ursonok -> RE: Junijke 2013 (24.9.2013 22:25:33)
|
Ojla, precej naporen dan. Utrujena za umret, delali zelo malo, ker Aurorka ni skoraj nič spala - vsaj do takrat ne, ko sta bila tastarejša dva v vrtcu. Zdaj sem pa preveč [sm=smiley11.gif] za delo ... Vnašam popravke v tekst, to je pa vse, kar zmorem. Ob kozarcu vina in olivah (in plahtici [sm=smiley36.gif]) Ko berem o teh prehladih, me vse mineva ... [sm=smiley13.gif] A se zavedate, da je šele september?! Najhujša sezona za prehlade je itak šele po novem letu, februar-marec. Ustavite konje, še bo čas za bolezni!! Peeby a v Franciji je obvezno cepljenje? Verjetno ne, glede na to, da v večini držav ni. Ne bom spet delala antireklame tukaj gor, ampak celo tisti, ki so "za" cepljenje, pravijo, da ne bi smeli začeti tako kmalu. Vsaj ne pred prvim letom. ENi pa pravijo, da če že, potem šele takrat, ko otrok že shodi in začne govoriti prve besede. Da imajo možgani ta čas mir. Želim ti, da boste dobro prestali to preskušnjo. Ko vas takole berem, ugotavljam, da je naš Aurorec en res super otrok. Sicer je začela malo manj spat, a vseeno - sama se zabava v igralnem centru, teži samo proti večeru, pa še to ne vedno, na sprehodih je prijetna, smeji se vsem (iz rute), nasploh je popolnoma neproblematična. Mene bolj sesujeta starejša dva. Vsi trije skupaj so pa itak [sm=smiley29.gif] Mah, sem imela spet en zamorjen dan ... Da nimam časa za nič, še za delo ne, pa laufam po trgivinah, pa kuham, pa pomivam, flet je svinjski totalno ... Povsod cel kaos [sm=smiley19.gif]. Mah, saj bo bolje. Mnenja drugih mah, meni je načeloma tudi vseeno, tj. ne bom se zasekirala zaradi tega, ker si kaj čudnega mislijo, le družina (deki) mi gre na jetra. Ker imajo neke svoje predstave, pričakovanja, komentarje, kako bi naj mi živeli in kaj počeli. To me pa mori že celo življenje. (Že celo življenje namreč delam drugače, kot so si oni zamislili.) In to je itak vnaprej izgubljena bitka - spremenil jih ne boš, zato je najbolje, da jih ne šmirglaš. Ampak mene grize in se živciram in mi gredo na jetra. Pa živijo par tisoč km stran in se zelo malo "vmešavajo", ampak jaz sem neznansko občutljiva. Na druge ljudi nisem. Brezveze. Majčica, super za masažo. Jaz bi tudi. Ne vem, kdaj si bom vzela čas za to ... [sm=zmeden.gif] Evo, ko oddam to knjigo. Nujno. Pokličem in se naročim. Obljubim (sebi, javno, na forumu [sm=smiley36.gif]) Pri nas bo še do konca tedna vroče (danes je bilo spet 33 stopinj!), potem pa malo dežja in huuud padec temperatur. Konec poletja [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pa sem tako upala, da bo ta vikend še lepo&toplo, da gremo spet na morje ...
|
|
|
|