislila da imam prav .......dans pa štrajka.....nič mi nijasno saj se še to ni zgodilo.....verjetno zaradi klomifena.....sicer pa uradno bi naj M prišla okoli 14.-16.7. zato si ne delam nekih utvar da je lahko kaj drugega saj za vgnezditveno je sigurno pozno.....

tamikaaaaaaa zelo mi je žal,ampak nič bat s tabo smouser posted image

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.7.2013 8:20:03   
Radenska_
Ojla...

Jaz ne vem kaj dogaja. Sem tretji dan po ovulaciji, v ciklusu s klomifenom. Danes sem hotla začet jest progesteron, pa ga ne bom, ker bom izgleda dobila menstruacijo? Na papirju rdeče/rjavo, potem sem dala notri tampon za eno uro, pa se je malo napojil, skratka ne izgleda kot samo nek izcedek, ampak že prava M....Kaj takega se mi še ni zgodilo, je pa res da sem progesteron ponavadi začela jest takoj 1 ali 2 dan po O...
Pomojem je M, tako da javim v par dneh, če se zadeva okrepi...A se je na klomifenu kateri že podobno zgodilo, a res tako blazno stanjša sluznico ali kaj?
Kakorkoli, to je itak moj zadnji ciklus s K...ki bo izgleda spet neuspešen.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.7.2013 8:50:50   
Anonimen
ceca1, nič ni to pozno za vgnezditveno! Tebe sumim, da boš nalulala user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
12.7.2013 9:49:28   
CECA 1
radenska jaz ti ne bi znala povedat kaj specifičnega na to temo,žal . verjetno isto vem kot ti al pa še manj user posted image

anonimna a sem ti sumljiva? user posted image dans še mam vedno neki izcedek kot včeraj......bom počakala še 2 dni( da in če se okrepi),če ne čakam dalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?