Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 16.7.2013 16:29:47
|
|
|
|
miiška
|
Joj ela23 kako zdržiš!! mene ma da bi kar že jutr test naredila pa mam še en teden do dneva ko naj bi prišla oz ne prišla M če bom do petka zdržala bo veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 16.7.2013 17:54:05
|
|
|
|
miska**
|
Pozdravljene punce! Kak ste kaj? Je kaj lepih novičk blo v tem mescu ko sem odklopla? Jaz imam par vprašanj in sicersem junija imela iui ampak se ni posrečil. Sem pa zaradi vseh teh hormonov imela ciklus krajši in sicer na 26dni. No ta ciklus pa sem imela nekaj dni po M rjavkast madež na hlačkah. Ok sem mislila je ovulaciska krvavitev(bila pa te točno na isti dan kot sem imela prejšnji mesec iui) pomoje je to zaradi hormonov. No kakorkolivčeraj bi po tem takem morala dobit M. V nedeljo med spolnim odnosom ko sem se obrisala sem vidla na papirju rjavkast madež . No potem ni bilo ničesar več. V pon pa sem imela takšno rumeno rjavo sluz potem pa spet nič . Krče pa sem imela kar močne kot ponavadi ina ful me je v jajčnikih in v križu bolelo. Danes imam tudi občutek kot da bo prišla je pa je ni. Sem pa naredila test ob 14.00 pa je bil negativan. tak da noseča nisem. Kaj pa bi potem lahko bilo? Je imala že katera izkušnje s tem? Hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 6:30:42
|
|
|
|
snika
|
Dobro jutro punce!!! Moje O še kar ni in ni...pa sem že 20 dan ciklusa...ta klomifen dela zmendo po eni strani... No danes grem na morje, tako da upam da bo potem bolj uspešno....lahko pa da je že bila O pa da pač ni unih osnovnih simptomov kot so boleče prsi in povišana BT, mozoljčki pa ostajajo tako da neki se paca hehe =). No lepo se imejte in vas pridem pogledac čez teden dni. =)
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 6:38:25
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.7. Tippi zlatolasek Snika 4.7. april 8 5.7 *tedy* 7.7. Sisley 10.7. lolita83 CECA 1 11.7. Neala _tamika_ 15.7. ela23 20.7. Anonimen inja27 21.7. Netipa 23.7. miiška 25.7. Radenska_ 27.7. Snika x.7. mamica deklicam brioš maj4 sončenk SKUPAJ NAS JE : 21 NOSEČK: 2 ODSTOTEK: 9,52 % NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 9:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni se nekaj dogaja...konec tedna bom že vedela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 10:51:48
|
|
|
|
Radenska_
|
Anonimna, kaj pa dogaja? Povej povej :) Pri meni so se krči umirili. Sem jih imela samo včeraj. Nekako sem prvič ful optimist in sem prepričana da sem noseča. Vem da bom ful razočarana če nisem, samo zakaj bi pa vedno mislila da itak nisem - tako sem mislila ostalih X ciklusov, zdaj pa prvič raje gledam pozitivno. Mogoče pa bo kaj iz tega :) Tko da samo še čakam da se pridružim marčevkam
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 11:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Predvidena M bi naj bila 20.7. Že prejšnji teden sem imela občutek, kot da bo priteklo. Okoli levega jajčnika skos neki čutim (ovulirala sem na desnem). Drugače dosti tečem, hodim v hribe, kolesarim. Do teka mi ni niti malo. Včeraj sva šla na en mali pohodek in sem komaj prilezla na hrib (čeprav drugače skor letim gor). Včeraj jedla hamburger..ga pol stran vrgla, tak je bil ogaben (moj je svojega takoj zmazal, tak mu je bil dober). Ful sem nekaj razdražljiva..moj me malo razjezi in se bi lahko kar razjokala. Prsa me mejčkeno bubajo. Danes sem iz firbca delala BC mini. Itak je bila belina po 5min (še tri dni do dneva D). A po 10min sem videla nek obris druge črtice (verjetno samo v moji glavi). Bomo videli..imam nek dober občutek. Se bom pa podpisala kot anonimna (da me boste prepoznale po postih).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 11:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: snika ali PRIČAKUJEMO 1.7. Tippi zlatolasek Snika 4.7. april 8 5.7 *tedy* 7.7. Sisley 10.7. lolita83 CECA 1 11.7. Neala _tamika_ 15.7. ela23 20.7. anonimna inja27 21.7. Netipa 23.7. miiška 25.7. Radenska_ 27.7. Snika x.7. mamica deklicam brioš maj4 sončenk SKUPAJ NAS JE : 21 NOSEČK: 2 ODSTOTEK: 9,52 % NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013, anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 11:21:33
|
|
|
|
Neala
|
Punce, še vedno držim pesti za vse!! Anonimna, upam, da imaš pravi občutek in da boš konec tedna zagledala pravi plus!! Moja M pa se zaključuje, tako, da naslednji teden bodo spet tapravi dnevi za in upam, da avgusta zagledam plusek - tako kot pred 5-imi leti .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 11:30:12
|
|
|
|
Radenska_
|
Anonimna pri meni isto! Ovulacija na desnem, včeraj pa sem imela cel dan krče, in to kar oreng, kot pred M... na levi strani okrog levega jajčnika in proti sredini (sem bla 7 dan po O). Preko celega dneva...Danes o tem ne duha ne sluha. Prsa me nič ne bolijo, drugih znakov ni, razen da že 3-4 dni nič ne spim. Imam pa tudi jaz dober občutek iz neznanega razloga.
