|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
10.4.2013 10:27:39   
daisy B
Jaz sem po ET-ju delala vse drugače, kot pri ostalih ET-jih, torej nisem šla na lignje, pač pa na čevape v lepinji, tudi nisem ležala na levem boku, ker mi je na desnem bolj pasalo in spodnje hlače niso bile rdeče, pač pa pisane user posted image Pa bomo videli user posted image

S*, držim pesti za dobre novičke user posted image Zaenkrat me prstki ne srbijo, saj sem šele 4 dan po ET, tako da to pride na vrsto drug teden user posted image Sem se že oborožila s testi... Sicer pa čutim neko čudno "utripanje" v predelu maternice user posted image

user posted image user posted image za vse!

< Sporočilo je popravil daisy B -- 10.4.2013 10:30:26 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.4.2013 10:51:49   
oreh
user posted image user posted image ja mamica, jaz sem se tudi v mojega v drugo zaljubila ravno v neplodnostni ambulanti, ker reees znajo presenečatuser posted image .
No, danes je za marsikatero od vas prelomen dan, navijam, da boste sporočale le dobre novice.
rdeče gate, lignji, pa poln mehur na ET!

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.4.2013 11:21:15   
februar202
Tko pa sem dom. Žal nimam dobrih novicuser posted image
Celica je bila lepa, vendar se ni oplodila. Po poti domov sem se zjokala, ko malo dete. Kaj čmo takšno je življenje očitno je tako usojeno. Ata Reš je bil izredno prijazen in videla sem, da mu ni vseeno, ker nismo prišli do zarodka. Vse smo se lepo pogovorili in ko bom pripravljena grem v naslednji postopek. Ker je bil nestimuliran postopek lahko začnem že naslednji mesec. Bomo videli prvo moram vse skupaj prespati in premisliti, kako in kaj za naprej. Pustimo času čas,.....

Jona Klara upam, da že greješ svojo pikico. Držim pesti.

Tudi za vse ostale, ki ste imele danes uz, pogovore upam, da gre vse po planu.

DaisyB hvala za lepe besede. Kar naj čudno "utripa" zagotovo se nekaj dogaja. Prepričana sem, da boš kmalu zagledala tisto kar si želiš in kar ti jaz iskreno iz srca privoščim.

Punce moje čeprav se je pri meni končalo neuspešno. Vsem in vsaki posebej želim vse dobro in da berem samo dobre novice.

Lep pozdravček od žalostne februar-ke.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 353
10.4.2013 12:27:25   
S*
februar202user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne no, ta svet res ni pravičen. Resnično sem upala, da vama uspe. Verjamem da si se pošteno zjokala, ti kar danes ti pripada dan za žalost. Jutri pa poskusi dvignit glavo in pojdi naprej, novim zmagam nasproti. A pri vama je problem tudi pri tvojemu, je Reš kaj rekel zakaj se ni oplodila?

Jona
, kje si? Nestrpno pričakujem tvoje novice.

daisy b, naj ti čevapi in pisane gate prinesejo težko pričakovani plusek user posted image user posted image user posted image Jaz sem po uspešnem ETju in ETZju šla direkt domov spat, prej sem pa čokolešnik jedla.

Jaz sem bila danes na UZju, moji foliki rastejo, sicer po polžje, ma rastejo. Od sobote do danes so prilezli iz 7mm na 12mm, v soboto 13.04. imam ponoven Uz, sicer močno upam da zadnji, ma po mojem bo vsaj še edenuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.4.2013 12:40:16   
daisy B
februar202, še tukaj en velik user posted image in vem, da se boš kmalu pravilno odločila! Lahko me pokličeš, sem ti na voljo kadarkoli.

S*, srečno na naslednjem UZ!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.4.2013 13:19:43   
zeuso
Februar202user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , resnično mi je žau, da se je tako izteklo. Izjoči se, jutri je nov dan in ko se odločiš in prespiš pejdi v nove boje z velko mero optimizma in dobre volje. Pošiljam ti en velik objem.

