dekca -> RE: IVF/ICSI april-maj 2013 (5.4.2013 12:48:51)
|
Ti kar pusti naslov teme takšen kot je, bo že katera enkrat maja odprla temo maj junij, če bo hotela, saj kot si verjetno opazila, se tu piše še vednov temo januar februar, pa je zdaj že april. Drugače jaz že itak bolj zdravo jem (samo domače meso in zelenjavo, to si lahko privoščim, ker sem s kmetov doma[sm=smiley36.gif]), nisem se pa in se tudi ne bom odločila za kak bolj drastičen pristop, ker sem s "prezdravim" načinom prehranjevanja zgledala skoraj kot dahavec. Malce se nazaj držim pri sladkarijah, zadevah iz bele moke in preveč mastnih jedeh, kavi spijem max 2 dnevno, če sploh, torej mislim, da se kar v redu prehranjujem, popijem pa tudi dovolj. Ker imam še kronično anemijo, pazim še pri vnosu z železom bogatejše prehrane. Od ekstra pijem pa čaj krvomočnice in jemljem maco. Za magnezij kozarec donata dnevno, hkrati še prebavo malo porihta. Sem še vedno prepričanja, da je boljše, če si človek privošči vsega po malem kot pa da nečesa strada. To poglavje "zdravega življenja" sem že zaključila.
|
|
|
|