san
|
pozdravljene mamičke se pofočkam še jaz. rodila 2. aprila, malo punčico 2905 g in 49 cm, ki pa je sedaj že konkretna pupa. prvi mesec je pridobila 1900 g in pa 5 cm, sedaj ima že dva meseca in res ni več tisti mali drobižek. kmalu bova imeli 2. posvetovalnico, predvidevam da krasno napreduje, ker se res krasno doji. čez dan še vedno precej spi, tudi ponoči - noč v bistvu jo kar prespi . kakšno urco dopoldne in popoldne je pa tudi že budna in radovedno opazuje ostael razgrajače. tudi nasmeške nam že deli in se vsi topimo zraven . imam pa doma še tavečje otročiče in imamo zelo pestro, posledično zelo malo časa za računalnik. mal nam gre že na živce tole vreme, ker smo po večini notri, pa še bolni, tako da močno navijamo za sonceeee krčkov na srečo nima hudih, oz. se ne joče, ko jih ima, ampak samo napenja in spušča glasove kot en golobček. jo pa mora kar fino napenjat, ker ji je popkovna kilca ven stopila. na hrano sicer ne pazim preveč, se pa izogibam stvarem, ki mene napenjajo - stročnicam in kapusnicam. tudi pri sadju malček gledam. je trenutno še pikasta, mislim ,da se ji še koža čisti, čeprav mi je pediatrinja na uz kolkov rekla, da naj bom pozorna, da ni alergija oz. da je potencialni alergik. aaa, močno upam, da ne. češrav imamo že doma tri, ma pri nobenem nič oprijemljivega, le suha koža in teževe zaradi dodatkov v hrani (aditivi, konzervansi, barvila) moji kg so šli zelo lepo dol, 10 že na začetku, mislim, da mi jih je ostalo 5 viška, ma se ne sekiram preveč, bodo tudi ti šli počasi dol. ponavadi pridem na svojo težo v enem letu. joj, za tek sem kar mal fovš, meni zmanjka časa, oziroma mene zmanjka zvečer, ko bi si ga lahko vzela na srečo nimam razmaknjenih tebušnih mišic, tako ne vem kaj dosti o tem, razen tega, da je potrebno bolj pazit in delat neke vaje. btw že na keglove pozabljam vesnica, če imaš še mleko ji očko lahko pozdraviš svojim mlekom, pomaga preverjeno toliko na hitro uživajte
|