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 12:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Radenska_ mogoče bova pa aprila dočakale svoje sončke (če bo , bom al konec marca al pa začetk aprila)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 12:24:14
|
|
|
|
ela23
|
Hehe, miiska, saj na začetku sem bila tudi jaz čisto nestrpna , prav zabavno mi je bilo teste delat. Prejšnji mesec pa so mi odkrili endometriozo, tako da vem, da nimam velikih možnosti in mi je tudi z lulanjem lažje počakati. Čeprav bi bilo prečudovito, da bi nama uspelo pred operacijo. Zaenkrat še nimam, najbrž bom kar jutri naredila test, potem pa na morje! Radenska in anonimna, stiskam pesti! Julij se je začel od sile obetavno, potem so pa kar zamrle.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 12:39:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta konec tedna bo roza! anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 12:42:18
|
|
|
|
Radenska_
|
Jaz tudi držim pesti za vse :))) No zdaj pa še roza izcedek, čisto mini malo....:)
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 17.7.2013 12:50:03
|
|
|
|
miiška
|
ela23 žal mi je za endometriozo...vseeno držim pesti da bo jutri pluuuus! Radenska in anonimna super za znake, pol pa ziher bo kaj iz tega :) Jaz nimam nobenega :( No če dobro pomislim mam mal utrujene noge...ampak to verjetno ni noben znak. Sem pa en test že naredila...joj sem smotana!!! itak prehitro itak negativno Kako je že? 12 dni po O je naprej da lahko test pokaže a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 8:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Radenska_, mogoče si imela vgnezditveno miiška, bol ziher je 14 dni po O ;) Jaz sem danes 12 DPO. anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 10:57:22
|
|
|
|
mamica deklicam
|
moja gospa je očitno najavila svoj prihod, tako da me lahko obarvate modro . Upam, da bom zaradi te modre barve naslednjič imela fanta, ker po dveh puncah jaz zanj navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 13:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšna je verjetnost da se na O testu pokaže komaj vidna črtica, ko je O že mimo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 14:50:34
|
|
|
|
Radenska_
|
Sončenk, po mojih opažanjih zelo mala. ker mam PCO (baje) imam vedno rahle črtice pred O, ampak ko je O je močna in potem je zelo hitro po tisti močni ni več nič. Anonimna, jaz imam še vedno roza izcedek. To ga e FUL malo, ko se obrišem ga je bilo včeraj zjutraj eni dve nitki, al pa za en noht no. Potem več nič, danes spet. To je to :) Navijam zate in za vse druge! Pa zase, seveda
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 15:03:35
|
|
|
|
brioš
|
Živjo...dolgo me ni bilo tukaj...rahel odklop, stres na šihtu...eh.. No jaz sem danes 26 dan ( cikluse od 29 do 37 dni, zadnič 43 dni, povprečno 31-33 dni ), se mi je pa na 24 dna pojavil rahel izcedek ( samo rahla kri med sluzjo ), včeraj nič, danes pa rahlo rjav. Tako, da predvidevam, da mi telo spet nekaj '' nagaja'' ali pa psihiranje za dojenčkom, saj je ta mesec 1 leto od kar se trudiva Punce ne vem...ampak jaz počasi izgubljam upanje, da bom kdaj v rokah držala še eno štručko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 15:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
se pravi če je bila zelo rahla črtica O še sploh ni bilo??? Nimam sicer pco, samo sem pa 2. ciklus klomifena. Pa ponavadi mam O glih tak cajt.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 16:51:32
|
|
|
|
Radenska_
|
Ja pri meni bi to pomenilo da je še ni blo. Jaz sem bla tud na klomifenu drugič ta ciklus in imam šolski cikel, ovulacija je bla na 14 dan mislim da ali pa 15. Prej rahle črtice, delala sem test dvakrat na dan, potem BUUUM prejšnji večer še rahla, zjutraj močna, popoldne pa ne duha in sluha o kakšni črtici več. Naslednji dan bolečine v desnem jajčniku in to je to. Pol pa itak nisem več testirala naprej da bi vidla če so črtice še.... Bom zdajle za foro naredila enega :) pa ti javim
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 17:11:43
|
|
|
|
Radenska_
|
mam črtico. Očitno ne drži
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 19:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Radenska HVALA!!! Pr men je fora da sm delala O teste 2 dni kasnej kot mi je program na tel. zračunu O in vedno sm jo zadela. Tko da sm porabla razn 1. meseca pol samo po en O test. No ta mesec pa sm čutla ponoči bolečine v D jajčniku, tisti dan pozabla delat test in en dan kasnej, ko sm ga pa delala pa je bla komaj opazna črtica in me je malo zmedlo. Pol je pa še fora da je bil to zadnji test v škatli, novih pa tut če naročim nebi dobila dost hitr. Hvala še enkrat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 18.7.2013 19:52:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam pa O tm nekje 15-16 dan, samo mam pa pol čez 10-12 dni že M. Pa jemlem Dabroston 12.-24. dan, pa ni kej bolš ... bom mogla podalšat za 2 dni, mam dovoljenje od G
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?