S*
|
Ojla babike, Pišanec , samo pogumno naprej. Danes so solze dovoljene, od jutri naprej pa samo še razmišljane o novem postopku, ki bo uspešen . Jaz sem veteranka pri pingvinčkih, sem jih pridelala 10. Statistiki pa je taka, eden ni preživel odmrznitve 4x neuspešen ETZ, 1xpa sta se prijela oba, eden se je poslovil v 7 tednu, eden je moja mala žabica, ki nama lepša življenje že 2,5leti. soncek_25, bravo za 7 celic, naj bo v soboto dober izkupiček, da bo še kaj za v skrinjo ostalo primorka.976 upam da je že prišla in da te je Reš že piknil, da boš mela lepe praznike na morju daisy B, kako kaj Merional, imaš kaj stranskih učinkov? Kakšno dozo ga pa imaš? Meni je napisal 4 enote, potem je pa šel gledat v karton in se je čudil kakšno hiperco sem imela, da mi je on celo bolovanje napisal, pa da sem pridelala 22 celic in je dozo s preventive na 3 enote zmanjšal. tara.81 upam da kmalu pride , da šibaš po pingvinčka. Aljonka, se spomnim ja, takrat sem šla po pingvinčka, žal neuspešno. Zdaj pa je za obe že čas da se kaj prime antigona 123 dobrodošla, pa srečno! danial, tako kot so rekle punce, upanje umre zadnej, tako da ne meči puške v koruzo prezgodaj Jonči draga moja, kako gre? Prva špika je že padla, še malo pa bova skupej trepetale Jaz sem se danes prvič špiknila. No je šlo lažje kot sem se bala, mi je pa vsa priprava vzela enga cajta, sem vse pozabila v teh letih, Reš pa itak tako na hitro vse pokaže, da si itak nič nisem zapomnila. Mah bo že.. Danes grem še pivičko nabavit, jajc bo pa te dni itak v izobilju Vsem skupaj želim lepe praznike, naj nam zajčki in piščančki prinesejo same dobre novice
|