Night -> RE: Januar 2014 (17.9.2013 10:13:04)
|
3Sonček3, nič ni narobe s tabo, tudi jaz bi [sm=sloncek.gif] bolj pogosto kot prej. Že prej sva bila kar pridna, ker najin otroček ni ratal v prvo in sva se fajn nadelala zanj, zdaj pa je vse bolj sproščeno, ne rabim računat dnevov, razmišljat o tem, ali se bo prijelo ali ne ... in že zaradi tega mi je super. Včasih ga sploh ne razumem, ko pride zvečer utrujen domov, ampak zdaj vsaj vem, kako je, kadar bi ti ful, partner pa ravno tisti trenutek ne (prej je bilo vedno obratno[sm=smiley36.gif]). Kako pa to, da te je tako močno bolel trebuh, da si morala vzeti tableto? Oz. kaj te je bolelo? Lekadol verjetno ni nevaren, jaz zaenkrat nisem vzela še nobene tablete in upam, da mi je ne bo treba. Sem pa včeraj prvič začutila boleče brce. Mali je bil zvečer tako živahen, da se mi je premikal cel trebuh, ampak drugače kot ponavadi, ko samo brca. Imela sem občutek, da se mi notri vse premika, da mi pritiska na mehur, na črevesje, v rebra, na želodec. A ne pride to šele kasneje? Saj pa zdaj še ni tako velik? [sm=zmeden.gif] Tashq, super, da je vse v redu! Verjamem, da si si oddahnila [sm=bravo.gif] Cuker test: v laboratoriju so mi rekli, da npr. v LJ pošljejo kar vse nosečnice na tole (odvisno od ginekologa), mene je poslala zato, ker sem bila nenormalno žejna v določenem obdobju (ko je bila najhujša vročina). Meni je bil najbolj zoprn del pitje tiste tekočine, ker ne prenašam tako sladkih pijač. Res komaj komaj sem spila, potem mi je bilo kakšno uro ful slabo in vrtelo se mi je. Vodo sem lahko pila samo po požirkih, drugače pa moraš sedeti v čakalnici [sm=smiley13.gif] Vzemite si kaj za brat! Špikanje pa meni ni bil problem, mogoče bi bilo drugače, če bi se bala igel, ampak mi je ful lepo vzela. Smotano je, ker ti gre celo dopoldne in nič ne ješ toliko časa. Ampak meni po tistem sploh ni pasalo jest. Šele kasneje sem si privoščila sirov burek [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|