Anonimen
|
Čao so ! Evo mene opet . Sem si vzela malo časa za rr, pa ste očitno vse na morju, ker sploh nisem veliko zamudila. Moja ponovna morfologija je pokazala, da je z našo Lili vse ok, samo morda je en teden mlajša ali pa nekoliko manjša, vendar je moj PDP ostal na 4. novembru. Vmes sem dobila alergijsko koprivnico na Ferum Lek, tako da sedaj jemljem Legofer in upam, da ne bo spet kakšne alergije, saj me konec avgusta in septembra čaka še alergija na ambrozijo . Pa še mož je moral na minioperacijo tura, tako da sva bila sedaj oba na bolniški, oba uboga kot neka penzionista . Morje smo morali prestaviti, tako da gremo šele v drugi polovici avgusta, ko se bom lahko zgovorila tudi na alergijo na ambrozijo in upam, da me bo zdravnica spustila. brce - Lili brca kot za stavo tako podnevi kot ponoči, vendar po obrokih, tako da točno vem, kdaj spi in kdaj je budna. Očitno se bomo vstajali okrog 6h, se najedli in zaspali do kakšnih 11h, potem spet spali in se zbudili popoldne, ponovno pa noreli okrog 11h zvečer . Je tudi že večkrat brcnila očija in starejšo Elo, tako da že imamo družinske pogovore . previjalna - Mi smo starejšo kopali kar v dnevni-spalnici-otroški sobi (takrat smo živeli še v enosobnem stanovanju), kjer sem imela tudi previjalno, toda sedaj se bomo kopali v kopalnici, po kopanju pa bom Lili v brisači odnesla v otroško na previjalno in jo tam do konca uredila. Se mi zdi tako najbolj praktično. voziček - ga imamo še od Ele - Quinny Speedy, vendar bomo uporabili samo košaro, saj smo športni del kupili rabljen in bom spomladi spet na bolhi poiskala kakšen rabljen Quinny Freestyle, se mi zdijo ful praktični za vožnjo tudi po pesku in gozdnih poteh. pregledi - Čestitke vsem za super preglede in zdrave pikice ! mala zirafa - upam, da ste sedaj ok z zdravjem, držim pesti . Glede ležanja na levem boku, pa pri meni večino časa odpade, ker mi začne razbijat srce, pa tudi Lili mi včasih da zelo jasno vedet, da se moram obrnit . Včasih ji prav nič ne paše, ne na hrbtu, ne na levem, ne na desnem boku. Jao mene, kaj šele bo, če že sedaj komaj spim, pa sem šele na začetku 7. meseca . Pa čestitke za princa ! Nekaj idej za imena: Ian, Izak, Jon ... mogoče ti bo pa kakšno všeč . oblekice - Jaz sem na razprodaji "častila" tudi Lili in ji nabavila en debelejši kompletek, nogavičke, rokavičke in set bodijev iz bio bombaža. Kako uživam, ko kupujem otroška oblačila . Sicer imam stvari še od starejše, toda sta se malo pokrižali v letnem času, tako da imam ful poletnih stvari za do pol leta, Lili pa bo dojenčica pozimi. Tako da bom še vedno imela razlog za malo zapravljanja za cotke . trd trebušček in tiščanje - mene tišči navzdol in navzgor, pa tudi na stran . Ne vem, ali se slabo spomnim, ampak se mi zdi, da se mi v drugo veliko težje vse širi in razteza, morda zaradi CR. Pa če sem preveč na nogah, mi trebušček kat otrdi, tako da mi je takoj jasno, da moram vsaj za 10 minut počivat. Zvečer sem pa itak čista cota, tako da vas občudujem vse, ki ste v službah, saj sem jaz utrujena že od bolniške . velikost trebuščka in kile - Jaz sem se do sredine 6. meseca zredila 4 kg, mi gredo kile kar počasi gor, toda trebušček mi že tako štrli ven, kot da bom čez en mesec rodila . Toda je res samo trebušček, tako da se od zadaj sploh ne vidi, da sem noseča, toda od spredaj pa imava z možem že težave se stoje objeti . reza1 - Čestitke za zadnji izpit ! Danijeladejan - Najini pupi pa se bosta morda rodili na isti dan, ko imava tako blizu rok . Nimaš kaj, sedaj se boš pa težko izognila Hello Kitty in barbikam . Če sem katero pozabila, čestitke za lepe novice in se tipkamo , NenaLena
|