kalisi
|
Hejla, hehe, zelena medvedka, jaz sem mislila, da jih imaš najmanj 45 . Ah, veš kako, tole materinstvo ti itak da misliti. Mene tudi vsake toliko pobašejo kakšne pesimistične misli. Sploh, ker je moja kariera zdaj na stranskem tiru in zaradi tega nisem najbolj srečna. Iz fuuul akcije na brisanje pokakane riti je kar preskok. Seveda mi ni žal, ampak, moram pač v zakup vzeti dejstvo, da bom precej zamudila. Sploh, če pomislim, da frajlica ne bo edini otrok. Torej še kakšno leto ali dve porodniške v naslednjih nekaj letih. Potem je tu še dejstvo, da se bomo selili za mojim, ker ima boljše zaposlitvene možnosti. Me je groza pomisliti, da bi se kar naenkrat znašla v funkciji gospodinje . Tako kot praviš, lemon, starost sama po sebi nima nič s tem. Z otrokom se življenje močno spremeni in se je treba prilagoditi. Mene je sicer - ne bom rekla depresija, bolj togotnost -, dajala na začetku. Hehe, in ja, takrat mi je tudi tašča načenjala živce. Si sploh ne upam pomisliti, kako bi bilo, če bi živeli pri njih doma, kot je pri mnogih parih. Mislim, da bi šla z mojim narazen v 14 dneh. Jao, upam, da jaz ne bom sitna tašča, če in ko bom. Ko bi si le zapomnila, kako se zdaj počutim, da ne bom potem težila. Moja mami je s tega vidika res super. Vedno vse vpraša, kako in kaj naj in potem naredi tako, kot ji rečem. Tašča pa druga pesem, vse po svoje ali pa z veliko užaljenosti in nerganja tako, kot ji rečem. Obup... Neli81 - nisem ravno sledila okoli vajinih služb... A ima tvoj mož kakšno možnost kje drugje službo dobiti? Ali pa ti? Ni ravno najboljši čas za iskanje nove službe, ampak mene bi taki odnosi pobrali... Iz ene take firme sem že spokala in se mi je ogromna skala odvalila s hrbta... V glavnem, upam, da se razmere umirijo in da nekako najdete neko rešitev. Pri nas je zdaj tudi kar pestro, kar se službe tiče. Moj je dobil nekaj zanimivih ponudb v Sloveniji, ampak nama zaenkrat še ne diši vračati se. Bomo videli. emajulija - ja, frajlica bo videla pol sveta že kot dojenček, zgleda . Gremo pa v Firence. Upam, da najdemo kakšno lepo stanovanje in da pot ne bo preveč divja. Za zdaj moram kar potrkati; mala v avtu ne dela težav. Joj, pa za korake. Naša še ni tako daleč. Stoji že kar nekaj sekund in brzinsko ob kavču sem in tja šiba, hoditi brez opore pa še ni poskusila. Se pa skuša vstati na noge brez opore. Je prav hecna. umivanje zob - Kako in kdaj ste se lotile? Jaz zdaj našo v kopalnico vlačim, da me gleda, kako si krtačim zobe. Upam, da jo bo dovolj intrigiralo in potem ne bo težav, ko ji bom začela krtačiti zobe. No, za zdaj ima tako samo enega, pa še ta se za zdaj vidi zgolj malo žagice. A uporabljate kar obično krtačko ali tisto za na prst nataknit? Jaz bom najbrž kar krtačko za dojenčke nabavila, da bo še sama glodala. Nič, se vržem zdaj še malo v knjigo. Dokler se mala ne zbudi.
|