|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
1.4.2013 11:45:55   
tara.81
pišanec...sem mu pisala in v minutki mi je odgovoril. Jutri grem na pregled. Hvala.

Ja, po moje bi lahko res lahko odprli novo temo. user posted image .

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 176
1.4.2013 13:33:38   
krisv

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

Pa še pomoč...k sama ne vem kako se s tem spopasti...zdaj ko se že leto pa pol trudiva brez uspeha, mi je vedno bolj hudo. Vse te kolobocije (od raznih izcedkov, neurejenih ciklov - sem že 2 leti brez KT, ravno te dni je bila "obletnica",...). Najbolj me pa muči to, da sem vedno bolj jezna na partnerja, ker sem ga morala čakati toliko časa. Skupaj sva skoraj 10 let in če bi prej začela bi mogoče že uspela, kar vem da ni nujno, sam bi imela vsaj več možnosti, čas pa tako hitro beži in ta jeza kar noče stran. Prej ko sem izvedela za to novo nosečko, sva bila lih na družinskem kosilu in sem solze komi zadrževala, ko sva pršla domov, pa me je on hotel potolažit, jaz bi ga pa poslala nekam. Ahhh...grem spat, ker bo boljše.

tara.81 Naj ti povem, da so ta vprašanja brez odgovorov in poskusi si jih ne postavljati. Ampak, vem, te razumem. Midva sva skupaj 11 let in pol, delama na družini četrto leto. Trenutno čakava na rezultat četrtega ICSI poskusa. Tudi pri meni/nama je bilo obdobje, ko sem se spraševala zakaj midva, zakaj nisva prej, kaj pa če bi bilo tako... Ampak s tem mučimo same sebe. Jaz sem prepričana, da če bi midva imela otroka pred desetimi leti "po nesreči", zagotovo ne bi bila zdaj skupaj. To je najina pot, ki jo očitno morava prehoditi. Najina zveza je postala močnejša. Seveda so težki trenutki, ko bi vse najraje poslal v PM in se nehal truditi. Ampak, to bi bila lažja pot. Ki pa ni moja/najina pot. Vse s svojim namenom. Mogoče je to le slaba tolažba, ampak vem, da bom cenila svojega otroka veliko bolj kot tisti, ki so ga naredili usput. Pa še v službi 6 nosečnic... če bi si dovolila, bi se mi lahko zrolalo user posted image .
Verjemi pa, da se tudi moški sprašujejo podobne stvari, le da o tem ne govorijo. Vsaj ne takoj. Ampak je tudi njim hudo. Le ne se obtoževati pa bo vse o.k.

When the going gets tough, the tough get going.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.4.2013 14:52:29   
Aljonka
te naše žalostne zgodbe so si zelo podobne pri meni je razlika samo ta da sva že zelo zgodaj začela (če bi se prvi otroček obdržal bi bil letos že star 10 let) pa vendar smo vse junakinje, ker se ne predamo in mislim da je ključ do upeha pesem Toneta Pavčka:

“Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova.”

Kar se tiče nove teme bom jaz zelo vesela če boste kakšno spodbudno rekle tudi v aprilu za nas ki pašemo v ta mesec
Lep dan!

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.4.2013 15:25:09   
pišanec
Aljonka, zelo lepo. Moje najljubse besede od Pavcka.
In ja, seveda ostajam strastna navijacica tudi v aprilu user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.4.2013 16:27:12   
jona klara
se podpišem pod ta verz takoj,Pa tudi pod vsa ta občutja ob nosečkah, ki hodijo mimo nas.,Ko sem nesla v žegn me je obdajala ravno ena znanka, ki se je mna polno hvalila in mi pokvarila ves dan in še drugega.
jutri imam prvi uz in bomo vidli, če kaj raste.Trebuh je napihnjen, ni pa kaj ravno čutiti v njem, pustimo se presenetiti

