Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 8:23:55
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, si za sredo? Štenge pa to . Ja. septembra se vama pridružim mali še menda ne more tolko šteng premagati Nabavi nahrbtnik, pa ti pomagam nosit. Če sem Nika v naročju, te ... mam nahrbtnik, samo nisem prepričana če bi ga lahko nosila še moj jamra da mu je težko. po moje bi mi blo lažje če bi malo šel, malo pa bi ga tak nesla, v naročju. kaj te vem, bom razmislila kak bi to izgledalo da se mi2 na Kalvarijo podava ker gibanje mi fuuuuuuul manjka zadnje čase Pa si ga bomo malo podajale. Veš kak mu bo zanimivo. bova razmislila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 8:26:11
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v sredo bo verjetno šlo skozi. kdaj in kje se dobimo? v četrtek pa gremo končno v LJ na MR glave z malim. Ob 10h tam neki pri Ly? Ne bi malo prej. Vsaj pol ure. Bi? Res? tričetrt ure prej?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 8:45:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v sredo bo verjetno šlo skozi. kdaj in kje se dobimo? v četrtek pa gremo končno v LJ na MR glave z malim. Ob 10h tam neki pri Ly? Ne bi malo prej. Vsaj pol ure. Bi? Res? Ja, bi.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 8:47:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hmmmmmm.... bi katera mela čas že kaj prej, za kako kavo v kalvariji? recimo ob 9h? jaz? vprašaj pa zato, ker ne vem kak bojo majstri prišli delat in če bo moj doma. drugače, pa ja, lahko ob 9h na eni hitri kavici prej. pa ne v kalvariji, ampak v mitnici.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 14.5.2013 8:48:02 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 8:53:08
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hmmmmmm.... bi katera mela čas že kaj prej, za kako kavo v kalvariji? recimo ob 9h? jaz? vprašaj pa zato, ker ne vem kak bojo majstri prišli delat in če bo moj doma. drugače, pa ja, lahko ob 9h na eni hitri kavici prej. pa ne v kalvariji, ampak v mitnici. te pa mitnica, menda je vseeno. na kavo bi ziher prišla, štenge so pa pod vprašajem, mogoče se bova z malim podala do njih in malo proti vrhu. kava po štengah pa zaradi "spalnega" urnika nekak ne pride v poštev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 9:48:40
|
|
|
|
majakla
|
Jutro. Kaj zaj, ob kolkih se dobimo...??? Če grete že ob 9h na kavo, jo bote ziher 40 minut srkale, neee ? Torej ob 9.45 (5 min. da do pločnika pridete ) pred Mitnico? Al še pozneje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 9:49:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hmmmmmm.... bi katera mela čas že kaj prej, za kako kavo v kalvariji? recimo ob 9h? jaz? vprašaj pa zato, ker ne vem kak bojo majstri prišli delat in če bo moj doma. drugače, pa ja, lahko ob 9h na eni hitri kavici prej. pa ne v kalvariji, ampak v mitnici. te pa mitnica, menda je vseeno. na kavo bi ziher prišla, štenge so pa pod vprašajem, mogoče se bova z malim podala do njih in malo proti vrhu. kava po štengah pa zaradi "spalnega" urnika nekak ne pride v poštev Ja, ja, urnika pa se je bolje držat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 12:02:06
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro. Kaj zaj, ob kolkih se dobimo...??? Če grete že ob 9h na kavo, jo bote ziher 40 minut srkale, neee ? Torej ob 9.45 (5 min. da do pločnika pridete ) pred Mitnico? Al še pozneje? ja če pa ne vem če bo katera sploh lahko ob 9h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 15:13:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro. Kaj zaj, ob kolkih se dobimo...??? Če grete že ob 9h na kavo, jo bote ziher 40 minut srkale, neee ? Torej ob 9.45 (5 min. da do pločnika pridete ) pred Mitnico? Al še pozneje? ja če pa ne vem če bo katera sploh lahko ob 9h Jaz imam čas že od pol9. Tak da ko boš tam pokliči in pridem. Na ZS pa ti napišem telefonsko.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 16:00:30
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro. Kaj zaj, ob kolkih se dobimo...??? Če grete že ob 9h na kavo, jo bote ziher 40 minut srkale, neee ? Torej ob 9.45 (5 min. da do pločnika pridete ) pred Mitnico? Al še pozneje? ja če pa ne vem če bo katera sploh lahko ob 9h Jaz imam čas že od pol9. Tak da ko boš tam pokliči in pridem. Na ZS pa ti napišem telefonsko. mi2 sva pa ob pol 7 auf (no, skoraj vedno), tak da ko bova štartala ti javim na ZS sem ti pa tudi tel poslala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 20:53:41
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz pridem tudi na kavo ob 9h v Mitnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 21:44:59
|
|
|
|
tjaShiika
|
heila, nisem uspela prej nič napisat oziroma nisem vedla kak bo kaj.. no se vam jutri pridružim, med pol9 in 9 bom tam pri mitnici ;)))) se vidimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 14.5.2013 22:12:41
|
|
|
|
majakla
|
Čer Super, te pa sevidjamo ju3. --- Poslušam Evrovizijo . . . in samevam doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.5.2013 1:27:32
|
|
|
|
majakla
|
Pijem kavo, si lakiram nohte in iščem film, ki sem si ga prej dol potegnila, pa nimam pojma kak je bil naslov . . . e, jebela cesta!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.5.2013 4:31:10
|
|
|
|
majakla
|
še malo pa na Kalvarijo :)))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.5.2013 11:46:23
|
|
|
|
oktober11
|
kalvarija bla super... edino malo sva vam plane prekrižala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.5.2013 12:18:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 kalvarija bla super... edino malo sva vam plane prekrižala Bilo je super ja. Planov pa nisi nič pokvarla.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.5.2013 12:56:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 kalvarija bla super... edino malo sva vam plane prekrižala Bilo je super ja. Planov pa nisi nič pokvarla. Podpis Štenge so nalezljive. Sem ključe pozabila v avtu, beri: šla 2x po štengah.
