Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 9.4.2013 7:15:26
|
|
|
|
alsa1
|
Toliko da vas obvestim da sem danes ponovila test in sta se pokazali enako močni in debeli . Sem zelo vesela je pa seveda prisoten tud strah da bi se ponovil ss. Ampak probam biti čim bolj optimistična Hvala vsem za čestitke, vas bom še naprej spremljala, držala pesti in navijala, da vas čim več zagleda .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 9.4.2013 9:00:48
|
|
|
|
witch
|
čestitam novi nosečki za vse ki še čakate pa za čim več pluskov.
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 9.4.2013 10:05:07
|
|
|
|
oreh
|
Čestitam tudi jaz! Alsa1, res, da po ss gledaš manj sproščeno na začetek nosečnosti, a enkrat se mora tudi srečno izteči in samo verjemi, da se bo tokrat! Witch tebi želim pa čimprejšnji in edini IUI, ki se naj konča z . Ti dolgujem še odgovor-punčka bo. LS, se je verjetno že končala, upam, da spet najdeš notranji mir, ki ti ne bo dovolil se preveč ukvarjati z znaki in bo sledilo le presenečenje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 9.4.2013 12:34:36
|
|
|
|
Nessika18
|
zvezdica.zaspanka83 veš sem celi večer včeraj razmišljala o tvoji situaciji katere enostavno si nisem mogla razložit, no moja O je bla po pozitivnem O testu nekje 24 ur, za je pa odvisno od tvojega cikla, jas imam približno 17 - 20 dan cikla O, M pa pride 33-34 dan..moreš spoznat svoj cikel, probaj z merjenjem BT, jaz si merim kar z elektronskim, sicer ni tako natančen kot prav za bazalno, ki je na dve decimalki ampak za spoznavanje svojega cikla pa je kar...Kot je ena svetovala pa probaj z N testom da vidiš kaj ti pokaže, lahko se zgodi da te kaj hormoni hecajo in če bi se ti še v drugem ciklu tako ponovilo stopi kar do G. Moje mnenje sicer pa upam da prej zagledaš pa srečno
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 9.4.2013 16:43:01
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Možno je, da imaš 2x ovulacijo, je pa redko, daljši časovni zamik, ponavadi se zgodi v roku 24ur še ena ovulacija.. To je napisal Pušenjak na svojem forumu: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5540721,5540721#msg-5540721
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 10.4.2013 8:08:11
|
|
|
|
LittleSun
|
orešek moja hvala, da si z mislimi pri nas. In vesela vesela za pupo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 10.4.2013 8:11:30
|
|
|
|
Tippi
|
Mogoče se tudi meni zgodi, da je ta mesec ne bo. Bomo videli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 10.4.2013 8:22:16
|
|
|
|
*tedy*
|
tippi tvoj bo sigurno narejen na potovanju tam je posebna klima čisti odklop potem sem pa počasi že jest na vrsti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 10.4.2013 8:26:56
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy* tippi tvoj bo sigurno narejen na potovanju tam je posebna klima čisti odklop potem sem pa počasi že jest na vrsti To je pa že skor pravljica Ti si pa prec za mano. res je. komaj čakam zate
< Sporočilo je popravil Tippi -- 10.4.2013 8:27:12 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2013 14:48:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 10.4.2013 15:06:42
|
|
|
|
ela23
|
Zadnjič (2 dni nazaj) sem napisala, da se je moja že prikazala, vendar je še kar ni ... Nimam pojma al sem imela privide al kaj, ne vem. Meni se je zdelo, da sem na papirju opazila rahlo roza sled in sem pač domnevala, da se je prikazal že en dan prej. Danes grem kar po test, ker imam tudi povišano BT (37 stopinj), tako da bom kar prekršila pravilo petih dni zaostanka. Poročam, kakšen bo rezultat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 10.4.2013 15:34:47
|
|
|
|
witch
|
tippi kdaj moramo še posebej močno držati pesti? Navijam navijma da bo oreh čestitke za punčko le naprej uživaj v nosečnosti.
