|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2013
4.6.2013 7:54:17   
Shana86
Pomladna user posted image čestitam! Super otvoritev meseca user posted image

Snika kot so rekle punce - gladko se zlaži, brez slabe vesti. Jaz sem po 8 mesecih truda na, sicer rednem, pregledu G rekla, da se trudiva skoraj eno leto. Pa potem preden je bil UZ, HSG, spermiogram, 3 meseci klomifena, da sem prišla na vrsto za laparoskopijo in histeroskopijo in s tem končno do diagnoze, je res bilo za nama že kakšnih 15-16 mesecev. Sedaj pa spet upati do septembra, da rata. Če ne, pa v postopek. To bodo spet meseci... Ne vem no, ko gledam kolegice, se mi zdi naslednje - če ne zanosimo v 5-6 mesecih, je skoraj vedno en razlog zato. In ne živci, kot so meni vsi tako radi pametovali...

Aja pomoje grem jutri spet v modro... Isti pms kot vsak mesec. Sporočim.

Punce navijam močno močno user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 76
4.6.2013 8:37:21   
dekca
Pa če si nad 35, je menda dovolj samo pol leta poskušanja... No, drugače sem se zlagala tudi jaz, na nasvet prijateljice zdravnice, ker meni sami to še na kraj pameti ni padlo.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 77
4.6.2013 8:50:14   
oreh
Navijam tudi tukaj, da kakšna stara borka preseneti z user posted image in seveda, da se vse nove članice čimprej preselite na prijetnejše temeuser posted image user posted image .

se pa strinjam, da ni slabo dodat kakšen mesec poizkušanja, če ni nič narobe, bo itak vmes prišlo do spontane zanositve, če pa je kaj narobe, se pa potem vse skupaj lahko zavleče in je vsak mesec dobrodošel. Se je kar potrebno postavit zase v teh stvareh in dostikrat prehiteti čas, sploh, če te bašejo leta.

Witch, počutje? že verjameš? LS kako si pa ti? si uspela priti na operacijo ali uživaš na potovanju?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.6.2013 9:20:24   
Kaličopka6
Radenska za mano je samo en cikel femare. prejšnji mesec je bilo zame prvič. jemala sem dve tableti, eno zjutraj, drugo zvečer, od tretjega do sedmega dneva. 12. dan sem imela uz in mi je dozorela ena celica, sluznica je bila idealna, ovulacija je bila točna, odnosi ob pravem času pa vseeno ni uspelo. femaro imam zaradi pcos, ker mi leko op ni pomagala. Po femari me je zvijalo po trebuhu, ko sem pojedla tablet, drugače sem se počutila ob jemanju odlično. Po jemanju pa me je parkrat bolela glava, vnel se mi je mehur in zun spolovilo, imela sem ful krče dva tedna pred m, en teden pred m pa tako depresijo, da sem komaj živela. dobila sem jo 28. dan in ni bila nič podobna moji m pa še bolelo me je. Zelo veliko deklet zanosi s temi tableti že v prvo. Zato grem z veseljem v nov krog. Je pa po vseh teh stranskih učinkih meni zelo pasalo met mesec v miru. Sicer pa mi je moja zdravnica tudi svetovala, da imam vmes mesec dni pavze, če bo prehudo. Če te še kaj zanima me kar vprašaj. Imaš tudi ti pcos?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.6.2013 9:32:57   
Radenska_
Kaličopka, hvala za odgovor!
Enak odmerek je bil svetovan meni, čeprav men iso ap rekli 2 tableti pojest naenkrat - da je kao boljši učinek.
Jaz počakam do konec tedna, če bo O, če ne si sprožim M in začnem s femaro. Jaz imam jajčnike na UZju policistične, cikluse dooooooooooooooolge in neredne, hormone pa vse normalne user posted image .
Poleg tega ma še moj slab spermiogram, tko da sva perfektna kombinacija.
Za mano je že en neuspešen ciklus s Klomifenom in kup stranskih učinkov, zato bom zdaj probala femaro ene tri mesece če bo kaj, če ne sva pa tako že napotena na OBMP v MB, kjer imava julija prvi razgovor.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 80
4.6.2013 9:53:20   
Shana86
kaličopka in radenska, kakšna pa je razlika med clomidom in femaro?

