Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 4.6.2013 7:54:17
|
|
|
|
Shana86
|
Pomladna čestitam! Super otvoritev meseca Snika kot so rekle punce - gladko se zlaži, brez slabe vesti. Jaz sem po 8 mesecih truda na, sicer rednem, pregledu G rekla, da se trudiva skoraj eno leto. Pa potem preden je bil UZ, HSG, spermiogram, 3 meseci klomifena, da sem prišla na vrsto za laparoskopijo in histeroskopijo in s tem končno do diagnoze, je res bilo za nama že kakšnih 15-16 mesecev. Sedaj pa spet upati do septembra, da rata. Če ne, pa v postopek. To bodo spet meseci... Ne vem no, ko gledam kolegice, se mi zdi naslednje - če ne zanosimo v 5-6 mesecih, je skoraj vedno en razlog zato. In ne živci, kot so meni vsi tako radi pametovali... Aja pomoje grem jutri spet v modro... Isti pms kot vsak mesec. Sporočim. Punce navijam močno močno
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 4.6.2013 8:37:21
|
|
|
|
dekca
|
Pa če si nad 35, je menda dovolj samo pol leta poskušanja... No, drugače sem se zlagala tudi jaz, na nasvet prijateljice zdravnice, ker meni sami to še na kraj pameti ni padlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 4.6.2013 8:50:14
|
|
|
|
oreh
|
Navijam tudi tukaj, da kakšna stara borka preseneti z in seveda, da se vse nove članice čimprej preselite na prijetnejše teme . se pa strinjam, da ni slabo dodat kakšen mesec poizkušanja, če ni nič narobe, bo itak vmes prišlo do spontane zanositve, če pa je kaj narobe, se pa potem vse skupaj lahko zavleče in je vsak mesec dobrodošel. Se je kar potrebno postavit zase v teh stvareh in dostikrat prehiteti čas, sploh, če te bašejo leta. Witch, počutje? že verjameš? LS kako si pa ti? si uspela priti na operacijo ali uživaš na potovanju?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 4.6.2013 9:20:24
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Radenska za mano je samo en cikel femare. prejšnji mesec je bilo zame prvič. jemala sem dve tableti, eno zjutraj, drugo zvečer, od tretjega do sedmega dneva. 12. dan sem imela uz in mi je dozorela ena celica, sluznica je bila idealna, ovulacija je bila točna, odnosi ob pravem času pa vseeno ni uspelo. femaro imam zaradi pcos, ker mi leko op ni pomagala. Po femari me je zvijalo po trebuhu, ko sem pojedla tablet, drugače sem se počutila ob jemanju odlično. Po jemanju pa me je parkrat bolela glava, vnel se mi je mehur in zun spolovilo, imela sem ful krče dva tedna pred m, en teden pred m pa tako depresijo, da sem komaj živela. dobila sem jo 28. dan in ni bila nič podobna moji m pa še bolelo me je. Zelo veliko deklet zanosi s temi tableti že v prvo. Zato grem z veseljem v nov krog. Je pa po vseh teh stranskih učinkih meni zelo pasalo met mesec v miru. Sicer pa mi je moja zdravnica tudi svetovala, da imam vmes mesec dni pavze, če bo prehudo. Če te še kaj zanima me kar vprašaj. Imaš tudi ti pcos?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 4.6.2013 9:32:57
|
|
|
|
Radenska_
|
Kaličopka, hvala za odgovor! Enak odmerek je bil svetovan meni, čeprav men iso ap rekli 2 tableti pojest naenkrat - da je kao boljši učinek. Jaz počakam do konec tedna, če bo O, če ne si sprožim M in začnem s femaro. Jaz imam jajčnike na UZju policistične, cikluse dooooooooooooooolge in neredne, hormone pa vse normalne . Poleg tega ma še moj slab spermiogram, tko da sva perfektna kombinacija. Za mano je že en neuspešen ciklus s Klomifenom in kup stranskih učinkov, zato bom zdaj probala femaro ene tri mesece če bo kaj, če ne sva pa tako že napotena na OBMP v MB, kjer imava julija prvi razgovor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 4.6.2013 9:53:20
|
|
|
|
Shana86
|
kaličopka in radenska, kakšna pa je razlika med clomidom in femaro?
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 4.6.2013 12:23:23
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Kr zlaži se, tud na neplodnostni se zlaži glede časa poskušanja. Ful pomaga, da te resno vzamejo, sploh če si mlada.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 5.6.2013 18:34:32
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh Witch, počutje? že verjameš? LS kako si pa ti? si uspela priti na operacijo ali uživaš na potovanju? witch mora povedati da se počuti super. Pravijo, da se slabost stopnjuje. No pri meni je bil 5, 6 teden grozen, v 7 se je fajn umirilo in slabosti skoraj ni. Pa močno upam, da tako tudi ostane. Saj ne rečem pride trenutek ko mi ni dobro v želodcu, ampak je to res blago proti prej. Čutim, da se s telesom nekaj dogaja, pa joške so boleče in velike, drugega pa ni hudo. Edino zgaga me peče vsake toliko za znoreti. Zdaj ko je spet več kot en teden od uzja, mi včasih pride naprej kaj pa če ni res, kaj pa če... Ampak na uz se je pokazala mala pikica in kar verjamem da se mi to res dogaja LS kako si ti? oreh kako pa je vajin otroček? trebušček?
< Sporočilo je popravil witch -- 5.6.2013 18:38:25 >
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 5.6.2013 19:12:26
|
|
|
|
Shana86
|
Punce pluuuuusssssss!!! Ne morem verjet, po 20 mesecih negativnih testov je bila na CB črtica po pol minute. Grem še po digital, zihr je zihr. Ne dojamem...
