Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 9:16:30
|
|
|
|
Aljonka
|
Ola! tara.81 sedaj sigurno že greješ pikico naj ti hitro mine do zeuso kako si ti kaj? primorka.976 lepo se imej na morju po tem pa naj takoj pride limonca ja sej je boljš da počakaš, da boš konec leta bolj mirna! bom full navijala! vijola1 srečno! S* še dvakrat greva spat pa dobiva še midve pikice v varstvo! vse ki čakate na držim pesti, da ga čisto vse tudi zagledate! Lep dan!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 9:21:25
|
|
|
|
zeuso
|
Punce rabim pomoč, malo prej sem šla na vece in ko sem se obrisala je biu na papirju poleg utrogestana še kar nekaj rjavega izcedka. Pri meni to ne pomeni nič dobro ker se je po dveh et-jih pri meni zmeraj končalo z izcedki, ki napovedujejo prihod . Ne pričakujem jo šele v nedeljo transfer je pa biu to nedeljo. Čisto sem zmedena sploh ne vem kaj naj si mislim. Ufa vse skupaj
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 9:23:33
|
|
|
|
aksuram
|
jona klara sve kr v podobnem strahu. odštevam ure in minute do ponedeljka, izmikam se wc- ju in pogledu na wc papir. zaenkrat ostaja belina,me pa precej boli trebuh. prehlajena pa sem na full . dobro jutro zeuso . kako si kaj? februar202 kaj ti je kaj reško reku danes? željica firbec nas matra... kak je rezultat? tara.81 upam, da že pridno greješ pikico. držim pesti primorka.976 o ta zoprna menstra.upam, da ti ne bo pokvarila počitnic
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 9:25:35
|
|
|
|
aksuram
|
zeuso ne obupaj še. držim pesti, da bo vse ok. kaj več pa ti res ne znam svetovat
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 9:26:04
|
|
|
|
tara.81
|
Ja, pikica je že pri meni. Je bilo danes vse tako na hitro. Sva prišla, en par je bil noter in sva lahko čakala 5 min in že sem bila na mizi. Moram priznat, da me je Reško danes pozitivno presenetil. Vedel je kdo sva, si je celo zapomnil nekaj o čemer smo govorili v nedeljo. Tako da sem samo gledala. Pol ko končamo, ga vprašam za recept za Estrofem in mi ga da, pol pa vprašam še za Prometrij (da ne bi), reče neste prazno škatlo in star recept v lekarno, povejte da vam, ga je zmanjkalo in vam ga bojo dali in jaz usodna napaka povem, da sem ga nesla zadnjič na ZZZS in ja, kot si lahko predstavljate sem jih pošteno slišala. Zdaj pa pridno čakat do 1.5., ko delam test! Ostale kako ste? željica si potem danes delala test? zeuso tako hitro pa tudi M ne more že bit. Lahko da ti kaj hormoni nagajajo.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 9:42:06
|
|
|
|
daisy B
|
Ojla punce, pri meni je stanje nekako enako kot včeraj, le da je bil zvečer prisoten rjav izcedek, ki pa ga trenutno ni, ampak saj veste, to se lahko spremeni v parih minutah. Še vedno me malo špika v jajčnikih, napihnjenost pa je taka kot pred , če po pravici povem, sem se že psihično pripravila na neuspeh, ker tako lažje prebolim, če se pa zgodi čudež, bo pa sreča še toliko večja. tara.81, super za pikico in navijam za zeuso, izcedek ni nič posebnega, dokler ni ni nič dorečeno, moje izkušnje pa so žal take, ki jih zdaj ne želiš brati. februar202, kaj novega? Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 10:50:49
|
|
|
|
zeuso
|
Tara.81 tako zdaj pa si tudi ti med nami trpetalkami jaona klara, daisy B in aksuram jaz kar vstrajno navijam in džim pestke za pluske aljonka še malo še malo in boš med trepetalkami tudi ti Ja no jaz bok tako kot tara.81 se bom počasi raje sprijaznila z neuspehom tako da si mislim kar bo pa bo. Ker imam tudi sama slabe izkušnje z izcedki, pred trmi leti sem naravno zanosila ampak se je v 8 tednu začela krvavitev sledila je abrazije in kasneje ugotovljena pregrada, čez 6 mesecev po klomifenu test pozitiven čez en teden pa izcedki tako da nismo niti 1 uz dočakali, se je pa hvala bogu samo ščistilo s pomočjo inekcije za krčenje maternice. Po tem pa napotena na lapraskopijo in ugotovljeni popolnoma neprehodni jajcevodi, tako da sem zdaj tu kjer sem, s tem da mi je januarja letos ko sem hotela po zamrznjenčka DR. Tomaževič na prvem UZ ugotoviu da ni bila odstranjena vsa pregrada tako da sem bla februarja še enkrat operirana. Madona sem se raspisala in orngi nakladala.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 11:14:19
