|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2013
13.4.2013 9:15:00   
Metuljčica 2013
Punce navijam za vse vas user posted image user posted image user posted image , da vam čimvečim uspe zagledat user posted image ali user posted image v aprilu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
13.4.2013 9:28:21   
CheryBlossom

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.
user posted image Anonimnauser posted image user posted image

2.4.
user posted image lara2013 user posted image

3.4.
pupika29
user posted image lizika86 user posted image

4.4.
user posted image d_m_b user posted image
user posted image LittleSun user posted image

5.4.
user posted image alsa1 user posted image
Anonimnauser posted image

9.4.
user posted image ela23user posted image
user posted image snikauser posted image
user posted image Radenska_ user posted image

10.4.
user posted image trezka user posted image

12.4.
Anonimna XX

13.4.
Nessika18
Sisley

14.4.
Perzefona*
Ked88

19.4.
lastovica
lillith82

20.4.
CherryBlossom

22.4.
zvezdica.zaspanka83

25.4.
miska**

30.4.
Martyna83
snika

x.4.
Lucasmucka
mamica deklicam
Tippi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: 2

USPEŠNOST: 7,14 %

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_, Nessika18, Witch, michelle1, zvezdica.zaspanka83, brioš

user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 252
13.4.2013 9:33:17   
CheryBlossom
Hej hoj ne-čakajoče aprilčice!

Kako ste? Upam, da nam uspe do konca meseca pobarvati seznamček v roza.. Mene sedaj 2 dni špika po trebuhu, tako, da to je lahko karkoli.. Bomo videli.. Upam itak na en velik plusek in da je to špikanje vgenzitev.. user posted image Bo treba počakati še 1 teden oz. malo manj, ker pomoje ne bom zdržala in bom kakšen testek naredila že prej. user posted image user posted image

Ostale punce kako vam kaže? Anonimna XX, Nessika18 in Sisley? Upam, da ste zagledale user posted image in sedaj doma skačete od veselja do stropa in nazaj.. user posted image user posted image

Vsem, ki vas je obiskala tečka - glavo pokoci in s pozitivnimi mislimi v nove boje.. user posted image user posted image Držim pesti, da vam čimprej uspe.. Sicer pa, ko uspe je ravno pravi čas in vidiš, da se je splačalo počakati..

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 253
13.4.2013 9:34:07   
ked88
Pozdravljene punce. Midva sva včeraj in danes zagledala user posted image . Navijam, da bo seznam do konca meseca čim bolj rozauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
13.4.2013 22:09:47   
Anonimen
ked88 user posted image

AnonimnaXX je modra! Držim pesti za tiste, ki še čakate!

(odgovor članu ked88)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
15.4.2013 7:41:38   
luštek
Čestitke vsem novimuser posted image in user posted image za vse še čakajoče, ostalim pa tudi upam da bo kmalu user posted image user posted image

Uglavnem, sva fazi tretjegauser posted image ampak kakor sta oba ratala hitro, se sedaj noče in noče prijet že kar nekaj ciklovuser posted image , tako da upam da nekje konec meseca (recimo 26.4.) le zagledam user posted image

Kar sem imela testov na zalogi sem že zdavnaj vse pokurila, tako da zdaj jih ne kupim več :) no mogoče pol k mi bo že skor jasno user posted image

Se še slišimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.4.2013 18:42:02   
Valencia
En lep sončen pozdravček vsem bodočimuser posted image

Mene že ene dva tedna špika v spodnjem delu trebuha, štiri dni nazaj cel toliko kot, ko pride tetauser posted image
Jutri naj bi sicer prišla....čepraw me res nenormalno špika-sicer rahlo, ne boleče. Kateri kaj znano?

Držim pesti in polivam rozikouser posted image user posted image

(odgovor članu luštek)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.4.2013 7:24:37   
lastovica
Tudi jaz čestitam vsem novim user posted image . Jaz moram še tri dni počakati na user posted image oziroma rajši na user posted image .

