Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 23.3.2013 12:38:04
|
|
|
|
tara.81
|
Ja tudi pri nas na primorskem ni več sonca...je vse tako turobno in sivo....meni se pa vseeno smeje, ker se je zrisala ta druga črtica na O lističu takoj in je enake barve kot kontrolna!!! danes in jutri akcija na polno. In če se ne prime pa nič, greva čez nekje 16 (dni nekje do ) + 12 (dan cikla greva gor), ok...rata skori čez en mesec magari, po našega zamrznjenčka!!! Ok, morala je že boljše danes... pišanec te bom za ušesa!! nič negativnih misli, samo pozitivne, ok? Zamrznjenčki so borci, kar je dokazala ta teden moja prijateljica. Krči niso vedno slab znak, tako da božaj naprej trebuščka in misli na svojo pikico, ki je pri tebi!!! Držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 23.3.2013 19:26:15
|
|
|
|
denial
|
Ojlaaa!! mam problemček:dve rozi kaplici na vložku,začetek koncaaaa?????
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 23.3.2013 20:28:38
|
|
|
|
pišanec
|
Uf, Denial, na tole je pa težko odgovoriti... Jaz sem v postopku s svežimi zarodki 11 dan po ET dobila popoldan rjav izcedek, naslednje jutro pa je bila v polnem pogonu. Pred tem pa ni bilo nobenih izcedkov... P
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 23.3.2013 21:11:52
|
|
|
|
mamica deklicam
|
imam eno vprašanje: ali je katera morala jemala Dabroston. Jaz ga moram jemati trikrat po eno tableto na dan, ker sem imela predolge krvavite. To moram početi 20 dni, nato pride menstruacija. Danes sem 21 dan cikla a sem imela rahlo krvavitev, ki je bila nekaj kaplic na vložku in na papirju, ko sem se obrisala. Tablete jemljem od 7 dneva dalje, torej od prejšnega petka. Kaj bi to bilo?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 24.3.2013 12:11:21
|
|
|
|
dekca
|
Jaz sicer jemljem Primolut Nor, me je moja ginekologinja vprašala, kaj hočem (Primolut Nor ali Dabroston), takšne vmesne krvavitve niso nič takega, ti ga kar do konca pojej. Jaz bi morala dobiti okoli 6.4., nisem se pa še odločila, ali hočem že aprila začeti z novim IVF ali bom mogoče počakala na začetek maja.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 24.3.2013 13:52:45
|
|
|
|
mojsonci
|
ojoj , evo še mene končnoooooo dobila mislim, da po parih letih najbolj pričakovano tako, da 4.4 UZ pa po pingvinčka Meni je Reš rekel 2meseca nazaj, da samo 12i dan pridem na uz, a katera ve, če rabimo kaka zdravila? Jutri kličem sestro, da se naročim iiiiiiiiii veselje pa še eno vprašanje če se pingvina ne primeta a potem se štejejo meseci za nov ivf od zadnjega a od teh pingvinov?? če se od zadnjega pol junija ujamemo še Rešev dopust, če se ne pa šele po morju nov postopek Držim pestke za vse
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 24.3.2013 14:42:07
|
|
|
|
tara.81
|
mojsonci kako te razumem . Po moje ne potrebuješ nobenih zdravil, ker če ne bi ti Reš, ko sta govorila naročil, da prideš k njemu po Estrofem, ki ga moraš začeti pit 1. dan . Verjetno boš v spontanem ciklu. Pri sestri se ti tudi po moje ni treba naročat, ker greš na UZ tako kot ponavadi med 5 in 6 zjutraj. Kako je z štetjem mesecev po ETZju in postopku tudi jaz ne vem, al pridemo v poštev za naslednji postopek še junija ali potem šele po dopustih. Dejva raje pozitivno mislit na to, da bo našim zamrznjenčkom uspelo in da novega postopka sploh ne bomo potrebovale!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 24.3.2013 16:07:32
|
|
|
|
pišanec
|
Mojsonci, ko bodo folikli dovolj veliki, bos dobila stopko in 5 dni kasneje transfer. En dan po stopki bos morala na 12 ur zaceti jemati Primotren, po transferju po na 8 ur. Tako da edino to si pojdi kupiti v Italijo. P
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 24.3.2013 16:14:25
|
|
|
|
pišanec
|
No, sem malo nedeljska. Nisem mislila Primotren seveda, ampak PROMETRIUM. P
