Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.3.2013 14:24:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Z Lukcom bila pri dežurnem. Ima škrlatinko. Tak da sma 10 dni na Ospenu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.3.2013 22:47:36
|
|
|
|
majakla
|
Čer Gledam film na poptvju, končno nekaj pametnega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.3.2013 23:29:32
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Z Lukcom bila pri dežurnem. Ima škrlatinko. Tak da sma 10 dni na Ospenu. upam da bo čimprej boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.3.2013 23:30:59
|
|
|
|
tjaShiika
|
Pa vesele praznike vam in vašim družinicam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.3.2013 9:47:01
|
|
|
|
oktober11
|
jutro lepe praznike tudi od nas! majakla se strinjam glede filma, končno ni bla neka pocukrana komedija. ful dobro. no, saj zaj ne vem ali si mislila Temple Grenadine, ali Kaznilnica odrešitve. ob 22:45 je še menda Temple bla. ta film sva gledala do konca, Kaznilnico pa samo kake tričetrt ure. škoda ker se je tak pozno začela, bi blo boljše da bi Vid in Pero šov tak pozno na sporedu bil. al pa danes namesto Talentov. ly pikepoke tudi od mene pijem kavo, čez kako uro pa k našim na kosilo . da bi se vsaj vreme malo izboljšalo. aja, meni je pa zelo žal za petek da nisem mogla priti, ampak z mali "bumbarom" nekam iti... še če sva z mojim skup ga komaj krotiva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.3.2013 11:03:46
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Ly: pikapoke. Je hudo? Nik je že imel, pa hb čist izi obliko. Oktober: sem mislila, da bosta prišla, pa komot bi, sploh, ker je tvoj sinček kamilica proti mojemu čorglecu. Aja, film pa sem oz. sva z Nikom gledala ta prvi Temple, ker sem pol morala it spat. . Sem jezna, so mi spet mojo uro vkradli, kak bova šla v vrtec tak zgodaj?! Tjašika: kak ste pa vi, že zdravi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.3.2013 11:18:43
|
|
|
|
tjaShiika
|
Am ja, smo še na antibiotiku sicer do srede pa na Ventolinu.. Drugače pa kašlja več ne, temperature ni, sma bili na pregledu, uhice so ok, diha ok... v glavnem že nori in dela bedarije :P :) hehe sma pa na pregledu se obnašali kot neka bacilofoba.. na rokah non stop, ničesar dotikat, v čakalnico nisma šli, sma kr na hodniku stali, ko sem jo mogla pripravit (Slečt hlače in čevlje) sem se vsedla pa na sebi to delala, pa tudi pri zdravnici je bila na meni, tak da upam, da mi je ratalo hehe, za 1x še nismo nič dobli nazaj.. mam že dovolj pediatrov in podobno..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.3.2013 14:07:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: pikapoke. Je hudo? Nik je že imel, pa hb čist izi obliko. Ne ni hudo. V petek zvečer je bil malo bolj bogi, včeraj pa je bil že ok ( če se lahko tak izrazim ). V torek pa tak morama it k najini P. Aja, pa hvala vsem za pikepoke.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.4.2013 8:14:21
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Ly Vreme . Sem upala, da bom lahko šla danes ven malo z malim, pa očitno spet ne bo nič iz tega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.4.2013 12:04:27
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oktober: sem mislila, da bosta prišla, pa komot bi, sploh, ker je tvoj sinček kamilica proti mojemu čorglecu. Aja, film pa sem oz. sva z Nikom gledala ta prvi Temple, ker sem pol morala it spat. nisi še vidla mojega otroka v akciji, tisto na kavi je komaj n od norenja 18 mesecev star, pa taki mali vragec da naju ni blo, je blo v tvoje dobro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 9:47:18
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi2 zaspanca sva se malo prej vstala. Nekaj pojeva in jaz spijem kavo pol pa na kontrolo. Vreme je pa .