Sicer pa je imel moj včeraj spermiogram. Sem bila jaz bolj živčna kot on. user posted image Upam, da bo vse BP. Naslednji petek grem pa še jaz na "prvi servisni pregled".

Sicer pa, smo že v drugi polovici meseca in sedaj ga je potrebno "opremiti" s čim več user posted image user posted image user posted image

Navijam za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.4.2013 8:23:58   
CheryBlossom
Midva sva zagledala user posted image user posted image
Sploh ne dojamem, presrečna sem... user posted image

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 259
16.4.2013 8:27:45   
luštek
chery user posted image ti kar počasi dojema

Valencia tako je bilo pri meni v drugo, sem bla že čisto zih da prihaja user posted image , ker sem že par testov naredila, na dan ko naj bi mi zaostala, no čez en teden je pa bilo

Neposredna povezava do sporočila: 260
16.4.2013 8:42:26   
CheryBlossom
Jo je videt, ane? user posted image (Ta testek sem delala danes, sem pa naredila tudi enega včeraj in sta bili ravno tako user posted image - je še kateri pokazal testek rahlo svetlo črtico 5 dni pred ne-pričakovano M?)
user posted image

(odgovor članu luštek)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.4.2013 8:46:04   
jona klara
Cheryblossom- čestitam, vso srečo do konca in naprej, si zaslužiš, resnično

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 262
16.4.2013 8:51:27   
miska**
Iz srca čestitam novim nosečkam!user posted image

Kar tak pridno naprej da bo seznamček čim bolj rozauser posted image
Kaj tiste katere ste zagledale user posted image so vas vse bolele bradavice? Če so vas kdaj so vas zacele bolet? Koliko sem prebrala so ene punce že 1 teden pred M imele kakšen znak.

(odgovor članu luštek)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.4.2013 9:01:01   
CheryBlossom
Mene nič ne boli, sam v trebuhu me špika.. Pač tisti občutek kot, da bo user posted image prišla.. Ampak tak občutek sem imela jaz obakrat, ko sem bila prej noseča.. V petek naredim še CB, za ziher. user posted image

Želim si pa samo živo in zdravo dete, samo to.. user posted image Ni mi važen ne spol, nič..

jona klara HVALA TI user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 16.4.2013 9:02:28 >

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.4.2013 9:01:40   
lastovica
CheryBlossom ČESTITKE za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   [Brisano sporočilo]
16.4.2013 9:13:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 266
16.4.2013 9:15:57   
lillith82
Čestitke vsem novim user posted image
Mene lahko pobarvate v modro, ker je včeraj prišla user posted image Naslednjo sredo imam Hsg, potem pa upam da tudi jaz kmalu zagledam user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

Neposredna povezava do sporočila: 267
16.4.2013 9:17:19   
CheryBlossom

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Chery Bloosom - kakšna čudovita novica! user posted image   So se mi kar očke zarosile. user posted image  Iz srca iskrene čestitke.  user posted image  In otroček  bo živ in zdrav. Uživaj v nosečnosti! user posted image

HVALA ti michelle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.4.2013 9:27:27   
CheryBlossom

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.

2.4.
user posted image lara2013 user posted image

3.4.
pupika29
user posted image lizika86 user posted image

4.4.
user posted image d_m_b user posted image
user posted image LittleSun user posted image

5.4.
user posted image alsa1 user posted image
Anonimnauser posted image

9.4.
user posted image ela23user posted image
user posted image snikauser posted image
user posted image Radenska_ user posted image

10.4.
user posted image trezka user posted image

12.4.
user posted image Anonimna XX user posted image

13.4.
Nessika18
Sisley

14.4.
Perzefona*
user posted image ked88 user posted image

19.4.
lastovica
user posted image lillith82 user posted image

20.4.
user posted image CherryBlossom user posted image

22.4.
zvezdica.zaspanka83

25.4.
miska**

26.4.
luštek

30.4.
Martyna83
snika

x.4.
Lucasmucka
mamica deklicam
Tippi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

NOSEČK: 4

USPEŠNOST: 13,79 %

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_, Nessika18, Witch, michelle1, zvezdica.zaspanka83, brioš

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
16.4.2013 10:22:20   
Radenska_
Čestitke vsem novim user posted image .

