tara.81
|
S* a si jedla kaj jajčk med prazniki? Čokoladna ne štejejo daisy B...jaz sem vprašala Reša na zadnjem UZ pred punkcijo kako je z tabletami proti bolečinam in je rekel, da je odsvetovano in še dodal: "A bi rada že zdaj rada zastrupljala zarodek? A ni škoda?". Tako da sem pol preživela brez in ni bilo problema. Žal mi je bilo edino, da je nisem po punkciji vzela, ker me je fajn bolelo. SILVA držim pesti, da bojo do jutri tudi drugi kaj zrastli. Jaz sem pa danes tako jezna na Reša, da vam ne znam povedat. Hodim k njemu zdaj že pol leta in seveda še vedno ne ve kdo sem in me vsakič sprašuje, ma ok. K sem prišla danes k njemu je bil tečen, ma tako. Prvo mi reče, da zakaj sem prišla in mi povem, da sem mu včeraj poslala sms in pol mi reče, ja za to bi pa morala k osebnemu G??? Da če sem noseča??? In sem mu včeraj jasno razložila v sms-u situacijo, da ne bi prišlo do tega. Pol me vseeno pregleda in pravi, da ja, da jajčniki so pač fuč, da naravno ne morem zanositi, ker ni ovulacij, jajčniki polni cist. Ga vprašam, če je vidna kaka pregrada in me seveda po pričakovanjih nahruli, da če si jih iščem. Da tega po svetu sploh ne operirajo več...ma jaz sem samo vprašala, nisem rekla pošlji me na operacijo??? No ok...pol se je seveda nadaljevalo. Sem ga vprašala kdaj imajo poleti dopuste in je rekel, da on nič ne ve, da mu ostali povejo, da mu je žal, ker je šel privat, ker mora vse delat in dobi minimalca. Vam povem, da mi je bilo prav bad. Aja, pa da vam ne povem, koliko se je jezil, k sem rekla, da sem imela O prejšnji teden in da kako vem, povem da si merim BT in sem delala O teste in da to ni nič. Da to so neke stare metode, ki nič ne veljajo. Nisem vedla kam bi se danes dala. Zdaj, ko sem se izprsila se počutim malo boljše. Tako da ja, zdaj čakam gospo , če si bo izvolila priti. Sem samo na 32. dnevu cikla
|