|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,25.del
27.3.2013 9:34:09   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

majakla in bambi vi2 se menita o kavi ali o čem drugem? user posted image

o kavi ja. ker ima majakla jutri RD, je rekla, da nas povabi k sebi na kavo, pa še kake keske bomo zravn doble user posted image .

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 251
27.3.2013 9:49:16   
oktober11
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

o kavi ja. ker ima majakla jutri RD, je rekla, da nas povabi k sebi na kavo, pa še kake keske bomo zravn doble user posted image .

ajaaaaaaaaa user posted image

ni mi blo jasno zakaj bi mogla njenega nekam drugam spat poslati user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 252
27.3.2013 9:51:03   
oktober11
dan

cote se perejo, stanovanje posesano, mali.... glih sem ga mislila pohvaliti kak se lepo igra, pa je ravno zletel kot je dolgi in široki. ok, je že mimo, po 2 sekundah je pozabil.

sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
27.3.2013 10:14:30   
tjaShiika
Heila, pri nas je zelo pestro...

vikend smo praznovali, sobota z prijatli, nedelja z njegovo družino, čaka nas še sobota z mojo družino. Tamala bila že popolnoma zdrava, dobre volje, kot da nebi bilo nič, v ponedeljek na kontroli vse v najlepšem redu ... no včeraj je bla še ok, danes ponoči pa čaga, celo noč prebedeli, zjutraj temperatura in z noska teče. Ni bla nikjer veni, v nobeni nevarni družbi, očitno se enostavno ne moremo otrest bolezni in prehladov..

Če tota zime ne bo odnehala pa da virusi pocrkajo se mi bo zmešalo počasi... iz bolezni v bolezen.. v vrtcu smo bli v marcu samo 7 dni, pa očitno še dolgo ne bomo :/

Kako ste ve kaj??? Upam da bomo kmalu zdravi pa da se vam lahko pridružim na kafeju :/

Neposredna povezava do sporočila: 254
27.3.2013 13:23:30   
arabela*
Dan....

evo mene spet malo na rr,se javljam na raportuser posted image

Nonstop nekaj dogaja..

Moje zdravje se je izboljšalo, AB full pomagal, vsaj normalno lahko preživim dan brez napadov kašljauser posted image

Včeraj smo ble popoldne leteče, predvčerajšnjim prav tako, vikend rojstni dnevi, skratka se dogaja nonstop nekja.

Danes so nama pripeljali pralni stroj in sušilca, sva naročla prejšnji teden, tak da bo veselo pranje potemuser posted image

Tud prvomajski dopust sem že rezerviraa, tak da že dneve odštevam do "počitka"user posted image

Aja imam kupon za Radence za dve osebi v vrednosti 114 eur....doplača samo druga oseba...3 dni PP...če bi katera želela it, na zsuser posted image

Še kaj...user posted image ...aja nekja bi se naj s politiko začela ukvarjat, me vabijo, pa nekako ne zberem ne volje ne poguma....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 255
27.3.2013 13:25:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Če tota zime ne bo odnehala pa da virusi pocrkajo se mi bo zmešalo počasi... iz bolezni v bolezen..

joj meni se tud že od te zime meša.....tud maličke vedno nekaj staknetauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 256
27.3.2013 21:43:32   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Točno tako, ja. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 257
28.3.2013 7:19:14   
karmen7
Majakla vse najboljše, pa naj se uresničijo čisto vse želje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 258
28.3.2013 8:09:41   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Majakla vse najboljše, pa naj se uresničijo čisto vse želje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis, vse najboljše še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 259
28.3.2013 8:11:48   
oktober11
dan

saj ne vem ali je luna kriva ali kaj, mali se že celi teden ob 6:30 vstaja user posted image komaj gledam, niti kava ne pomaga. in posledično je 2 uri na dan več siten. hjaoooooo user posted image

niti sonce me ne prepriča, ker je orng mrzlo zunaj. spat bi šla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
28.3.2013 8:37:13   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 261
28.3.2013 8:38:36   
ly117

Podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 262
28.3.2013 8:46:12   
ly117
Kak je zdaj za jutri? Jaz sem pa itak datum zmešalauser posted image user posted image user posted image user posted image imam jutri čas ( odvisno od lokacije ) tam do 11:10.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 263
28.3.2013 9:13:17   
Arwenko
Jutro!

