|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2013
5.4.2013 8:53:38   
d_m_b
oooooo alsa1 čestitaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zagotovo se bosta odebelili, sploh ne mislimo drugače user posted image
moje user posted image tudi še ni user posted image ampak si še ne upam testka delat, da nebi bila spet razočarana..alsa1 kateri testek si pa uporabila?

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.4.2013 8:59:09   
*tedy*
alsa1 čestitkeuser posted image user posted image user posted image

jest se vam v pričakovanju ne user posted image pridružim v juniju (moram počat še dveuser posted image po SS)

navijam pa za vasuser posted image user posted image

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.4.2013 9:08:20   
Anonimen
Alsa1 user posted image

Jaz pa se pridružujem (ne)pričakovanju. Dan za test bi lahko bil že 8. 4., a glede na različno dolžino ciklov dajmo datum 12. 4.
Navijam za vse!
Anonimna XX

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
5.4.2013 9:08:50   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Perzefona*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lizika86

Night, ja, ravno tega me je bilo strah.

Jemljem 1 tabletko na 12 ur, torej 2 na dan. Ok, stvar je torej taka, naredila bom jutri test, če bo slučajno + ali vsaj kaka rahla črtica, jemljem naprej, ponovim test čez kake 3 dni, če bo pa jutri -, pa pomoje jemljem Dabroston še vseeno ene 3 dni prventivno, pa čez 3,4 dni ponovim test, ko bi morala biti stvar čisto zares jasna. In če takrat ne bo, preneham. Tudi jaz si ne želim daljšat že tako malce dolgih ciklov ali pa tvegat splava. Tako da, hvala ti! Bom pa poročala...

Seveda si user posted image sploh ne želim, ampak nočem se pa predozirat s temi homoni in če mi že ni uspelo ta mesec, čim hitreje naprej user posted image

v navodilih ti piše, da ga ješ od 11 do 25 dne cikla. Če si pa medtem klicala zdravnico in ti je dala druga navodila, se ravnaj po njih

Dabroston jemlje skoraj vsaka drugače, bog ve kaj je fora? user posted image Sama ga jemljem od 16. dneva ciklusa 10 dni 3x na dan. Sem pa HB zaključila s temi hormoni in močno upam, da jih ne bom rabila nič več.

Danes se mi že od jutra vrti, rjavo krvav izcedek pa je od včeraj postal bolj sluzasto prozoren. user posted image

ko sem doma brala navodila, priložena škatlici, je res kar veliko alinej, kako ga je treba jemati. Meni ga je dal 3x na dan po eno tableto. Dobila tablet za 20 dni. Včeraj pojedla zadnjo, sedaj čakam, da se tetkauser posted image ulije. Sem pa od sedmega dne jemanja tablet začela krvaveti, seveda zagnala paniko, ker je to kar trajalo in imela UZ. Rekel mi ni nič, zakaj krvavim, se je pa videlo na UZ, da ni več ciste na desnem jajčniku. Tako, da domnevam, da mi je počila in zato krvavim.

In močno upam, da se bom dobro sčistila, drugače se mi obeta abrazija. Če bi jo slučajno res imela, koliko ciklov bi pa bilo potem treba počakati?

(odgovor članu Perzefona*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.4.2013 10:00:29   
alsa1
d_m_b naredila sem test first sing. Tud jaz sem mislila test narediti šele jutri. Ampak je težko čakati in ker sem imela danes tem. čez 37 sem se odločila da ga kar naredim. Se je pa črtica pokazale šele čez kakšne 3 min.
Držim pesti da user posted image ne dobiš in da zagledaš user posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.4.2013 10:14:41   
ela23
alsa1, čestitke! user posted image Pa imamo prvo aprilsko user posted image Lep dan, papa

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.4.2013 10:48:23   
CheryBlossom
user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.
user posted image Anonimnauser posted image user posted image

2.4.
user posted image lara2013 user posted image

3.4.
pupika29
user posted image lizika86 user posted image

4.4.
d_m_b
user posted image LittleSun user posted image

5.4.
user posted image alsa1 user posted image
Anonimnauser posted image

6.4.
lillith82

9.4.
ela23
snika
user posted image Radenska_ user posted image

10.4.
trezka

12.4.
Anonimna XX

13.4.
Nessika18

14.4.
Perzefona*
Ked88

19.4.
lastovica

20.4.
CherryBlossom

22.4.
zvezdica.zaspanka83

25.4.
miska**

30.4.
Martyna83

x.4.
Lucasmucka
mamica deklicam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 25

