tia78 -> RE: Januar 2014 (27.11.2013 9:57:02)
|
Pozdravljene na hitrco. 3Sonček3-Jaz si pomagam s tabletami Gastal, ker mi gre na bruhanje takoj ko se vležem ali pa se celo zbudim sredi noči in mi pomaga. Pomagalo naj bi če si zvišaš vzglavje ležišča, ne uživanje začinjenih, sladkih (pri meni to ni opcija hehe), kislih ali ocvrtih jedi, kozarec vode (meni ne pomaga), tudi za sodo z vodo sem že slišala, da pomaga. dspela - v trgovino Junior še nisva šla, sem pa na njihovem spletu našla zelo lep voziček, žal se potem nisem odločila zanj, ker ni možnosti pritrditve lupinice nanj. Outlet BC Kranj - sem bila cca 14 dni nazaj, kake hude ponudbe ni. Všeč mi je bil le voziček ABC Design 3Tec, cena 319 Eur iz cca 400eur znižan, pol sem pa ugotovila, da za tako ceno dobim v tujini letošnji model...Se pa najdejo ugodna oblačila, za novorojenčke bolj kapice ipd. Iskala sem kake kompletke za iz porodnišnice, pa ni bilo nič, lupinice so bile z redno ceno... Smo različni, tako da najbolje, da se same prepričate v njigovo ponudbo :) Če pa katero kaj posebnega zanima, pa lahko grem pogledat. Gre slučajno danes katera ob 13ih v P Kranj na predavanje o načinih lajšanja porodne bolečine? Pregled imam čez en teden - v 34. tednu, naša bučka se še ni z bučko dol obrnila in me počasi že skrbi. V pon sem bila na predavanju o porodnih tehnikah in ko smo prišli do zunanjega obrata, sem vprašala, če se lahko v primeru neuspešnega z.o. odločiš za carski rez in mi je povedala, da ne, da pač rodiš z nogami naprej...in zdaj mi to že 3 dni po glavi leta...zaradi takega poroda je moj kolega že celo življenje na vozičku :( Ne vem no, se mi zdi, da bi pa tudi naša beseda lahko imela kaj zraven pri tako pomembni odločitvi. Saj njim je verjetno vseeno, ker ne bodo oni tisti, ki bi zanj potem skrbeli. Jao me neke črne misli dajejo šc šc stran od mene. :) Lepo bodite. čao
|
|
|
|