jona klara
|
jutro! Daisy- joj vem kako se počutiš, ni pa še vze izgubljeno.Meni se zdi, da ko smo imele et 3 dan mormo delati dest šele kak 13 dan, ne vem naj me kera popravi., če ve in če nimam prav, dejstvo pa je, da jaz zaupam samo clear bluju, kupi digitalnega ki prav teden nlos. vpiše, jaz sem tam žal videla 22 krajanuarja plus,ki je vodil v IMN, tako, da se testov bojim, tudi plusa, da ne bi bilo spet kaj takiga.Ja živčna vojna, če pa prehitro delaš test je pa sploh za živce slabo.Ne še obupati.Kaj pa znaki? si napihnjena full? kaj pa dojke? silva- sem vesela, da si se tako odločila in greš spet, ne smemo nikoli obupati, čeprav ni enostravno in lahko.Moram pa ti povedati, da je meni tudi lani komisija odločila dolgi postopek ivf, pa sma s profesorjem šla vseeno v kratkega, ker se po hormonih slabo počutim in je rekel, sej če je tu šampinjon ali tam, sej eden je lahko v vsakem postopku, njemu se sploh ne zdi bistveno katere vrste je postopek, samo 1 celica mora biti dobra, odvisno od mati narave.Saj si viela pol sem pa imela samo 1 filikl, 1 celico, pa bomo vidli če je res bila una šampinjonka,pa prej je fertik, no sej kakorkoli, kaj pa če bi se k njemu naročila pa zamenjaš dr.?no ne vem kako si s svojo zadovoljna, samo jaz vem, da zate so šanse, saj že imaš 1 otročka, nič nimaš težav posebnih.Koliko pa si stara, če lahko vprašam? meni e tomaževič vedno zagotavljal, da mi bo uspelo ker 1 krat je ša te IMN, samo pravi mesec s pravo celico je treba najditi.On vedno daje full upanje, totalni pozitivist, kar mi je full všeč.Če gre v pokoj pa ne vem kaj bom, če seveda sedaj ne uspe, sem raz,mišlala o Rešu, ampak pri njemu me pa moti, ker zaćne takoj pošiljati na češko, če si tak primer z malo celicami.... no v glavnem vso srečo ti želim in vem, da boš prišla do še enega zakladka!!!! S*- KAKO SE POČUTIŠ? tVOJ ČAS SE POČASI PRIBLIŽUJE.?Držim pestiu za tvoje celice v laboratoriju meni se oa zdi, da je že mal uplahnil trebuh, nč kej posebnega, bolj slabe misli me danes obletavajo, lani se mi je na 7 dan zvečer ulilo, seveda me skrbi...