Majakla...vse naj naj! user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa zjutraj trampolin nabavili v Hoferju, si ga je moral otrok kr sam kupit, mami je brez dnara. user posted image
Zdaj pa čakamo lepo vreme, da ga lahko še sestavimo...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 264
28.3.2013 10:18:56   
matcar

podpis, vse najboljše še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis še od mene!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 265
28.3.2013 10:22:38   
matcar
Aaaaaaa,da mi je končno odprlo post,ne morem da verjamem!user posted image

Mi po starem,edino Maks je ful prehlajen,revež,drugače smo ostali vredu.Saš-a in Teo-ta od dude odvajam,pa mi nekak še ne ratauser posted image .Včeraj prelaufala celi dan spet,dopoldan opravki,popoldan pa 2 uri bla v šoli na Leinem nastopu,so imeli plesno tekmovanje in se je uvrstila na področno.user posted image user posted image user posted image
Danes pa sem končno domaaaaa,pa cote rihtam(beri:revizijo po omarah otrok)user posted image .Popoldan pa bi mogla s Sammy v pasjo šolo,pa ne vem,če bom lahko,ker ded bo celi dan delal bajeuser posted image .
Kava jutri:upam,da mi rata,načeloma nimam nič v planu!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 266
28.3.2013 11:54:41   
bambixxx
"Let uspešnih, srečnih, zdravih mnogo še naj bo, v družbi z nami pa naj ti vedno bo lepo!
Majakla vse naj naj ob tvojem prazniku. " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in obenem: kako je zdaj s kavo jutri? pri tebi, kje drugje? kdaj?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 267
28.3.2013 18:28:10   
majakla
Heeej.

Hvala vsem.

Ju3 pri meni ob 9.15 - OK?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.3.2013 8:46:42   
bambixxx
jutro,

mali v vrtcu, veliki na šihtu, jaz pri zajtrku. pol pa na kavico user posted image .
se vidimo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.3.2013 9:04:52   
majakla
Jutro

Kaj delam? Čakam, Nik pa kaka. Tak je, ko se mi mudi.
Ok, me že kliče

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 270
29.3.2013 14:21:25   
ly117
Dan! user posted image

Majakla hvala za kavo. Dama imate pa tudi fino. Čist po mojem okusu.

Drugač na borzi kljub uri čakala dobre pol ure. Ene od svetovalk ni bilo in seveda se pol vse zavleče. Zdaj imam do avgusta mir pred njimi. Seveda če ne bom delala.
Pa tak čist info., Urad za delo II se seli z 22. aprilom na Gregorčičevo.
Pol pa hitro še po mini nakup in po Lukca. Malo ga kuha ni pa še zaenkrat sile. Pa upajmo da pri tem ostane.
Matcar prav sem vidla. Lidl na Koroški odprt 1.4. od 8 - 13h.

Pa še recept za maffine iz hruškovih kock:

SESTAVINE

2 skodelici moke
1 skodelica mleka
1 skodelica na kocke narezanih hrušk
1/3 skodelica medu
1/4 skodelice olja
3 čajne žličke pecilnega praška
1/2 čajne žličke cimeta
1/2 čajne žličke soli
1/4 čajne žličke muškatnega oreška
1 jajce ( stepeno )

POSTOPEK

1. Posebej zmešaj tekoče in suhe sestavine, mešanico tekočih sestavin damo suhim in mešamo le toliko časa, da ne vidimo več suhih delov sestavin.
2. V pladenj vložimo papirčke in napolnimo posodice do 2/3 s pripravljeno zmesjo.
3. Pečico segrejemo na 200 stopinj C in v njej pečemo pecivo 25 minut.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 271
29.3.2013 15:49:44   
arabela*
Danuser posted image

Malo miru in časa za net.

Cel dopoldna bila pri zdravnici, sem M peljala, ker je lep čas že pokašljevala, včeraj pa še 37.2 fasala vročine zvečer. seveda in smo se za las ognili pljučniciuser posted image ...Inhalacije, preverjala pljuča, krvna slika, svašta, tak d aima hudo vnetje dihaluser posted image ....dobili Berudual in AB 5 dnevni, potem pa kontrola, upam da se bo stanje normaliziralo.

Drugače pa nič novega, igrata se s pisanko, A gre zvečer k sošolki na pidžama party in prespat..

Jaz pa grem zdaj pospravljat, sesat, imam norišnico pr kočiuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 272
29.3.2013 20:26:17   
tjaShiika

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

podpis še od mene!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše in najlepše še od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 273
30.3.2013 10:45:32   
matcar
Dan!

Perem,kuham,vsega po malem.Bla v štacuni(Ly-sem vidla danes,ja user posted image ).Drugače pa nič novega.

Vesele velikonočne praznike vsem skupaj!!!!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 274
30.3.2013 11:59:23   
ly117
Dan! user posted image

Z Lukcom bila pri dežurnem. Ima škrlatinko. Tak da sma 10 dni na Ospenu.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katero ime vam je všeč??
rosajelka

a)Nika (26%)

b)Taja (28%)

c)Zala (29%)

Č)Zara (18%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!