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 8:51:31
|
|
|
|
daisy B
|
Tudi jaz sem dočakala M, tako da danes pade prva injekcija Menopurja, v nedeljo 31.3. pa UZ. A je bila katera od vas pri dr. Reševi na UZ? Poslala mi je SMS, da naj pridem ob pol osmih, pa me zanima, ali potem poimensko kliče na UZ ali pa je sistem kot v LJ, da ko prideš vprašaš katera je zadnja in greš potem notri?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 12:28:16
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: dekca Jaz sicer jemljem Primolut Nor, me je moja ginekologinja vprašala, kaj hočem (Primolut Nor ali Dabroston), takšne vmesne krvavitve niso nič takega, ti ga kar do konca pojej. Jaz bi morala dobiti okoli 6.4., nisem se pa še odločila, ali hočem že aprila začeti z novim IVF ali bom mogoče počakala na začetek maja. ker sem danes že tretji dan, ko še kar rahlo krvavim, sem klicala v LJ. Sestra rekla, da jo v sredo pokličem, če bom še krvavela, da me naroči na UZ v petek, bo pa vprašala mojega zdravnika, kaj bi to bilo. Tablete moram jesti naprej, kakor mi je predpisal. upam, da bom nehala krvaveti
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 13:05:14
|
|
|
|
pišanec
|
Daisy B - takrat bo ze medicinska sestra tam, tako da oddas kartico in te bodo poklicali noter. Vsaj tako se jaz spomnim. P
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 13:20:36
|
|
|
|
primorka.976
|
Daisy B, tako kot pravi piščanec. Ob 7,30 je že sestra tam, ji daš kartico in te potem pokliče. MAREC 2013 Pišanec – dr.Reš - test 29.3. denial – dr.Reš, test 29.3. PinkySassy – 16.3. punkcija soncek_25 – punkcija 25.3. Pumpkinka – prevzem zdravil 15.3. DaisyB – dr. Reš, 31.3 UZ jona klara – GK LJ – dr.Tomaževič, 25.3 prevzem zdravil Radenska_ - 25.3. - Dr. Reš, UZ in PCT test S* - dr.Reš, 2 ICSI (konec meseca) primorka.976 – dr.Reš, 2 ICSI (konec meseca) APRIL 2013 mojsonci – zamrznjenčki mamica deklicam – 25.4. GK LJ, Dekca – GK LJ, april tamala86 – DR. REŠ, april Aleda - april tara.81 – dr.Reš, 12.3.-pregled => postopek – april željica – prevzem zamrznjenčkov aljonka – prevzem zamrznjenčkov tiana – zamrznjenček ?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 13:30:46
|
|
|
|
tara.81
|
pišanec kako je danes? veš kako držim pesti in navijam zate!!! kdaj delaš test? danes sem naredila za vsak slučaj še enkrat O test in je bila črtica šibka, komaj vidna. V soboto je bil testna črtica bolj temna kot kontrolna, včeraj sta bile enake barve . No, O je očitno mimo, pridna sva bila zelo , tako da je naslednji mesec ne bom čakala tam nekje okoli 5.4., če pa že misli prit naj bo vsaj točna, da lahko začnem z zdravili in grem po našega zamrznječka . A ta članek ste videle: http://www.dnevnik.si/zdravje/1042549969
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 13:40:01
|
|
|
|
aksuram
|
Se vam oglasim se jaz. 20.3. Sm zacela z menupurjem in sicer kratek postopek. Danes imela uz, nekaj drobnih foliklov. Nadaljujem do cetrtka, ko grem na ponovni uz. Sem pa v prvem postopku ivf na gk
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 13:43:45
|
|
|
|
Aljonka
|
tara.81 super članek hvala, ker si ga delila z nami. Se mi je kar malo nasmejalo pišanek kako si? držimo pesti soncek_25 kje si? kako si? kolk foliklčkov smo pridelal? mojsonci čestitam za in navijam, da ti kmal čestitamo tudi za denial upam da se je roza nehalo in da je sedaj čista belina! sporoči!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 13:48:31
|
|
|
|
pišanec
|
Tara.81 in Aljonka - sem ok, zaenkrat še belina, ampak že od petka se nekaj v območju jajčnikov dogaja . Drugih znakov nobenih, razen nekaj novih mozoljev, prsi nič boleče. Test bom delala verjetno v četrtek, če ne bo prej prišla . Ah, reeeeees si želim in ne spet razočaranja. Držim pesti vsem P
