emajulija
|
Hejla! ja, mi že v soboto pihamo prvo svečko :-) :-) v soboto sva povabila kolege in otroke, v nedeljo pa sorodnike...vabilo sem naredila sama, v petek bova naročila narezek, meso in sirček, torto pa sva dala delati eni gospe, ki jih kar doma peče :-) nameravamo biti kar notr v stanovanju, če bo pa lepo vreme, pa lahko tudi ven skočimo, punce z otroki na kakšen sprehod, deci pa na pivo :-) kupila bom balone vseh barv in kakšne trakove, da okrasim stanovanje, iz eminih slikic pa bom naredila fotoprojekcijo :-) aja, pa v soboto zjutraj se gremo tudi slikati, nimamo še nobene profesionalne slike, kjer smo vsi skupaj... tamali morem še eno lepo oblekico kupiti :-) to je to, nič pretiranega, v krogu najbližjih, doma, kjer se mala najboljše počuti :-) kakšne načrte imate pa kaj ve? kalisi, glede nočnega spanca pa tudi jaz nimam nobenega pametnega nasveta, jaz bi ji verjetno tudi prepovedala joško in jo pustila da se malo zjoče .... ne vem, javi kako bodo kej naslednje noči, držim pesti, da bo boljše ... mogoče ji tudi namesto AM ponudiš vodo v flaški, mogoče bo potem obupala ... otroci pri tej starosti mislim, da ne potrebujejo več nočnega hranjenja in lahko, da se zbuja iz navade, ko pa ne dobi joške pa protestira... aja, pa prejšnji teden smo bili pri zobozdravniku, je dobila vabilo...itak še ni imela kaj za gledat, spodnja dva zobka in čeljust, bolj mi je pridigala o sladki in sladkani pijači, piškotih ipd. ... najbolše, da pije kar vodo :-D mah sej, po eni strani se strinjam, sam pretiravati pa tudi ne mislim s tem, seveda bo pila tudi sokove in jedla kekse, čokolado ( že sedaj poje vsaj dva keksa na dan, tudi čokolado, čokoladno mleko, jaffa piškote ima zelo rada) :-) se mi zdi, da je to pri zobeh veliko odvisno od same strukture, eni imajo lepe in močne zobe, drugi pač slabše...tudi jaz pojem precej sladkega, zobe si umivam zjutraj in zvečer, pa nimam ene plombe in nasploh imam lepe zobe...moj brat pa ravno obratno, nikoli ni preveč maral sladko, pa je pogost obiskovalec zobozdravnikov ... no, upam da bo imela mala zobke po meni :-) neli, kje pa imaš malega v varstvu? privat, v celju? nič, lepo bodite, pozdrav v Firence :-)
|