S*- KAKO PA TI KAJ? ŽE NAPIHNJENA?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 180
1.4.2013 17:33:33   
željica
Pozdravljene spet z moje strani!
Berem, da je enim uspelo, drugim spet na zalost ni. A gremo s pozitivnimi mislimi naprej!
Jaz sem bila danes zjutraj pri Resu na UZ. Grem danes teden po zamrznjencke (ce bodo seveda u redu). Danes je bil samo 1 folikel v levem jajcniku dovolj velik pa mi je dal kar stopko za jutri zvecer, v petek zacnem spet s Prometriumom, v ponedeljek pa po pingvincke. Nama je razlozil, da je z zamrznjencki veliko manj moznosti. user posted image
Ker sem nova v tem, bi vas prosila za kaksen nasvet, ce je potrenbno kaj jemati pred transferjem, da se zarodki obdrzijo. Je katera tukaj, ki je zanosila z zamrznjencki?
Joj, kolk me je strah! user posted image Ce nama zdaj ne uspe, greva v naslednji postopek komaj avgusta. user posted image

Drzim pestke za vse!!!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 181
1.4.2013 17:57:42   
tara.81
željica...a šele avgusta nov postopek? a ima potem Reš julija dopust? Glede jemanja,... Mogoče bi lahko začela s folno, če je še ne jemlješ, za drugo pa ne bi vedla.

Ja, ta verz je res zelo lep. Ja, navijala, se tožila in pritoževala se bom še naprej user posted image , brez skrbi user posted image . Še dobro, da obstajajo taki forumi. user posted image

Jutri sporočim kaj bo Reš povedal. Ali je vse ok in če bom lahko sploh konec meseca šla po mojo pikico...user posted image

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 182
1.4.2013 20:02:02   
Anonimen
Punce malo vas prebiraram in navijam,tudi meni se pojavljajo uprašanja zakaj midva? Ampak ni odgovora najvažnejše je ne obupat. Nama je ratalo zanosit v 6 postopku a se je žal v 13ted končalo z abrazijo user posted image
Ampak komaj čakam maj da ponovimo vajo in seveda grem do konca user posted image
Vrjamem da nekoč bom tudi jaz mami user posted image zato nikoli nikoli opupat in moramo vedet,da nekega bomo zagledale male sončke user posted image
SREČNO!!

(odgovor članu tara.81)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
1.4.2013 20:14:06   
Anonimen
Tudi jaz se spet pridruzujem....sva namrec v 4 postopku, jutri prvi UZ, jona klara mogoce se vidiva, sva tudi ze skupaj trepetali in se z nekaterimi drugimi puncami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
1.4.2013 20:30:53   
jona klara
anonimna- mogoče se vidiva a si v lj? kdaj pa sva skupaj treperali a lani? držim pesti.kakšen postopek pa imaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
1.4.2013 21:05:14   
Anonimen
lani ja...lansko leto sem bila trikrat v postopku, potem sem si vzela malo daljši premor in sedaj sem spet na iglahuser posted image
Sem v LJ in imam kratek postopek, ker dolgi je bil čista polomija.

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 186
1.4.2013 21:24:06   
jona klara
kaj pa je bilo z dolgim postopkom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
2.4.2013 7:22:36   
S*
Dobro jutro,

No zame je že dober dan, saj sem ustala že pred 4 uro. Nič kaj dobrih novic nimam, danes sem bila pri Rešu, en jajčnik prazen, eden sicer poln foliklov, ki so pa zelo majhni. Nič gremo dalje v upanju na boljši konec, če je že začetek slab. Naslednji Uz imam v soboto.

Jonči, močno stiskam pesti, da se ti javiš z boljšimi novicami.

željica, jaz sem zanosila z pingvinčki, tako da ne obupaj prehitro.

daisy B, kako je bilo danes na Uz? Upam, da pade stopka čim prej.

Vse ostale, mislim na vas in stiskam pesti za vse skupaj in za vsako posebej. Zdej grem pa na eno kavo, da ne zaspim v službi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 188
2.4.2013 8:41:30   
antigona123
Dobro jutro čvekice user posted image
Sinoči nisem mogla spati, me že živčki dajajo user posted image . Komaj čakam posvet v petek. Imam kratek postopek in sem že pozabila kako to gre. Vem, da se začnem pikat 2. dan M in da 5. dan imam prvi UZ in pol vsak drug dan če se ne motim user posted image ene 3 UZ-ja pa pol stopka in punkcija pa 5. dan transfer. Vem, da je potekalo vse ful kratko. Je imela katera kratek postopek????

Držim pesti vsem soborkam user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.4.2013 9:18:49   
daisy B
S*, tudi jaz sem od 4h v akciji user posted image ,  Sicer pa bodo tvoji folikli še zrastli, imajo še čas in nič ni še izgubljenega. Upam na najboljše!

