grašek
|
Hoj, neli81 meni je tudi žal za tale forum, a dvomim, da se ga da oživiti, verjetno so vse na FB, tako sem jaz prestopila v marec, naša je 10.4. Smo pa super, mala ima cca 6000 g pa 67 cm, je bolj lahka, a ni problema. Lepo napreduje, sedaj se obrača že v vse smeri, s hrbta na trebuh in nazaj, veliko več že razume, se pogovarja, z GH bova začeli v torek, ko pride patronažna, ali pa enkrat naslednji teden, tako da bo še očka doma, da jo vidi, kakšne face dela. Midve hodiva na pedokinetiko in mi je super, res popestritev tedna, ko sva veliko sami. Pa jaz jo učim sporazumevanja z znaki, kar olajša komunikacijo dokler ne govori, se s tem tudi sicer ukvarjam, tako da res vem, kako je treba. To pomeni, da otroka naučiš znake iz znakovnega jezika, namesto, da bi samo tarnal, potem pokaže, dokler se ne nauči govoriti, potem pa jih opusti, res je fajn, ker je manj joka, pa bolj več, kaj želijo. Sedaj ji kašen kakšnih 10 znakov, pa bomo videli, kdaj bo začela nazaj kazati. Vsi se naučijo pomahati pa, pa, tukaj je pa samo še več znakov. bom javila, kako nama gre. neli81 - predlagam, da greš na marec, kdaj ste rojeni, da ne gledam nazaj?
|