Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 12:50:13
|
|
|
|
dekca
|
Prvič slišim, drugače pa sta vidva itak dvojajčna, ki sta se slučajno rodila na isti dan... A veš, da je možno, da včasih pri dvojčkih ni mus, da sta narejena ob istem času, sem brala ene študije po netu... Zase nimam pojma, tečko bi lahko dobila že od včeraj dalje, no, krvnega imam v ponedeljek, če ne bo kakega negativnega presenečenja že prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 12:58:45
|
|
|
|
*tedy*
|
tippi ja pri meni je tud tako zadnje mesece 24 al 26 dni...., danes je v bistvu 27 dan....., tako da sem tud ovulacijo približno računala, sicer sva pa itak na dva dni , nisva kej preveč gledala na plodne dni, itak da tud če ne rata v prvo ne bo panike. Ker ko sem imela februarja SS, ni bil čist po planu in je ratal na metodo pazi!!! sem pa ful smešna ker hodim na WC k mali otrok vsake pol ure, a je kej al ne??? no sej je kriva tud velika količina bezgovega soka, ampak ferbec mi ne da miru
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 13:23:23
|
|
|
|
tara.81
|
Shana86 Č E S T I T A M !!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 13:34:37
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy* tippi ja pri meni je tud tako zadnje mesece 24 al 26 dni...., danes je v bistvu 27 dan....., tako da sem tud ovulacijo približno računala, sicer sva pa itak na dva dni , nisva kej preveč gledala na plodne dni, itak da tud če ne rata v prvo ne bo panike. Ker ko sem imela februarja SS, ni bil čist po planu in je ratal na metodo pazi!!! sem pa ful smešna ker hodim na WC k mali otrok vsake pol ure, a je kej al ne??? no sej je kriva tud velika količina bezgovega soka, ampak ferbec mi ne da miru Kaj bo s tega, ne vem jaz mam pa spet vložek, ker cvikam, da bo prišla iznenada. jao, sem hecna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 14:02:00
|
|
|
|
Katte
|
Čestitke tudi tamali in martyni ! To bo super mesec oz. poletje za stare borke . IZVIRNO SPOROČILO: snika Jaz imam eno vprašanje, namreč zanima me če je to res, da dvojčki težje zanosijo v primerjavi z osebo ki ni dvojček? Namreč sama imam brata dvojčka in mi je enx ena rekla, da bom jaz težje zanosila ker sem od dvojčku.. ...Sedaj ko že toliko časa ne uspe mi je dalo malo misliti tudi v to smer... Neumnost. Obstaja pa res ta fenomen pri govedu. Če sta dvojčka ženskega in moškega spola, bodo hormoni pri moškem tako vplivali na žensko žival, da bo ta sterilna. Samo kot zanimivost.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 17:30:03
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: snika Jaz imam eno vprašanje, namreč zanima me če je to res, da dvojčki težje zanosijo v primerjavi z osebo ki ni dvojček? Namreč sama imam brata dvojčka in mi je enx ena rekla, da bom jaz težje zanosila ker sem od dvojčku.. ...Sedaj ko že toliko časa ne uspe mi je dalo malo misliti tudi v to smer... Jaz sem ena od dvojčkov... zame tole zgoraj ne drži: prvič zanosila v tretje, drugič in tretjič v prvo, četrtič smo se pa malo dlje matrali, mogoče zaradi predhodnega SS.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 6.6.2013 20:19:44
|
|
|
|
dspela
|
Jaz sem tudi dvojčica. V prvič sem zanosila v tretjem poskusu, drugič v prvo, tretjič v drugo, sedaj v četrto pa spet v prvo...in upamo, da se bo tokrat res srečno končalo.
