|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
16.4.2013 22:01:16   
Aleda
Čeeruser posted image
Jaz sem tako uničena, pa sem vas vseeno mogla prit malo pogledat. Najprej Ema S. en velikuser posted image zate. To je res težko ko že misliš da bo ... mah, ni pravično ne. Jona Klara, Daisy, aksuram za vas pa stiskam pesti, da pikice pridno rastejo v trebuščku in seveda tut za ostale ki ste v postopku.

Danes sem imela UZ, je bla ena fajn dr., sam ne vem kako se piše. Vse normalno, tako da sem začela s puregonom. Naslednji četrtek me ponovno čaka UZ, pa bomo pa vidli. Enkrat konec tedna bo punkcija,če bo vse po sreči. To se pravi, da bi blo fajn zdej papcat jajca, pivo pit, ... jem še maco in matični mleček, sem hotla še omega 3 kupit (ne jem lih vsak teden ribe), sam potem nisem. A je še kakšna stvar fajn za kvalitetne celice? Za po punkciji pa sirotko, kalamare ( pa kaj je s temi kalamari, zakaj so kao tako dobri). Ma sm smotana, a user posted image Ajde grem spat zdej

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 501
17.4.2013 7:13:39   
daisy B
Spet ta user posted image ena črtica... glede na to, da je danes 11. dan po ET močno dvomim, da bo do konca tedna kaj drugače, eh...

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 502
17.4.2013 7:58:01   
jona klara
jutro!

Daisy- joj vem kako se počutiš, ni pa še vze izgubljeno.Meni se zdi, da ko smo imele et 3 dan mormo delati dest šele kak 13 dan, ne vem naj me kera popravi., če ve in če nimam prav, dejstvo pa je, da jaz zaupam samo clear bluju, kupi digitalnega ki prav teden nlos. vpiše, jaz sem tam žal videla 22 krajanuarja plus,ki je vodil v IMN, tako, da se testov bojim, tudi plusa, da ne bi bilo spet kaj takiga.Ja živčna vojna, če pa prehitro delaš test je pa sploh za živce slabo.Ne še obupati.Kaj pa znaki? si napihnjena full? kaj pa dojke?

silva- sem vesela, da si se tako odločila in greš spet, ne smemo nikoli obupati, čeprav ni enostravno in lahko.Moram pa ti povedati, da je meni tudi lani komisija odločila dolgi postopek ivf, pa sma s profesorjem šla vseeno v kratkega, ker se po hormonih slabo počutim in je rekel, sej če je tu šampinjon ali tam, sej eden je lahko v vsakem postopku, njemu se sploh ne zdi bistveno katere vrste je postopek, samo 1 celica mora biti dobra, odvisno od mati narave.Saj si viela pol sem pa imela samo 1 filikl, 1 celico, pa bomo vidli če je res bila una šampinjonka,pa prej je fertik, no sej kakorkoli, kaj pa če bi se k njemu naročila pa zamenjaš dr.?no ne vem kako si s svojo zadovoljna, samo jaz vem, da zate so šanse, saj že imaš 1 otročka, nič nimaš težav posebnih.Koliko pa si stara, če lahko vprašam? meni e tomaževič vedno zagotavljal, da mi bo uspelo ker 1 krat je ša te IMN, samo pravi mesec s pravo celico je treba najditi.On vedno daje full upanje, totalni pozitivist, kar mi je full všeč.Če gre v pokoj pa ne vem kaj bom, če seveda sedaj ne uspe, sem raz,mišlala o Rešu, ampak pri njemu me pa moti, ker zaćne takoj pošiljati na češko, če si tak primer z malo celicami....

no v glavnem vso srečo ti želim in vem, da boš prišla do še enega zakladka!!!!

S*- KAKO SE POČUTIŠ? tVOJ ČAS SE POČASI PRIBLIŽUJE.?Držim pestiu za tvoje celice v laboratoriju

meni se oa zdi, da je že mal uplahnil trebuh, nč kej posebnega, bolj slabe misli me danes obletavajo, lani se mi je na 7 dan zvečer ulilo, seveda me skrbi...

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 503
17.4.2013 7:59:01   
aksuram
Aleda srecno. Naj bo uspesno. Daisy ne obupaj se. Se je cas da se + pokaze

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 504
17.4.2013 7:59:35   
Špela12
Živjo daisy B,

ko sem videla tvoje sporočilo,sem se prav zato prijavila na ringaraja-sama sem včeraj bila11.dan po et,test negativen,znaki vsi prisotni (od polnih prs,krčev,....).
V paniki sem "prečekirala" net po dolgem in počez ter zasledila,da so tudi bile ženskice,ki jim je 11.dan pokazal minus,trinajsti pa plus.
Tako da glavo gor,dokler ne narediš krvnega testa,so še možnosti.

