|
RE: Mariborčanke,25.del 13.5.2013 12:28:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan pisker mam valda spet v luftu, more mi nekdo dan že zjutraj pokvariti pa da bi se ženska isto obnašala ko je moj doma - neeeeeeeeeeeee, te bo čist drugo faco kazala, kak pa je ponedeljek pa takoj kak prideva z malim vem gre vse pokvari. te pa kaj naj človek naredi??????????? mojemu se sploh več ne morem (ne smem) pritoževati, ker več tega ne bo poslušal ker on ne vidi da bi kaj narobe blo. valda, če pa je takrat čist kontra, kak bo te videl včeraj sem upala da bo hitro nedelja mimo, da se mi lahko v ponedeljek zjutraj takoj nekdo "poserje" na glavo. danes sem mela na robu jezika da neke rečem, pa sem se zadržala, ampak naslednjič se pa ne bom! noben mi nima pravice greniti življenja, noben. spoštovanje bi naj blo obojestransko, ne glede na to da je nekdo starejši in da pač živim tu kot živim. pa še varstvo rabim v četrtek dopoldan, in sem valda mogla tiho biti. no, saj ju3 tudi, čeprav ma celo neke obveznosti. tak da nimam pojma kdo mi bo otroka pazil tisto uro ko bom odsotna. pardon za jamranje, prav na k**** mi gre že vse skup. zaj se mali naspi, se naje, te pa greva nekam v mesto, saj še sama ne vem kam, mislim da po čevlje po malega. čeprav nimam dnara, da bi mi moj vsaj kaki evro doma pustil bova pa šla samo gledat. Varstvo v četrtek? Lahko jaz Kdaj točno pa rabiš jutri? v četrtek bo ziher mela čas za varstvo, ju3 so "izredne razmere" ju3 mam ob 10h zobozdravnika, ampak je moj rekel da bo najprej tasta vprašal, če bo on slučajno doma. veš, da ga slučajno kdo drugi ne bi pazil razen njegove familije Aha, ok. Se mi kar smiliš, res. saj sama sebi se tudi, verjemi. dosti pa itak ne morem narediti, mama vedno ponavlja da morem meti močne živce in se smeje. še par mesecev, te bo pa malo lažje. Pa ne smeš se jim pustit. Ti si mami, ti si glavno. Tašča pa svoje povej, da ti ne bo vedno, ko tvojega ne bo, po glavi sračkala.
|
|
|