tashq -> RE: Januar 2014 (12.9.2013 15:58:17)
|
Aeio:dobro opravi test glukoze![sm=smiley20.gif] jaz se tudi konstantno zbujam pa se premetavam,ker v nobenem položaju ne zdržim prav dolgo.na boku me začnejo kolki bolet, na hrbtu križ, potem pa probavam še spati nekako na trebuhu, delno na boku.tako mi pa tudi ni udobno, ker me trebuh moti...[sm=smiley13.gif]potem pa še vstajam ene 2-3x na noč zaradi lulanja in pitja...pa verjetno bo vedno hujše...[sm=smiley13.gif] 3Sonček3:previjalne tako ali tako ne bi kupili, ker ni prostora. mi je bilo pa zelo všeč in udobno, da smo jo imeli pri Pii. razmišljala sem le ali naj podlogo postavim na dojenčkovo posteljico ali na pralni stroj. rada bi imela neko konstantno mesto, ampak če ne bo šlo, bomo pač res previjali, kjer bo naneslo, pralni stroj, postelja, kavč, tla... [sm=smiley25.gif]eno vprašanje glede dojenčka-nagice:[sm=smiley1.gif]Pia je bila poletna, zato je bila tudi veliko nagica. naši [sm=duda.gif] bodo pa zimski in si sploh ne predstavljam, da bi bil prve mesece veliko nagec. do zdaj smo imeli v stanovanju večinoma naštimano na 20-21 st, ko se [sm=duda.gif] rodi, bomo dvignili verjetno na ene 23 st. zdi se mi, da bi bilo to dovolj toplo le za max. 5 min dojenčka-nagico (no, z bodijem in brez plenice). ali pač?[sm=zmeden.gif]kako toplo boste imeli pa vi v stanovanju prvi mesec recimo? mene tudi še vedno matra špikanje in bolečine. ampak ne vedno, le ob določenih gibih:ko se spravljam iz postelje (stokam ko stara mama[sm=smiley36.gif]), oblačenju v stoje (zdaj se res večinoma raje usedem), ali pa pri brisanju po tuširanju...[sm=zmeden.gif]zadnjič pa me je bolelo po malo daljšem sprehodu. ne spodnji del trebuha, kot ponavadi, ampak nekako nožnica oz. MV, nisem čisto prepričana, nekje v tistem koncu.[sm=smiley36.gif]ni se mi pa zdelo kaj hudega, ker je po parih urah izvenelo...sem enkrat G omenila, da me boli in veže velikokrat, pa je samo rekla, da je to normalno. mogoče bom v ponedeljek še enkrat omenila... [sm=smiley25.gif]aja, še eno vprašanje:kje boste kopale [sm=duda.gif]? ja, v tisti mini banjici, samo kam jo boste postavile?oh, sem taka, kot da bom prvič rodila...[sm=smiley9.gif]nič mi ni jasno, ker je zdaj drugo stanovanje pa ni tako "priročno" kot prejšnje.[sm=smiley13.gif] lep pozdravček[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|