|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2013
9.4.2013 7:15:26   
alsa1
Toliko da vas obvestim da sem danes ponovila test in sta se pokazali user posted image enako močni in debeli user posted image . Sem zelo vesela je pa seveda prisoten tud strah da bi se ponovil ss. Ampak probam biti čim bolj optimističnauser posted image

Hvala vsem za čestitke, vas bom še naprej spremljala, držala pesti in navijala, da vas čim več zagleda user posted image .

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.4.2013 9:00:48   
witch
čestitam novi nosečki user posted image user posted image user posted image

za vse ki še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image za čim več pluskov.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.4.2013 10:05:07   
oreh
Čestitam tudi jaz! Alsa1, res, da po ss gledaš manj sproščeno na začetek nosečnosti, a enkrat se mora tudi srečno izteči in samo verjemi, da se bo tokrat!user posted image user posted image

Witch tebi želim pa čimprejšnji in edini IUI, ki se naj konča z user posted image . Ti dolgujem še odgovor-punčka bo.user posted image user posted image user posted image

LS, user posted image se je verjetno že končala, upam, da spet najdeš notranji mir, ki ti ne bo dovolil se preveč ukvarjati z znaki in bo sledilo le presenečenje.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.4.2013 12:34:36   
Nessika18
zvezdica.zaspanka83 veš sem celi večer včeraj razmišljala o tvoji situaciji katere enostavno si nisem mogla razložit, no moja O je bla po pozitivnem O testu nekje 24 ur, za user posted image je pa odvisno od tvojega cikla, jas imam približno 17 - 20 dan cikla O, M pa pride 33-34 dan..moreš spoznat svoj cikel, probaj z merjenjem BT, jaz si merim kar z elektronskim, sicer ni tako natančen kot prav za bazalno, ki je na dve decimalki ampak za spoznavanje svojega cikla pa je kar...Kot je ena svetovala pa probaj z N testom da vidiš kaj ti pokaže, lahko se zgodi da te kaj hormoni hecajo in če bi se ti še v drugem ciklu tako ponovilo stopi kar do G. Moje mnenje user posted image sicer pa upam da prej zagledaš user posted image pa srečno user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 229
9.4.2013 16:43:01   
CheryBlossom
Možno je, da imaš 2x ovulacijo, je pa redko, daljši časovni zamik, ponavadi se zgodi v roku 24ur še ena ovulacija..

To je napisal Pušenjak na svojem forumu: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5540721,5540721#msg-5540721

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 230
10.4.2013 8:08:11   
LittleSun
orešek moja user posted image user posted image hvala, da si z mislimi pri nas. In vesela vesela za pupo user posted image user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 231
10.4.2013 8:11:30   
Tippi
Mogoče se tudi meni zgodi, da je ta mesec ne bo. Bomo videli user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.4.2013 8:22:16   
*tedy*
tippi tvoj bo sigurno narejen na potovanjuuser posted image user posted image tam je posebna klimauser posted image čisti odklopuser posted image
potem sem pa počasi že jest na vrstiuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 233
10.4.2013 8:26:56   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tippi tvoj bo sigurno narejen na potovanjuuser posted image user posted image tam je posebna klimauser posted image čisti odklopuser posted image
potem sem pa počasi že jest na vrstiuser posted image

To je pa že skor pravljica user posted image
Ti si pa prec za mano. res je. komaj čakam zate user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 10.4.2013 8:27:12 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   [Brisano sporočilo]
10.4.2013 14:48:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
10.4.2013 15:06:42   
ela23
Zadnjič (2 dni nazaj) sem napisala, da se je moja user posted image že prikazala, vendar je še kar ni ... Nimam pojma al sem imela privide al kaj, ne vem. user posted image Meni se je zdelo, da sem na papirju opazila rahlo roza sled in sem pač domnevala, da se je user posted image prikazal že en dan prej. Danes grem kar po test, ker imam tudi povišano BT (37 stopinj), tako da bom kar prekršila pravilo petih dni zaostanka. user posted image Poročam, kakšen bo rezultat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 236
10.4.2013 15:34:47   
witch
tippi kdaj moramo še posebej močno držati pesti? Navijam navijma da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

oreh čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image le naprej uživaj v nosečnosti.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.4.2013 19:40:56   
Valencia
Da se še jaz malo javim.....

pri nas nič novega, razen tega, da me že ene 3 dni izmenično špikata jajčnika s tem, dauser posted image pride šele konec naslednjega tedna.
pa napihnjena sem kot sod-to pripisujem neredni prehrani, ker je ta teden res deloven in jem, ko imam čas user posted image

