Night -> RE: Januar 2014 (13.5.2013 9:05:49)
|
Pozdravljene nove!! Čestitke in upam, da bomo klepetale tu še vseh nadaljnjih 8 mesecev. [sm=smiley1.gif] Jaz imam pa pregled šele 10. junija, takrat bom že skoraj v 10. tednu. A ni to pozno [sm=zmeden.gif] Me ima, da bi kar zamenjala, ker je moja gin. tako zasedena, da sploh ne prideš do nje. Že tako so me vtaknili vmes ... Izcedki in krvavitve: jaz sem imela do zdaj dvakrat izcedek, roza in svetlo rjav. Kolikor sem brala Pušenjakove odgovore, pravi, da ne moremo pri tem nič. In da ni važna barva izcedka, ker kri je kri. Tudi sveža kri se ne konča nujno slabo, nekatere punce so celo fejst krvavele, pa je bilo na koncu vse v redu, druge so krvavele minimalno, pa se je končalo slabo. V bistvu res nimamo kaj, če je v plodu napaka. Vem pa, da vas skrbi, ker je mene isto, zdaj pa sem se kar nekako pomirila s tem, ker vem, da če se bom sekirala, ne bo prav nič drugače. Bodimo optimistične [sm=bravo.gif] Jaz sem zadnji teden nenormalno napihnjena, kar trebušček se mi je naredil. Tako da očitno nič več oprijetih majčk zame [sm=smiley36.gif] Pa požrešna sem, kar vse bi zbasala v usta, še najbolj mi pa dišijo kisli bonboni, čips, sladoled s smetano. Če bo šlo tako naprej, še do 12. tedna ne bom mogla skrivati [sm=jezicek.gif] Še nekaj sem vas mislila vprašati. A na nuhalno svetlino se sama naročim in kdaj? Po 1. pregledu? Drage [sm=nosecka.gif], uživajte maksimalno!! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|