lizika86
|
Zdravo punce! Jaz se vam pa ta mesec nisem pridružila, ker sem mislila, da sem zaradi tega samo še bolj živčna in samo čakam. Tko da sem rekla, da se malo odklopim od tega. Vmes sva rezervirala še morje, zanalašč, da ne bom planirala nosečnosti in računala na to...Ker za seboj imam že 2 neuspešni nosečnosti in ne vem, kako bi bilo letos z morjem, če bi zanosila, bi se mogla najbrž pazit, ampak počivam lahko tudi tam Seveda sem vas vseeno vseskozi brala No, da vam vseeno povem, kako je bilo ta mesec z mano. O imam sedaj že nekaj mesecev šele okrog 22. dneva. Ta mesec je pa bila kar teden prej, na kar sploh nisva računala, niti bila kaj dosti pridna tisti teden (bila sem bolna in imeli smo neke zabave konec tedna). Tako da sem kar pričakovala, da ta mesec pa bo res težko ratalo, ker sva tisti teden samo enkrat, približno 2 dni pred O. Sem bila že razočarana, ker sem res upala, da naju junija razveseli plusek, ker bi namreč čez 3 tedne imela rok moje druge pikice No punce, pričakovala je nisem 7. 6. Prvi test sem naredila že 5.6. in pokazala se je tako zelo rahla , v katero 100% nisem verjela, ker je blo prejšnji mesec enako in iz tega ni bilo nič! Sem bila že žalostna. Potem pa naslednji dan, ko je bila temperatura še kar visoka, naredim še first sign, spet rahla , ampak malo bolj vidna. Ok, imam dovolj teh rahlih črtic, grem po clear blue, kjer se mi je narisal rahel, ampak prepričljiv plusek Zelo sva vesela. Me pa je zeloooooooo strah, kaj bo. Sem pripravljena na vse, me pa tolaži to, da nama po navadi v treh mesecih uspe zanosit, kar same veste, da je hitro in velik plus, vsaj to! Sem optimistična in mislim, da v tretje pa mora it, tko pravijo Lahko me dodate na seznam, lahko tudi ne, ker se nisem prej javila. Želela sem vam le sporočiti novičko. Zgleda, da res rata, ko najmanj pričakuješ. Ziher zato, ker sva morje rezervirala Punce, držim pesti za vse, da se nam kmalu pridružite. Ve jih pa tudi malo stiskajte zame, pred mano je kar težkih 10 tednov, ki se jih malo bojim Pošiljam tistim, ki jim ta mesec ni uspelo.
|