< Sporočilo je popravil dspela -- 6.6.2013 20:21:03 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 6:04:02
|
|
|
|
Tippi
|
Mene v modro Novo živčkanje bo 1.7. Naj bo do konca maja še velik rozastih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 7:23:17
|
|
|
|
*tedy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Mene v modro Novo živčkanje bo 1.7. Naj bo do konca maja še velik rozastih sej bo zdej bo sonček pa lepo vreme, pa velik ljubezni in to bo to , ni nama bil usojen maj bo pa junij mene tud v sva na istem....mislim da čakm do 5.7.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 8:09:37
|
|
|
|
niinii
|
shana čestitke Držim pesti dalje še za vse ostale :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 8:28:12
|
|
|
|
Neala
|
Zdravo punce!! Tako, tudi jaz se vam pridružim v pričakovanju dveh črtic . Doma že imam hčerko, ki je nedolgo nazaj dopolnila 4 leta. M ne pričakujem po 11.6. Moji ciklusi so sicer različno dolgi, tako, da dejansko M ne pričakujem cel nasl. teden. Kdaj bom test delala pa še ne vem. Sicer bolj dvomim, da bi že ta mesec bilo kaj, ker nisva bila preveč "pridna", saj je bil mož službeno odsoten ravno okrog tistih dni . Je pa tako, da imam ta mesec prav čudne znake, ki jih drugače nikoli nimam. Moji ciklusi ponavadi potekajo brez bolečin ali napetosti kje v telesu. Edino prsi imam vedno boleče. Tokrat pa me spodaj špika in rahlo boli, vsa sem napeta... In to že cel teden, kar tudi ni najbolj logično - toliko časa pred predvideno M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 8:28:38
|
|
|
|
Kaličopka6
|
tedy in tippi ... jz še čakam dan d, kaj pa vem, morda pa gremo skupaj v nov boj in bomo pestvale marca. od marca naprej so tud sami lepi mesci in zihr nam bo uspelo! novima pa iskrene cestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 9:56:03
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.6. 2.6. Snika 4.6. Martyna83 5.6 Tippi Shana86 7.6. *tedy* Dekca 9.6. Tamala86 Giotti 10.6 Sisley 11.6. Neala 16.6. Brioš 18.6. Anonimna bb 20.6. Arual mamica deklicam 28.6. **Zvezdica** x.6 Mišamašaa bluk miska** SKUPAJ NAS JE : 19 NOSEČK: 4 ODSTOTEK: 21,05% NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 9:58:02
|
|
|
|
snika
|
Tippi imava isti dan D, ko jo naslednjič ne pričakujeva. Eni imajo res srečo, ko v prvo uspe. Jaz sem se odločila, da ta cikel merim bt samo do O, naprej je več ker sem samo bolj nervozna ali bo uspelo ali ne, ali bo padla itd...tako da upam da bom manj pod pritiskom
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 10:10:01
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Neala imava enak razpon dan d- jev in tudi moj je bil okoli o sluzbeno v tujini :). vseglih upanje obstaja in držim nama pesti! a sta se za prvega otroka dolgo trudila? sem vesela, da si mamica in upam, da bos kmal zvedla, da si mami nosecka :).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 10:25:31
|
|
|
|
Neala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6 Neala imava enak razpon dan d- jev in tudi moj je bil okoli o sluzbeno v tujini :). vseglih upanje obstaja in držim nama pesti! a sta se za prvega otroka dolgo trudila? sem vesela, da si mamica in upam, da bos kmal zvedla, da si mami nosecka :). Hvala za lepe besede, Kaličopka!! Tudi jaz tebi želim enako! In vsem! Ta prva punca je ratala takoj, v prvo . Pa najbolj ironično je, da je takrat moj tudi bil odsoten v času ovulacije oz. sva sam enkrat in je ratalo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 11:30:07
|
|
|
|
Radenska_
|
Kdaj bo pa tema za julij odprta? :) Jaz bom junij zaradi svojih mega ciklusov izpustila. Sem pa nekaj optimistična... Drugače imam pa spet vnet mehur. JUHU. Punce kaj najbolj pomaga pri tem? Jaz zdaj pijem brusnični sok in urifar...Upam da bo nucalo, se mi je pa zdaj že drugič ponovilo od aprila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 11:33:23
|
|
|
|
curly
|
