Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek Hej bejbe! Četitke vsem novim nosečkam Lepo je brat vesele novičke! Tippi: kako si kaj? Uživaš na polno? Le glej da boš vsak dan božala bušija in gledala kako raste. Upam, da se ti kmalu prodružimo še ostale. Jah pri meni je pa tako, da M še ni od nikoder, zato sem skoraj prepričana, da gre za neko cisto, ker vem točno kdaj sem imela O in po tem sem imela še kak teden bolečine v predelu tega jajčnika. Tko da še vedno čakam in upam, da se M čim prej prikaže. Danes sem klicala svojo G, ki gre danes na dopust, sem povedala kakšne imam težave in če do drugega tedna ne bo M, potem se grem pokazat. In potem bom kar rekla, da naj mi da klomifen, da ne mislim čakat do konec avgusta, ko naj bi imela spet pregled. Ker če imam tolk dolge cikle, zgleda da bo naslednja M šele nekje oktobra ali novembra, to mi je pa čist predaleč Sem bolj neučakane sorte Neala: kako zgleda pri tebi, kdaj boš ti lulala?Te imam na sumu, da se boš kaj kmalu pridružila Tippi pri Marčevkah. ubijajo ti dolgi ciklusi, štekam ful Če imaš 'izpolnjene' vse pogoje za K., to so leta, pa da delata na zanositvi eno leto, ali če si starejša več kot 35 let, pol leta, potem ni razlogov, da ti ne bi predpisal kakšne 'podpore'. Upam, da se ti bo izteklo prej tako kot je treba in da se ti ne bo treba filat s hormoni. to ni nič luštno Ampak tud zdej še ni vse izgubljeno, dokler ni M, nič še ni odločeno, zato jaz navijam naprej Danes mi je bilo prvič v avtu slabo, skor do bruhanja, ampak sem zgurala. je bilo kratkotrajno, tako da, nič se ne pritožujem. znakov tud nimam zelo izrazitih, tako da praktično vse lahko počnem. edino kar me ubija je utrujenost in nespečnost ponoči. čez dan bi pa kinkala
|