Jaz sem pa danes kar stopko dobila, tako da v četrtek punkcija user posted image . Na uz-ju sta bila oba Reševa in je ata rekel, da je super, da dobro izgleda, tako da če je on to rekel, potem mora biti pa res žur tam noter user posted image .

A je mogoče katera pred punkcijo v Postojni kakšno protibolečinsko zadevo vzela? Kakšna priporočila?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
2.4.2013 9:59:16   
Aljonka
S* držim pesti, da foliklčki hitro zrastejo in da hitro pade stopkauser posted image

daisy B user posted image user posted image super za stopko navijamo za veliko lepih foliklov!

Pri nas že od jutra snežiuser posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.4.2013 10:13:51   
SILVA
Moj desni jajčnik je čisto ponorel, ima veliko foliklov največji je že 17.....na levi strani gre pa bolj počasi,jih je sicer veliko ampak so veliki cca.8.
Zato so mi danes vzeli še kri, jutri spet UZ in dr. je govoril, da bodo najbrž moral že štopirat, ker je en že tok velikuser posted image .
Vglavnem dr. ni bil nič kaj zadovoljen, da so že na prvem UZ tako veliki.....no bomo videli kako bo stanje jutri.

jona klara, na dolgem postopku, sem imela zelo veliko foliklov ampak večina je bila praznih, smo dobili samo 4 celice, pa še to sta bile dve nezreli, dve sta se sicer oplodili ampak itak minus na koncu. Pač na kratkega bolje odreagiram, več celic, več se jih oplodi ampak nosečnosti še vedno ni.

daisyB zate pa še posebaj držim pestiuser posted image

S* boš videla, da bo na drugem UZ stanje čisto drugačno, držim pesti, da folikelčki lepo zrastejo.

No zdaj pa nisem več anonimna.

< Sporočilo je popravil SILVA -- 2.4.2013 10:15:05 >

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.4.2013 11:18:02   
zeuso
Silva da te potolažim, tudi jaz sem v prvem postopku dobila stopko že na prvem UZ. V drugem pa sem prosila če bi blo možno en dan kasneje, in so tako tudi naredili in je biu rezultat malenkost boljši tako da smo prišli do enega zamrznjenčka. Je pa to pri meni zato ker imam zelo kratke cikle na 26 dni.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.4.2013 11:25:47   
S*
Hvala punce za lepe želje, upam da se uresničijo, čeprav saj poznate Reša je pesimist do konca.Me je rekel, ja kolko ste se pa zredili od zadnjega postopka, sigurno je to krivo da ste zadnjić do bro reagirala sedaj pa ne in ko sem mu rekla da so kg ist, me pogleda in mi očita, ja če niso kg krivi potem ste pa stara user posted image . Sem že vajena pri njemu, tako da gre skozi eno uho noter skozi drugo ven user posted image . Sej prvič sem se tudi pikala 13 dni, tako da upam da res kaj zraste v tem tednu.

daisy B jaz sem pred punkcijo vzela zvečer in zjutraj apaurin, potem pa pred punkcijo 2 ketonala. Spunktiral mi je 23 celic pa sem preživela user posted image . Pa nimam ravno visokega praga vzdržljivosti. Drugače pa super za stopko, pa brez panike pred punkcijo, ata obvlada. Kaj ti je kaj Merionala ostalo, ali ti ga je Reš odkupil? Meni ga bo mogoče še zmanjkalo, da vem če ga bo imel na zalogi.

Silva
, naj se izteče tako da bo prav in da bo na koncu pozitiven rezultat.

Jona,
čakamo pozitivno poročilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.4.2013 11:37:36   
zeuso
daisy b stara borka imaš vse moje pesti na rokah in nogah. Iz vsega srca ti privoščim da končno prideta do svojega zaklada.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.4.2013 12:14:39   
tara.81
S* a si jedla kaj jajčk med prazniki? Čokoladna ne štejejo user posted image

daisy B...jaz sem vprašala Reša na zadnjem UZ pred punkcijo kako je z tabletami proti bolečinam in je rekel, da je odsvetovano in še dodal: "A bi rada že zdaj rada zastrupljala zarodek? A ni škoda?". Tako da sem pol preživela brez in ni bilo problema. Žal mi je bilo edino, da je nisem po punkciji vzela, ker me je fajn bolelo.

SILVA držim pesti, da bojo do jutri tudi drugi kaj zrastli.

