|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2013
6.6.2013 12:50:13   
dekca
Prvič slišim, drugače pa sta vidva itak dvojajčna, ki sta se slučajno rodila na isti dan... A veš, da je možno, da včasih pri dvojčkih ni mus, da sta narejena ob istem času, sem brala ene študije po netu...
Zase nimam pojma, tečko bi lahko dobila že od včeraj dalje, no, krvnega imam v ponedeljek, če ne bo kakega negativnega presenečenja že prej.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 101
6.6.2013 12:58:45   
*tedy*
tippi ja pri meni je tud tako zadnje mesece 24 al 26 dni...., danes je v bistvu 27 dan....., tako da sem tud ovulacijo približno računala, sicer sva pa itak na dva dniuser posted image , nisva kej preveč gledala na plodne dni, itak da tud če ne rata v prvo ne bo panike. Ker ko sem imela februarja SS, ni bil čist po planu in je ratal na metodo pazi!!!

sem pa ful smešna ker hodim na WC k mali otrok vsake pol ure, a je kej al ne??? no sej je kriva tud velika količina bezgovega soka, ampak ferbec mi ne da miruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 102
6.6.2013 13:23:23   
tara.81
Shana86 Č E S T I T A M !!!!!!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
6.6.2013 13:34:37   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tippi ja pri meni je tud tako zadnje mesece 24 al 26 dni...., danes je v bistvu 27 dan....., tako da sem tud ovulacijo približno računala, sicer sva pa itak na dva dniuser posted image , nisva kej preveč gledala na plodne dni, itak da tud če ne rata v prvo ne bo panike. Ker ko sem imela februarja SS, ni bil čist po planu in je ratal na metodo pazi!!!

sem pa ful smešna ker hodim na WC k mali otrok vsake pol ure, a je kej al ne??? no sej je kriva tud velika količina bezgovega soka, ampak ferbec mi ne da miruuser posted image user posted image user posted image

Kaj bo s tega, ne vem user posted image jaz mam pa spet vložek, ker cvikam, da bo prišla iznenada. jao, sem hecna user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 104
6.6.2013 14:02:00   
Katte
Čestitke tudi tamali in martyni user posted image user posted image user posted image !
To bo super mesec oz. poletje za stare borke user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: snika
Jaz imam eno vprašanje, namreč zanima me če je to res, da dvojčki težje zanosijo v primerjavi z osebo ki ni dvojček? Namreč sama imam brata dvojčka in mi je enx ena rekla, da bom jaz težje zanosila ker sem od dvojčku..user posted image ...Sedaj ko že toliko časa ne uspe mi je dalo malo misliti tudi v to smer...

Neumnost. Obstaja pa res ta fenomen pri govedu. Če sta dvojčka ženskega in moškega spola, bodo hormoni pri moškem tako vplivali na žensko žival, da bo ta sterilna. Samo kot zanimivost.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 105
6.6.2013 17:30:03   
Maat

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Jaz imam eno vprašanje, namreč zanima me če je to res, da dvojčki težje zanosijo v primerjavi z osebo ki ni dvojček? Namreč sama imam brata dvojčka in mi je enx ena rekla, da bom jaz težje zanosila ker sem od dvojčku..user posted image ...Sedaj ko že toliko časa ne uspe mi je dalo malo misliti tudi v to smer...

Jaz sem ena od dvojčkov... zame tole zgoraj ne drži: prvič zanosila v tretje, drugič in tretjič v prvo, četrtič smo se pa malo dlje matrali, mogoče zaradi predhodnega SS.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 106
6.6.2013 20:19:44   
dspela
Jaz sem tudi dvojčica. V prvič sem zanosila v tretjem poskusu, drugič v prvo, tretjič v drugo, sedaj v četrto pa spet v prvo...in upamo, da se bo tokrat res srečno končalo.

< Sporočilo je popravil dspela -- 6.6.2013 20:21:03 >

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 107
7.6.2013 6:04:02   
Tippi
Mene v modro user posted image
Novo živčkanje bo 1.7.

Naj bo do konca maja še velik rozastih user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 108
7.6.2013 7:23:17   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Mene v modro user posted image
Novo živčkanje bo 1.7.

