Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 30.5.2013 20:47:52
|
|
|
|
Tippi
|
Veš Tippi, sedaj je pa res že čas, da se tudi midve preseliva na kakšno drugo temo, kaj meniš user posted image user posted image ? jaaaaaaaaaaaaaaaaa, čas je prišel tud za naju dve Jaz čakam do dneva D še par dni. sporočim, da je plusič, potem pa še tebe popedenamo in sva not med februarkami
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 8:17:55
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Veš Tippi, sedaj je pa res že čas, da se tudi midve preseliva na kakšno drugo temo, kaj meniš user posted image user posted image ? jaaaaaaaaaaaaaaaaa, čas je prišel tud za naju dve Jaz čakam do dneva D še par dni. sporočim, da je plusič, potem pa še tebe popedenamo in sva not med februarkami Jaz sem trenutno 14 dni po , kdaj imam ovulacijo, nimam pojma. Lahko, da bo sedajle vsak čas, ali pa šele čez en teden. Ker prejšno tečko sem čakala 40dni!!!! Sem pa sedaj že malo odmislila, kdaj bo in se prepustila toku. Ko bo uspelo, bo pač uspelo , mogoče bo pa to to. je psiha preveč delala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 11:45:04
|
|
|
|
snika
|
Živjo punce. Pri meni je 12 dan po O, ponavadi sem dobila ta dan M, do sedaj ni še rjavega izcedka, ki je bil vedno pred tečko. Imela sem O tudi 2 dni preje kot prejšnji cikelj. Me pa že 3 dni malo zvija spodaj, joj upam da ne bo pritekla. Čez 2 dni bom delala test, takrat bo 29 dan, če me preje ne preseneti.
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 12:16:03
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: snika Živjo punce. Pri meni je 12 dan po O, ponavadi sem dobila ta dan M, do sedaj ni še rjavega izcedka, ki je bil vedno pred tečko. Imela sem O tudi 2 dni preje kot prejšnji cikelj. Me pa že 3 dni malo zvija spodaj, joj upam da ne bo pritekla. Čez 2 dni bom delala test, takrat bo 29 dan, če me preje ne preseneti. mam čist bele členke, tolk stiskam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 12:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: snika Živjo punce. Pri meni je 12 dan po O, ponavadi sem dobila ta dan M, do sedaj ni še rjavega izcedka, ki je bil vedno pred tečko. Imela sem O tudi 2 dni preje kot prejšnji cikelj. Me pa že 3 dni malo zvija spodaj, joj upam da ne bo pritekla. Čez 2 dni bom delala test, takrat bo 29 dan, če me preje ne preseneti. Snika, to pa se že dobro sliši (jaz sem ti pisala glede znakov pred m pa sem se pozabla podpisati) ... držimo pesti! Pri meni je podobno, a se mi zdi, da nisem noseča. V prejšnji nosečnosti se vedela, da sem, zdaj pa nimam tega občutka. Mi pa m. že 2dni zamuja glede na povprečje zadnjega leta. Pozdrav vsem! Pomladna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 13:29:34
|
|
|
|
snika
|
Pomladna držim pesti zate. Meni samo BT ni všeč, že cel cilel je 36,60-36,75 nikoli ni bila višje, prvi del cikla je bila med 36,20-36,45. To je cudno samo ta cikel, prejšnje sem imela povišano tem med 36,60- 36,85, sam sm brala da je to lahko posledica klomifena.
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 13:32:49
|
|
|
|
curly
|
N A V I J A M ! ! !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 13:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: snika Pomladna držim pesti zate. Meni samo BT ni všeč, že cel cilel je 36,60-36,75 nikoli ni bila višje, prvi del cikla je bila med 36,20-36,45. To je cudno samo ta cikel, prejšnje sem imela povišano tem med 36,60- 36,85, sam sm brala da je to lahko posledica klomifena. saj to je v redu! dovolj je, da se dvigne za 0,2 stopinje! držim pesti! anonimna bb
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 13:58:29
|
|
|
|
bluk
|
Zdravo punce...sem nova...tudi jaz pričakujem junija 2013. Moram povedati, da sem zelo mlada in smo skupaj s Tomaževičem postopku pipisali velik % uspešnosti...žal pa je danes po 1. UZ po stimulaciji rekel, da ni najbolje, saj imam samo 4 folikle velike od 7 - 9. Upam, da se bo kljub temu, da se je bolj slabo začelo dobro končalo. Res pa je da imam čisto milo stimulacijo in sicer sem šele v 5. dnevu ciklusa začela s puregonom 200 enot....tako da sem se zaenkrat samo dvakrat špiknila. Vsem želim veliko uspeha!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 17:19:12
|
|
|
|
witch
|
snika držim pesti da je bo plusek pomladna jaz nisem imela nobenega občutka da sem noseča. Nič. Še če me nebi punce prepričale naj delam test bi še kar čakala da priteče. Tako da ni nujno, da sta dve nosečnosti enaki. Držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 18:41:07
|
|
|
|
Shana86
|
snika in navijam za pluske!!! witch se mi zdi, da ti še nisem čestitala, sem bila nekaj časa odklopljena od rr. Super, res sem ful ful ful vesela zate
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 20:45:49
|
|
|
|
*tedy*
|
men pa tale RR skoz nagaja nevem kaj mi je ampak sem ful naučakana pa je šele prvi mesec odkar delava na po SS februarja........testek je doma in čaka, no sej se bom pomirila snika kdaj boš delala test???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 20:54:16
|
|
|
|
miska**
|
Punce upam da bo ta mesec maš in, da nam bo kooooooooončn o uspelo. Meni v maju ni uspelo tako, da se selim k vam in upam, da me boste dale na seznamček, čeprav zdaj res nevem kdaj jo ne pričakujem, ker jemljem Gonal in v torek ima uz pa bodo takrat povedali kak daleč sem in kdaj bo O Jaz navijam za nas in da bo največ v juniju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 31.5.2013 21:23:25
|
|
|
|
snika
|
bluk: dobrodošla, upam da ti bo ta mesec uspelo, držim pesti *tedy*: vem kako je to, ko si neučakan, jaz bi kar čas prevrtela naprej. Nevem še kdaj bi delala test, ker se bojim, da je prekmalu. Res je, da ta čas dobim ampak lahko je pa drugače, saj sem bila na klomifenu. Po vsej verjetnosti ga bom delala v ponedeljek zjutraj, saj za vikend je preveč ljudi doma, rada pa bi bla sama s partnerjem, saj nevem ali bo kričanje od veselja ali jok. miska**: Ta mesec bo naš! Hvala punce, da držite pesti!