< Sporočilo je popravil majakla -- 15.5.2013 12:58:28 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.5.2013 22:28:46
|
|
|
|
tjaShiika
|
naša ima zgoraj dva zobka (enke), spodaj 3 zobke (dve enki pa eno dvojko).. ji pogledam danes malo v usteca kako je stanje, ker se obnaša in vse kot bi zobki rastli pa vidim da prideta vsak čas druga dva zgoraj- dvojke.. štirka na levi strani pa veni ... ni mi nič več jasno :) maja ne razumem to s stopnicami :??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 1:44:25
|
|
|
|
majakla
|
Kot da mi Kalvarija ni bila dovolj, sem morala še po domačih stopnicah gor in nazaj dol po ključe in spet gor. Ampak ni bilo to nič proti Kalvariji. Gledala še en dober film, Last night. Aja, včeraj pa Rust and Bone, francoski, še boljši. Zdaj pa te spat Lahko noč.
< Sporočilo je popravil majakla -- 16.5.2013 1:46:01 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 7:58:06
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, jaz sem tudi imela včeraj letanje do večera. sem se komaj ob 19h zvečer uspela vsest na hrbet . pa valjda še celo bajto spucat, ker mi je ovi malar pustil vse usrano. danes pa na MR v Lj. in greva sama z malim . Moj gre na tenis turnir. pa tešč mora bit mali do pregleda, ki bo enkrat do 12h . matcar malo pogrešam. kje si se zgubla? ponavadi je vsak dan raport od tebe na RR. te ko tebe berem, se malo manj smilim sama sebi .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 8:40:58
|
|
|
|
oktober11
|
dober dan še dobro da doma nimam šteng jaz sem čist not padla, bi danes spet šla. če mam hudo dobro domišljijo mam celo občutek da sem kako mišico pridobila tjashika ja super za taki mix zobekov, ravno včeraj sve se menile o tem bambi fajn zrihtajta. da pa more tešč biti..... uf, si ne predstavljam kak takemu malemu otroku to dopovedati, to še odrasle matra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 9:38:43
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Jaz pa očitno not padla. Najprej z Lukcom do vrtca pol pa domov preobut na Kalvarijo in nazaj domov pod tuš. Je pasalo. Zdaj pa zaslužena kavica in nekaj v trebušček dat.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 9:40:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 bambi fajn zrihtajta. da pa more tešč biti..... uf, si ne predstavljam kak takemu malemu otroku to dopovedati, to še odrasle matra Podpis. Mojemu bi se že zmešalo, men pa tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 9:41:53
|
|
|
|
Arwenko
|
Dober dan... upam, da me še niste pozabile, ampak doma skoraj ne uporabljam računalnika oziroma ga ne uporabljam, na telefonu pa mi tale RR ne odpira, pojma nimam zakaj, v glavnem sem več na FB kot tule in mi je prav škoda, da nimamo še na FB ene skupinice take skritega tipa. No, prejšnji teden smo bili na zasluženem dopustu, ki so ga v dobri polovici počastili moji, tako da smo si tudi malo odpočili, zdaj pa je bila 3 tedne taka gužva pri nas v službi, da nisem uspela gor skočit nič in vas prit pozdravit. Kaj novega pri nas...hmmm, na dopustu sem si gleženj zvila, kar pošteno in me kr fejst boli, ampak danes je 6. dan in se mi zdi, da počasi gre na boljše. Tamala je super, ampak 14 dni brez vrtca jo je čisto razštelalo, hvala bogu da je šla nazaj. Ta še manjša bo zgleda tudi punčka, vsaj po 3D sodeč in zaenkrat je vse BP. Drugo pa se nič pretresljivega ni zgodilo...od 8.7. naprej imam dopust in pol porodniško, pa bo več časa za kave, jih že prav pogrešam z vami.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?