|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2013
20.6.2013 23:09:10   
ni_ka21
Pri nas že user posted image kar aktivno brca zvečer ko se vležem. Vsak dan pa namažem trebušček z alverde naravnim oljem ga imajo v dm-mu in je zelo fajn, tako pomirjajoče.
Ja jaz sem bila v Kanegri ja je res to za družine, ker je zelo mirno, razen zvečer je ponavadi kaka glasba dol v baru. Če pa bosta želela it malo v mesto pa se peljita do Umaga 15 min. naprej.
No meni ni ginekolog omenjal nobene morfologije ne v prvi nosečnosti, pa tudi zdaj ne. Vedno je vse lepo pregledal in mi povedal da je user posted image ok. Tudi čakala nisem nikoli dolgo pa še vse preizkave sem naredila pri njem samo rodit sem šla v porodnišnico tako da zdaj pričakujem isto user posted image .

No da vas razveselim pravijo drugi teden ohladitveuser posted image tako da še jutre spijte kaki hladen sadni napitek pa bodo dnevi hitro minili.

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Novembrke 2013
21.6.2013 11:41:59   
reza1
Evo mene iz pregleda user posted image Najin mali pridno raste in nasploh zgleda vse ok. Kri za sladkor sem dala in upam na najboljše. Toxe pa še nisem prebolela, tko da moram pazit pri zelenjavi. Sem popustila svoji radovednosti in vprašala za spol user posted image Kljub temu, da je imel nogice narazen, pa dr ni bil čisto ziher, tko da spola še kr ne vemo user posted image
To je to, zdej si grem pa limonado nardit, ker me kuhaaaa...

(odgovor članu ni_ka21)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Novembrke 2013
21.6.2013 15:45:29   
mala zirafa
Kako lepo vas je brat. Po dolgem času se vam tudi jaz malo oglašam.smo imeli hude zdr. režave v družini, tako da zdaj s eje mal oumirilo.Trebušček se mi kar ornk vidi, gor sem šla okoli 3-4 kg, morfologijo imam 1.7. v Dravljah plus pri mojem osebnem 4.7.srčno upam da bom končno izvedela za spol.
Ugotavljam da brca vedno ob istih urah nekje.In tudi v drugi user posted image ne smem ležat na levem boku ker začne precej brcat.Isto se mi je dogajalo pri prvi.
A tudi ve kaj podobnega ugotavljate?Imate že vso opremo? Nam manjka samo še previjalna in navetta, ki mi jo bo morda posodila kolegica od moje kolegice.
Na morje pa letos verjetno ne gremo zarad bolezni v družini, sicer ne živim daleč od njega, le 5 minut vožnje.Voda je res mlačna, krasna,

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Novembrke 2013
24.6.2013 9:53:58   
reza1
Najin mali trenutno spi user posted image brca pa ponavadi, ko se čisto umirim. Ni pa nobenega "pravila" kdaj in ob kateri uri. Si sproti dela "urnik" user posted image
Od opreme nimava še čisto nič, vbistvu nisem kupila še niti ene stvari za otročka. Planirava pa izlet v avstrijo v začetku julija, tko da bom zagotovo takrat kaj kupila. Btw, kaj pa je navetta? user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Novembrke 2013
26.6.2013 9:32:15   
the seven
Tudi pri nas se že kar dogaja v trebuščku, poleg tega da hitro raste. Zvečer ko se umirim ponavadi že čutim rahle gibe, kar je res poseben občutek user posted image , še posebaj ker se vse dogaja prvič. Kmalu bomo imeli morfologijo, ki se je že veselim in mogoče izvemo tudi spol user posted image .

Pri nas se oprema že kar nabira. Imamo kar dela - preurejanje itd. Upam, da da bo glede na to, da so vmes še dopusti pravočasno vse nared.

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Novembrke 2013
26.6.2013 12:20:49   
anit6
Vidim, da se vas že večina pripravlja....no tudi pri nas je tako: stanovanje pobeljeno, razporeditev na novo narejena, bodoči dedek že izdeluje previjalno omaro, ...itd. user posted image vesela sem, da je trenutno vse okej.
Sem pa do sedaj pridobila 1 kg. Trebušček se pa že lepo pozna. user posted image

Evo vprašanje, ali ste že razmišljale o nakupu vozička. V katalogu sem opazla tole akcijo:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=282570

ali ima mogoče katera izkušnje? Na prvi pogled se mi zdi za tole ceno kar okej zadevca. Glede na to, da bo to najin prvi otrok, nimam še teh izkušenj.