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 10:54:41
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Nik pri meni doma, če pa sva spala do desetih. Gledava robotka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 12:53:59
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Končno mi je odprlo post! Prazniki za nami,najedla sem se za eno leto vsega tega .Jaz sem tudi gledala ta film o Temple Gradin,svetovni film.Mimogrede je danes svetovni dan avtizma,pa še Saš ima rojstni dan .Torto dobi pa v soboto,bo babica kupla,ker je mati brez dnara. Upam,da dobim dsp v četrtek(po vsej logiki bi mogla),pol pa bo malo lažje vse skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 12:56:10
|
|
|
|
matcar
|
Ly- za L.Naša P pa je v bolniški do nadaljnega,je bla spet operirana na hrbtenici.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 13:05:28
|
|
|
|
ly117
|
Saš vse najboljše za 4. rojstni dan!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 13:06:46
|
|
|
|
Lukka
|
Pozdravljene/i Nisem prepričan, če sem sploh na pravem forumu, ampak vseeno :) Sem ga našel danes, ko sem spet malo brskal sem in tja po slovenskih straneh in seveda stricu googlu. Me pa zanima, če je na tem forumu pač tudi navadna čvekalnica, kjer se malo "čveka" o vsem mogočem, ali bi bil zato primeren kak drug net naslov?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 13:08:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly- za L.Naša P pa je v bolniški do nadaljnega,je bla spet operirana na hrbtenici. Sem vidla ja da je ni do nadaljnega. Še dobro da nisva pogosto tam. Saj tale ko jo nadomešča tudi ni tak slaba. Drugač pa je Luka že čist OK.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 13:11:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Pozdravljene/i Nisem prepričan, če sem sploh na pravem forumu, ampak vseeno :) Sem ga našel danes, ko sem spet malo brskal sem in tja po slovenskih straneh in seveda stricu googlu. Me pa zanima, če je na tem forumu pač tudi navadna čvekalnica, kjer se malo "čveka" o vsem mogočem, ali bi bil zato primeren kak drug net naslov? Je. Čvek v tri dni. Pa še link: http://www.ringaraja.net/forum/%C4%8Cvekanje_..._v_tri_dni_.../forumid_148/tt.htm
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 18:10:45
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Nič novega pri nas, kuham repo za dva dni....moj počiva, A vadi za jutrišnji test, M se igra Midve imava tud kontrolo jutri pri svoji zdravnici, me je prav strah, kaj bo rekla, čeprav se mi zdi, da ne kašlja več tak hudo, oziroma zdaj izkašljuje več..upam, da bo sedaj vsaj dihanje že vredu Vreme, za bruhat letos, baje pa bi naj bilo pojutrišnjem 10 stopinj čez dan
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 18:11:28
|
|
|
|
arabela*
|
Saš, vse najboljše še tukaj
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 2.4.2013 22:07:02
|
|
|
|
tjaShiika
|
vsem bolančkom sašu pa še tukaj vse najboljše ;) mi smo že zdravi HB, antibiotik do srede, pol v četrtek pa v vrtec :) upam da bo tako heh :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 9:17:22
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Najprej hvala vsem v Saš-evem imenu! Pa da ga pohvalim(pa uipam,da NE prehitro):od včeraj zjutraj je brez dude,tudi spal je brez,tako v vrtcu kot potem zvečer doma,čeprav sma imela kr veliko pregovarjanja oz. sem mu rekla,da je dudo Sammy pojedla(kaka sem,saj vem),pa je zaenkrat palilo.Posledično je zaspal šele opolnoči,zato je bilo zjutraj hudo vstat,pa je še kr probal z dudo,ampak se ne dam. Je pa Teo tudi šel v vrtec brez dude,ker jo je nekje v hiši zapravil preden smo šli in tudi upam,da ne bo panike(sem jim naročila,da me pokličejo,če bo fejst hudo)! Zaj pa grem po paket na RK.Upam,da ne bo gužve spet!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 9:20:50
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Vreme zanič, jaz pa nič boljše. To da sem v torek in četrtek od osmih do osmih v pogonu me utruja. Ampak samo še en mesec, pa bo boljše Drugače pa je našega malega tale ura totalno zmedla očitno. Zvečer revež sploh ne zaspi pred 22 uro Pa danes popoldan grema k zdravniku, ker kašlja in se že davi zraven, upam da ni pohapsal kakšnega hudiča spet. Pa uši razhajajo v vrtcu, samo tega mi še manjka zdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 9:46:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......