Neposredna povezava do sporočila: 81
4.6.2013 12:23:23   
Kaličopka6
Kr zlaži se, tud na neplodnostni se zlaži glede časa poskušanja. Ful pomaga, da te resno vzamejo, sploh če si mlada.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 82
5.6.2013 18:34:32   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Witch, počutje? že verjameš? LS kako si pa ti? si uspela priti na operacijo ali uživaš na potovanju?

witch mora povedati da se počuti super. Pravijo, da se slabost stopnjuje. No pri meni je bil 5, 6 teden grozen, v 7 se je fajn umirilo in slabosti skoraj ni. Pa močno upam, da tako tudi ostane. Saj ne rečem pride trenutek ko mi ni dobro v želodcu, ampak je to res blago proti prej. Čutim, da se s telesom nekaj dogaja, pa joške so boleče in velike, drugega pa ni hudo. Edino zgaga me peče vsake toliko za znoreti. Zdaj ko je spet več kot en teden od uzja, mi včasih pride naprej kaj pa če ni res, kaj pa če... Ampak na uz se je pokazala mala pikica in kar verjamem da se mi to res dogaja user posted image

LS kako si ti?

oreh kako pa je vajin otroček? trebušček?

< Sporočilo je popravil witch -- 5.6.2013 18:38:25 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 83
5.6.2013 19:12:26   
Shana86
Punce pluuuuusssssss!!! Ne morem verjet, po 20 mesecih negativnih testov je bila na CB črtica po pol minute. Grem še po digital, zihr je zihr.

Ne dojamem...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 84
5.6.2013 20:12:54   
Shana86
Jp, CB digital se strinja, 1-2 tedna. Aaaaaaaaa! user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 85
5.6.2013 20:23:05   
Katte
Še ena stara borka user posted image user posted image user posted image !
Čestitam!!!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 86
5.6.2013 20:28:00   
Penny
Čestitke, Shana!!! user posted image Leto 2013 je očitno magično user posted image .

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 87
5.6.2013 21:29:55   
Kaličopka6
Shana preeeeeleeeeepoooooo!!! Čestitke - tavečjeee! Uživaj vsak trenutek in držim pesti, da gre do konca kot je treba! Bravo! Si pa res že zaslužiš! Ful sm vesela zate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 88
6.6.2013 6:59:28   
*tedy*
user posted image čestitkeuser posted image user posted image , srečno do konca in naprej z malo štručkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 89
6.6.2013 7:26:25   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

Jp, CB digital se strinja, 1-2 tedna. Aaaaaaaaa! user posted image user posted image

Jeeeeej! user posted image ČESTITAM iz srca!!
Se pozna, da je bil maj bolj kisel in smo se velik stiskali user posted image
Zdaj pa pridno še ostale!

Pri meni pa še nič. Nič znakov, nič menstruacije, nič pluska. Kaj pa vem. Očitno bo prišla ubijalska M z zamudo user posted image al pa mogoče (vseen je še malo upanja), se pojavi plusek čez kakšen dan. Živi bili pa videli user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 90
6.6.2013 8:16:02   
Kaličopka6
Tippi držim pesti, da bo pr tebi tudi presenečenje kot je bilo pri Shani in da tole zdaj ni zatišje pred nevihto. Obvezno nam sporoči izid, me ful firbec daje, ker tale mesec se je res dobro začel. To zna bit nalezljivo user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 91
6.6.2013 8:19:43   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6

Tippi držim pesti, da bo pr tebi tudi presenečenje kot je bilo pri Shani in da tole zdaj ni zatišje pred nevihto. Obvezno nam sporoči izid, me ful firbec daje, ker tale mesec se je res dobro začel. To zna bit nalezljivo user posted image .