(odgovor članu the seven)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Novembrke 2013
27.6.2013 12:25:36   
ni_ka21
Mi smo se že tudi začeli pripravljat, vsak mesec nekaj in na koncu bo vse pripravljeno. Smo prišli iz pregleda in je vse ok. Vprašala sem ga tudi za morfologijo pa je rekel da je to druga beseda za ultrazvok in pregled vseh organov, kar pa meni naredi na čisto vsakem pregleduuser posted image .
Tako da zakladek lepo raste in nam veselo kaže ritkouser posted image tako da še zdaj nevem 100% spola.

No mi smo voziček kupili tukaj: http://www.lux4kids.si/

Uživajte

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Novembrke 2013
27.6.2013 15:26:59   
Danijeladejan
Pozdravljene user posted image

No zdaj pa je pri nam že tud aktivno v trebuhu, tudi čez danuser posted image in res teh občutkov nemoreš zamenjat za kruljenje ker so edinstveni user posted image Pokazalo se je da sem slabokrvna in morem jest tablete železa. Drugače pa tud midva vsakič kaj kupiva za najinega user posted image , ker je iz vseh pogledov lažje malo po malo kot vse naenkrat. Voziček sva pa gledala točno taki, ti modeli so mi ful všeč, samo nisem se še odločla al kupit v tej trgovini ali preko spletne strani mali vragci. Tam imajo ful podobne modele, na oko iste, pa malo ceneje. ni_ka21 sta ga že kupla?kak je blo z dostavo in vsem ostalim,vse ok?Midva bova šla v nabavo vozička nekje konec avgusta, zaradi garancije, da ne teče v prazno, dokler še ni v uporabi.
Drugače pa imamo v torek 3d, komaj čakam da vidim spet user posted image Mogoče bo pa le dokončno pokazal spol user posted image

Uživajteuser posted image pa pišite kaj, ker vas z veseljem berem user posted image

(odgovor članu ni_ka21)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Novembrke 2013
27.6.2013 23:15:27   
ursa_p
Živjo, punce!

Upam, da ne boste hude name, ker "vdiram" v vaso temo. user posted image
Pisem pa zato, ce katero zanima fotografiranje nosecniskega trebuscka, hkrati pa dobite se brezplacno fotografiranje novorojencka. :)
Vec informacij (in povezavo do galerij) najdete tukaj:
KLIK za vec informacij

Pa uzivajte v nosecnosti! user posted image

Ursa

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Novembrke 2013
28.6.2013 14:01:32   
ni_ka21
Mi smo ga že imeli za prvega otroka pa sem z njim zadovoljna. Sem naredila ogromno kilometrov z njim tudi čez gozd tako da sem malo uničila podvozje. Jaz sem ga šla gledat in sem ga poskusila v trgovini (zdaj imajo trgovino v ELeclercu v MB) tam sem ga naročila in šla tudi po njega. Imajo pa ga še 2 drugi kolegici pa so z njim zadovoljne. Greš pogledat pa poskusiš ga vozit po trgovini pa pol vidiš, če ti je všeč. Na voziček sicer čakaš en mesec, pa leto dni ima garancije.

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Novembrke 2013
28.6.2013 17:08:37   
mala zirafa
Jaz navijam še vedno za PP user posted image , s tem da boma imela posebej še košaro .Imamo povsod asfalt, nič snega ali gozdov, tako da nekih zračnic ne rabim.Samo da lepo teče po pločniku in se fejst zloži.Skoraj vsak se prvič zafrkne.Važno je da je lahek, stabilen, kvaliteten.Probala sem ga že pri prvem otroku, tokrat pa ga kot novega dobim za šenk in prišparam krepkih 380 evrov.Nikoli ne bi dala velikih vsot, ker ga kmalu otrok preraste.Vseeno pa bodite pozotne, da ni pretežek, ker moraš dodat še težo otroka in torbo, pa da vam gre v avto in ostane še kaj placa za ostalo kramo.Uživajte v nakupih.

(odgovor članu ni_ka21)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Novembrke 2013
29.6.2013 9:45:19   
BODOČA 77
Pozdravljene,...tudi jaz se vam pridružujem na forumu, rok poroda imam v začetku novembra. Imam pa eno vprasanje,...to je moja druga nosečnost, sedaj sem v 23. tednu, imam pa občutek tiščanja navzdol že kaka dva dni sedaj. Do sedaj je bilo vse brez problemov, je pa res, da sem precej aktivna, tudi v sluzbi sem skoz na nogah,....se kateri dogaja kaj podobnega?

