betricija
|
jutro evo mene. doma mi je čisto skapultiral PC..mah.. ok stanje danes zjutraj...na obeh straneh cisti.grrr...nekaj foliklov je, čeprav jihje bilo zadnjič več, jih je sedaj nekaj manj...zihr so zadaj za temi večjimi folikli..to je tudi reško rekel, da je uz samo 2D...veliki cca. 19..hmm še jutri in mogoče bo jutri stopka v četrtek punkcija..tako kot nazadnje . naj bo še uspešno kot nazadnje punce, kako velik endometrij ste imele?? mamica deklicam...haloo zakaj zdravniki ne poslušajo kako je bilo v prvih nosečnosti?? gledam svoje sodelavke, ki po naravni poti zanosijo, pa so precej bolj okrogle od mene, pa vidim tudi kako se ene matrajo, ki jih je pol manj od mene..tako da ok, teža je nekaj, pa kaj ješ, mogoče pri PCO, samo mene jezi to, da prideš po pomoč, pa pravijo, da je pri ženski ne vem kaj narobe, pa ji svetujejo bla bla da naj pazi na hrano, na kajenje, na alkohol..na vse po vrsti, nafilajo jo z hormoni, medtem ko moški...če je pri njemu kaj narobe, mu ne rečejo nič. edino da je pametno nehat kadit (pa ne kadiva)...ne da bi manj alkohola ali skoraj nič dol spravil, ne da bi se bolje prehranjeval..niččč..kaj moramo ženske vse pretrpeti..no..glavno je, da na koncu dobimo svoj zakladek..tako da kar pogumno aja in leta...sem eno leto za tabo, pa mi do sedaj še nihče ni rekel, da sem prestara-edino pobarvat bi se mogla, sem siva jaooo..bejba..glavo gor, pa ko greš naslednjič k doktorju kar ušesa zapri.. hihi kot jumbo, da ne slišiš nič, pa itak boš po naravni poti zanosila, sedaj so ti vse odstranili. mišamašaa, jaz si za vsak postopek vzamem bolniško. sicer reško ne daje, mi jo pa da moj osebni zdravnik. in ko sem zanosila, me prve tri mesece on ni dal delat..je rekel, da se nimam kaj v ljubljano vsak dan vozit..ne glede na to, da sedim za mizo in skoraj nič ne gibam. in prav je naredil. sem se pa nasmejala, ko si napisala, da si mislila, da boš prva na vrsti hehe...to sem jaz zadnjič doživela, ko sem prišla 10 min do 5h, pa je bilo že 6 parov pred mano..jaooo. sedaj hodim tako, da sem 5.45 tam, da sem v službi ob 6.30 . pa je začuda reško še vedno dobre volje. ga nobena ne razkuri... dekca, želim ti, da prideš do svojega zaklada in da ne obupaš. in sem se tudi pri tebi nasmejala, da imaš občutek, da ti bo ven padlo jao...nisi edina hehe. kaj je pa s sluznico?? mladika..hvala za pestke aksuram hvala za lepe želje, tebi pa lep pregled v četrtek...ti na uz, jaz pa upam, da na punkcijo. podokina, dobrodošla in bravo za dvojčke. srečno z eno lepo blasto. in kar šest v skrinjo!! bravooo je pa zanimivo, da reš svetuje aspirin 500. do sedaj je vedno in samo strogo pisal aspirin 100. reško že ve kaj dela. pa srečno pumpkina objemčke draga moja. pa srečno s pingvinčki. jaz na njih še vedno sanjam, da bi kakšnega pridelala. je pa zoprno čakat na te eskime v ljubljani. moja sestra hodi že 2 leti po eskime, ker jih je imela 10, pa so ji vsakega posamezno zamrznili in vstavili in je za napotnico pri tomaževiču čakala zmeraj po 3 mesece, pa še takrat ko je bila na vrsti je čakala cel dan v čakalnici. zeuso kako si? saj ne vem če je več hormonov, da bi imela več celic..meni je bilo rečeno, glede na starost, kilažo, prejšno pridelavo celic, se potem odločijo...lej, jaz sem v ljubljani z isto kombinacijo enkrat dobila 9 drugič 5 in na koncu 14 celic...pa ni bilo ET pri drugi in tretji punckiji...glavna je kvaliteta jajčic. to mi je še danes reš rekel...da ga ne zanima koliko jih je. dovolj je ena in da je ta v redu..pa dovolj je eno seme, pa da ne zastopi, zakaj en mali plavalček ne zaide do jajca...je pa odvisno od zdravil..pri rešu sem na gonal dobila samo 5 celic... tamala86 srečno v novem postopku.potem se jutri vidive na UZ.in bi bilo zanimivo, da se v četrtek vidimo v postojni aleda..meni ni nikoli kazal močnega pluska..sem delala 4 testee..se pa po 3 letih plusek še vedno pozna na testu hihi maj4 srečno v postopku.pravilno razmišljaš. manj ko se obremenjuješ in greš v postopek kot tisti sistem..jbtg, če rata rata, če ne gremo naprej, obupal ne bomo, bo sigurno ratal. vsaj pri meni je bilo tako. sicer pa tako kot so punce napisale, dokler se ne vlije, da je tudi na vložku kri, ne hodi k rešu. pri meni je bilo tudi tako. edino kar je meni 3 leta nazaj rekel,d a je možno da se jajce oplodi, pa hoče vgnezdit, pa maternica ne ve ali bi sprejel zarodek ali ne..pa ga odplahne..meni je takrat pred postopkom dal prometrium, da sem ga par dni jemala, potem je po 2 dneh prišla menstra in smo šli v postopek..sedaj pa sem imela čisto blago menstro in je trajala 2 dni..nikoli v življenju še nisem imela tako kratko mila27, jaz ne vidim nobenih stranskih učinkov..razen malo napihnjen trebuh, pa da sem dobila cisti na vsaki strani, pa da imam bradavice večje kot takrat ko sem dojila.bolijooooo..to se mi še ni zgodilo. me je pa včeraj res malo bolj špikalo. sploh ko sem kosilo kuhala in sem se naslonila na pult..jok..špika. tako da je dal možek otroka spat. juhuu...jaz pa kavčkala hihi...pa srečno jona klara in S* ma kje sta?? S* kako je s pingvinčki, jona kaj s tvojimi foliklčki in postopkom?? pa cajt bi bil, da se babnce kaj dobimo a ne?
|