jona klara
|
evo me ravno prišla, grejem eno pikico, ki naj bi bila lep zarodek sploh za 3 dan, delal profesor in reke, da je zarodek donil dobro oceno, sedaj pa ležanje, lignji in pisane gate, nakaj vmesnega in upanje.Mi je kr hudo to pisati, ko sem prebrala žalostne novice od februar- res mi je hudo zate, tukaj je pri eni celici 50-50 da ali ne.Si predstavlam kako se počutiš, edino dobro je to da že lahko greš naslednji mesec,zjokaj se, potolaži in saj veš spet takoj novo upanje za nov uspeh, ti naj bo moto, vem pa da si danes žalostna in razočarana do konca.Je pa že to nekaj da je bil reš prijazen. Na kliniki so tudi bili danes vsi full prijazni, profesor prišel iz loperacijske samo meni narediti et, res mu svaka čast, embriologinja je bila nadvse prijazna, vsi so občudovali slikice od prvega sineka ki je uspel po ivf, pred 2 letoma, takoj jo bodo obesli so rekli.Jaz sem jim pa še rekla, da drugo leto prinesem novo. S*- HVALA ZA LEPE ŽELJE IN TVOJO DOBROSRČNOST,sAJ VEŠ, DA TI JAZ ISTO ŽELIM, NIČ HUDEGA ČE RASEJO POČASI, BODO CELICE ŠE BOLJ KVALITETNE, samo da so .Saj veš počasi se daleč pride.Papaj še jajca, pivo in bo. Komaj čakam na tvoje nove novice.Srečno še naprej februAR 202- drži se miška, verjemi, da vem kako se počutiš, to sem lani do živela in je res obupn občutek. hvala vsem za lepe želje se vam še pol javim grem vodoravno