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.4.2013 13:21:45   
jona klara
evo me ravno prišla, grejem eno pikico, ki naj bi bila lep zarodek sploh za 3 dan, delal profesor in reke, da je zarodek donil dobro oceno, sedaj pa ležanje, lignji in pisane gate, nakaj vmesnega in upanje.Mi je kr hudo to pisati, ko sem prebrala žalostne novice od februar- res mi je hudo zate, tukaj je pri eni celici 50-50 da ali ne.Si predstavlam kako se počutiš, edino dobro je to da že lahko greš naslednji mesec,zjokaj se, potolaži in saj veš spet takoj novo upanje za nov uspeh, ti naj bo moto, vem pa da si danes žalostna in razočarana do konca.Je pa že to nekaj da je bil reš prijazen.
Na kliniki so tudi bili danes vsi full prijazni, profesor prišel iz loperacijske samo meni narediti et, res mu svaka čast, embriologinja je bila nadvse prijazna, vsi so občudovali slikice od prvega sineka ki je uspel po ivf, pred 2 letoma, takoj jo bodo obesli so rekli.Jaz sem jim pa še rekla, da drugo leto prinesem novo.

S*- HVALA ZA LEPE ŽELJE IN TVOJO DOBROSRČNOST,sAJ VEŠ, DA TI JAZ ISTO ŽELIM, NIČ HUDEGA ČE RASEJO POČASI, BODO CELICE ŠE BOLJ KVALITETNE, samo da so .Saj veš počasi se daleč pride.Papaj še jajca, pivo in bo. Komaj čakam na tvoje nove novice.Srečno še naprej

februAR 202- drži se miška, verjemi, da vem kako se počutiš, to sem lani do
živela in je res obupn občutek.

hvala vsem za lepe želje

se vam še pol javim grem vodoravno

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 357
10.4.2013 13:28:24   
zeuso
Jona klara superuser posted image user posted image , za lep zarodek, sem čakala da javiš in si me ulovila ravno pred odhodom v službo. Želim ti čez dva tedna eno lepo betko. Punce lep sončen dan še naprej.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.4.2013 13:54:07   
S*
Jona user posted image user posted image user posted image , pa kaj sem ti jaz rekla. Eden bo in ta tako kvaliteten, da bo pri tebi vsaj še 8 mesecev. Tako sem vesela zate in za tvojo user posted image . Sedaj pa lepo na levi bok in počivaj nekaj dni. Lepo božaj bušija in uživaj.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 359
10.4.2013 14:02:29   
Anonimen
Pozdravljene,
danes sem bila na krvnem ( testu ) in potrjena nosečnost, samo je premalo bhcg 47,7
v petek pa spet grem, ponoviti, da vidimo če raste :S
a je kateri uspelo z tako niskim hormonom :(

hvala

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
10.4.2013 14:03:02   
daisy B
jona klara, super za zarodek user posted image , počni kar ti paše, ker če ti je namenjen (za kar seveda navijam), bo ostal pri tebi ne glede na vse. 

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
10.4.2013 14:29:26   
februar202
Hvala vsem za lepe besedeuser posted image šla sem en krog v naravo po lepem sončku je zelo pasalo.

Jona Klara user posted image user posted image vidiš kaj sem rekla. Zdaj pa lepo sproščeno in čez 14 dni sporoči plusek. Pa brez slabe vesti piši svoje občutke. Tudi, če meni ni uspelo rada preberem, da je nekomu uspelo. Srečno do konca in naprej.

S* počasi se daleč pride. Boš videla, da do soboto zrastejo. Pa tudi, če bo treba še na en uz verjamem, da boš preživela. Vse za naše pikice. Aja pa še odgovor na tvoje vprašanje. Pri nama sva oba problem. V LJ so trdili, da samo on. Reš pa je rekel, da nobeden od naju ni za petico. Zakaj se ni oplodila ni rekel (pa tudi dvomim, da vedo zakaj ni prišlo do oploditve). Tudi spraševala nisem, ker sem komaj čakala, da pridem na zrak.

