|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
19.4.2013 17:39:05   
S*
Kako ste kaj babike?

Vsem trepetalkam še vedno močno stiskam pesti in navijam za vsako posebej in za vse skupaj.

DaisyB dokler je belina je upanje, jaz upam da testi lažejo.

Jona, draga moja tvoji znaki pa mi močno dišijo na user posted image . Kdaj boš kaj lulala, sej že me ne prstki srbijouser posted image . Drugače pa, saj veš imaš moje pestke in vse dobre misli na tem svetu, tako da kar pogumno.

Februar, ne obupaj. Kolikor poznam ata se ne vda kar tako in tudi zate bo, upam našel rešitev.

primorka, pa kaj se gre ta tvoja user posted image , no upam da pride takoj po praznikih in ti sedaj pusti uživat na morju. Drugače pa Reš nima nič prot, če prineseš user posted image s sabo. Midva sva to že prvič prakticirala, ker se mi zdi fajn da je partner s tabo na punkciji in če ne gre v bistvu skoraj cela punkcija mimo, preden on to opravi.

Aljonka, srečno jutri!

Jaz sem danes veliko bolje, sem bila pa včeraj tako slaba, da sem celo ata klicala če je to normalno, da imam tako močne bolečine. Pa je bil ves prijazen in mi je vse lepo obrazložil. V glavnem me je cela trebušna votlina tako bolela, da sem cele dneve samo ležala, no danes sem pa skoraj vredu, čeprav mi še vedno nič ne paša jest.
Mal me pa tudi živčki dajejo, kljub 21 celicam me skozi po malem najeda, da bom mogoče ostala brez transferja.

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.4.2013 18:00:56   
Storžica 81
zeuso ne obupaj.... Meni se je res lani nosečnot končala z izcedki ampak ustavili so mi samo en zarodek, prijateljici so ustavili dva in po nekja dneh je začela krvaveti. Eden se je posloil eden pa je ostal vseh devet mesecev pri njej. Dokler ti test ne pokaže ngativno ne obupaj. Če maš možnost pojdi na bolniško in čimveč počivaj.... SREČNO.....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.4.2013 19:58:05   
Annchy
lep pozdrav vsem ;) po dolgem času se spet oglašam na forumu, trenutno sem namreč v prvem postopku IVF pri dr.Rešu...v četrtek sem imela punkcijo, jutri pa transfer, če seveda bo kaj... malce me skrbi, da povsod berem samo kako dobre izkušnje imate s punkcijami, da nič oz malo boli....mene je bolelo za znoret user posted image groza res...da kar pomisliš, če bi sploh še kdaj šel.. je rekel dr. da lahko zato tolko boli ker imam policistične jajčnike in povsod ciste - se pravi mora igla tudi čez ciste.. uglavnem, bili sta samo dve dobri celici in jutri zvem če se je sploh kaka oplodila... a je še kje kaka, ki jo je tudi nenormalno bolela punkcija al sm res samo js? user posted image
lp pa upamo na najboljše za jutri user posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.4.2013 20:35:55   
Aljonka
čer punce!
trenutno nimam časa brat za nazaj upam da ste vse ok!

S* hvala tud jaz tebi želim srečno sem pa tud jaz že kar živčna kaj bo jutri.

Dajte mi prosim povedat kolk časa je treba čakat, da ti povejo če so pingoti preživel odmrzovanje?

Hvala in srečno!

(odgovor članu Annchy)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.4.2013 20:49:37   
zeuso
Aljonka midva sva čakala mislim tam dobro urco pa 15min. Srecno mislim nate in tvojo pikico
Storžica 81 hvala za vspodbudne besede, mislim da sva bile midve lani spomladi nekje istočasno v postopuku, kako si ti je uspelo zagledat plusek.
S naj te pričaka lep kupček blastocist zmagovalne dve pa s tabo domou

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.4.2013 21:12:55   
jona klara
pri nas se je vse zaključilo s krvjo spet že tretjičuser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kako naprej.

