mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh mamica deklicam sem šele sedaj prebrala ves tvoj post. Seveda je najprej šok in odpor s strani moškega, ko izve, da bo moral iti na spermiogram, a to traja dan, dva, potem pa bi naredil vse, samo, da bi prišla do otroka. Pri tvojemu je verjetno drugače, ker že imata 2 punčki po spontani poti in se mu zdi zamalo teptati njegov ego ponos. brez veze pa, da rineš z glavo skozi zid, saj je pri zdravljenju neplodnosti najpomembnejša stvar ravno odnos, zaupanje in 100_% pripravljenost obeh, ne le ženske. Ko zdaj razloživa, da sva noseča, moj vedno in vsakomur nato še razloži, čez kaj sva šla, koliko je še takih parov in sva ponosna nato, nobenemu pa ne pride na misel, da bi kadar koli rekel, da je nekdo, jaz ali on, kriv za to. pač je moralo tako biti. ojoj, tvoj, me je pa zdejle prav razjezil . no, bosta že uredila. mislim, da se moj tako odziva na vse skupaj, ko nama ne uspe, da bi po SS spet zanosila. Ker ko ga ujamem dobre volje, je čisto normalen. Pa da ne boste mislile, da ga zagovarjam. Verjetno se ne more spijazniti, da ne gre in ne gre. Ker je bil takoj pripravljen iti na spermiogram, samo po napotnico se mu ne da iti. Gre do svojega zdravnika samo takrat, ko že nujno rabi zdravila za astmo Mislim, da se tako brani, ker ne zna drugače povedat. Jaz pa vsak mesec razočarana in ko se krvavitve kar vlečejo in vlečejo, sem verjetno še jaz "pasja" in je taprava kombinacija na kupu. Se pa ne zaveda, da take besede zelo bolijo. Naj povem primer. je opazil (saj sem še sama ), da mi je trebuh kar uplahnil, in me "zafrkava", kdaj mislim kaj shujšati. No tu mu lahko hitro vrnem, ker se je kar konkretno zredil, a ostane samo pri besedah, da bo shujšal. Mu rečem, da sem jaz verjetno toliko zgubila v enem letu kot je on kg pridelal in da hitro mir. No sedaj pa še malo bolj vzpodbudne informacije z moje strani. Danes sem bila na UZ in tiste ciste na desnem jajčniku ni več . Tako da moram pojesti do konca Dabroston, ko dobim tečko, pokličem za ponovni UZ in potem v nove boje.
|