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 505
17.4.2013 7:59:40   
jona klara
aleda- srečno v postopku, jej jajčka, pivo, glede kalamar pa tudi jaz ne vem v čem je fora, to je bolj vraža, saj če se prime, če je kvalitetna bo, sicer ne, ampak valda takrat vse probamo in verjamemo v vse te fore.user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 506
17.4.2013 8:30:11   
daisy B
Ah ti znaki, kaj pa vem, dol me še vedno po malem tišči in tudi prsa so polna ter spodaj še belo. 

Neposredna povezava do sporočila: 507
17.4.2013 8:46:34   
Špela12
Glede znakov se popolnoma strinjam s teboj,jaz sem jih do sedaj še za vsak imela.....je pa res da jemljem utrogestane,tako da ni čudno da jih imam......so vsi stranski učinki jemanja tablet,ampak gledam pozitivno,bo plus user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 508
17.4.2013 8:56:42   
S*
Punce, kaj je zdaj to ena melanholija tukej, vas bom vse čez rit user posted image . Glede testkov in testov, ja načeloma se strinjam CB je zakon, oz vsak test, ki ti pokaže user posted image oz. user posted image je tapravi, ker vsi drugi so pokvarjeni user posted image .

daisy, jaz mislim da je še vedno prehitro za test, če se lula 10 dan, ko je transfer 5 dan, potem počakaj vsaj do 13. Sicer pa, dokler je belina je upanje user posted image

Jona, proč s črnimi mislimi, itak da nosiš šampiona oz. šampionka, a ne bi bilo lepo doma imeti en parček. Pa nikar ne razmišljaj o naslednjem postopku, razen če ne razmišljaš že o tretjem user posted image .

Jaz sem bolje, ma še vedno me boli, sploh ko grem na WC, če me napenja ali če kašljam. No, ko gre za mene, tudi jaz nisem tak optimist, nonstop razmišljam, kaj če se ne bo nobena celica oplodila, kaj če bom mela hiperco, kaj če.... Ah, če bi vsaj mela moške možgane, ki lahko mislijo samo na eno stvar skrati, pa še na to spotoma pozabijo user posted image

Zdej bom poskusla it z mojo žabico mal na sprehod, se mi zdi, da me vse boli tudi tudi od počivanja in ležanja na kavču user posted image

(odgovor članu Špela12)
Neposredna povezava do sporočila: 509
17.4.2013 10:38:36   
vijola1
Ojla no da se vam pridružim! Sem kr mal pohitela in se odločila da začnem kr v aprilu. Mal sm skeptična ker sm spet puregon dubla in ne menopur na katerega sm bolš odreagerala. Samo da je zdj večja doza. Eh on že ve. Držim pesti da nam uspe.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 510
17.4.2013 10:49:24   
limonca*
Silva, pa veš, da je IMSI za plačat? Cca 325€, če se ne motim, sva dala jeseni za ta postopek. A sedaj sta imela pa ICSI? Pa brez ETja, če se ne motim?

Aljonka
, nimam pojma, kdaj bova šla po zadnja eskima. Nekako ni prave volje, pa še ona ženska mi je rekla, da bo šele konec leta, saj veš.. Tako, da mene drži, da počakava do takrat, moj bi pa kar šel v akcijo.

Kar se tiče znakcev - po 6 postopkih sem ugotovila, da sem zanosila ravno takrat, ko nisem imela nobenih znakov, prej pa vedno polno (od bolečih, trdih prsi, do špikanja,...).

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 511
17.4.2013 10:52:57   
antigona123

IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

Spet ta user posted image ena črtica... glede na to, da je danes 11. dan po ET močno dvomim, da bo do konca tedna kaj drugače, eh...

Moja prijataljica je tudi delala test 11. dan, imela je ET 3.dan, pa je bil minus, pa se ji je sluznica mal odluščila, pa je že mislila, da je konec, pa user posted image ni in ni bilo, pa je šla na krvnega in imela lepo beto čez 600user posted image .
Moraš računat, da zarodek se začne gnezdit ko je popolnoma razvit, to je komaj po 5. dnevu, tebi so pa vstavili 2. dan. Boš, boš zagledala plusek sam mal bo treba še počakat user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 512
17.4.2013 12:15:34   
primorka.976
živijo punce,
pri meni še vedno nič novega. user posted image še vedno ni (57 dan) zdaj lahko samo rečem, da upam da jo tudi še nekaj časa ne bo. "Prvomajske" praznike (10 dni) nameravam preživeti v Istri in se mi vse tako zdi, da bova spet iz Pule v Ljubljano hodila ...... Mater sem jezna...danes bi lahko že test delala če bi menstro dobila točno.