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Novembrke 2013
29.6.2013 12:21:54   
tintin
ti mogoče otrdeva trebuh in to občutiš kot pritisk navzdol? Ker naš dojenček se tudi nagužva na eno stran maternice in tišči notri, da je groza...Spij kakšno magnezijevo tableto pa počivaj, ko prideš domov.

(odgovor članu BODOČA 77)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Novembrke 2013
29.6.2013 12:24:26   
tintin
je pa tudi to res, da so v drugo vezi že bolj raztegnjene in vse čutiš hitreje....mene tudi skoz kaj matra (3.nosečnost)...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Novembrke 2013
1.7.2013 10:22:32   
Danijeladejan
Ja sem že bla v trgovini in ga sprobala, res mi je všeč. Misla sem samo kaka je bla izkušnja z nakupom v tej trgovini, ker sem brala neke forume in ene ful kritizirajouser posted image Drugače pa tud jaz še delam,celih 8 ur na nogah in mi je tiščanje navzdol znano,čeprav zdaj že kake tri tedne nič. Noge me pa grozno bolijo od tega stanja in vedno slabše bo verjetno. Ni ravno najboljša takšna služba v nosečnosti, ker je malo prenaporna ampak... Povej pri ginekologinji, čeprav narobe po moje ni nič, samo prostora user posted image kdaj zmanjka pa si prostor dela. Jaz še ta teden delam pol pa sem zaključla do nadaljnega. Drugi teden tak gremo na morje, ko se vrnemo pa se več ne grem mučit , sva se z mojim tak odločla. No vsaj z to službo, imamo doma tud firmo in se najde delo da mi nebo dolgčas. Povejte mi kolko ste se kaj zredile do zdaj? Jaz sem sicer med suhimi, ampak do zdaj, sem v 23 tednu, sem jih dobla gor 7, mogoče celo 8.
Jutri pa imamo 3d pregled in bom spet vidla user posted image Komaj čakam user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Novembrke 2013
1.7.2013 10:48:28   
anit6
iiii kolk nas že je user posted image user posted image user posted image in vse lepo napredujemo...juhu za user posted image

Jaz sem v 19 tednu in sem se zredila 1 kg. user posted image bomo vidli kako bo šlo naprej. Tudi delam še vedno, ker imam delo ko sedim 90% in če se bo tako nadaljevalo, bom delala do poroda.

A že veste ali imate punčko ali fanta?? Mi2 z mojim, sva se odločila da ne povema spol otroka, naj bo presenečenje. Na zadnjem pregledu se še ni vidlo, ali je punčka ali fantek. Vesela bova tako enega, kot drugega. Bomo vidli, kaj bo čez 14 dni, ko imamo pregled. user posted image user posted image

Pozdravček user posted image in naj vam julij hitro mine user posted image

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Novembrke 2013
1.7.2013 11:20:12   
Danijeladejan
jaz sem tud vesela da nas je tolko pa da si pišemo in izmenjujemo izkušnje, je ful lažjeuser posted image

Midva sma tud hotla da bi blo presenečenje pa preveč pritiskajo tak da boma povedlauser posted image Zaenkrat pravi da bo user posted image , samo ne upa 100 % trdit tak da se še lahko kaj spremeni user posted image . Mogoče bo jutri na pregledu kaj bolj fiksno.
Uuu ti si se pa res malo zredila. Jaz sem se od 8 tedna pa do 16 že zredila 4 kg user posted image Pa vse sodelavke mi pravijo da nevejo kam. To je čisto odvisno od vsake posebaj. Upam samo da nebom po porodu preveč ostalo user posted image Kak se vam pa kaj trebuščki vidijo? user posted image Meni se je zdaj kaki zadnji teden al dva malo bolj izbočil pa me že malo moti pri gibanju, kaj šele bouser posted image

Uživajte user posted image pa tipkajte kajuser posted image

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Novembrke 2013
1.7.2013 16:00:23   
ni_ka21
Jaz mam dobre izkušnje z nakupom, pa moji 2 kolegici tudi. Dala pa sem 450 € za voziček z košari, športnim delom, jajčko + adapterji, mrežo za proti komarjem, pregrinjalo proti dežju in senčnik. Vse dobiš kar potrebuješ, pa še cena mi ni tako pretirana. Sem pa zasledila da jih ima kar dosti teh vozičkov.
Mene je tudi ful tiščalo dol, odkar pa kar dosti počivam pa se počutim tudi bolje. Sicer nevemo če bo user posted image ali user posted image , ker nam kaže ritko user posted image . Sem pa v 23 tednu pa sem se zredila 4 kg.