Anonimna poznam punco, ki je imela beto tam okrog 90 pa je bilo vse ok. Danes je njena punčka mislim, da stara več kot 6. let. Pa so ji dr. rekli, da naj ne upa preveč ampak ona je upala in tudi čez 9. mesecev rodila.
Moja beta je bila 224 pa sem kasneje imela abrazijo. Ne strašim te ampak sem dala primer, da je od vsake posameznice odvisno. Upam, da se bo tvoja beta dvignila in se vse srečno konča. Držim pesti.

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 362
10.4.2013 15:22:53   
SILVA
februar žal mi je,resnično sem upala, da bo prava,pišiljam ti en velik objemuser posted image

jona klara lepo čuvaj in grej svojo pikico in naj pri tebi ostane celih 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu februar202)
Neposredna povezava do sporočila: 363
10.4.2013 16:04:10   
tara.81
Hej vsem...en sončen pozdravček s Primorske ;)

Danes sem pisala Reškotu, pred 2 urama in še ni odgovora, si že predstavljam kako sem ga razjezila in kako se zdaj pritožuje. user posted image Sem ga vprašala, če je kakšna možnost, da bi na UZ prišla 10. dan cikla (v nedeljo) namesto 12., to je v torek. V službi moram bit on 6:15, ker rabim iz LJ dobro uro, bi morali biti fertik pri njemu najkasneje ob 5:00, sam če se kaj zgodi, če zamudimo,...bomo vidli, če se bo oglasil ali me poslal nekam. V službi imam zdaj neko štalo in sem upala, da bom na dan ET doma, oz. da bom lahko že kak dan prej, bom pa kot zgleda še isti dan nazaj v službi.

februar202 user posted image user posted image ...bo, enkrat mora tudi nam uspet!

jona klara...lepo čuvaj pikicouser posted image in da bi dnevi do testa minili v trenutku user posted image

S* ja en al dva, pa res ni razlike, ne? Če damo vse te muke skozi, je to mačji kašelj. Držim pesti, da bi bil vseeno zadnji!

Jeeeeeeeeeeejjjjjjj, Reško mi je ravnokar odgovoril. Se me je usmilil. Greva v nedeljo na UZ! Končno ena lepa novica.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 364
10.4.2013 16:27:14   
Aljonka

V AKCIJI SMO:

S* - 13.4. UZ

SILVA - 12.4. ET

TARA.81 14.4. UZ

ZEUSO 14.4. ET

ALJONKA - 11.4. ODVZEM KRVI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image NESTRPNO ČAKAMO DA ZAGLEDAMO user posted image user posted image user posted image

DAISY B - 20.4.

ŽELJICA - 22.4

APRILČKA2013 - 22.4.

JONA KLARA - 24.4.

user posted image user posted image user posted image TOKRAT NI USPELO (AMPAK NASLEDNJIČ BO!) user posted image user posted image user posted image

FEBRUAR202user posted image

NAVIJAMO IN ČAKAMO NA NOV POSTOPEK:

SONCEK_25
PRIMORKA.976
DENIAL
BETRICIJA
ALEDA
POKA
ANTIGONA123
PIŠANEC
DEKCA
JAGODKA80
MAMICA DEKLICAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
10.4.2013 16:46:26   
Aljonka
februar202 mi je hudo, ker ni uspelo vem, da ti bo dones hudo ampak jutri bo svet že lepši in kot bi mignil boš spet v akciji in pomagale bomo, da bo uspešna!

zeuso, daisy b hvala za info!

jona klara lepo čuvaj pikico še naslednjih 8 mesecev!

anonimna bom držala pesti, da betka lepo zraste!

primorka.976 a ti ne morjo dat kakšne tabletke, da bi ti pospešla prihod rdečke tečke?

S* upam, da v soboto stopka pade!