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 5.6.2013 20:12:54
|
|
|
|
Shana86
|
Jp, CB digital se strinja, 1-2 tedna. Aaaaaaaaa!
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 5.6.2013 20:23:05
|
|
|
|
Katte
|
Še ena stara borka ! Čestitam!!!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 5.6.2013 20:28:00
|
|
|
|
Penny
|
Čestitke, Shana!!! Leto 2013 je očitno magično .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 5.6.2013 21:29:55
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Shana preeeeeleeeeepoooooo!!! Čestitke - tavečjeee! Uživaj vsak trenutek in držim pesti, da gre do konca kot je treba! Bravo! Si pa res že zaslužiš! Ful sm vesela zate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 6:59:28
|
|
|
|
*tedy*
|
čestitke , srečno do konca in naprej z malo štručko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 7:26:25
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shana86 Jp, CB digital se strinja, 1-2 tedna. Aaaaaaaaa! Jeeeeej! ČESTITAM iz srca!! Se pozna, da je bil maj bolj kisel in smo se velik stiskali Zdaj pa pridno še ostale! Pri meni pa še nič. Nič znakov, nič menstruacije, nič pluska. Kaj pa vem. Očitno bo prišla ubijalska M z zamudo al pa mogoče (vseen je še malo upanja), se pojavi plusek čez kakšen dan. Živi bili pa videli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 8:16:02
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Tippi držim pesti, da bo pr tebi tudi presenečenje kot je bilo pri Shani in da tole zdaj ni zatišje pred nevihto. Obvezno nam sporoči izid, me ful firbec daje, ker tale mesec se je res dobro začel. To zna bit nalezljivo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 8:19:43
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6 Tippi držim pesti, da bo pr tebi tudi presenečenje kot je bilo pri Shani in da tole zdaj ni zatišje pred nevihto. Obvezno nam sporoči izid, me ful firbec daje, ker tale mesec se je res dobro začel. To zna bit nalezljivo . To bi bilo pa že prelepo Hvala kaličopka, iskrena hvala Kje je pa naš seznamček, da mal pogledamo, kako napredujemo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 8:26:36
|
|
|
|
Shana86
|
Punce hvala Navijam prav za vsako, naj bo to najbolj rozast junij v zgodovini rr
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 9:39:43
|
|
|
|
snika
|
Shana86 iskrene čestitke še iz moje strani. Tako zelo sem vesela, daješ mi upanje, da bo tudi nama enkrat uspelo in se veda ostalim. In takrat bo to še posebej lep trenutek! ali PRIČAKUJEMO 1.6. 2.6. Snika 4.6. Martyna83 5.6 Tippi Shana86 7.6. *tedy* Dekca 9.6. Tamala86 Giotti 10.6 Sisley 16.6. Brioš 18.6. Anonimna bb 20.6. Arual mamica deklicam 28.6. **Zvezdica** x.6 Mišamašaa bluk miska** SKUPAJ NAS JE : 18 NOSEČK: 2 ODSTOTEK: 11,11% NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 10:33:40
|
|
|
|
Radenska_
|
Čestitke Shana! Drugače sme pa na drugi temi videla, da je tamala86 tudi nosečka, tako da jo tudi tu lahko pobarvate v roza :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 10:36:59
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Čestitke Shana! Drugače sme pa na drugi temi videla, da je tamala86 tudi nosečka, tako da jo tudi tu lahko pobarvate v roza :) Pa martina83 tudi že pričakuje. Tudi ona gre lahko v roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 11:45:58
|
|
|
|
*tedy*
|
tippi pri meni isto, ni M, kar nekaj čaka.....jutri še enkrat test če ne bo nič, nekaj pač mora bit al al .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 11:51:19
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy* tippi pri meni isto, ni M, kar nekaj čaka.....jutri še enkrat test če ne bo nič, nekaj pač mora bit al al ..... Midve sva pa čist na istem nekj bo, al eno ali drugo. to je zihr. Meni je danes 26 dan ciklusa, prejšnji mesec sem jo dobila na 24 dan, predprejšnji na 26 dan, skratka vrtim se kle nekje v krogu. kot sem že rekla, ni znakov, ni M, ni plusa, nimam pojma kaj je računam na to, da je prišlo kasneje do zanositve in zato me zdaj heca M. to bi bilo ful lepo a ne, da bi bilo pri tebi tudi tako in hkrati zagledava plusek. Jaz ga ne bom še delala jutri. sem se odločila da je najlepši dan za zagledat plus, nedelja Ti pa obvezno pridi jutri povedat veselo novico
< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.6.2013 11:52:30 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 12:01:01
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.6. 2.6. Snika 4.6. Martyna83 5.6 Tippi Shana86 7.6. *tedy* Dekca 9.6. Tamala86 Giotti 10.6 Sisley 16.6. Brioš 18.6. Anonimna bb 20.6. Arual mamica deklicam 28.6. **Zvezdica** x.6 Mišamašaa bluk miska** SKUPAJ NAS JE : 18 NOSEČK: 4 ODSTOTEK: 22,22% NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 12:02:55
|
|
|
|
snika
|
Jaz imam eno vprašanje, namreč zanima me če je to res, da dvojčki težje zanosijo v primerjavi z osebo ki ni dvojček? Namreč sama imam brata dvojčka in mi je enx ena rekla, da bom jaz težje zanosila ker sem od dvojčku.. ...Sedaj ko že toliko časa ne uspe mi je dalo malo misliti tudi v to smer...
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.