NOSEČK: 1

USPEŠNOST: 4,00 %

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_, Nessika18, Witch, michelle1, zvezdica.zaspanka83, brioš

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 5.4.2013 10:50:47 >

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.4.2013 10:54:44   
CheryBlossom
Juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prva aprilska nosečka, sedaj pa vse ostale lepo po vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja O je mimo, upam, da smo se imeli dovolj radi user posted image

Pošiljam virtualne objeme vsem, ki vas je obiskala M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da je naslednji mesec, ko bo tisti prelepi zaljubljeni mesec, ne bo! user posted image Za srečo pa: user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz že imam zalogo testkov doma, hihi user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 208
5.4.2013 11:24:36   
lillith82
Ojla

Čestitke prvi nosečki v aprilu user posted image user posted image
Moja user posted image naj bi prišla jutri, ampak glede na to da so mi včeraj na ultrazvoku ugotovili da imam ovulacijo bo verjetno prišla z zamikom...upam pa da je sploh ne bo.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

Neposredna povezava do sporočila: 209
5.4.2013 14:18:12   
Sisley
Ojla pupe user posted image

čestitke prvi nosečki v aprilu, le tako naprej punce...

Jaz pa po starem, user posted image že takoooo dolgo prihaja vsak mesec, edino kar se mi iz meseca v mesec podaljšujejo cikli.. Ta mesec sem imela ovulacijo komaj na 26 dan user posted image tako da user posted image ne pričakujem 13.4!!! Po dobrih treh letih bi bil res že čas da se spoka stran! Dva meseca nazaj sem imela HSG, zožani jajcevodi... no ta mesec če ne bo user posted image pa me čaka laparoskopija. Moj dragi pa je še vedno na isti točki.. Sicer ima zopet spermiogram čez dva tedna.. ampak zadeve se kar ne želijo izboljšati user posted image

Upam da me 13-ga preseneti user posted image in da se konča to mučenje.. K nekako ne zmorem več user posted image

Upam, da nam starim borkam končno enkrat uspe... ker bi bil pa res že čas!!

čao čao

Aja, pa seveda na seznamček me prosim pripopajte user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.4.2013 16:27:34   
Anonimen
Oh, čakanje se je tudi zame končalo, saj je prišla user posted image user posted image Razočarana user posted image

(odgovor članu Sisley)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
6.4.2013 14:52:57   
Night
Čestitke, alsa!!!
Jaz sem danes naredila test, ki je seveda negativen (ne vem, kaj sem mislila). Znakov nimam nobenih, M pričakujem jutri ali pojutrišnjem. Za nekaj časa se bom odklopila od tega foruma. Preveč sem okupirana s tem, prav vsak dan mislim na to in to sigurno ni dobro za mojo psiho. Držim pesti za vse, ki še upate, da bo to vaš mesec. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.4.2013 22:16:47   
CheryBlossom
Moja O je mimo.. Sedaj pa upanje na najboljše. Danes me takooo boli spodnji del trebuha, upam, da je to kakšen pozitiven znakec.. user posted image Sedaj pa čakanje do 19.4., kje je še to...

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.4.2013 16:58:10   
snika
Mene lahko barvate v modro user posted image .

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

Neposredna povezava do sporočila: 214
7.4.2013 19:03:51   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček

imam eno vprašanje in upam da mi bo katera pomagala user posted image ta ciklus sem začela uporabljati ovulacijske teste, predvsem zato da preverim kdaj naj bi imela ovulacijo... Prvič sem začela namakati testek 7 dan v ciklusu...bolj za foro ker sem bila prepričana da se mi bo pojavila le ena črtica...in glej ga zlomka...nalimata se mi 2 črtici user posted image user posted image druga črtica je bila svetlejša od testne ampak enako debela.... no testke sem namakala vse do 11 dne ... ta dan sta bili oče črtici temni in enako debeli...predvidevala sem da bo zdaj zdaj nastopila ovulacija.... valda sva bila z mojim pridna pred in po user posted image , 12, 13 in 14 dan mi je testek pokazal le 1 črtico... sem mislila ...ok to je zgleda to.... potem pa si za foro naredim še 1x testek... 15 dan...in kaj vidim??? spet 2 črtice user posted image user posted image user posted image user posted image kako je to mogoče??? user posted image user posted image user posted image user posted image kaj ali spet ovuliram al kaj???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja naj povem še to da sem testke delala ob 17h vsak dan in da sem ga namakala user posted image 10 sekund... po 8-10 minutah pa gledala rezultat user posted image (proizvajalec priporoča odčitavanje rezultata po 10 minutah user posted image user posted image
testke sem si naročila na plodnost.si .....
kaj naj si mislim??? a so ti ovulacijski testi sploh ok??????

