|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2013
8.6.2013 13:27:58   
lizika86
Zdravo punce!

Jaz se vam pa ta mesec nisem pridružila, ker sem mislila, da sem zaradi tega samo še bolj živčna in samo čakam. Tko da sem rekla, da se malo odklopim od tega. Vmes sva rezervirala še morje, zanalašč, da ne bom planirala nosečnosti in računala na to...Ker za seboj imam že 2 neuspešni nosečnosti in ne vem, kako bi bilo letos z morjem, če bi zanosila, bi se mogla najbrž pazit, ampak počivam lahko tudi tam user posted image

Seveda sem vas vseeno vseskozi brala user posted image

No, da vam vseeno povem, kako je bilo ta mesec z mano. O imam sedaj že nekaj mesecev šele okrog 22. dneva. Ta mesec je pa bila kar teden prej, na kar sploh nisva računala, niti bila kaj dosti pridna tisti teden (bila sem bolna in imeli smo neke zabave konec tedna). Tako da sem kar pričakovala, da ta mesec pa bo res težko ratalo, ker sva tisti teden samo enkrat, približno 2 dni pred O. Sem bila že razočarana, ker sem res upala, da naju junija razveseli plusek, ker bi namreč čez 3 tedne imela rok moje druge pikice user posted image

No punce, pričakovala je nisem 7. 6. Prvi test sem naredila že 5.6. in pokazala se je tako zelo rahlauser posted image , v katero 100% nisem verjela, ker je blo prejšnji mesec enako in iz tega ni bilo nič! Sem bila že žalostna. Potem pa naslednji dan, ko je bila temperatura še kar visoka, naredim še first sign, spet rahla user posted image , ampak malo bolj vidna. Ok, imam dovolj teh rahlih črtic, grem po clear blue, kjer se mi je narisal rahel, ampak prepričljiv plusek user posted image user posted image

Zelo sva vesela. Me pa je zeloooooooo strah, kaj bo. Sem pripravljena na vse, me pa tolaži to, da nama po navadi v treh mesecih uspe zanosit, kar same veste, da je hitro in velik plus, vsaj to! Sem optimistična in mislim, da v tretje pa mora it, tko pravijo user posted image

Lahko me dodate na seznam, lahko tudi ne, ker se nisem prej javila. Želela sem vam le sporočiti novičko. Zgleda, da res rata, ko najmanj pričakuješ. Ziher zato, ker sva morje rezervirala user posted image

Punce, držim pesti za vse, da se nam kmalu pridružite. Ve jih pa tudi malo stiskajte zame, pred mano je kar težkih 10 tednov, ki se jih malo bojim user posted image Pošiljam user posted image tistim, ki jim ta mesec ni uspelo.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.6.2013 14:23:13   
brioš
OO kako lepo,čestitke vsem puncam za user posted image . Srečno naprej punce :)

Pri meni je danes 30 dan ( prejšnja 2 meseca sem dobila M na 29 dni ), drugače pa računam 16.6. na max dneve. Sem pa danes itak naredila test in je negativen, ampak to samo zato, ker imamo veliko, res veliko izcedka, in take občutljive, pekoče bradavice ?? To se mi pa tudi pred M ni še nikoli naredilo, kako je bilo v prvi user posted image se pa itak ne spomnem.

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.6.2013 15:52:15   
miska**
Iskrene četitke vsem nosečkam!!user posted image
Očitno bo mesec juni poln user posted image in tudi prav je tako. Bom držala pesti še za ostale user posted image

Jaz pa bom izvedela če je uspelo 21.6. tak da je lepih 13 dni čakanja pred manouser posted image Včeraj sva imela najin prvi iui, katerega sem se zelo veselila, dokler ni rekla da je procentualno zelo mala možnost, da uspe. Ampak vseeno srčno upam, da so bile zvezde na najini strani.

Lep sončen vikend vsem

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.6.2013 16:48:05   
Shana86
Čestitke vsem rozikam user posted image user posted image

Vsem modrim pa: ne obupat, vse enkrat zagledamo tisti plusek... Samo ene moramo malo dlje čakati... Saj bo, navijam user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 129
8.6.2013 17:26:32   
Martyna83
Cestitke vsem novimuser posted image tiste ki se se niste se nam pridruzite v temi februarke 2014,.. drzim pesti da se vam bo cim vec preselilo tja med nas,..vas ze nestrpno pricakujemo,.. ostalim pa posiljam user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 130
8.6.2013 19:23:19   
Neala
Čestitke vsem nosečkam tudi od mene user posted image .