To bi bilo pa že prelepo user posted image user posted image user posted image Hvala kaličopka, iskrena hvala user posted image
Kje je pa naš seznamček, da mal pogledamo, kako napredujemo? user posted image

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 92
6.6.2013 8:26:36   
Shana86
Punce hvala user posted image

Navijam prav za vsako, naj bo to najbolj rozast junij v zgodovini rr user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 93
6.6.2013 9:39:43   
snika
Shana86 iskrene čestitke še iz moje strani. Tako zelo sem vesela, daješ mi upanje, da bo tudi nama enkrat uspelo in se veda ostalim. In takrat bo to še posebej lep trenutek!

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.6.
user posted image Pomladnauser posted image user posted image

2.6.
Snika

4.6.
Martyna83

5.6
Tippi
user posted image Shana86user posted image

7.6.
*tedy*
Dekca

9.6.
Tamala86
Giotti

10.6
Sisley

16.6.
Brioš

18.6.
Anonimna bb

20.6.
Arual
mamica deklicam

28.6.
**Zvezdica**

x.6
Mišamašaa
bluk
miska**

SKUPAJ NAS JE : 18
user posted image NOSEČK: 2
ODSTOTEK: 11,11%

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 94
6.6.2013 10:33:40   
Radenska_
Čestitke Shana!

Drugače sme pa na drugi temi videla, da je tamala86 tudi nosečka, tako da jo tudi tu lahko pobarvate v roza :)

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 95
6.6.2013 10:36:59   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Čestitke Shana!

Drugače sme pa na drugi temi videla, da je tamala86 tudi nosečka, tako da jo tudi tu lahko pobarvate v roza :)

Pa martina83 tudi že pričakuje. Tudi ona gre lahko v roza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 96
6.6.2013 11:45:58   
*tedy*
tippi pri meni isto, ni M, kar nekaj čaka.....jutri še enkrat test če ne bo nič, nekaj pač mora bit al user posted image al user posted image .....

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 97
6.6.2013 11:51:19   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tippi pri meni isto, ni M, kar nekaj čaka.....jutri še enkrat test če ne bo nič, nekaj pač mora bit al user posted image al user posted image .....

Midve sva pa čist na istem user posted image nekj bo, al eno ali drugo. to je zihr. user posted image Meni je danes 26 dan ciklusa, prejšnji mesec sem jo dobila na 24 dan, predprejšnji na 26 dan, skratka vrtim se kle nekje v krogu. kot sem že rekla, ni znakov, ni M, ni plusa, nimam pojma kaj je user posted image računam na to, da je prišlo kasneje do zanositve in zato me zdaj heca M. to bi bilo ful lepo a ne, da bi bilo pri tebi tudi tako in hkrati zagledava plusek. Jaz ga ne bom še delala jutri. sem se odločila da je najlepši dan za zagledat plus, nedelja user posted image

Ti pa obvezno pridi jutri povedat veselo novico user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.6.2013 11:52:30 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 98
6.6.2013 12:01:01   
snika

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.6.
user posted image Pomladnauser posted image user posted image

2.6.
Snika

4.6.
user posted image Martyna83user posted image

5.6
Tippi
user posted image Shana86user posted image

7.6.
*tedy*
Dekca

9.6.
user posted image Tamala86user posted image
Giotti

10.6
Sisley

16.6.
Brioš

18.6.
Anonimna bb

20.6.
Arual
mamica deklicam

28.6.
**Zvezdica**

x.6
Mišamašaa
bluk
miska**

SKUPAJ NAS JE : 18
user posted image NOSEČK: 4
ODSTOTEK: 22,22%

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 99
6.6.2013 12:02:55   
snika
Jaz imam eno vprašanje, namreč zanima me če je to res, da dvojčki težje zanosijo v primerjavi z osebo ki ni dvojček? Namreč sama imam brata dvojčka in mi je enx ena rekla, da bom jaz težje zanosila ker sem od dvojčku..user posted image ...Sedaj ko že toliko časa ne uspe mi je dalo malo misliti tudi v to smer...

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.