Ursi2 -> RE: Januar 2014 (30.9.2013 23:38:37)
|
Pozdravljene, punce! Vem, da se že dolgo nisem oglasila. Kaj naj rečem: gužva. Prej je bila služba, pa direkt v vrtec in potem napolno z otroci izkoristit lepe dneve, zvečer pa pospravljanje, pranje,pripravljanje kosila,..... Vikendi so bili itak aktivni. Ko se je pa začelo slabo vreme, smo pa zboleli. Smo šli prejšnji vikend na en piknik bratrancev in bratrank (z družinami seveda) in so mi vsi trije zboleli- dva skoraj bronhitis (na meji, seveda inhaliranje podnevi, ponoči, mazanje z materino dušico, fiziološka,....) in eden z vnetimi ušeski. Nato smo ugotovili, da smo tam pokasirali še uši in smo imeli še s tem cele kolobocije in potem VSEEEEEEEEE preprat, presesat,...... se mi zdi, da sem prejšnji teden samo prala. Pa moj mi je še hotel nekaj slabo vest delat, da naj delam to ponoči, ko je poceni tok, pa sem ga sam pisano pogledala. Kot da nisem ponoči vstajala, pa inhalirala fante, pa antibiotikov, pa še preoblačit, ker se ta srednji odvaja od pleničke ponoči,... Je hiter ugotovil, da je boljš, da kr neha. No, v sredo zvečer pa je ta srednjemu (Juretu) še straniščna deska padla na luleka in mu je presekala čisto gor nad lulekom. Ga je moj hitro peljal k zdravniku, pa na srečo ni bilo prehudo, tako da so mu dali une hansaplaste gor, pa kontrole in prevezi. No,danes smo bili spet na kontroli in JUre ima še 3 dni antibiotika pa upam, da smo. Vsaj za kak teden [sm=smiley13.gif] Sem pa imela prejšnji teden G in morfologijo. Pa bi naj bila noseča 22 tednov, ampak velik je bil za skoraj 25 tednov. Tako da mi je sedaj napisal še en PDP in dal oba pod vprašaj in je rekel, da bo videl na naslednjem pregledu, kako je na stvari. Ker res pa je, da se mi ne sanja, kdaj sem imela menstruacijo. Ker prvič po porodu od Žiga sem jo dobila 15. v mesecu, naslednjič 25. v mesecu in tretjič se mi ne sanja, kolikega smo bili. Samo vem, da smo bili potem maja v Ameriki in da je nisem dobila in sem že tam vedela, da sem neoseča, ker sem 5 dni živela od kave, naslednji dan je pa nisem mogla videt. Kar pa sem mogla taktično skrivat oz zakrivat, ker bi takoj ugotovili, kaj je razlog, ker vejo, da jz ne funkcioniram brez kave :)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Je pa še vedno fant!!!!!!!!![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ima vse in je bil ful luškan. Pa tk fajn je videt, kk mu bije srček. Edino malo me skrbi, ker zdej ne veva točno, koliko sem noseča, jz pa sem RH negativna in morem dobit v 28. tednu injekcijo. Ampak boma vidla, a bo že naslednjič al ne. Komentarji sorodnikov in kolegov so meni tako mimo, da adijo! Vsi tako malo zastanejo, ko povema, da bo spet fant, pol pa tk s takim mal pobitim glasom: NO, pa sej fantje so tud čist fajn! GRRRRRRRR, me razkuri! Itak, karkoli je, sam da je zdravo!Ampak priznam, da sem sama tud veliko bolj za fante, ker sem sama bolj tak tip (avti, dirkanje, motorji,....) in mi neke frizure, sminkanje,.... ne gre. :) Pa sej vem, da ni mus, da to počneš z njimi, sam res sem vesela, da so fantje in sem tudi sedaj vesela, ker bo fant. Me pa spravlja ob živce moja sestra. Ker ona ima ta večjo hčerko in potem dva sina. Pa si je sama ful želela imet hčerke. Zdej pa meni najeda in mi teži, da naj že punčko nardimo, da si njena hčerka tako želi kako punčko v familiji, pa kk je fajn, ko jo lahko v kiklce oblačiš, pa ji delaš frizurce,pa............ Res je, da je zdej v družini na poti 10-ti vnuk, od tega sta pa samo 2 punci, ampak sta ravno tako razlike,pa še različna karakterja in se kr ne zaigrata in obe mal pogrešata punce, amapk se na koncu itak igrata s fanti. Pa sem mela enkrat dost in sem rekla sestri, da glede na to, da imata 3 otroke, najbrž veta, kk se delajo, če sta pa pozabla, se pa naj spomneta in naj jo sama nardita, če je njuna punca tako željna ene punčke. Plus tega je ona stara že skor 10 let in me prav zanima, kolko bi njo ganilo, če bi zdejle mi punčko imeli. Mislim, kr neki. IN ko govorima, me vedno vpraša: In a je že odpadel lulek? Pa zdej me že nalašč, ker ve, da mi je prav brezveze, ampak me je minilo klicat jo-med drugim tudi zaradi tega. Tašča je imela pa pri prvem ene izpade. MIdva sva že kr takoj, ko še niti nisva vedla, kaj bo, bolj govorila o fantku kot o punčki in ko je G rekel da je fant, je bil dojenček skoz LUka. Soba je bila v modrem, obleke bolj fantovske, voziček,.... Tašča pa skoz, kaj pa če bo punčka, ja pa nikoli ne veš, ko se lahko zmotijo,... Pa nobenga trebuha nimaš, pobi pa ponavadi bolj spredaj ležijo,.... Pa sem sam rekla: Kar bo, bova vesela. Ampoak če nama na vsakem UZ pove, da je tam lulek in ga celo sama opazima, pol bo že neki na tem. Pa še kr. NO, ko sem pa rodila in je moj poklical da je fantek, je pa sam komentirala: Joj, sam kk sem lahk res sploh pomislila, da bo punčka, če je pa moj dragi pri maši pri berilu bral nekaj v stilu in čez eno leto mu je rodila sina. MIslim, jz sem se pol, ko mi je povedal, kaj je rekla, sam za glavo primla. Ja, kaj zdravniki, pa tiste oh in sploh naprave in vse znanje, sam berilo je treba poslušat pri maši!!!!!!!!!!![sm=zmeden.gif] Kr neki! Je pa res. To zdej ni še nič. Vsaj kar se vmešavanja in pametovanja tiče. Potem, ko bomo rodile bo šele zanimivo. Sploh tiste, ki imamo T bližje. Mogoče bom zdej pri 4.-tem imela kaj več sreče, ker ji je uspelo, da mi je vsak začetek porodniške in uživanja z otroci pokvarila. Pa si rečem, da se ji ne bom pustila in da me ne bo spravila tako daleč, sam kaj, ko hormoni že brez tega dovolj delujejo, pol pa še ona zraven!Jao, to bo še zanimivo! No,sem se razpisala. Nisem vas uspela kaj posebej prebrat, samo na hitro sem preletela. Vsem, ki ste že imele morfologijo, čestitke in sem vesela, ko berem, kako ste ve vesele. Vse, ki pa morate počivati, pa dejte vse od sebe in počivajte. Itak potem ne bote več, pa vredno je!Ker tole bitjece not je sicer res zelo trpežno, ampak če nas telo opozarja, je res prav, da mu prisluhnemo. Če pa še G reče, pa sploh!!!!!!!! [sm=smiley1.gif] lEPO NOSEČNOST ŠE NAPREJ, PA UPAM,da bom uspela spet mal bolj aktivno sodelovat!
|
|
|
|