S- SREČNO JUTRI MISLIM NATE

DRŽIM PESTI ZA VSE VAS KI ČAKATE, DA DOŽIVITE BOLJŠI IZZID KOT SEM GA JAZ

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.4.2013 21:18:21   
S*
Jona klara pa sej ne morem verjet user posted image user posted image user posted image . Pa je prav user posted image al samo izcedek? Nimam besed s katerimi bi te lahko v tem trenutku potolažila user posted image user posted image user posted image
Nič ne bom pametovala, ker vem da je v tem trenutku brezzveze. Drži se punca moja, stisni sinkota k sebi, naj ti bo v tolažbo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.4.2013 21:23:02   
zeuso
Jona klara pa ne nouser posted image , kaj je s to pomladjo pošiljam ti en velik objem

Neposredna povezava do sporočila: 558
19.4.2013 21:23:36   
tara.81
jona klara user posted image kdaj bo konec te slabe statistke, tudi za nas?! Veš kako mi je hudo. user posted image . Nimam besed, res mi je žal zate.

Aljonka...oprosti, ker mi je zdaj uteklo kje si v postopku. Pri Rešu je bilo včeraj tako, da sva bila naročena ob 8:30, takrat sva tudi prišla na vrsto in pikica naju je že čakala. Kako je drugje pa ne vem. Sem pa mislila, da vedno počakajo, da par pride, preden jo odmrznejo. Tako da je vse tudi zame novo.

Ja, pri meni ni kaj dosti počitka. Upam, da bo vseeno ok. Sem včeraj malček počivala po ETju, popoldan sem pa imela eno obveznost, tako da počitka ni bilo do večera. Danes sem pa normalno delala. Upajmo, da ima Reš prav, ko pravi, da je treba normalno živet.

Sem bila danes v ITA v lekarni in so mi dali Prometrij, sicer mi je malček komplicirala, da bi mogla imet vsaj bel recept, ma je dala vseeno 2 škatli, ker več ni imela ;) Bom šla drugič v napad v drugo lekarno user posted image . Danes me očitno spet dajejo hormoni, spet mi je cel popoldan delalo slabo in spet sem bla taka jokava, kot prejšnji teden. Sem mislila, da se je telo končno navadilo na Estrofem, očitno se še ni. Upam, da bo kmalu boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 559
20.4.2013 8:25:14   
aksuram
Tara lepo grej svojo pikico. Jona klara drzi se punca. Hudo mi je, da se ti je to zgodilo. Ampak ne obupaj. Posiljam ti objem in ogromno volje. Zeuso kako je s tabo danes? Daisy kaj pa ti?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.4.2013 8:53:09   
zeuso
Dobro jutro punce, kako ste kaj danes?
Aljonka in S upam da že uspešno grejeta svoje pikice.
Aksuram danes pa ni več izcedka pri meniuser posted image , kako si ti kdaj boš lulala, kaj pa ostale željica in daisy B

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.4.2013 9:11:20   
aksuram
Zeuso super novicka. Jutri bom lulala, ce bom pogum zbrala

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.4.2013 9:21:32   
željica
Jutro!
Jona klara, full mi je zal zate. user posted image Drzi se pa ko bos pripravljena, spet v postopek, no sej sama najbolje ves. Ajlonka in S, fajn grejta svoje pikice!
Jaz pa mislim oz. vem da sem nalulala user posted image , samo moj se ni zihr pa je rekel, da greva po CB, da bo bolj zihr. Saj ni nujno, da se dela test takoj zjutraj?
Joj, tako sem razburjena! Daisy, kako je pri tebi?
Zeuso, full sem vesela zate in da je izcedek izginil! Kateri dan si ze po et, kdaj nos lulala?
Zaenkrat hvala vsem za pestke, dokoncni rezultat pa bo v ponedeljek oz. danes mal kasneje s CB-jem. user posted image
Drzite se vse in stiskam pesti za vse!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.4.2013 9:25:00   
tara.81
dan dan...pa sem z jutranjega sprehoda s kužiko, ki me je pošteno razjezila :) je zagledala račke v potoku in ja,...si je dala duška. Boge račke, še dobro da so bolj hitre od moje mrcine user posted image

Jaz sem še kar. Tokrat so občutki prav drugačni, kot pri prejšnjem ETju. Dosti manj mislim na vse skupaj (ne da ne pomislim), pa kaj vem. Cel čas imam občutek, da itak ne bo uspelo in če sem odkrita mi tako ustreza, ker se zavedam, da je res majhna možnost za uspeh. Reš mi je rekel, da je itak samo 10% možnosti, da uspe z zamrznjenčkom. Če uspe bom itak najsrečnejši človek na svetu, če pa, pač bo pa naslednjič uspelo. Prej zunaj sem se ustavila za 10min in samo sedela in poslušala ptičke in ugotovila, da je življenje lepo kljub tem vzponom in padcem, tako da pustimo se presenetiti in naj se zgodi, kar mi je namenjeno. Jao,...spet sem malo zabluzila.

aksuram...držim pestke za jutri oz. za ponedeljek.