Naj bo do konca maja še velik rozastih user posted image

user posted image sej bo zdej bo sonček pa lepo vreme, pa velik ljubezni in to bo to , ni nama bil usojen maj bo pa junijuser posted image

mene tud vuser posted image user posted image user posted image
sva na istem....mislim da čakm do 5.7.user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 109
7.6.2013 8:09:37   
niinii
shana čestitke user posted image

Držim pesti dalje še za vse ostale :)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
7.6.2013 8:28:12   
Neala
Zdravo punce!!
Tako, tudi jaz se vam pridružim v pričakovanju dveh črtic user posted image . Doma že imam hčerko, ki je nedolgo nazaj dopolnila 4 leta.

M ne pričakujem po 11.6. Moji ciklusi so sicer različno dolgi, tako, da dejansko M ne pričakujem cel nasl. teden. Kdaj bom test delala pa še ne vem.

Sicer bolj dvomim, da bi že ta mesec bilo kaj, ker nisva bila preveč "pridna", saj je bil mož službeno odsoten ravno okrog tistih dni user posted image . Je pa tako, da imam ta mesec prav čudne znake, ki jih drugače nikoli nimam. Moji ciklusi ponavadi potekajo brez bolečin ali napetosti kje v telesu. Edino prsi imam vedno boleče.
Tokrat pa me spodaj špika in rahlo boli, vsa sem napeta... In to že cel teden, kar tudi ni najbolj logično - toliko časa pred predvideno M.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 111
7.6.2013 8:28:38   
Kaličopka6
tedy in tippi user posted image ... jz še čakam dan d, kaj pa vem, morda pa gremo skupaj v nov boj in bomo pestvale marca. od marca naprej so tud sami lepi mesci in zihr nam bo uspelo! user posted image user posted image user posted image

novima user posted image pa iskrene cestitke!

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 112
7.6.2013 9:56:03   
snika

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.6.
user posted image Pomladnauser posted image user posted image

2.6.
Snika

4.6.
user posted image Martyna83user posted image

5.6
Tippi
user posted image Shana86user posted image

7.6.
*tedy*
Dekca

9.6.
user posted image Tamala86user posted image
Giotti

10.6
Sisley

11.6.
Neala

16.6.
Brioš

18.6.
Anonimna bb

20.6.
Arual
mamica deklicam

28.6.
**Zvezdica**

x.6
Mišamašaa
bluk
miska**

SKUPAJ NAS JE : 19
user posted image NOSEČK: 4
ODSTOTEK: 21,05%

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 113
7.6.2013 9:58:02   
snika
Tippi imava isti dan D, ko jo naslednjič ne pričakujeva. Eni imajo res srečo, ko v prvo uspe.
Jaz sem se odločila, da ta cikel merim bt samo do O, naprej je več ker sem samo bolj nervozna ali bo uspelo ali ne, ali bo padla itd...tako da upam da bom manj pod pritiskom user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 114
7.6.2013 10:10:01   
Kaličopka6
Neala imava enak razpon dan d- jev in tudi moj je bil okoli o sluzbeno v tujini :). vseglih upanje obstaja in držim nama pesti! a sta se za prvega otroka dolgo trudila? sem vesela, da si mamica in upam, da bos kmal zvedla, da si mami nosecka :).

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 115
7.6.2013 10:25:31   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6

Neala imava enak razpon dan d- jev in tudi moj je bil okoli o sluzbeno v tujini :). vseglih upanje obstaja in držim nama pesti! a sta se za prvega otroka dolgo trudila? sem vesela, da si mamica in upam, da bos kmal zvedla, da si mami nosecka :).

Hvala za lepe besede, Kaličopka!! Tudi jaz tebi želim enako! In vsem!

Ta prva punca je ratala takoj, v prvo user posted image . Pa najbolj ironično je, da je takrat moj tudi bil odsoten v času ovulacije oz. sva sam enkrat in je ratalo user posted image .

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 116
7.6.2013 11:30:07   
Radenska_
Kdaj bo pa tema za julij odprta? :)

Jaz bom junij zaradi svojih mega ciklusov izpustila.
Sem pa nekaj optimistična...

Drugače imam pa spet vnet mehur. JUHU.