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 13:56:33
|
|
|
|
Aljonka
|
aksuram bomo navijale, da bodo foliklčki pridno zrastli pišanec saj ni nujno, da špikanje v jajčnikih pomeni kaj slabega, lahko da je to to kar čakamo in boš čez nekaj dni zagledala magični
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 13:58:10
|
|
|
|
daisy B
|
pišanec in primorka, hvala vama za odgovor. Navijam za p.s. za seznamček, to bo moj 7. ICSI
< Sporočilo je popravil daisy B -- 25.3.2013 13:59:56 >
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 15:29:31
|
|
|
|
denial
|
Pozdravljene! no sm vesela da ste se malo razpisale,posebej sm bila vesela daisy b čeprav me ne pozna sem jo spremljala in tako navijalaaa... Aljonka pikice krvi so bile v soboto potem nič,potem včeraj spet kaplice in danes nič tako da psihična vojna ampak sm se kr sprijaznila da je to nekako konec in znak , da se bo najkasneje jutri dokončno vlilo.Čudno mi je samo to, da v prejšnjih postopkih sem jo zmeraj dobila šele ko sem prenehala z prometriumom. Nisem več pametna.... Piščanec jst tudi nimam niti malo bolečih prsi,tudi trebuh se je skoraj vrnil v normalo tako, da imava iste skrbi s tem, da maš eskimčka in nisi bila toliko stimulirana in to pri tebi verjetno zato ni tako izrazito,tako da ti imaš še veeeelike možnosti za razliko od mene.Navijam zate, da bi bil vsaj pri tebi plus in da nebo reševa statistika nula. Za vse ostale držim pesti karkoli že čakate in si želite!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 25.3.2013 20:06:49
|
|
|
|
tiana
|
evo mene po dolgem času...sem se mogla malo odklopit. Ja jaz bi mogla že v marcu po zamrznjenčka pa ni .sicer imam spodbudo z dabrostonom in vsa leta sem jo po tabletih dobila zdaj pa ne.tud kapljice ne.prsi imam pa že več kot en teden tako boleča in napeta da je joj. sem delala tud test pa negativen. Zdej pa nevem kako naprej. tko da upam da kmal pride da grem lahko po špike pa potem po zamrznjenčka... držim pesti za vse da se čimprej premakne na boljše
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 26.3.2013 6:30:20
|
|
|
|
Pommaranca
|
Jutro punce, vidim, da vas je kar nekaj v teh "lepih spomladanskih" dnevih v postopkih Prav za vse navijam, da vam rata! Če katera potrebuje, meni so ostale še 3 škatlice Prometriuma. Prodam po 5€/škatlico. za vse!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 26.3.2013 7:32:36
|
|
|
|
dekca
|
tiana, ti jaz dam mojo , ker je prišla skoraj 2 tedna prezgodaj in mi vse skupaj zbrkala, tako da ne vem, ali bom šla v postopek aprila ali maja, jih moram v začetku aprila poklicati in vprašati. Drugače pa - šalo na stran, na tvojem mestu bi šla jaz do osebnega ginekologa in vprašala za UZ. Sama sem šla prejšnji teden, zbrko mi je povzročila 5 cm velika cista na levem jajčniku. In sem zdajle tudi na tabletah, pozitivna stran je, da zdaj vsaj vem, kdaj bom dobila v aprilu. No, ja, vsaj upam, da se bo pojavila.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 26.3.2013 9:29:27
|
|
|
|
daisy B
|
denial, hvala ti in tudi ti imaš moje pestke Jaz sem tresoče preživela prvo špiko , kljub 6-im postopkom in nešteto injekcijam mi je prva vedno malo strašna... Dajmo punce, če že zunaj ni sončka, naj vsaj tukaj posije v obliki
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 26.3.2013 10:39:32
|
|
|
|
denial
|
Pozz. punce!!! Ah kok se matrate s temi menstruacijami hudič ne pride ko je treba drugič ko pa bi dale vse da jo ni pa je tu.No pri meni zjutraj spet rahel izcedek kar jasno nakazuje konec.Pa ko bi se vsaj ulilo kot je treba da mi nebi bilo treba testa delat!!!!!Vsaj tega minusa mi nebi bilo treba spet videt. Daisy kar špikaj se veselo nič bat kmalu bo tu uz,pa punkcija itd..... dekleta pogumnooooo!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?