Jaz danes čakala do 11h v Lj na izvid in ni bil dovolj visok so me poslali domov. Jutri ponovim vajo, a bom morala sedaj vsak dan čakat do 11h na izviduser posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
10.4.2013 17:33:58   
zeuso
Aljonka ni mi jasno zakaj si mogla čakat, meni so rekli da naj ob 12 pokličem. Ko pa sem poklicala so rekle da je hormon že dovol visok, in da naj pridem drug dan nazaj najprej kri dat potem pa še na uz. Pol so mi pa na uz vsak dan povdali kdaj morem priti nazaj.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
10.4.2013 19:51:08   
MIHIKA1
jona...bravoooooooooooooo..sem vedela, da bo ta celica zmagovalna...! lepo pridno grej in božaj pikico...!!!!
ojoj-...kako mi je žal zate februar...ne izgubi upanja, naslednjič pa zagotovo bo...ok ? vzamita si s tvojim kaki dan čist zase...boš vidla, kako boš prerojena in pripravljena za nov boj....naslednjič zagotovo bo..!

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 368
10.4.2013 19:54:10   
Aljonka
zeuso ja sej jaz sem tud tako razumela v ponedeljek dons pa je rekla, da če bo hormon dost velik, da bom morala prit nazaj na UZ pol sem pa raje počakala, ker še ni bil dovolj velik je rekla, da jutri ponovimo vajo. Nimam pojma kaj bom delala do 11.user posted image No kaj čmo pa če bodo rekli, da v petek vse skupaj ponovimo pa bomo.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 369
10.4.2013 22:41:44   
željica
'čer zenskice!
februar, zelo mi je zal zate! Velik hug zate in upam, da si bolje!

Jona klara, cestitke za tvojo pikico! Fajn jo cuvaj, bozaj in grej pa da bi cez dva tedna zagledala user posted image , tako kot vse ki na to cakamo!
Se eno vprasanje, ki sem ga ze vceraj postavila pa nisem dobila odgovora pa se opravicujem ce sem tecna. Ali je mozno, da mi je ze 2 dni slabo od et-ja? Ponavadi zvecer bolj, kot da bom ravno vrgla kaj ven. Je mozno, da so to ze znaki user posted image . Upam da ja a se nocem prevec veselit in upat, bo kot mora biti. user posted image

Lahko noc in srecno vsem!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
11.4.2013 12:30:12   
betricija
jona klara bravo bravo za pikico. sedaj jo lepo čuvaj, probaj s sirotko in proteini kot sem ti rekla po telefonu. pa držim pestke, da bo zmagovalni borec prijokal na svet za sinov 3 RD :D aja pa jaz na lignje nisem šla, sem pa en četrti dan napadla celga pohanga piščanca..me je moj samo gledal...in takrat je rekel, če to ni znak...hehe, sem pa ležala..to pa ja user posted image

S*
a ti pa tako počasi s temi folikli,..kaj si našla potem merional, ga je ata reš imel na voljo? ti ga je pa hitro zmanjkalo, glede na to da ti je najprej predpisal 4 doze in potem znižal na 3...vsekakor pa dobro veš, da bolje da počasi rastejo folikli, bodo boljše celice, pa spet bodo očitno pingvinčki :D

željica..zakaj greješ pikice s termoforjem????a je to kaj novega? pa uspešno na plusek...mogoče ti je slabo zaradi prometriuma oz. kaj jemlješ? zaradi postopka ti naj ne bi bilo še slabo, razen če imaš kakšno hiperco...imaš kaj napihnjen trebuh?

dekca srečno

daisy b ... jaz sem prvi test delala že en teden po et...v nedeljo sem imela et, naslednji ponedeljek sem potem zakrvavela, itak sem mislila, da je vse konec, sem šla zvečer lulat testek in bil je pozitiven..pa semmislila da je še od stopke (saj veš, 10 dni traja približno) in sem naslednji dan naredila še enega, pa potem še enega, v petek sem šla pa potem delat krvni test in je že bilo 300 vrednosti :) tako da počakaj počakaj, na te prsti ne srbijo...