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 1.6.2013 15:50:18
|
|
|
|
snika
|
In moja bo vsak čas prišla . Danes temp nizka, padec kar na 36,25. Krči so že prisotni in rjav izcedek tudi. Sedaj sem res mislisa, da bo kej saj so se mi prsi povečale in bile so tako trde, no sej so še sedaj, obup. Razočaranje je zelo veliko. Držim pesti za ostale in pošiljam cel kup
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 1.6.2013 15:53:52
|
|
|
|
snika
|
IZVIRNO SPOROČILO: snika ali PRIČAKUJEMO 1.6. Pomladna 2.6. Snika 4.6. Martyna83 5.6 Tippi Shana86 7.6. *tedy* Dekca 9.6. Tamala86 Giotti 10.6 Sisley 16.6. Brioš 18.6. Anonimna bb 20.6. Arual mamica deklicam 28.6. **Zvezdica** x.6 Mišamašaa bluk miska** SKUPAJ NAS JE : 18 NOSEČK: ODSTOTEK: NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 1.6.2013 18:45:11
|
|
|
|
pomladnaroža
|
Drage dame, z veseljem otvarjam JUNIJ z Snika, upam da se mi vendarle pridružiš. Držim pesti za vse! Pomladna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 1.6.2013 19:39:14
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.6. 2.6. Snika 4.6. Martyna83 5.6 Tippi Shana86 7.6. *tedy* Dekca 9.6. Tamala86 Giotti 10.6 Sisley 16.6. Brioš 18.6. Anonimna bb 20.6. Arual mamica deklicam 28.6. **Zvezdica** x.6 Mišamašaa bluk miska** SKUPAJ NAS JE : 18 NOSEČK: ODSTOTEK: NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 1.6.2013 19:41:39
|
|
|
|
snika
|
Iskrene čestitke pomladna , žal imam rjavi izdedek tako da ne bo nič. Sem se odločila da poizkušava še to poletje, če ne bo nič bo šel še moj na preglede. Saj čez poletje so dopusti po jeseni bodo pa spet normalno delali. A upam, da bo prej +. Bom si pa tudi zamenjala G, saj je moja čudna in moram iz nje vleči vse potrebne info. ki me zanimajo. Sm pa slišala, da naj bi ti G naredil pregled če v roku leta ne zonosiš, mene je pa kregala kaj delam tam, saj eno leto pa še ni velik. Tako da grem k drugemu pa bomo videli kako bo.
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 2.6.2013 12:52:44
|
|
|
|
mišamašaa
|
snika , če boš šla k drugemu ginekologu se kar malo zlaži, še za kakšno dodatno leto, da vam ne uspe. jaz sem se tudi, in še dobro, da sem se, ker me prej niso resno jemali, no potem so najdli pa endometriozo na jajčnikih in sem mogla na laparoskopijo, leta pa kar letijo mimo. jaz imam tudi datum kdaj ne pričakujem 16. 6.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 2.6.2013 16:58:03
|
|
|
|
pomladnaroža
|
Snika, se strinjam z mišomašo, kar zahtevaj, kar ti pripada. Včasih je potrebno le malo pomoči, zakaj bi predolgo čakali! Pa vso srečo vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 3.6.2013 8:13:42
|
|
|
|
Tippi
|
Snika ne obupaj! pomladnaroža tebi pa čestitke in naj se izteče, tako kot se mora! pa čim manj slabosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 3.6.2013 8:30:42
|
|
|
|
witch
|
sinka pomladna čestitke in srečno do konca
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 3.6.2013 13:02:20
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Zdravo punce! Spremljam vas skos in sem res vesela tako lepih novičk. čestitke in vso srečo do konca. Sama sem se za tale cikel odločila, da ne bom pritiskala na svoje spolne organe. Zato imam pavzo, ne jemljem femare. Super mi je dela tale pavza, res se fajn počutim. M naj bi dobila enkrt prihodnji teden in če jo dobim bom spet vzela femaro. Zdaj sem lih prav prišla k sebi, da grem lahko v nov stimuliran cikel. Je pa fajn, ker imam povsod veliko podpore. Pri mojih, njegovih, prijateljih, celo babica navija :). In tako je svet takoj lepši. Fajn spodbuda je, ko ti rečejo, da imajo zate zelo dober občutek. Neke pozitive se nalezeš in res veš, da se bo zgodilo. Strah izgine, na usta se prikrade tak srčkan nasmeh, ki kar traja. Lepo je to. Te lepe občutke sem danes želela deliti z vami. Želim vam dobre volje in veselja prav vsak dan. Vas berem še naprej in se še kaj oglasim. papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 3.6.2013 13:15:01
|
|
|
|
Radenska_
|
Kaličopka, koliko ciklusov femare pa je za teboj? Kakšno dozo si jedla? Jaz začenjam z naslednjim ciklusom, oziroma bom tega kar prekinila s prometriumom in počakala na M.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.