Imam občutek, da bo ta junij kar fejst rozast user posted image .

Lizika, močno držim pesti zate, da bo ta plusek ostal plusek in da bodo vsi tedni v prihodnje dobro potekali.

Brioš, tudi jaz imam podobno - strašno občutljive in tudi malo pekoče bradavice. Tudi izcedek je zdaj obilnejši (od danes dalje), občasno imam pekoč občutek tudi na področju maternice. Ne vem kaj bo to... M imam oz. nimam za dobit zdaj ta teden od 11. ali 12. dalje. Meni se tudi pred M nikoli ni dogajalo, da bi imela tako občutljive, boleče in pekoče prsi in bradavice. Zdaj pa sploh ne morem bit brez modrca user posted image . Pa še neka optimistična sem in že kar mislim, da sem noseča... Mislim, ta psiha je res ena hecna reč user posted image .

Še naprej stiskam pesti za vse junijke!!

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 131
8.6.2013 19:59:29   
niinii
Čestitke vsem rozikam tud v mojem imenu. Kar tako naprej punce :)

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.6.2013 10:02:09   
brioš
Punce ima katerea mogoče izkušnje z CB digital ? Danes naredim test, pokaže se minus, ter obroba navpične črtice. vem da ne more biti pol/ pol rezultat ?? ampak sem ga potem razdrla in listek, kateri kaže mislim, da hormon, je imel 2 črtice ? En listek pa samo eno ? Ali se kateri kaj sanja, kaj je to ??

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 133
9.6.2013 10:22:01   
morskazvezdica
Kdaj naj bi pa dobila M?a si pred M delala test?

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.6.2013 10:27:40   
brioš
Danes je 31 dan, prejsna dva meseca sem imela na 29 dan, max pa 37;38 dni razlike.

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.6.2013 11:18:52   
morskazvezdica
Jaz bi ponovila test čez 2-3dni. ,mogoče je še premalo hormona v urinu...

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.6.2013 18:20:13   
brioš
No kolikor sem malo brala tudi po tujih forumih, mislim,da ni šans, da bi zagledali user posted image . Sem pa naredila popoldne ovulacijski test in test nosečnosti. O test je pokazal 2 črtici ??? N test pa -.

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.6.2013 19:45:28   
Neala
Dober večer punce!
Uh, kako hitro je minil ta vikend. Skoraj nič nas ni bilo doma in je zato šlo vse še hitreje. Je pa vreme res top in se mi zdi, da je vse bolj optimistično in veselo.

Brioš, to pa je res čudno. V bistvu ti M zamuja, če gledaš svoje prejšnje cikluse... Ni pa mi jasno kako je lahko ovulacijski test kazal dve črtici, nosečniški pa minus?? Sicer se jaz na O teste ne spoznam nič, ker jih še nisem uporabljala, tako, da ti bo znala katera druga tu kaj več povedat. Poskusi z N testom še jutri zjutraj z jutranjim urinom.

Zame pa bo ta teden pokazalo kaj bo. Prsi še vedno zelo boleče, kar sicer ne pomeni nič. Nenavadno špikanje in rahla bolečina v spodnjem delu trebuha pa je še vedno. Pa apetit mam ful user posted image , kar pa ni tako dobro, hehe user posted image .

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 138
10.6.2013 6:39:35   
brioš
Jutro...pa sem naredila za '' foro '' še en ovulacijsi, jutranji test ( nosečniških nimam in ga nimam namena kupit do konca tedna cca ). In kontrolna črtica je bila že v kozarčku takoj močna, bolj kot testna. Ali sedaj ovuliram ??

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 139
10.6.2013 8:57:02   
kyl24
Živijo!

Se vam pridružujem user posted image Ne pričakujem 24.6....Zdaj pa mučno čakanjeuser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.6.2013 11:08:28   
witch
Biros pri meni je bilo isto. Nisem imela doma N testov in sem naredila O test. Kontrolna crtica se je v sekundi ful mocno obarvala.
Tak da sibaj v trgovino po N test. Jaz mislim da je to to. Drzim pesti.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.6.2013 11:21:04   
brioš
Sem včeraj zjutraj naredila N test in je bil negativen. Ovulacijski pa tak, z rahlo črtico testno črtico. Danes zjutraj pa O z močno črtico ( naredila se je pred kontrolno ). Ne vem, nočem sploh delati teste, ker bom spet razočarana. Tako, da ne vem...kaj naj si mislim...je možna tako pozna ovulacija ?
Witch tebi pa iskrene čestitke, sem te brala v 1 letu od kar tudi mi2 delava na user posted image , res čestitam.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.6.2013 11:31:10   
snika

