Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dr. Zoran Milivojević: Otroka je najboljš... 10.6.2013 20:02:21
|
|
|
|
m_o_i
|
popenim...in s poudarjenim glasom povem(ce prej trikrat "ne slisi"), potem se spokam na balkon enega skadit in itak je za mojo ritjo TAKOJ. povem, da sem huda in da se luftam. stisne se k nogi(na balkonu stojim) in pocaka-ko skadim, pocepnem, ga stisnem in recem, da nisem prav naredla, ampak da me je pa res ornk razkuru. vprasam, ce je hud na mene in rece ne. povem, da sem zalostna, ker se morava kregat in da se naslednjic ne bova... (evo, lihkar sem popenla, ker trikrat ni slisal, da mi naj ne piska s piscalko direkt na uho, ker to boli). kadit sicer nisem sla, od stiskanja dalje pa kot je napisano ) po riti je pa enkrat dobil, ko me je focal po obrazu, ko sem ga po tusiranju brisala. spet trikrat ni slisal in sem udarla nazaj-po riti. tolko mocno, da je plosknilo...povedala sem, da ga bo vsak in vedno udaril nazaj, ce bo tepel. to je bil najin prvi (in do zdaj edini) tepež. pies: v knjigi "vzgoja fantov" sem prebrala, da dejansko fantje slabse slisijo oz. so tok fokusirani na eno stvar, da RES ne slisijo, kaj mu govoris. opazam, da mulcu moram res glasneje govorit, ce hocem, da slisi
|
|
RE: Dr. Zoran Milivojević: Otroka je najboljš... 11.6.2013 14:56:22
|
|
|
|
Izabelina
|
sm lih prej brala en zanimiv blog, za vse k bi rada manj kričali: http://theorangerhino.com/
|
|
RE: Dr. Zoran Milivojević: Otroka je najboljš... 11.6.2013 20:05:27
|
|
|
|
Doll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Doll IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Doll IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Doll Torej jaz če otroku nisem nikoli dala čez rit,to pomeni da imam moderno vzgojo in da moja dca dirigirajo pol familije in še ostale ?! Ne, niti slučajno to tega ne pomeni. Če napisanega ne razumeš, ti nisem kriv. Če tebi ni blo treba otroka udarit, ni nujno, da nekje na svetu ni otroka, za katerega je to edini vzgojni ukrep, ki pali in finta je, da se tega z zakonom ne sme prepovedati. Kaj od tega ti ni jasno? Glej poznam kar nekaj staršev no ne nekaj ,ampak veliko ,ki pravijo da edino z udarcem uspejo priti kam. Mi je pa čudno ko pride takšen otrok k meni,pa ga ne rabim udarit In ko gledam takšne starše kaj vse delajo oz. njihov način vzgoje,ja vidim da nimajo pojma vzgajat .. govorijo pa marsikaj ......... Preden greva naprej v tej debati me zanima, koliko imaš otrok in koliko so stari? Ni pomembno niti število niti leta Seveda je pomembno. To je pač samo tvoje mnenje,da je pomembno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?