Vidim, da vas je kar nekaj v pričakovanju user posted image user posted image . Držim pesti za vse user posted image user posted image

S* kako to pa da sta user posted image user posted image user posted image prinesla s seboj?? A Reš to dovoli al je bila bolj kakšna "izredna" situacija??

(odgovor članu antigona123)
Neposredna povezava do sporočila: 513
17.4.2013 13:07:35   
tara.81
hej hej vsem!

da se še jaz malček oglasim. Jutri grem po pikico!!! Vam ne znam povedat kako sem vesela, sam da bi šlo vse ok. Tokrat sem pila krvomočnico od konca user posted image , nek bazični prašek, ker sem zakisana, zdaj mi od nedelje pomaga bioenergetik pripravit maternico, se trudim vsak dan bit na zraku,...tako da ima da rata. So mi šli tej dnevi tako hitro mimo, kar sem delala, bila v šoli, malo pohajala, tuki doma urejala stvari. Pa še v službi se mi je poštimalo (moram prav potrkat). Tako da sem zdaj dosti manj obremenjena.

primorka.976 a pol ni rdeče vino nič pomagalo? user posted image Malček se hecam, verjamem, da ti je hudo. Že meni, ko sem jo čakala "samo" 36 dni se mi je zdela cela večnost. Sprožiti ti je pa verjetno ne smejo, ne? Ker bojo spet hormoni kaj zamešali...

daisyB...kam se ti tako mudi. A ni boljše kak dan več počakat, kot pol razmišljat ali je bilo prehitro ali ni bilo. Zdaj je bilo v vsakem primeru, tako da čiči in čaki. Ne, resno si samo škodiš s tem, ko delaš test prehitro!

vijola1 dobrodošla! Veselo pikanje in polno lepih in polnih celic user posted image

jona klara verjamem, da te skrbi, vendar te slabe misli pošlji ven na sonček in bodi pozitivna, ok?!

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 514
17.4.2013 13:17:04   
zeuso
tara.81 srečno jutri imaš vse moje pestke da se tvoj zamrznjenček lepo odmrzne in ostane pri tebi vseh 9 mesecev
vijola1 vso srečo v postopku

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 515
17.4.2013 13:22:12   
zeuso
daisy B še zmeraj upam da si prehitra držim pesti da čez par dni pokažeuser posted image user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.4.2013 13:44:49   
željica
Zivjo sotrpinke!
Koncno se spet mal javljam. Sem se malo "odklopila" s foruma, da ne razmisljam kaj prevec o znakih in neznakih. user posted image
V glavnem, jaz upam na user posted image , ker se zdaj ni user posted image pricurljala, mam jo skoz na 28 dni, to je danes pa nobenih znakov o njej. user posted image
Razen nenavadnega scemenja tam spodaj, napihnjen trebuh kot balon tu in tam, pogosto lulanje, . . . Upam, da so to znaki user posted image . Jutri bo 10. dan od et, tako da se grem danes naoboroziti s testercki in jutri zjutraj lulat. user posted image
Daisy navijam tudi zate, da bi ti koncno uspelo. Res, vsaka vam cast vam, ki ste ze veckrat v postopku, jaz sem komaj prvic pa je zivcna vojna. Res, vsem zelim, da bi nam uspelo in bi koncno zagledale user posted image !
Jutri pa javim rezultat! Srecno vsem skupaj!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 517
17.4.2013 13:48:34   
daisy B
Hvala vam punce za vse prijazne besede, še dobro, da imam vas, ker bi se mi drugače res user posted image . Možu nisem še nič omenila, kakšne neumnosti zjutraj delam na WC-ju, ker bi me po moje kam poslal user posted image z besedami: "saj ti je dr. rekel, da naredi CB 20.4.". Samo kaj, ko sem tak user posted image babji firbec...