Jaz sem pa danes tako jezna na Reša, da vam ne znam povedat. Hodim k njemu zdaj že pol leta in seveda še vedno ne ve kdo sem in me vsakič sprašuje, ma ok. K sem prišla danes k njemu je bil tečen, ma tako. Prvo mi reče, da zakaj sem prišla in mi povem, da sem mu včeraj poslala sms in pol mi reče, ja za to bi pa morala k osebnemu G??? Da če sem noseča??? In sem mu včeraj jasno razložila v sms-u situacijo, da ne bi prišlo do tega. Pol me vseeno pregleda in pravi, da ja, da jajčniki so pač fuč, da naravno ne morem zanositi, ker ni ovulacij, jajčniki polni cist. Ga vprašam, če je vidna kaka pregrada in me seveda po pričakovanjih nahruli, da če si jih iščem. Da tega po svetu sploh ne operirajo več...ma jaz sem samo vprašala, nisem rekla pošlji me na operacijo??? No ok...pol se je seveda nadaljevalo. Sem ga vprašala kdaj imajo poleti dopuste in je rekel, da on nič ne ve, da mu ostali povejo, da mu je žal, ker je šel privat, ker mora vse delat in dobi minimalca. Vam povem, da mi je bilo prav bad. Aja, pa da vam ne povem, koliko se je jezil, k sem rekla, da sem imela O prejšnji teden in da kako vem, povem da si merim BT in sem delala O teste in da to ni nič. Da to so neke stare metode, ki nič ne veljajo. Nisem vedla kam bi se danes dala. Zdaj, ko sem se izprsila se počutim malo boljše. user posted image

Tako da ja, zdaj čakam gospo user posted image , če si bo izvolila priti. Sem samo na 32. dnevu cikla user posted image user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 196
2.4.2013 12:38:55   
Aljonka
tara.81 pa tale vaš Reš je čist divji namesto, da te potolaži te pa nadere ja halooo
pa si vsaj zvedla zakaj krvaviš? a zaradi cist? kako jih bosta pa spucala? Pa kako more kar tako na pamet rečt da nimaš ovulacij? men ni nč jasno
No ne se dat prestrašit (tud dohtarji ne vejo vsega) pa pogumno naprej!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 197
2.4.2013 12:44:46   
zeuso
tara.81, meni po drugem postopku je krvavitev kar trajala, zato sem šla po dveh tednih do svoje ginekologinje ki je ugotovila da se mi je na jajčniku naredila cista, ki meša štrene. Zato mi je dala kontracepcijske tablete za en teden, ampak ni blo nič boljše. Spet sem šla in mi je dala dvojno dozo kontracepcije po dve tablete na dan, in končno je tudi cista počla in krvavitev se je ustavila, ki je trajala točno en mesec pa pou. Hvala bogu da imam zelo čustveno ginekologinjo, ker če bi doživela tak odziv kot si ga ti od Reša bi se mi svet podru še bolj kot je biu po neuspelem postopku. Drži se in bodi močna držim pesti da se ti bo vse poštimalo.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 198
2.4.2013 12:57:36   
zeuso
Aljonka imaš zs . Lp

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.4.2013 13:11:41   
primorka.976
Punce pozdrav,
se po dolgem času spet javljam. Moje user posted image še danes ni, je pa danes 42 dan ciklusa... tara.81 če ti je to kaj v tolažbo, nisi edina, ki te mučijo dolgi ciklusi. Čisto razumem tudi tvojo jezo na Reša, ker to kar si opisala je res prav v njegovem stilu. Sej če ga dobiš ko je dobre volje je ok, če pa ni pa zgleda tako kot danes pri tebi.
Ko sem bila zadnjič pri njemu na UZ sem bila obuta v superge in me je prav ven zapodil in rekel...ja gospa kaj ste se pa to obula .Saj niste šla v gozd na sprehod, da so vam potrebne vezalke. Bi se ja obula kaj samo za "nataknit" user posted image user posted image user posted image ven, ven...se mudi, drugi še čakajo..ven, ven..... pa sm se samo smejala. Še dobro, da sem bila sama, ker mojemu bi šla kar para na ušesa. Je pa res, da ta mja zgodbica je čisto drugačna od tvoje. Morda res ne bi bilo slabo če bi pokliclaa še svojo G in se malo pogovorila z njo?

lp

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?