vsem ki pričakujete user posted image user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tistim ki pa vas je user posted image vseeno obiskal pa pošiljam en topel user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.4.2013 19:09:53   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Mene lahko barvate v modro user posted image .

Ker imam kratke cilke, naslednje ne pričakujem 30.4.

Držim pesti da bo vseeno april naš mesec =) Jaz imam zgleda šanso kar 2x hehe

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.4.2013 19:44:26   
Nessika18
zvezdica.zaspanka83 Kolko sem brala tu na forumu, je možno da dvakrat ovuliraš, ni pa nujno potrebno, ena je enkrat napisala da ji je O test zaznal nosečnost user posted image kolko to drži nebi vedla, lahko pa edino povem da sama uporabljam tudi O teste iz plodnost.si in do zdaj še nobenih problemov nisem imela z njimi, so bli 100% zanesljivi..tudi G je potrdil z UZ da je bila O takrat kot je test pokazal.

Upam da ti bo še katera lahko bolj pomagala..

Kako ste? Hjoj meni je tako hudo čakat do 13.4, sva rekla da počakava, če user posted image pride al ne, in pol se bova naročila naprej.

Ta mesec more bit roza roza roza user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.4.2013 19:55:38   
tara.81
zvezdica.zaspanka83 mogoče, da so takrat O testi zaznali kak drug vrh hormonov. Tako da ni nič nenavadnega. O testi tudi zaznajo nosečnost, kot je napisala Nessika18. A si meriš BT? Tisto bi ti dodatno pomagalo pri spremljanju O.

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   [Brisano sporočilo]
8.4.2013 11:59:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tara.81)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
8.4.2013 13:57:03   
ela23
Neverjetno, celo uspelo mi je odpret okno za odgovor.user posted image Skratka, tudi moja user posted image je prišla, še prej kot ponavadi. Ta mesec niti nisem pričakovala user posted image , ker sem bila itak ves čas bolna, razočaranje je pa še vseeno prisotno.
user posted image Navijam za ostale aprilčice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno, punce!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 220
8.4.2013 18:50:12   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček

Nessika18 ta ciklus prvič uporabljam ovulacijske teste in sem zato še dodatno bolj zmedena kot ponavadi user posted image hmmm kaj mi poveš koliko časa po pozitivnem ovulacijskem testu pa potem pridem user posted image ???
tara81 BT si še ne merim sem pa prebrala da je veliko puncam v pomoč user posted image samo iz firbca...kaj to si meriš z navadnim termometrom ali kako??

nooooooooooo jaz sem danes spet veselo namalkala...in črtici sta obe spet enaki.... kaj spet ovuliram???? jao jao jao ti testi so me čisto zmedli.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 221
8.4.2013 19:12:40   
ela23
Zvezdica, jaz ti predlagam, da ovulacijski test zamenjaš za nosečiniškega. user posted image Mal je hecno, da bi kar pol ciklusa ovulirala. user posted image

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 222
8.4.2013 19:16:29   
zvezdica.zaspanka83
ela23 kaj resno misliš da bi bilo to smiselno naredit? hmmm kaj pa vem... 23.3 je bil 1 dan zadnje user posted image danes je 17 dan v ciklusu...kaj ni mal prakmalu???

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.4.2013 19:36:05   
ela23
Sama se sicer držim pravila, da testa ne delam vsaj 5 dni po predvideni user posted image ... 17. dan je verjetno res kar precej prezgodaj (spet sem površno bralauser posted image ). Na eni temi sem pa že brala, da je neki punci O test dvakrat pokazal ovulacijo, na koncu pa se je izkazalo, da je user posted image . Držim pesti, da bo tudi pri tebi takouser posted image

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.4.2013 20:27:17   
Valencia
kaj ni tako, da nekateri N testi pokažejouser posted image že nekaj dni po oploditvi?

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?