mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Perzefona* IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: lizika86 Night, ja, ravno tega me je bilo strah. Jemljem 1 tabletko na 12 ur, torej 2 na dan. Ok, stvar je torej taka, naredila bom jutri test, če bo slučajno + ali vsaj kaka rahla črtica, jemljem naprej, ponovim test čez kake 3 dni, če bo pa jutri -, pa pomoje jemljem Dabroston še vseeno ene 3 dni prventivno, pa čez 3,4 dni ponovim test, ko bi morala biti stvar čisto zares jasna. In če takrat ne bo, preneham. Tudi jaz si ne želim daljšat že tako malce dolgih ciklov ali pa tvegat splava. Tako da, hvala ti! Bom pa poročala... Seveda si sploh ne želim, ampak nočem se pa predozirat s temi homoni in če mi že ni uspelo ta mesec, čim hitreje naprej v navodilih ti piše, da ga ješ od 11 do 25 dne cikla. Če si pa medtem klicala zdravnico in ti je dala druga navodila, se ravnaj po njih Dabroston jemlje skoraj vsaka drugače, bog ve kaj je fora? Sama ga jemljem od 16. dneva ciklusa 10 dni 3x na dan. Sem pa HB zaključila s temi hormoni in močno upam, da jih ne bom rabila nič več. Danes se mi že od jutra vrti, rjavo krvav izcedek pa je od včeraj postal bolj sluzasto prozoren. ko sem doma brala navodila, priložena škatlici, je res kar veliko alinej, kako ga je treba jemati. Meni ga je dal 3x na dan po eno tableto. Dobila tablet za 20 dni. Včeraj pojedla zadnjo, sedaj čakam, da se tetka ulije. Sem pa od sedmega dne jemanja tablet začela krvaveti, seveda zagnala paniko, ker je to kar trajalo in imela UZ. Rekel mi ni nič, zakaj krvavim, se je pa videlo na UZ, da ni več ciste na desnem jajčniku. Tako, da domnevam, da mi je počila in zato krvavim. In močno upam, da se bom dobro sčistila, drugače se mi obeta abrazija. Če bi jo slučajno res imela, koliko ciklov bi pa bilo potem treba počakati?
|