Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 9:50:51
|
|
|
|
majakla
|
Dan O vremenu ne bi, sploh, ker smo bli 2 dni brez olja. Drugač pa moje počutje gre na boljše, edino ponoči je tečno, pride g. Kašelj. Nik pa je bil danes že ob pol devetih v vrtcu. Sta se tudi vzgojiteljici čudili. Kje pa je Bambi? Baaambiii...! Čakam stroj, pol grem malo dremuckat, pol pa poramat, no, taki je pač plan , opa, za1x.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 10:06:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan... Ly...malo bi te rabila, mi lahko pustiš na ZS telefonsko in te pokličem. Drugače nič novega pri nas...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 10:13:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ly...malo bi te rabila, mi lahko pustiš na ZS telefonsko in te pokličem. Seveda.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 12:40:56
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Midve z M od zdravnice. Ima pljučnico, sedaj je njena zdravnica to potrdila. Dovila inhalacije še naprej na 6 ur in tablete zvečer, v ponedeljek kontrola. Počuti se pa super. Ne morem verjet kaj lahko iz nedolžnega kašlja nastane, če ne bi šle k P sploh vedela ne bi, da jo ima Zdaj je zaspala malo, jaz pa grem pospravljat stanovanje
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 12:42:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pa uši razhajajo v vrtcu, samo tega mi še manjka zdaj mah, mi preventivno že lep čas glave šamponiramo s temi šamponi.. V šoli so nostop, v vrtcu še ni bilo
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 15:56:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje pa je Bambi? Baaambiii...! tu sem tu. ni mi za pisat. oče v bolnici od sobote, slabo kaže...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 16:47:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje pa je Bambi? Baaambiii...! tu sem tu. ni mi za pisat. oče v bolnici od sobote, slabo kaže... Ojoj, to pa se nič fajn ne bere. Bodo zdaj vsaj vse preiskali, če že njegova dr. ni naredila nič?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 17:01:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje pa je Bambi? Baaambiii...! tu sem tu. ni mi za pisat. oče v bolnici od sobote, slabo kaže... Ojoj, to pa se nič fajn ne bere. Bodo zdaj vsaj vse preiskali, če že njegova dr. ni naredila nič? Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 18:03:14
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje pa je Bambi? Baaambiii...! tu sem tu. ni mi za pisat. oče v bolnici od sobote, slabo kaže... Ojoj, to pa se nič fajn ne bere. Bodo zdaj vsaj vse preiskali, če že njegova dr. ni naredila nič? Podpis. tudi moj podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 18:04:38
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Dan Midve z M od zdravnice. Ima pljučnico, sedaj je njena zdravnica to potrdila. Dovila inhalacije še naprej na 6 ur in tablete zvečer, v ponedeljek kontrola. Počuti se pa super. Ne morem verjet kaj lahko iz nedolžnega kašlja nastane, če ne bi šle k P sploh vedela ne bi, da jo ima Zdaj je zaspala malo, jaz pa grem pospravljat stanovanje za M
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 3.4.2013 23:17:29
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje pa je Bambi? Baaambiii...! tu sem tu. ni mi za pisat. oče v bolnici od sobote, slabo kaže... Ojoj, to pa se nič fajn ne bere. Bodo zdaj vsaj vse preiskali, če že njegova dr. ni naredila nič? Podpis. tudi moj podpis držim pesti da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.4.2013 8:06:09
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje pa je Bambi? Baaambiii...! tu sem tu. ni mi za pisat. oče v bolnici od sobote, slabo kaže... Ojoj, to pa se nič fajn ne bere. Bodo zdaj vsaj vse preiskali, če že njegova dr. ni naredila nič? Podpis. tudi moj podpis držim pesti da bo vse ok podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.4.2013 8:07:04
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj sem šla z malim k zdravniku - o marija kaj pa gužva????? Rezultat: vneta ušesa, kaj pa drugega!!! In opet Hiconcil....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.4.2013 8:25:40
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! - tole vam pa Luka podarja.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.4.2013 9:25:01
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro... danes pa imamo pri nas nastop v vrtcu za starše Razmišljam edino kam bi se vmes dali, ker do 16.30 je ravno nebi tam pustila...kakšna ideja? Bambi za očeta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.4.2013 10:00:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje pa je Bambi? Baaambiii...! tu sem tu. ni mi za pisat. oče v bolnici od sobote, slabo kaže... Ojoj, to pa se nič fajn ne bere. Bodo zdaj vsaj vse preiskali, če že njegova dr. ni naredila nič? Podpis. tudi moj podpis držim pesti da bo vse ok podpis Joj,pa ne noooo .Mi je tak hudo zdaj,sem se takoj na mojega atija spomnila. Upam,da ga bodo pošteno pregledali,za njegovo Z pa ni besed sploh.Pikepoke!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 4.4.2013 10:05:12
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Malo prej prišla od logopeda.Uspešno smo brez dude tudi že 2 dni in noči,ni neke panike,edino zaspat je malo problem. Zaj pa čakam peneze,da grem lahko s Sammy na cepljenje. Karmen- za J. Arabela- tudi za M. Upam,da nisem koga pozabla.
< Sporočilo je popravil matcar -- 4.4.2013 10:06:49 >
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.4.2013 10:26:18
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Vse porihtala.kaj sem mela. Bambi-kak je?
< Sporočilo je popravil matcar -- 5.4.2013 10:27:48 >
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.4.2013 15:12:47
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Vreme depresivno. Pri nas nič novega. Imam pa prošnjo. Ste tak dobre pa kliknite na link in glasujete za skupino FREAKS OF FRIDAY - BREZ SRCA. Pa še link: http://www.slorock.si/
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.4.2013 17:05:41
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Malo prej prišla od logopeda.Uspešno smo brez dude tudi že 2 dni in noči,ni neke panike,edino zaspat je malo problem. Zaj pa čakam peneze,da grem lahko s Sammy na cepljenje. Karmen- za J. Arabela- tudi za M. Upam,da nisem koga pozabla. jupi za dudo ter podpis za pikepoke za vse bolančke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.4.2013 17:06:40
|
|
|
|
oktober11
|
dan tudi pri nas nič novega. razen da bom znorela, ker je tako vreme
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.4.2013 17:45:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-kak je? danes se malo boljše drži, ampak še vedno slabo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 5.4.2013 17:49:09
|
|
|
|
bambixxx
|
z malim sva oddelala 3-dnevni plavalni tečaj, ki ga imajo v vrtcu. jaz sem bolj crkjena po treh dneh kot on. danes sem še mamo zraven vzela, da se malo sprosti in pozabi. drug teden pa upam, da bo malo lažje, ko bo mali v vrtcu. bo kaka kava (pon - sre) ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.4.2013 6:47:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-kak je? danes se malo boljše drži, ampak še vedno slabo . Držite se
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 6.4.2013 10:06:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-kak je? danes se malo boljše drži, ampak še vedno slabo . Držite se Podpis.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......