željica jaz ti bom kar čestitala!!! Kak test si pa naredila? Ooo...končno ena lepa novica!

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.4.2013 9:27:53   
aksuram
Zeljica cestitke. A imas v pond krvnega

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.4.2013 9:35:25   
željica
First sing sem delala, v ponedeljek moram se enkrat, ker bo 14.dan pa da javim Resu. Kaj za krvnega te potem on naroci oz.napise napotnico al osebni ginekolog?
Tara, to si tako lepo napisala, da so se mi kar oci zameglile! user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.4.2013 9:50:54   
daisy B
jona klara user posted image user posted image user posted image

Žal se je 7. postopek tudi za naju ponovno končal z negativnim testom. Ne vem še, kako naprej...

željica, čestitke user posted image , pri atu ni krvnega testa, razen če ga greš delat sama samoplačniško.

Vsem ostalim želim user posted image in user posted image .

< Sporočilo je popravil daisy B -- 20.4.2013 9:52:32 >

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.4.2013 10:18:16   
aksuram
Ooo daisy user posted image . En velik objem zate. Ni besed, ki bi trenutno pomagale. Zal mi je. A izcedek imas pa se?

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.4.2013 10:42:46   
februar202
Jona Klara in DaisyB user posted image žal mi je, da se je tako končalo. user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.4.2013 10:43:39   
februar202
Željica čestitkeuser posted image končno ena lepa novica.

(odgovor članu februar202)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.4.2013 11:06:52   
S*
Jaz grejem user posted image user posted image , 4. maja pa naj bi delala CB. Aja 5 smo jih pa v skrinjo dali user posted image . Bom poskusila nekaj dni bolj počivat, ker imam še rahhlo hiperco.

Jona, srce moje, kako si kaj danes? Jaz še vedno upam, da ni vsega konec pri tebi.

DaisyB user posted image user posted image user posted image , a boš na 14 dan naredila še en testek?

Tara, pingoti so zakon, ne obupaj prehitro. Jaz sem gledala zadnjič eno odajo, ko je zdravnik iz MB ja rekel, da je pri njih uspeh s pingoti 40%

željica user posted image user posted image user posted image user posted image oz user posted image so tapravi, neglede kateri testek polilaš, vseeno pa ti želim še debel + na CB ju, da bo dragi srečen.
Ja čestitam ti iz srca, sedaj pa srečno do koncv in naprej.

(odgovor članu februar202)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.4.2013 11:07:40   
S*
Aljonka, kako si, že greješ?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.4.2013 11:23:57   
zeuso
Daisy B pa ne no tudi ti, zdaj sem pa res slabe volje pošiljam ti virtualni topli in velik objemček
Željica, pa kaj to berem čestitke naj cb potrdi še s pluskom, kateri dan po etz-ju si prvič delala testek ko je pokazau minus, jaz sem imela transfer v nedeljo ne pričakujem je pa jutri tako da nimam pojma če bom delala test ker me je strah zaradi izcedka ki je biu prejšnja dva dni, in tudi kupila ga nisem.
S super novičkauser posted image pa še lepo število za skrinjo, zdaj pa le počivaj in poskrbi da bo pikicam lepo pri tebi in se odločijo tam ostat za 8 mesecev
Aljonka še tebe čakamo da se javiš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.4.2013 12:24:23   
aksuram
S* lepo grej svoji pikici. pa čestitke za pingote.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.4.2013 12:40:41   
daisy B
aksuram, minimalni izcedek sem imela nekaj dni nazaj in še to samo zvečer na prstu, od takrat dalje je belina.

S*, super, čestitke user posted image user posted image zdaj pa počivaj in naj ti 14 dni čim prej mine. Pri meni je danes 14 dan in CB -, tako da je vsega konec. Počakam še user posted image za katero upam, da ne bo preveč divja...

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?