Uživajte v nosečnosti user posted image

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Novembrke 2013
1.7.2013 16:20:12   
Barby.
lep pozdrav :)) spadam sicer med decembrke 2013, ampak se tam prau nič ne dogaja in sem podledla malo sem . pdp imamo 16.12 in že veselo pričakujemoo našega prvega user posted image ki pa bi naj biu, vsaj do sedaj user posted image . samo da bo zdravo in živahnoo user posted image

(odgovor članu ni_ka21)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Novembrke 2013
1.7.2013 20:44:45   
tintin
mah jaz tudi kar dobivam na kilah, bom jutri videla kje se nahajam:) , čeprav imam občutek da ne jem kaj dosti (še vedno imam slabosti, ne paše mi sladko in ogljikovi hidrati...). Jutri imam morfologijo, pojutrijšnem pa na dopust...

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Novembrke 2013
2.7.2013 7:48:21   
reza1
Evo mene, končno brez stresa in živčnosti, ker mi je končno uspelo narest zadnji izpit user posted image tko da zdaj sm pa free, in lahko vsej malo izklopim.
Moja teža se zaenkrat razen v dekagramih nikamor ne pomika. Včasih kakšen gor, naslednjič dol. Se pa tehtam vsak teden, tko da spremljam user posted image Tako da sm zaenkrat kar vesela da je tako, ker vem, da me bo ko bo konec poletja "razneslo" user posted image Ker je vedno tko. Poleti kile nekam izginejo, potem pa pridejo vse nazaj iz nevemkod. Jem pa normalne obroke, kot pred nosečnostjo.
Glede nabave vozička pa user posted image Res ne vem, kolkr sem prebrala vse možne forume je nakup vozička cela znanost. Jaz bi rada 3kolesnika (ni pa pogoj), pa da otrok lepo sedi v njem, se zloži na minimum in ni težek. Rabla bi ga pa itak samo za po mestu, tko da napihljive gume odpadejo. Ne vem, pomoje bova šla konec poletja mal po trgovinah pofirbcat, pa bolho redno spremljam, če se pojavi kak ki mi je všeč :) zaenkrat še ni bilo sreče...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Novembrke 2013
2.7.2013 14:44:54   
mala zirafa
Spet se vam malo javljam.No včeraj sem imela morfologijo pri dr. Reševi v Dravljah, zelo zadovoljna z njo.Imamo fantka!!!!!user posted image Kar ne morem verjet.Prva je hči in nama je obema zelo čudno, kako bo s fantkom.Pa saj ni važno. V glavnem vse je v redu, v normi, ni odstopanj ali kakih malformacij.Upam da tako tudi ostane.Gor pa sem šla ene 4 kg, v soboto se spet tehtam pa javim.
Sedaj je na vrsti izbiranje imena paa nikakor se ne moremo uskladit.Kar napornouser posted image .A je normalno da po daljšem sprehodu oz. plavanju dobim krče v trebuhu ob straneh.Točno čutim katere mišice se mi krčijo in je kar malo zoprno.Se še kateri to dogaja?

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Novembrke 2013
2.7.2013 15:02:58   
tintin
tudi jaz sem imela morfologijo danes, vse bp, spol ostaja presenečenje (nisva niti želela vedt), kile +2. naslednjič imam cukr test - čez 1 mesec, ki se ga NE veselim, ker ne prenašam nič sladkega sploh....

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Novembrke 2013
2.7.2013 15:27:45   
tintin
voziček smo mi kupili Peg perego switch easy drive, 4 kolesnik, brez napihljivih gum. Ob prvih dveh otrocih sem imela maclaren mx3 - trikolesnik, ful fajn vozek (nima napihljivih gum) - ga pa imajo v BC Primskovo Kranj trenutno zelo poceni (kao zadnji kosi), ampak smo ga prodali, ker takrat nismo planirali več otrok...sem pa tokrat kupila rabljen voziček in upam da bom zadovoljna.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Novembrke 2013
2.7.2013 21:18:26   
ni_ka21
Jaz poznam eno ki ima od Peg Perego gt3 voziček, pa je zelo zadovoljna, sploh ne potrebuje košare, ker se da naslon čisto nazaj in je primeren za novorojenčka. Ja za imena pa imava tudi misva problemeuser posted image . Prvemu sva dala ime, ko se je že rodil...se mi zdi da otroka vidiš in enostavno veš katero ime mu pašeuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




velika noč
Lelly28 RR

Ali s svojim otrokom za veliko noč ustvarite velikonočne voščilnice, ki jih pošljete potem po pošti?

da (5%)

ne (95%)


Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!