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 10.4.2013 19:40:56
|
|
|
|
Valencia
|
Da se še jaz malo javim..... pri nas nič novega, razen tega, da me že ene 3 dni izmenično špikata jajčnika s tem, da pride šele konec naslednjega tedna. pa napihnjena sem kot sod-to pripisujem neredni prehrani, ker je ta teden res deloven in jem, ko imam čas Držim pesti za čim več aprilskih ....jaz zaenkrat še vedno navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 11.4.2013 6:33:58
|
|
|
|
d_m_b
|
Dobro jutro ..evoo mene tudi lahko barvate v rozikoo , sem delala dva testka in oba pozitivna ..upam in navijam da april čim bolj obarvamo roza, ter da se dužimo v decemberski temi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 11.4.2013 8:34:44
|
|
|
|
ela23
|
Dobro jutro, punce :D D_m_b, čestitke!!! Želim ti čim lepšo nosečnost, srečno! Moj test včeraj pa ni bil pozitiven. Sem bila kar nekako prepričana, da nama je uspelo, ker sem imela precej višjo BT kot ponavadi, prebava se mi je precej pospešila pa še zadnje dva dni me je ves čas nekaj špikalo. pa še vedno nimam ... Se pa zdaj vsaj lažje učim, ko vem pri čem sem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 11.4.2013 8:42:32
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch tippi kdaj moramo še posebej močno držati pesti? Navijam navijma da bo Konec meseca Točno pa sploh ne znam povedat, ker so se mi ciklusi fuuuul podaljšali in je to zdaj še večja loterija ujet pravi tajming Hvala draga witch! Ti pa tudi prosim ne zabušavaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 11.4.2013 8:44:15
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Mogoče se tudi meni zgodi, da je ta mesec ne bo. Bomo videli Kaj res? Zdaj bom pa čisto na trnih... Ti samo povej, kdaj je treba še posebej tiščat pestke skupaj. Res res hvala tudi tebi od toliko dobrih želja, ma da nas vesolje usliši! Zame in za vse, ki čakamo na plusiče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 11.4.2013 9:33:46
|
|
|
|
alsa1
|
d_m_b bravo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2013 11:43:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 11.4.2013 12:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa že 1 teden zamuja , testa nisem delala od dne ko mi še ni zamujala( 2dni pred teto Marjeto) in je bila črtica za plusek na BCmini komaj opazen Do danes nisem delala testov, nimam pa nobenih tipičnih znakov, sem pa opazila da imam bradavici malce temnejši in sem nekaj dni nazaj bila prav zaspana... Testirala bom pa konec tedna in sicer z dig. CB...se vam še javim. A.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 11.4.2013 14:26:07
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: witch tippi kdaj moramo še posebej močno držati pesti? Navijam navijma da bo Konec meseca Točno pa sploh ne znam povedat, ker so se mi ciklusi fuuuul podaljšali in je to zdaj še večja loterija ujet pravi tajming Hvala draga witch! Ti pa tudi prosim ne zabušavaj Se nehala zabušavati Hodim že na uzje za iui. Tablete sem že pojedla, zdaj pa čakam kaj pove uz. Ali stvar deuje in folikli rastejo ali ne. Bom konec meseca še posebej močno držala pesti če boi vse po sreči bo pa pri meni začetek meseca odločilen
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 12.4.2013 8:50:18
|
|
|
|
d_m_b
|
oo, hvala vsem Michelle1 seveda me lahko prestaviš iz bodočih nosečk =)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 12.4.2013 9:12:49
|
|
|
|
trezka
|
Živijo! Najprej čestitke vsem ki ste se obarvale ROZA in ste . Vsem ostalim, pa ki jim ta mesec ni bil ali pa jim ne bo naklonjen pa . Mene lahko (spet) obarvate v modro. Zdaj bi bil pa res že čas, da vesolje tudi meni nameni takšen kanček veselja. Punce uživajte in javljajte dobre novičke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 12.4.2013 11:19:54
|
|
|
|
lastovica
|
Meni je danes zjutraj BT padla, predmenstrualnega izcedka še ni, v levi dojki me pa ful špika... torej ta ciklus ne bo nič, čeprav naj bi tečka prišla šele 19.4....mislim, da bo potrebno še kar nekaj časa pridno Sicer pa čestitke vsem novopečenim nosečkam, za ostale pa držim pesti, da vam/nam uspe še v tem ali naslednjem mesecu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2013 12.4.2013 14:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se tudi odločila, da sva pozimi pripravljena dati prostor pod soncem še enemu zemljanu. No, držimo pesti, da bi uspelo. Moram pa priznati, da je precej tečno namerno naročati . Ko sva za prvega po enem res lepem večeru spoznala, da sva bila malce preveč predrzna, je bilo veliko bolj fino kot pa zdaj, ko sva točno vedela, kaj se greva .
|
|
|
Varne škarje za striženje las otrokabeeAli misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?Da (
55%)
Ne (
41%)
Ne vem (
4%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!