|
|
|
|
aksuram
|
zeuso tudi moji izcedki so se v prvi nosečnosti slabo končali. srčno upam, da tokrat tvoj izcedek ne pomeni nič slabega. navijam močno
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 11:45:32
|
|
|
|
pumpkinka
|
Zeuso držim peske da se bo vse dobro izteklo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 11:47:04
|
|
|
|
Aljonka
|
tara.81 super za piciko lepo jo cartaj pa naj doooolgo ostane pri tebi! zeuso men se zdi da tale izcedek še nikakor ne more napovedovat je pa še čist prezgodaj. A so ti 2 vstavli? Srečno!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 11:58:27
|
|
|
|
željica
|
Ma ste ze pridne vse, ze klepetate. Hvala tudi za skrb zame! V glavnem, najprej sem naredila tisti test z DM-ja, nisem bla cist prepricana kaj je pokazalo, se mi zdi da je bila 2.crtica mal bolj svoh a moj je rekel da ne vidi 2.crtice, potem sem naredila se CB in pokazalo - . Sem se bolj zivcna kot sem bila, spodaj za enkrat se belina. Jona klara, sve v podobni situaciji kot tudi aksuram. Kaj predlagate? Bi se enkrat naredila DM-ov test v soboto in potem v ponedeljek zjutraj se CB, ker moram v ponedeljek javit Resu rezultat, ce seveda ne bo rdece. Upam in mislim POZITIVNO! Kaj je mozno, da se mi je ciklus kaj pomesal zaradi prometriuma? Upam, da ne! Tara, fajn grej svojo pikico in dobrodosla med nami, ki trepetamo! Aprilcek, kje si? Kaksna je situacija pri tebi? Sve imele isti da et, pa me zanima! Prosim, razmisljajte vse pozitivno! Drzim pestke za vse ostale!
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 12:06:43
|
|
|
|
aksuram
|
željica pejt v lekarno in kupi clear blue digital (mal dražji). jaz bi jutri še enkrat nardila, pa pol v ponedeljek. držim pesti. mora bit mene pa zdej krči dajejo, tako kot za . si kr ne upam na wc it.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 12:14:29
|
|
|
|
željica
|
Aksuram, saj sem delala tudi tega pa - . Danes pa je 10.dan in 1 dan zamuja , kar mi se nikoli ni! Grrrr. . . Upam, da ti ne pritece !
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 12:15:20
|
|
|
|
zeuso
|
Punce hvala na tolažbi, kaj pač čmo tako je naše življenje PESTRO. Še dobro da grem popoldan v službo tako da ne bo časa o tem razmišljat, a kaj ko bo zvečer doma spet psiha in živčki delali svoje. Aljonka ja vstavili so mi dva ker sta bila skupaj v eni slamici. Željica sem brez besed ker sem bla 100% da boš zagledala plusek počakaj do vikenda pa pol probaj še kak test, bom navijala in držala še naprej pestke
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 13:45:51
|
|
|
|
primorka.976
|
željica, meni je vedno First sign iz DMja prav pokazal. Pa sem kupila tisti oceni ko sta notri 2 lističa. In je vedno pokazal ko je bil (2 x noseča, 2 x SS) in vedno - ko ni bilo nič. Meni se zdi škoda denarja, sploh za te "predčasne" teste. Na tisi dan ko je Reš rekel naj naredim test sm tudi jaz delala CB, prej pa ne. Pa je CB isto pokazal kot FS....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 14:28:00
|
|
|
|
jona klara
|
koliko jaz vem pred 12. dnem sploh ni priporočljivo delati testa, samo odvisno, če zdržimo. zeuso- upam, da se ti uredi in bo vse okej željica- 10 dan je prehitro, upam, da se pokaže tara- fajn se cartite jaz sem na trnih vse bolj
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 15:42:41
|
|
|
|
aksuram
|