Tako sem obremenjena sama s sabo, da ne vem več natančno katera je zdaj v akciji, ampak navijam pa za čisto vsako in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.4.2013 13:56:24   
aksuram
Srecno punce. Kadar pisem iz mobitela ne morem gledat za vsako posebej. Skratka drzim pesti za vse- skupen cilj je pa itak +. Mene je prehlad tako oslabel, samo lezim, komaj do wcja pridem, vrti se mi. sem pa 10. Dan po et

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 519
17.4.2013 14:36:42   
zeuso
Zeljica lepo da si se po dougem času oglasla večkrat sem se spomnila nate ker si imela zamrznjenčke. Držim pesti da ti jutri test pokaže lep plusek ali pa dve močne črtici.
Aksuram pa boga revca, mogoče pa ta tvoj imunski sistem pomeni da si srečka nosečka.
Punce navijam za same lepe pluske

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.4.2013 15:25:31   
jona klara
željica- naj te jutri razveseliuser posted image user posted image

tara- srečno jutri, držim pesti

aksuram- počivaj, moj prehlad že bolje, danes me glava boli za znoret že cel dan, upam, da ni slab znak to

S*-TI NAS KR NAŠEŠKAJ, SAJ SI ZASLUŽIMO.jA JE PA RES TEŽKO TAKRAT KO SI V ŽIVČNI VOJNI .A si sama doma z žabico,A JO DVIGUJEŠ PA VSE TO' ALI JE KDO S TABO DOMA?jaz sem tak napsihirana, da ne bi kaj narobe šlo, da si nč ne upam dvignt....že brezveze

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 521
17.4.2013 19:36:59   
SILVA

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

Silva, pa veš, da je IMSI za plačat? Cca 325€, če se ne motim, sva dala jeseni za ta postopek. A sedaj sta imela pa ICSI? Pa brez ETja, če se ne motim?

To pa nisem vedela in mi tud niso nič omenjali na klinikiuser posted image Jah nič bomo pa doplačali, da si ne bom potem slučajno kej očitala.

Punce res nehajte prehitevati s temi testi, ker vam samo živce parajo, vas je treba po ritiuser posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 522
17.4.2013 19:58:47   
februar202
Ojla pupe

Kako kaj? Upam, da dobro tko kot vreme. Jaz sem ok. Tud, če jamram ni nič boljeuser posted image

Tara81 srečno jutri. Zamrznjenči so borci.

S* tudi ti črne misli stran. Normalno, da se bo vsaj ena celicca oplodila, čeprav mislim, da glede na število te bo zagotovo čakala cela nogometna ekipa zarodkovuser posted image Srečno

Aljonka srečno na ET.

DaisyB, Jona klara, Aksuram, Željica, Aprilčka, Zeuso Držim pestke, da vse po vrsti od prve do zadnje sporočite user posted image user posted image Srečno punce. Kar se pa testa tiče, ne bom pametovala, ker sem v vsakem postopku prehitevala čas in kar nekaj € dala za njih user posted image

Silva draga sem vesela, da pozitivno razmišljaš. Le pogumno naprej. Jaz grem jutri na razgovor atu Rešuuser posted image Kaj se pa grejo spet,....joj to naše zdravstvo. Tudi pri meni so enkrat delali IMSI, pa ni bilo treba plačati. očitno spet nekaj novega. Ampak ta naša država je res v KUR....oprostite izrazu ampak tko je. Itak, da bo človek plačal ampak vsak mesec nekaj novega. Ma škoda se obremenjevat. Važno, da imajo naši dragi poslanci vsega polno "ritko"user posted image

Tko pupe moje,...uh sem spet naložila. Tudi ostalim, ki ste v postopku želim uspešno pikanje, uspešne punkice, še bolj uspešne transferje in na koncu samo plusek.

lp, februar202

Neposredna povezava do sporočila: 523
18.4.2013 8:28:38   
zeuso
Dobro jutro punce.
Aleda naj ti čas čez postopek hitro poleti
primorka.976 ufa in ta rdeča nikoli ni prav, naj se ti hitro porihta pol pa veselo na delo
željica še zmeraj držim pesti da si nalulalauser posted image user posted image

(odgovor članu februar202)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.4.2013 9:06:30   
jona klara
tara- upam, da že greješpikico, uživajta 2v 1

željica- čakamo na plusek, da nam ga sporočiš

kao ste ostale?

jaz sem kr v strahuv teh dneh.naj ostane belina še naslednjih 8 mesecev najmanj, se že veselim akako lepo bi bilo, pa hkrati trepetam ko grem na vc.Danes zjutraj sem kr nekaj čutila v maternici, samo, da se ne vlije zlučajn.upajmo, upajmo, res je vrag tole čeakanje

daisy, aksuram kako pri vama?

S*- ŠE MALO PA SE PRIDRUŽIŠ V KLUB TREPETALK IN STRAHOPETK, z veseljem te sprejmemo.

betricija- še kaj navijaš za nas? saj boš videla k malu boš ti na vrsti in bom jaz držala pesti zate

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?