Držim pesti za čim več aprilskih user posted image ....jaz zaenkrat še vedno navijam user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.4.2013 6:33:58   
d_m_b
Dobro jutro user posted image ..evoo mene tudi lahko barvate v rozikoo user posted image , sem delala dva testka in oba pozitivna user posted image ..upam in navijam da april čim bolj obarvamo roza, ter da se dužimo v decemberski temi user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 239
11.4.2013 8:34:44   
ela23
Dobro jutro, punce :D
D_m_b, čestitke!!! Želim ti čim lepšo nosečnost, srečno! user posted image user posted image user posted image

Moj test včeraj pa ni bil pozitiven. user posted image Sem bila kar nekako prepričana, da nama je uspelo, ker sem imela precej višjo BT kot ponavadi, prebava se mi je precej pospešila pa še zadnje dva dni me je ves čas nekaj špikalo. user posted image pa še vedno nimam ...
Se pa zdaj vsaj lažje učim, ko vem pri čem sem user posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.4.2013 8:42:32   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: witch

tippi kdaj moramo še posebej močno držati pesti? Navijam navijma da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Konec meseca user posted image Točno pa sploh ne znam povedat, ker so se mi ciklusi fuuuul podaljšali in je to zdaj še večja loterija ujet pravi tajming user posted image
Hvala draga witch! user posted image Ti pa tudi prosim ne zabušavaj user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.4.2013 8:44:15   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Mogoče se tudi meni zgodi, da je ta mesec ne bo. Bomo videli user posted image

Kaj res? user posted image    user posted image    user posted image   Zdaj bom pa čisto na trnih... Ti samo povej, kdaj je treba še posebej tiščat pestke skupaj. user posted image    user posted image    user posted image

Res res user posted image hvala tudi tebi user posted image od toliko dobrih želja, ma da nas vesolje usliši! user posted image Zame in za vse, ki čakamo na plusiče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
11.4.2013 9:33:46   
alsa1
d_m_b bravo user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   [Brisano sporočilo]
11.4.2013 11:43:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu d_m_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
11.4.2013 12:34:04   
Anonimen
Meni pa že 1 teden zamuja user posted image , testa nisem delala od dne ko mi še ni zamujala( 2dni pred teto Marjeto) in je bila črtica za plusek na BCmini komaj opazen

Do danes nisem delala testov, nimam pa nobenih tipičnih znakov, sem pa opazila da imam bradavici malce temnejši in sem nekaj dni nazaj bila prav zaspana...

Testirala bom pa konec tedna in sicer z dig. CB...se vam še javim.

A.

Neposredna povezava do sporočila: 245
11.4.2013 14:26:07   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Konec meseca user posted image Točno pa sploh ne znam povedat, ker so se mi ciklusi fuuuul podaljšali in je to zdaj še večja loterija ujet pravi tajming user posted image
Hvala draga witch! user posted image Ti pa tudi prosim ne zabušavaj user posted image

Se nehala zabušavati user posted image Hodim že na uzje za iui. Tablete sem že pojedla, zdaj pa čakam kaj pove uz. Ali stvar deuje in folikli rastejo ali ne.
Bom konec meseca še posebej močno držala pesti user posted image če boi vse po sreči bo pa pri meni začetek meseca odločilen user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
12.4.2013 8:50:18   
d_m_b
oo, hvala vsem user posted image
Michelle1 seveda me lahko prestaviš iz bodočih nosečk =)

Neposredna povezava do sporočila: 247
12.4.2013 9:12:49   
trezka
Živijo!

Najprej čestitke vsem ki ste se obarvale ROZA in ste user posted image  user posted image user posted image user posted image . Vsem ostalim, pa ki jim ta mesec ni bil ali pa jim ne bo naklonjen pa user posted image user posted image user posted image .

Mene lahko (spet) obarvate v modro. user posted image  Zdaj bi bil pa res že čas, da vesolje tudi meni nameni takšen kanček veselja. user posted image

Punce uživajte in javljajte dobre novičke.

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 248
12.4.2013 11:19:54   
lastovica
Meni je danes zjutraj BT padla, predmenstrualnega izcedka še ni, v levi dojki me pa ful špika... torej ta ciklus ne bo nič, čeprav naj bi tečka prišla šele 19.4....mislim, da bo potrebno še kar nekaj časa pridno user posted image

Sicer pa čestitke vsem novopečenim nosečkam, za ostale pa držim pesti, da vam/nam uspe še v tem ali naslednjem mesecu.

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.4.2013 14:53:18   
Anonimen
Midva sva se tudi odločila, da sva pozimi pripravljena dati prostor pod soncem še enemu zemljanu. No, držimo pesti, da bi uspelo.

Moram pa priznati, da je precej tečno namerno naročati user posted image . Ko sva za prvega po enem res lepem večeru spoznala, da sva bila malce preveč predrzna, je bilo veliko bolj fino kot pa zdaj, ko sva točno vedela, kaj se greva user posted image .

(odgovor članu lastovica)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Varne škarje za striženje las otrok
abee

Ali misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?

Da (55%)

Ne (41%)

Ne vem (4%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!