jona klara verjamem, da si na trnih...tudi jaz sem.mučno je to čakanje. primorka.976 jaz mislim, da so ti testi v večini zelo zaneslijivi zeuso včasih paše it v službo, da pozabiš na skrbi željica mogoče ti bo z zamudo pokazal +.stiskam pesti
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 18.4.2013 15:45:58
|
|
|
|
aksuram
|
jona klara tudi mene že nestrpnost daje... vleče se primorka.976 ti testi so po moje kr v večini zelo zanesljivi. ampak jaz še vedno najbolj zaupam clear bluju zeuso včasih paše it v službo, da vse odklopiš. željica z zamudo ti bo + pokazal. držim pesti. jaz sem se prej oborožila s testekom.bom vidla, če bo do nedelje zdržal moj firbec
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 19.4.2013 7:48:51
|
|
|
|
februar202
|
Dobro jutro pupe, kako? Ste kaj lulale? Še vedno navijam za vse in vsako posebej. Jaz sem tok, tok. Bila pri Rešu. Prišel izvid anti-Mul.hormona, ki je porazen 0.25. To pomeni, da so moji jajčniki zelo, zelo, zelo slabi. Žal tako je. lp, februar
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 19.4.2013 7:59:14
|
|
|
|
jona klara
|
jutro februar- ojoj, kako preiskavo si to imela? prvič slišim.In kaj ti je rekel?joj močno držim pesti zate, pa hvala ti ker misliš na nas in upaš za nas.Tudi mi bomo kmalu spet zate kako ste ostale???? trepetalke? jaz imela zjutraj neko mlenje v naternici, ki ne vem kaj je to ali dobro ali slabo? mučno je tole vse skupaj, pač bo kar bo, sicer še belina in naj ostane še do decembra, me pa zadne dni kr neki glava boli,ko pa pogledam trebuh pa si rečem, pa saj kot da sem nboseča, ampak to je vse lahk samo od hormonov, ampak upam pa dalje.....pa tudi za vse vas
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 19.4.2013 8:35:32
|
|
|
|
daisy B
|
februar202, res mi je hudo, da je tak rezultat, ampak vseeno srčno upam, da boš kljub vsemu v drugem letu zibala. Jaz sem tudi danes nalulala samo eno črtico in čeprav je spodaj belina dvomim, da bi bilo lahko jutri kaj drugače, saj BC mini pokaže manjšo koncentracijo Bhcg kot CB. Včeraj sem se malo zlomila in tudi mojega pripravila na to, da 7. postopek ni bil uspešen, kako pa naprej, pa resnično ne vem. Srečno vsem ostalim in resnično upam, da se bo še kaj nabralo v teh spomladanskih dneh!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 19.4.2013 8:58:14
|
|
|
|
aksuram
|
Februar zal mi je za take izvide . Ni pa vse izgubljeno. Jona klara mogoce je pa to dober znak v maternici. Daisy dokler se ne ulije ne obupaj. Se vedno mocno stiskam pesti. Jaz pa sm tko kot vceraj, bolecine za menstro, zaenkrat pa belina. Testa si sploh ne upam pogledat in it lulat
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 19.4.2013 9:38:04
|
|
|
|
željica
|
Zivjo! Jona, Daisy, prosim ne obupujte se! Res ste dobre, tolk postopkov dat skozi a se vedno je upanje. Kolk dni pa ste po et-ju? Ostale, zeuso, kje je pa aprilcek? Pri meni tudi se kar belina, sem se odlocila da bo jutri delala test, na 12.dan po et, da ne trepetam vsak dan. Februar202, kaj to pomeni, kaj te caka zdaj? Mocno, mocno stiskam pesti za vse, ki cakamo !
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 19.4.2013 10:19:51
|
|
|
|
zeuso
|
Dobro jutro punce. Pri meni situacija nespremenjena izcedek se kar nadaljuje , bomo vidli kaj bo to prineslo. Sem pa grozno slabe volje in zamorjena sploh nimam več voje za nič. februar 202 ne vem kaj pomeni ta izvid, ampak upam da boste našli pravo rešitev da pridete do svoje štručke jona klara, daisy B, željica in aksuram, imate še zmeraj moje pestke res vam vsem od srca želim da zagledate čarobni plusek Aljonka in S srečno jutri na transferju
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 19.4.2013 16:15:46
|
|
|
|
aksuram
|
zeuso pošiljam ti en ogromen . željica navijam, da bo jutri na testu . punce držim pesti in navijam za vas.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?