Punce kaj najbolj pomaga pri tem?
Jaz zdaj pijem brusnični sok in urifar...Upam da bo nucalo, se mi je pa zdaj že drugič ponovilo od aprila.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 117
7.6.2013 11:33:23   
curly
Meni je G predlagal, naj kupim suhe brusnice in si iz njih kuham čaj, pomagal naj bi tudi koprivov čaj! Najboljše, da greš sama nabrat koprive in si ga kuhaš.
LP

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 118
7.6.2013 11:43:09   
Kaličopka6
neala potem pa imaš res velike šanse, da si tud tokrat zanosila, saj so razmere enake kot so bile pri hčerki! lepo je slisat, da ti tako hitro uspe.
to je res ena čarovnija!

radenska jaz sem pila prejšnji mesec urološki čaj po navodilih in je blo v dveh dneh bolje. poleg tega sem si v čaj vsula ful cimeta, ki deluje antibiotično. pa zraven sem pila veliko vode, da sem res fajn spirala sečila. sem skos hodila lulat. pa še dve skodelci kamilice z bezgom sem pila in sem se zvečer prvi dan fino prepotila. morda bo pomagalo tudi tebi.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 119
7.6.2013 12:12:13   
Neala
Ja, za urološke težave predvsem veliko vode pit, pa brusnični čaj. Pa pazit, da nimaš nog mrzlih. Mogoče ni odveč zvečer, preden greš spat, ali pa ko še gledaš tv, si dat na spodnji del trebuha kak topel termofor. To meni vedno pomaga pri kakršnih koli bolečinah.

Ja, Kaličopka, tisto je res blo zanimivo, ko je tako sprve ratala. In ker sem malo "razvajena" od prvič, se zato zdaj "fočkam" na tej temi, ker si kr mislim, da je zdaj tudi tako ratalo user posted image .

Pa hvala bogu, da je petek. Še malo, pa konc službe, potem pa v trgovino in po tamalo v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 120
7.6.2013 15:05:44   
Kaličopka6
uh termofor je zakon ja! sem pozabla napisat, da sem se skos stiskala z njim pod dekco :). men tud ful pomaga pri vseh bolečinah, ki se pojavijo v trebuhu.

veš kaj neala ti kar uživaj in izkoristi tale forum ;). jz ti res prvoščim, da se nikol ne bi rabla mantrat. to vsaki želim. in pa da nikol v nobenem primeru ne bi obupale nad svojimi teleščki, ker zmorejo! imejte se rade skos in vedno. ne se obsojat.

no, srečno punce in se slišimo prihodnji teden!

papa

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 121
7.6.2013 15:45:48   
Neala
Ja, jaz vem, da ne morem vedet oz. razumet kako je to, ko se morajo/te ene toliko matrat, da bi končno zagledale plusek oz. donosile do konca. Me pa take stvari resnično ganejo do srca in verjamem, da vsaka, ki se tako dolgo trudi, enostavno iz meseca v mesec razmišlja samo to in potem okrog D-dnevov čaka na plus, čaka na znake in v sebi čuti vse polno znakov, ki bi morebiti nakazovali na nosečnost. Verjamem, da je takrat težko in da to vpliva na vsakdanje življenje. Jaz vsem iz srca želim, da bi zagledale magične pluske, da bi se čim manj matrale in da bi srečno rodile zdrave otroke!
Vsem pošiljam veliko pozitivnih misli in stiskam pesti, da boste/bomo zagledale svoje pluske!!!

Lep vikend vsem in uživajte na sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 122
7.6.2013 18:51:03   
mickybap
Zivijo punce,ja sem imala histeroskopijo pregrade,danes sam bila pri dr.drobniču i on mi je rekao da moram dati kri na bolesti,da bi u septembru bila na vrsti...ako ima neko da mi malo vise objasni javite se...da mi kazete sta i kako... opravicujem se na slovensko :D :D :D:D

(odgovor članu **Zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 123
7.6.2013 21:22:23   
tamala86
Živjo!

Kot sem videla, ste me že pobarvale v roza:) Včeraj sem naredila test, CB digitalni in je pokazal +, nosečnost 1-2 tedna. Sem včeraj popoldne naredila še FS, pa je bila vidna črtica. Sicer ne zelo močna, ampak vidi se jo. Test bom naredila še enkrat:), da bo ja za ziher, v nedeljo pomoje, ker je to dan za uradni test. je Reš tako rekel:) (sva namreč v 4. IVF postopku). Sploh ne morem verjet, da nama je po 2letih in dveh neuspelih nosečnostih, spet ratal! Čist vesela!
Uglavnm, poročam kako bo!

Čestitke vsem novim nosečkam, za ostale pa navijam!

LP

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 124
8.6.2013 11:38:53   
Night
Čestitke, Shana in tamala! user posted image user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.