Mene bradavice vedno bolijo pa še nikoli nisem bila noseča, sem se pa naučial da so vsi znaki naravnost BV in ne pomenijo nič. Jaz sme imela že vse znake na vseh seznamih pa vedno pride M, tako da je zame edini znak zamujanje le- te vse ostalo pa rpav brazveze analizirat.

Jaz sem s pisanjem pomojem poslavljam za nekaj časa, sme pa tja vas bom še brala in pa navijala.
Nekako sem bila z vsem skupaj rpeveč obremenjena, zdaj po prihodu iz bolnišnice pa drugače gledam na vse skupaj in nisem več neučakana, rajši bom še uživala dokler nimam obveznosti kot je dojenček. Ko mi bo namenjen bo pa tako prišel, zdaj ali pa čez pet let, sicer imava pa prvi posvet v MB julija...Do takrat pa v easy in brez posebnih pričakovanj.

Neposredna povezava do sporočila: 270
16.4.2013 10:59:10   
Tippi
Uuuuu kar nekaj rozik! user posted image čestitam!
Stare borke naprej! user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.4.2013 15:15:18   
Nessika18
Čestitke vsem novim user posted image , želim vam mirno nosečnost in srečno do konca user posted image

Jaz se pa nisem uspela javit pravočasno, no moja user posted image je prišla v soboto točna kot ura, torej prosim barvajte me modro.. Po 14 mesecih truda tudi jaz spadam počasi tu gor med inventar. Zato se bom res odklopila, sem obljubila dragemu da dokler ne zagledava user posted image ne bom več odpirala foruma, tako da se zaenkrat poslavljam.

Želim vam vsem da čim prej zagledate user posted image in da se vam uresničijo čim prej sanje za user posted image in da ne bote rabile tak dolgo čakat kot čakava midva in nekatere ostale, stare borke - vam pa privoščim še bolj iz srca in držim pesti za vsako posebej!

Go punce 2013 je vaše leto user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.4.2013 15:19:54   
miska**
Ja sej ene imajo polno znakov že prej. Jaz pa nikoli nič razen da sem včasih napihnjena ali pa ne špikne tu pa tam. Zato mislim, da ko bom jaz noseča in če me bodo bolele bradavice bom točno vedla da nama je uspelo.user posted image ali pa tudi ne. Nevem,... upam da bom kdaj noseča in takrat vidla kakšni bodo znakci. Danes teden bom vidla če je uspelo v drugem krogu s komifenom.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.4.2013 20:46:15   
Valencia
Ja se je treba kar disciplinirat glede pregledovanja forumov, ker si sploh kar se tiče znakov potem čisto zmešan in vidiš stvari, ki jih niuser posted image

jaz vseeno držim pesti, da bo čim več aprilskih rozikuser posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.4.2013 21:03:12   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček =) kako se kaj imate? jaz uživam v sončnih dnevih =) no ja...pa 22temu se počasi bližamo....pričakovanja? hmmm jih nekam sploh nimam....itak me od O tam dol skoz nekaj zvija.....sem pa delala te O testke....hehe zgleda da sem ta ciklus 2x ovulirala user posted image zdaj..............al so testki za en k........ user posted image al pa sem ena redkih srečnic.........user posted image pridna sva bila tako da...... bomo videli user posted image
drugače pa čestitke vsem novim srečkamuser posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem vam fovš user posted image v pozitivnem smislu user posted image
tistim ki pa vas je obiskala gospa tečknoba pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?