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.6.
user posted image Pomladnauser posted image user posted image

2.6.
Snika

4.6.
user posted image Martyna83user posted image

5.6
Tippi
user posted image Shana86user posted image

7.6.
*tedy*
Dekca

8.6.
user posted image lizika86user posted image

9.6.
user posted image Tamala86user posted image
Giotti

10.6
Sisley

11.6.
Neala

16.6.
Brioš

18.6.
Anonimna bb

20.6.
Arual
mamica deklicam

24.6.
kyl24

28.6.
**Zvezdica**

x.6
Mišamašaa
bluk
miska**

SKUPAJ NAS JE : 21
user posted image NOSEČK: 5
ODSTOTEK: 23,81%

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 143
10.6.2013 11:39:14   
mamica deklicam
kako je lepo videt ta mesec seznamček. Še pol meseca ni mimo in imamo že 5 noseč user posted image user posted image user posted image user posted image

Katera je naslednja?user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 144
10.6.2013 11:45:07   
Neala
Zdravo punce!!

Ja, ta mesec se začenja rozasto, upam, da bo še naprej tako.

Brioš, to pa je res čudno s temi testi. Jaz očitno ne vem veliko o ovulaciji, ker sem vedno živela v prepričanju, da O poteka sredi meseca. Potem pa sem slišala, da jo imaš lahko kadar koli v mesecu, lahko že kao kmalu po M ali pred M. Ne vem sicer logike od zadaj, niti se nisem poglabljala. Jaz vem, da jo spremljam po količini in strukturi izcedka. Pa vedno jo imam na sredini ciklusa.

Pri meni je danes 27. dan, test bom pa delala šele konec tedna, če še ne bo nič.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 145
10.6.2013 12:22:31   
kyl24
Brioš-Jaz z ovulacijskimi testi nimam izkušenj, ampak a ni znano, da je to nezanesljivo? Samo po moje ni možno, da imaš O 6 dni pred predvideno M? Ali imaš redne M?
Danes je pa na vrsti Sisley!!user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 146
10.6.2013 12:35:00   
Neala
Ja, O naj bi bila okrog 14 dni pred naslednjo M. Oziroma, če imaš kratke cikle potem je lahko že kmalu po menstruaciji, če pa je cikel potem bolj dolg, pa je lahko malo kasneje. Ampak kolikor razumem, je O v vsakem primeru na sredini cikla. Punce pa velikokrat pišejo, da so imele O prej ali pa kasneje, kar mi sicer ni jasno kako je to možno.
Ampak, Brioš, ni možno, da bi ti zdej ovulirala, ko pa ravno M pričakuješ te dni. Razen, če boš imela ta cikel zelo dolg in bi M dobila recimo šele nekje drug teden.

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 147
10.6.2013 12:37:22   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: kyl24

Danes je pa na vrsti Sisley!!user posted image

Sisley, držim pesti!!!!!!!!

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 148
10.6.2013 12:38:50   
brioš
Menstruacijo imam od 29 - 37 dni, 29. dan je bil petek ( pred tem pa se mi je zmeraj pojavljala rahlo krvava sluz po SO ). Danes je torej 32 dan, po SO včeraj pa ni bilo sledu o krvavem izcedku.
Nisem delala O teste z namenom, da bi videla, če sem user posted image , ampak me je firbec dajal, če res ne pokaže ovulacije. No in včeraj popoldne črtica ( skoraj tako močna kot testna ), danes zjutraj pa takoj močna ( bolj kot testna ) in takoj ko sem dala testni listek v urin.
Bomo videli kaj se bo izcimili, zaenkrat nisem user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 149
10.6.2013 21:00:42   
Sisley
živjo punce user posted image

ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAM!!! Moja user posted image je pa danes prišla.. sj drugače očitno več ne gre pri meni, kot da se vsak mesec znova pokaže user posted image Konec meseca imava v LJ zopet posvet.. in bom kr mal "ponorela" tam, ker zdj sva že več kot eno leto na neplodnostni in niti omenil niso še nič za kakšno oploditev... samo vsake 3 mesece mojem preverjajo spermiogram... Ah... Sej veste, danes je tak dan in sem vsa pesimistična.. no pa sj gre tečka mimo in bo bolje user posted image Navijam pa zeloooo močno za vse vas!!

Čakamo na naš +

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.