katniss
|
Pozdravljene! V torek smo bili spet na tehtanju in smo ze skoraj na 3kg! Nas je sestra pohvalila, v ponedeljek pa imamo prvi 'sistematski' pregled in bomo videli kaj bo zdravnik dejal. ALeksej ima se vedno malce hripav glas in sem brala, da zna bit to tud od tega, ker veliko poliva, ceprav dvomim, da gre za pravi refluks. Je pac pravi jedec, se pa pocasi ucim, kdaj ga vmes odstavit, da kupcek podre. Ritem se nekako ustvarja, ceprav ga je vceraj nekaj hudo fejst motilo in jaz sem bila cel cas na robu solz, ker vec nisem vedela kaj naredit. Na koncu sva se parkirala na kavc in je visel na dojki vsake pol ure. Je bil pa ponoci mir. Ugotovila sem tudi, da tile losjon robcki za enkratno uporabo povzrocajo izpuscaj. Zadnja dva dni uporabljava izkljucno vodo in vato in je doooosti boljse. Mozu sicer to ne ugaja najbolj, ker je pac treba vsakic po toplo vodico in te zadeve, ampak vidi, da je bolje. Pa tudi plenice smo nasli tu ene, ki so zaenkrat fajn. Danes je malo bolje, trenutno uziva pri meni v nosilki, zunaj dezek pada, tako da bo cas za likanje in te zadeve. Kako ste kaj ve? Mene vcasih malce skrbi moja cisca, ker se imam obcasno cisto malo sveze krvi. Sem klicala tukaj babice, so rekle, da je normalno in, da je to v bistvu znak, da moram malce manj noret okoli. Sicer je pa sele 4 tedne od poroda, tako da se imam dva tedna casa. Tudi nocno potenje se umirja, energije pa imam malo vec, ceprav pa vidim da je to odvisno od spanca ponoci. Danes mi je uspelo spravit skupaj ene 8 ur, sicer po kosih, ampak sem cisto manj pasja kot vceraj, ko sem spala samo ene 4 ure. Mamaja: Tudi mi mamo Evota. Katero barvo ste izbrali? Nama z mozem je obema zelo vsec, se nama zdi da sva dobro izbrala. V avto sicer ne gre cisto na easy, je treba zadnja kolesa odmontirat, ampak to tudi ni velik problem. Mu pa tudi pase vozickanje, vceraj je sicer bila izjema ampak drugace pa vedno zaspi. No, ko je lacen, pa da vsem vedet, kaj se dogaja, vozicek gor ali dol! Nas je v pouchu (nosilko si zvezem tako, da se ustvari taki zep) tudi malce zguzvan, ampak mu ful pase. Celo sam se se bolj v eno tako kroglico zvije. Sem danes sicer probala nov nacin ampak sva oba bila bolj nerodna, tako da zaenkrat ostajamo pri enem polozaju. abc123: Tummy tub je v bistvu samo eno tako globlje vedro, nic kaj posebnega. Moz je tudi najprej debelo gledal, zdaj pa prav uziva, ko ga tam noter kopava. Deluje kot 'off' gumbek pri nasemu pikecu. Ce se pred tem dere kot jesihar, se v tej kadi cisto umiri v roku pol minute. Cudez! Lep dan vam zelim, nam napovedujejo skoraj poletne temperature ta vikend, tako da v soboto ali nedeljo gremo zagotovo na sladoled!
|