Barbapapa77
|
Zdravo, najprej Saša 33 - moje sožalje ursonok - sliši se res katastrofalno, upam da mine čimprej... včeraj sem imela jako naporen dan - najprej so se mi pomila okna (je prišla ena gospa, 30 eur za vsa okna, vredno vsakega centa), potem sem pomila še pečico - in to pečico, ki ni bila pomita že cca. 20 let. fujfujfujfuj!!! je trajalo 3 ure dopoldne in še 2 zvečer, pa skoraj zmešalo se mi je zraven. Če bi imela malo več denarja na razpolago ta moment, jo odpulim ven in grem po novo. Ampak ker jo zelo redko uporabljam in ker nimam denarja na pretek, sem jo pač pomila. In ker sem budala, sem v napadu čiščenja odpulila ven gumbe, da jih bom lažje pomila - in potem sem ob polnoči sedela na tleh v kuhinji in tiščala neke vzmeti v gumbe, zraven pa histerično jokala, ker seveda ni šlo nazaj noter Skratka - blažji živčni zlom in to zaradi pečice. Totalno neumno. Sem sklenila, da je bilo tegale obsedenega čiščenja dovolj. Vse ima svojo mejo in kaj vraga mi bo hiša na dobri lokaciji, če namesto da bi šla ven, tiščim glavo v pečico. Baba neumna (bi rekla moja Neža, čeprav ve, da je to grdo). No, dobra stvar včerajšnjega dne je pa tudi, da smo montirlai pomivalni stroj - do zdaj smo ga imeli v kleti in čakali monterja - in moram reči, da se na pomivlani stroj navadiš in razvadiš Še dobro, da je šla Neža včeraj v vrtec, da je mami vzela Manco in da je danes nov dan, pa da je še luna mimo. Danes sem tiste nesrečne gumbe popravila dokaj hitro, pečica dela (no, 2 od 3 gumbov delata, eden je pa pomoje brezupen primer). Zdsjle je posijalo sonce in bom šla ven. Ker imam dovolj vsega in ker iz buče ne moreš narediti pepelke. Pika. Pri nas pa relativno dobro spimo - če seveda odšteješ zmešano mamo, ki ob polnoči tuli v kuhinji . Neža spi celo noč, odgovarja ji, da je sama v sobi (pa meni tudi, ker ne slišim vseh vzihov, premetavanja..., če pa kaj rabi, pa pokliče). Manca sicer po novem je 2krat na noč - zvečer med 7-8 poje mlečni gres, se zbudi med 11-12 za flašo in potem še enkrat med 3-4. Ne vem, mogoče poskok rasti ali kaj podobnega, bo že minilo. Odvajala je ne bom, poje flašo na dušek in zaspi nazaj v 2 minutah, tako da je nima smisla odvajat. Če je lačna, naj je. Sem bila pa včeraj na govorilnih v vrtcu za Nežo - je rekla, da je malo nemirna, na momente perfekcionistka (res ne vem, po kom, hehe) in da sicer sodeluje v dejavnostih, ampak da jo je treba posebej povabit, da pride (to ima po možu, glavo stavim - on je tak samotarski tip, zadovoljen sam s sabo). Zobozdravnik - pri nas je imela preventivni pregled pri 3 letih, prej ne. In tudi sami nismo šli, se mi ni zdelo potrebno. Sva pa bili ravno v ponedeljek, sem šla jaz pa sem jo peljala kar s sabo, da je na hitro pokazala zobe. Vse ok. Pri nas je pri 6 mesecih pregled urina, pri 9 pa pregled krvi. Zdej pa grem, sije sonček
|