Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.3.2013 8:54:22
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Bambi faj da ste uživali. Še več takih dni v vrtcu.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 23.3.2013 8:55:10 >
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.3.2013 12:11:13
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, vreme je . poln kufer že imam tega snega . T. se je prehladil, verjetno v četrtek, ko je bilo sonce, ampak je pihalo, in sva šla peš do mesta na FT in nazaj. Tak da imamo juhuhu (beri: tečnitis) od včeraj. Če bo kaka kava ta teden, mi paše sreda, četrtek, petek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.3.2013 13:31:17
|
|
|
|
majakla
|
Jutro oz. že Dan, čakam na lignje, mmm. Nik se tudi že vrača. Mimogrede, na morje sem ga poslala s potečeno osebno, hb cariniki niso opazili. Kava pa obvezno v petek, da se še malo posladkamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.3.2013 13:50:27
|
|
|
|
oktober11
|
daaaaaaaaaan moška spita, jaz pa spet guglam. po tv valda ni nič. saj še malo pa bo mali auf, vlki pa posledično tudi. te pa nahranimo malega, se oblečemo in gremo na obisk. vreme je zmagovalno, res vse tiste ki uživate v vrtcu na nastopu otrok: prav fouš sem vam menda bom pa jaz drugo leto tudi mela to šanso. ste slišale kaki slab vpis je letos v vrtec? zaenkrat so samo 70% kapacitet zapolnili. je pa res da je nekaj več prostih mest blo razpisanih kot lani. mogoče celo uspeva priti na kafe ta teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.3.2013 13:52:14
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 to pa je vse od mojega družabnega življenja ta teden nekoč bo bolje, tak pravijo saj fora je v tem da niti nisem bla kaj preveč družabna, sem bla bolj kot ne tečna sama sebi ter mojemu tista "I NEED A JOB!!!!!!!" je bla (oz. je še vedno, samo zaj sem vsaj malo manj tečna in bolj družabna )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 7:57:27
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Pa daaaajjjj spet sneg Poln kufer ga imam že letos no, madona naj že gre kam drugam, k nam pa pomlad. Drugače pijem kavo, mali v vrtcu, jaz ob desetih v novo službo na sestanek. Jutri začnem z izobraževanjem, v četrtek imam malega doma ker grema na UZ ledvic, popoldan spet na izobraževanje. Tak da za kavo bi bila jaz najbolj srečna v petek. Nimam nič takrat, pa upam da se ta sneg do takrat že spravi nekam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 8:07:22
|
|
|
|
karmen7
|
Vsaka mama je prava mama, dana na srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje. (Tone Pavček) Vse najlepše mamice ob našem prazniku!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 8:55:43
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Vsaka mama je prava mama, dana na srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje. (Tone Pavček) Vse najlepše mamice ob našem prazniku! enako tebi ter vsem ostalim mamicam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 8:56:44
|
|
|
|
oktober11
|
jutro "perfektni" pomladni dan, nimaš kaj. zajtrk, kava, net, potem pa malo posesat ter pospravit, da nekam mine dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 10:23:30
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, čestitke vsem mamicam za materinski dan . mi2 z malim sva danes doma. po moje niti v trgovino ne greva, ker je tak "lepo" zunaj. tudi popoldanske terapije bom vse odpovedala, ker še kar kašlja in smrka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 10:34:34
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Juuuhhuuhu, prišla sem do kave. Pismo jih vidim totim električarjem. Kava jaz samo v četrtek ne morem, ostali dnevi so pa prosti.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 10:35:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Vsaka mama je prava mama, dana na srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje. (Tone Pavček) Vse najlepše mamice ob našem prazniku! Enako in seveda še vsem ostalim mamicam.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 12:14:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Vsaka mama je prava mama, dana na srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje. (Tone Pavček) Vse najlepše mamice ob našem prazniku! enako tebi ter vsem ostalim mamicam Tudi od mene podpis in za vse mamice!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 12:14:28
|
|
|
|
bambixxx
|
KAVA BO V PETEK 29.3. Lokacijo in uro še dorečemo glede na vreme.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 12:15:06
|
|
|
|
karmen7
|
Madona snežni metež je zunaj. Sem ravno prišla domov na toplo. Jah moje kave so se zaključile, žal. Z jutrišnjim dnem začnem namreč pridno spet delati, tako da do nadaljnjega se jaz od kav poslavljam. Če oziroma ko bo pa kakšna popoldan pa z veseljem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 12:16:59
|
|
|
|
matcar
|
Jaz bi tudi kavo v petek,pridem če bom kaki dnar skup skrampala.Drugače pa sma bla v B na kontroli z Maksom.Znorela bom z tem pubecom,ker se noče pogledat in morama jutri še enkrat tja. Vreme katastrofa spet,pa še do konca tedna baje misli bit tako.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.3.2013 22:49:49
|
|
|
|
majakla
|
Zmatranaaa! Končno spucala bajto, pripravila testo, da ju3 spečem keske (po Nikovo, me že dooolgo prosi), še celo 2 jajci sem izpihala, rabijo v vrtcu, tak da sem tudi pljuča trenirala. Kaj pravite, da se v petek dobimo pri meni? Samo deda še moram drugam spat nagnat. Grem še malo pred tv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.3.2013 8:53:59
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.3.2013 9:21:18
|
|
|
|
oktober11
|
dobro jutro, dober dan. saj ne vem če smo se na sibirijo preselili al kaj je zaj to kava in zajtrk mimo, mali trenutno uničuje nekaj ampak ne vem kaj (samo slišim neki čudni zvok). sedaj pa brez idej kaj početi kronični dolgčas me je napadel, bemusunce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.3.2013 9:30:58
|
|
|
|
Arwenko
|
Ne morem verjet, uspela bom odgovorit. Mi smo vredu, za kavo še ne vem če bom uspela, mogoče pa. V glavnem pestro je, za vikend smo bili malo na izletu, drugače nič posebej novega. Aja, doma smo brez centralne (je crknila), si predstavljate kako je v tem mrazu, ampak se nekako grejemo z električnim radiatorjem in pečko še eno, tako da imamo normalno temperaturo noter. Tukaj je pa prav na srečo, da nismo ravno veliko doma, tako da bo že nekako. Aja, pa dete je že začelo brcat po malem, tak čisto nežno. Sicer sem pa kr vredu. Voda mi je začela zastajat spet, ima katera kak recept, da bi to malo omilila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.3.2013 9:54:32
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.3.2013 12:08:01
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Mi2 doma,je kontrola uspela-KONČNO!!!!!Vse je ok,zaenkrat,kak pa bo naprej,pa bomo vidli.Zaj pa študiram,kaj naj v pisker vržem. Pa DHL bi mogla poklicat,da pridejo po vzorčke,pa kr oklevam,ker sem totalno brez din-din.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.3.2013 17:55:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pravite, da se v petek dobimo pri meni? Samo deda še moram drugam spat nagnat. [/color] če se tvoj strinja, se jaz tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.3.2013 18:10:01
|
|
|
|
oktober11
|
večer moška zunaj, jaz pa ni šanse da grem ven majakla in bambi vi2 se menita o kavi ali o čem drugem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.3.2013 8:58:40
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......