mamica deklicam
...zakaj jemlješ dabroston če nisi v postopku? sicer pa prometrium ali utrogestan si tudi 3x na dan jemlješ na 8 ur...so pa možne močnejše M..

februar202 user posted image user posted image user posted image škoda škoda...bo pa drugič pozitivno

tar81..
ni mi čisto jasno, zakaj greš na uz 10 dan, ne na 12...itak bi morala potem še 12?? al kako..a to imaš zamrznjenčke? pa srečno

jaz sem pa veliko boljše..danes grem spet na pregled krvi zaradi pljučnice, upam, da bo bolje...me pa nekaj zanima tiste punce ki ste jemale AB...a ste imele potem kakšne težave z nožnico? vas je kaj srbelo...mene občasno malo špikne, pa ne vem a naj pojamram ali ne...sem pa vesela (a sem čudna a ne?) da sem prekinila s postopkom. raje zdrava in da bo naslednjič uspešno..je pa ata reš rekel, da so julija na dopustu in da sprejema pacientke, ki dobijo menstro do sredi junija...no, itak ne gremo maja že v postopek ampak z M okol 2.6 pa se spet vidimo...

pa srečno vseemmmmmm

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
11.4.2013 13:08:33   
tara.81
Pisem s telefona, tako da upam da uspe vseeno.

betricija imaš prav res sem malo cudno vse spisala. V torek, 12. dan cikla ne morem zaradi sluzbe, zato sem vprasala Reša, ce lahko pridem v nedeljo, ker sem cez vikende prosta. Te dni sem tako utrujena in ne grem mi za jest ze 2 dni.Ves optimizem in dobro voljo sem izgubila, ker se mi je nabralo prevec stvari in ne vem cesa bi se najprej lotila user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 372
11.4.2013 13:09:12   
tara.81
Pisem s telefona, tako da upam da uspe vseeno.

betricija imaš prav res sem malo cudno vse spisala. V torek, 12. dan cikla ne morem zaradi sluzbe, zato sem vprasala Reša, ce lahko pridem v nedeljo, ker sem cez vikende prosta. Te dni sem tako utrujena in ne grem mi za jest ze 2 dni.Ves optimizem in dobro voljo sem izgubila, ker se mi je nabralo prevec stvari in ne vem cesa bi se najprej lotila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
11.4.2013 13:30:22   
željica
Betricija, to sem prebrala na enem forumu ampak ne vem vec tocno kje, ker ko sem ga ponovna iskala, ga nisem vec nasla. A to nobena ne prakticira? Sem mislila, da je to v praksi, pa upam da ne izpadem neumno. user posted image
Ja, jemljem prometrium in trebuh sem res imela zjutraj malo napet, bolj kot ponavadi zjutraj. Upam, da res zagledam user posted image .
Ti si pred kratkim uspela v postopku? Oprosti, ma si nisem vseh zapomnila, user posted image .
Silva,srecno jutri na ET! Naj te pricaka le zarodek oz. zarodki!
Daisy, jona klara, aprilcek, kako se pocutite, se kaj dogaja, cutite kaj? Da vsaj priblizno vem ce se kaj podobno pocutimo.

Za vse ostale tudi drzim pestke, da bi kmalu zagledale user posted image .

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 374
11.4.2013 13:51:23   
daisy B
betricija, planiram, da bi prvega BC mini naredila v torek, ko bo 10 dni od ET in 14 dni od stopke.

željica, jaz sem včeraj imela neko čudno utripanje v predelu maternice, zvečer pa kar nekaj bolečin in tudi danes se mi bolečine vsake toliko pojavljajo v spodnjem delu trebuha, bolj kot 15-minutni krči, še posebej po obisku WC-ja, vse ostalo pa je nespremenjeno.

SILVA, srečno jutri!

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

TELEVIZIJA
Lelly28 RR

Koliko časa dnevno povprečno preživite pred TV ekranom?

do 1 ure (38%)

1-3 ure (42%)

3-6 ure (8%)

več kot 6 ur (4%)

ne gledam/nimam TV (8%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!