Meni je G predlagal, naj kupim suhe brusnice in si iz njih kuham čaj, pomagal naj bi tudi koprivov čaj! Najboljše, da greš sama nabrat koprive in si ga kuhaš. LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 11:43:09
|
|
|
|
Kaličopka6
|
neala potem pa imaš res velike šanse, da si tud tokrat zanosila, saj so razmere enake kot so bile pri hčerki! lepo je slisat, da ti tako hitro uspe. to je res ena čarovnija! radenska jaz sem pila prejšnji mesec urološki čaj po navodilih in je blo v dveh dneh bolje. poleg tega sem si v čaj vsula ful cimeta, ki deluje antibiotično. pa zraven sem pila veliko vode, da sem res fajn spirala sečila. sem skos hodila lulat. pa še dve skodelci kamilice z bezgom sem pila in sem se zvečer prvi dan fino prepotila. morda bo pomagalo tudi tebi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 12:12:13
|
|
|
|
Neala
|
Ja, za urološke težave predvsem veliko vode pit, pa brusnični čaj. Pa pazit, da nimaš nog mrzlih. Mogoče ni odveč zvečer, preden greš spat, ali pa ko še gledaš tv, si dat na spodnji del trebuha kak topel termofor. To meni vedno pomaga pri kakršnih koli bolečinah. Ja, Kaličopka, tisto je res blo zanimivo, ko je tako sprve ratala. In ker sem malo "razvajena" od prvič, se zato zdaj "fočkam" na tej temi, ker si kr mislim, da je zdaj tudi tako ratalo . Pa hvala bogu, da je petek. Še malo, pa konc službe, potem pa v trgovino in po tamalo v vrtec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 15:05:44
|
|
|
|
Kaličopka6
|
uh termofor je zakon ja! sem pozabla napisat, da sem se skos stiskala z njim pod dekco :). men tud ful pomaga pri vseh bolečinah, ki se pojavijo v trebuhu. veš kaj neala ti kar uživaj in izkoristi tale forum ;). jz ti res prvoščim, da se nikol ne bi rabla mantrat. to vsaki želim. in pa da nikol v nobenem primeru ne bi obupale nad svojimi teleščki, ker zmorejo! imejte se rade skos in vedno. ne se obsojat. no, srečno punce in se slišimo prihodnji teden! papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 15:45:48
|
|
|
|
Neala
|
Ja, jaz vem, da ne morem vedet oz. razumet kako je to, ko se morajo/te ene toliko matrat, da bi končno zagledale plusek oz. donosile do konca. Me pa take stvari resnično ganejo do srca in verjamem, da vsaka, ki se tako dolgo trudi, enostavno iz meseca v mesec razmišlja samo to in potem okrog D-dnevov čaka na plus, čaka na znake in v sebi čuti vse polno znakov, ki bi morebiti nakazovali na nosečnost. Verjamem, da je takrat težko in da to vpliva na vsakdanje življenje. Jaz vsem iz srca želim, da bi zagledale magične pluske, da bi se čim manj matrale in da bi srečno rodile zdrave otroke! Vsem pošiljam veliko pozitivnih misli in stiskam pesti, da boste/bomo zagledale svoje pluske!!! Lep vikend vsem in uživajte na sončku!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 18:51:03
|
|
|
|
mickybap
|
Zivijo punce,ja sem imala histeroskopijo pregrade,danes sam bila pri dr.drobniču i on mi je rekao da moram dati kri na bolesti,da bi u septembru bila na vrsti...ako ima neko da mi malo vise objasni javite se...da mi kazete sta i kako... opravicujem se na slovensko :D :D :D:D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 7.6.2013 21:22:23
|
|
|
|
tamala86
|
Živjo! Kot sem videla, ste me že pobarvale v roza:) Včeraj sem naredila test, CB digitalni in je pokazal +, nosečnost 1-2 tedna. Sem včeraj popoldne naredila še FS, pa je bila vidna črtica. Sicer ne zelo močna, ampak vidi se jo. Test bom naredila še enkrat:), da bo ja za ziher, v nedeljo pomoje, ker je to dan za uradni test. je Reš tako rekel:) (sva namreč v 4. IVF postopku). Sploh ne morem verjet, da nama je po 2letih in dveh neuspelih nosečnostih, spet ratal! Čist vesela! Uglavnm, poročam kako bo! Čestitke vsem novim nosečkam, za ostale pa navijam! LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 8.6.2013 11:38:53
|
|
|
|
Night
|
Čestitke, Shana in tamala!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.