tashq -> RE: Januar 2014 (27.8.2013 14:17:59)
|
Pozdravljene vse stare in nove sonosečke![sm=smiley1.gif] smo ravno z dopusta pa vidim, da ste se kar razpisale glede opreme in morfologije. čestitke vsem,ki ste jo že opravile;mi našo še čakamo.še 2 tedna![sm=smiley1.gif]pa mi bomo tudi vprašali za spol, sem jaz preveč firbčna, da bi zdržala do januarja...[sm=smiley36.gif] ena je vprašala glede varnosti lupinic. na internetu imaš ogromno strani, kjer so jih stestirali (in tudi sedeže za starejše otroke) pa si lahko pogledaš, kakšno oceno je dobila tvoja izbrana lupinica.[sm=smiley2.gif] ufff, ste bile pa nekatere kar pridne z nakupovanjem. mi tudi ravno včeraj![sm=smiley36.gif] smo šli samo malo pošnofat po trgovinah, ker imamo namen kupit kavč, dnevni regal in omaro za spalnico v bližnji prihodnosti (vrstni red še ni bil določen, sigurno pa ne vse naenkrat!), pa smo naleteli na zelooo ugodno celotno spalnico pa smo jo kar kupili![sm=smiley36.gif] pa za Pio smo kupili copatke za v vrtec (samo 5 evrov v Massu!).so me čist presenetili. včeraj smo imeli res dan popustov![sm=smiley36.gif] ve ste vse kupovale stvari za dojenčka, mi pa vse ostalo, samo zanj ne![sm=smiley36.gif] saj bomo počasi začeli, lupinico si spet (imela jo je že Pia) sposodimo (Maxi Cosi), voziček tudi verjetno dobimo (neka no-name znamka), posteljico že imamo od Pie.... kupili bomo samo jogi in previjalno podlogo (+nekaj oblekic, odvisno od spola[sm=smiley36.gif], nekaj pa verjetno še dobimo). eno vprašanje glede previjalne za tiste z manj prostora: se vam zdi bolje kupiti tisto trdo podlogo, ki jo daš na posteljico in kar tam previjaš (posteljica bo zaenkrat v spalnici) ali tisto mehko podlogo in jo daš na pralni stroj? pojma nimam, kako naj se zdaj odločimo...[sm=zmeden.gif]prej smo imeli več prostora in tudi previjalno mizo, zdaj pa ni te možnosti...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|