grašek -> RE: Junijke 2013 (18.9.2013 20:54:58)
|
hojla, pozdrav vsem! se kar dolgo nisem javila, tole šolsko leto me sesuva, zgodnje vstajanje zaradi vožnje starejše na avtobus, sem zvečer čisto utrujena girl79 - ma, isti občutki, kaj pa vem, kdaj se zbudim ponoči, ko je bila prehlajena, je bilo skoz neki, je kar pri meni ležala, pa se po potrbi priklapljala, samo to mene ful bolj utrudi, nism tako naspana sobota, nedelja - ja, res je bolj mirno na forumih ursonok - vidiš, da so Bolgari koristni saša33 - ti si faca, kuhaš za toliko ljudi, meni se malo zdi, da so se že vsi navadili, da to, da dojimo, je nekaj samoumevnega in ne rabimo nič počivat tek in mleko - mislim,da ga ni nič manj zaradi teka, če dovolj piješ, ga je dovolj, pri meni prav gotovo še več, ker sem potem tako sproščena, zadnjič sem tekla 15km, pa ni bilo razlike, je pa važno, da res dovolj piješ, veliko več kot bi sicer izpadanje las - pri meni minilo - kot je prišlo, je odšlo, kakšnih 14 dni je bilo pa noto uši - ko pri nas v šoli rečejo, da so uši, mene že vse srbi, ursonok - slovenske uši, he, he[sm=smiley1.gif] kopalnico imam - majhno, lahko tekmujem z vami, pa še pod stopnicami, skoraj Harry Potter varianta spanje podnevi - vedno jo dajem v posteljico, ker se mi zdi , da bi sicer lahko padla, na tleh pa ne mara spati, na telovadni blazini 200_x_150 spi po nekaj minut, ji ne paše previjanje - se ne obremenjujem glede toplote, se tolažim, da se utrjuje, pa jo tudi nesem skozi mrzel prostor pedokinetika - bosta povedali, kako je bilo, vsaka na svojem koncu sover - so ti že druge dobro odgovorile glede handlinga, se strinjam, da je treba sedaj ukrepati, čeprav se nam zdi, da se otrok včsasih kaj narobe drži, pa se izkaže, da je čisto ok, ko je na trebuhu, naj mu ne bi sam štimal rokic, tako kot jih da pri obratu, tako mu jih pustiš, da jih sam izvleče saša 33 - tečeš več kot jaz!, ursonok tudi, jaz nekako uspem 1x na teden, ali pa še redkeje, samo sem šla pa zadnjič kar 15km, sicer počasi, to mam nekje v glavi, kakšne kondicije pa ravno nimam, mislim, da ste dovolj odprte, da pogledate tole - nosečnica pred porodom še zelo aktivna, samo ona je itak v totalni formi peeby - tole bo pa zanimivo danes zvečer, [sm=smiley1.gif], en bo zadovoljen dansas - meni so pa rekli 2 kapljici d3, jih imamo od Plive, pozabljala sem pa tudi isto , že pri prvih dveh hrana - dansas, jaz imam isti problem, imam najbrž poskok v rasti, pa skoz jem[sm=smiley36.gif], je pa res, da odkar tečem, mi na pregledih izmerijo nekaj cm več - zaradi drže - potem imam lahko pa tudi kakšen kg več, po moje jem več, ker sem utrujena - premalo spanca, pa potem lažje zdržim, ne vem peeby - prijateljice z otroki - najbrž sta imeli dober dan, meni se tudi včasih vse zdi preprosto, če bi me pa včeraj vprašal - odklop, jih kliči na polno luno, pa da vidmo!
|
|
|
|